Lindsay Lohan hiába próbálta helyreállítani botrányokkal erősen megtépázott hírnevét, csak színészkedéssel nem ment. Úgyhogy most gyereket ragadott, de kérdéses, így sikerülhet-e. Rajtunk ne múljon, adunk néhány ötletet.

Lindsay Lohan szeptember 20-án elment egy étterembe, és egy gyerekkel jött ki onnan. Tekintve, hogy a kisded láthatóan jól érezte magát a helyzetben, feltételezzük, hogy nem emberrablás történt, hanem a színésznő próbálja javítani a megítélését, ami eléggé ráfér. Hogy kinek a kisfiát vette kölcsön, arról sajnos nincs információnk, de galériánkban megnézheti a vidám párost.

Lohan tehát tett egy lépést, de ez nem valószínű hogy hosszú távon elég lesz. Azt már tudjuk, hogy gyerekkel, kutyával és pinával mindent el lehet adni, de ez utóbbi mostanában nem volt annyira célravezető. Úgyhogy most adunk néhány ötletet, mert igen, van olyan is, hogy a Velvet kedves tanácsokat ad.

Lohan, a gazdi

Kutyával tehát mindent el lehet adni, talán még Lindsay Lohant is. Mi sem egyszerűbb: szereznie kell egy golden retrievert, minden kisgyerek álmát, és látványosan sétáltatni. Plusz pont, ha a celebritás kirándulni is eljár vele, illetve nyilvánosan szedi fel az eb által elpottyantott ürüléket.

Lohan, a fajtamentő

Fokoztahó a helyzet, ha a színésznő látványos kampányba kezd a corgik mellett: II. Erzsébet angol királynő kedvenc fajtája ugyanis kihalófélben van. Az uralkodónő már nem pótolja Montyt, legidősebb, nemrég kimúlt kutyáját. Esetleg tarthatna dorgikat is, amely a corgi és a tacskó keveréke, és amelyről a Kennel Club annak idején úgy vélekedett: „a tacskókat azért tenyésztették, hogy ürgéket üldözzön az alagútjaikban, a corgikat pedig arra, hogy nyájakat terelgessenek. Ha valakinek egy ürgelyukban tűnik el a nyája, akkor ez lesz az ideális kutya arra, hogy visszaszerezze”.

Lindsay néni alkot

Lohantől nem állhatnak annyira távol a gyerekek, ha ilyen jól elvolt a fentivel, ezért mi sem egyszerűbb: írhatna nekik mesét, mint Madonna, vagy énekelhetne, mint Vujity Tvrtko. Különösen jól járna például az Alma Együttessel, csak azzal kell számolnia, hogy így például a magyar szülők valószínűleg egy életre megutálják.

Lohan, a támasz

Ha a színésznőnek nem elég a gyerekezés, a másik irányba is indulhat, és támogathatja az időseket is. Ehhez nem feltétlenül kell beléépnie a Schmuck Andor-féle Tisztelet társaságába, első körben bőven elég az is, ha segít néhány nyugdíjasnak átkelni az úttesten.

Lohan, a vurstlis

Ha már nem bírja koccanások, netán kisebb balesetek nélkül, minden adott ahhoz, hogy Lohan egy vándorvidámparkban keressen magának állást. Lehetőleg a dodzsemeknél, ahol nemcsak azért tűnne jó fejnek, mert egy vidámparkos biztos szórakoztató ember: maga is beszállhatna a mókába, tudván, hogy ott nem tartóztathatják le.

Lohan, a nők gyámolítója

Ha pedig semmi sem segít, Lohannek még egy dobása lehet: bántalmazott nőket gyámolíthatna. A közmunkája során egy nekik létrehozott centrumot is látogatnia kellett, a téma pedig nemcsak nálunk, az Egyesült Államokban is aktuális. Igaz, ott nem a parlamenti vita, hanem Chris Brown miatt. Ha komolyan gondolná, és odaállna egy fontos ügy mellé, ezzel nemcsak segíthetne, de őt is jobban elfogadnák.