2012.10.15. 20:48
Mindenki emlékszik a klasszikus jelenetekre, ahogy Erika Eleniak, vagy Pamela Anderson piros fürdőruhában szaladnak a tengerparton. Pont ezért mindenki örülne egy igazán ütős Baywatch remake-nek, amibe mai sztárokat képzeltünk el. Válassza ki a kedvencét, és szavazzon rá, ha őt látná a legszívesebben piros bikiniben rohangálni.

Ki lenne a legjobb Baywatch-lány?

 • 1899
  Kate Upton
 • 1441
  Jessica Alba
 • 411
  Kim Kardashian
 • 233
  Scarlett Johansson
 • 229
  Megan Fox
 • 218
  Hayden Panettiere
 • 217
  Blake Lively
 • 49
  Lindsay Lohan

Ugye mindenki tudja, hogy mi volt  – és lesz – a Baywatch lényege... Természetesen az, hogy nagymellű lányok szaladgálnak a tengerparton, apró piros bikiniben vagy fürdődresszben. A látvány teljességéhez pedig nem árt a nagy mell. Viszont rá kellett jönnünk, hogy a nagy mell – szilikon ide vagy oda – mintha kiment volna a divatból, és a legtöbb ünnepelt celeb annyira vékony, hogy nem tudjuk elképzelni, hogy ne esnének össze egy tengerparti futástól. Igen, tudjuk, hogy ott van Nicki Minaj, meg Christina Hendricks, de az meg a ló túlsó oldala. Nehezen, de végül sikerült találnunk pár olyan hírességet, akiknek szerintünk jól állna a piros bikini egy új Baywatch sorozatban. Válassza ki a kedvencét és szavazzon, hogy melyikük fusson a habokba az ikonikus úszódresszben.

Kate Upton

Terry Richardson ráérzett, hogy Kate Upton tökéletes Baywatch-lány lenne, ezért le is fotózta őt egy piros bikini és egy életmentő bója társaságában. Bár tudjuk, hogy Kate Upton kedvenc színe a vizes fehér, azért a piros sem áll rosszul neki, és biztos jól tudná hozni a kicsit unalmas, de szimplán szexi karaktert. Ha látni akarná őt a Baywatch-ban, szavazzon rá!

Kim Kardashian

A celebségéről híres celebnő nem egy sportos alkat  – bár photoshop nélkül is hibátlan –, de pont ezért lehetne ő a sorozat lusta szépsége, aki egész nap csak mereszti a seggét a mentőkabin teraszán, és az életmentés helyett inkább azzal lenne elfoglalva, hogy megfelelően áll-e a haja.

Scarlett Johansson

Tudjuk, hogy Scarlett Johansson nem az a típus, aki ujjongva elvállalna egy ilyen szerepet, mert ennél bizonyára többnek tartja magát, és inkább a zuhany alatt sikoltozik. Viszont ha megszorulna, ő lehetne a Baywatch nem csak szexi, hanem okos életmentője – aki egyben tengerbiológus is – , és aki a homokban futáshoz is megfelelő mellmérettel rendelkezik.

Hayden Panettiere

Kicsi, formás és szőke. Ez a három tulajdonság bőven elég ahhoz, hogy valakiből Baywatch lány legyen, és Panettiere profin tudná hozni a buta szexi karaktert. A Hősök című sorozatból megismert, pompomlányt alakító színésznő persze mindig a legnagyobb és legizmosabb pasikkal lógna, akik mindig kihasználnák a naivitását.

Lindsay Lohan

A még mindig botrányairól híres színésznő lenne az igazán megfelelő arra, hogy eljátssza a Baywatch negatív karakterét. Ő lenne a gonosz és esetleg drogos vizimentőlány, aki mindenkit átver, kihasznál, és végül elnyeri méltó büntetését: megeszi egy cápa.

Blake Lively

A nemrég házasodott Blake Lively elég magas és jóalakú ahhoz, hogy megfelelő látványt nyújtson egy tengerparti futás közben. A haja is elég hosszú, és a vékony, de nem túl csontos alakjával ő lehetne a sportos karakter, aki néha villantana, de sokat nem beszélne a sorozatban. Ez mondjuk nem is lenne nagy baj, így is elég szövege van a Gossip Girl-ben.

Megan Fox

Mert mindig kell egy csábító karakter is, aki mindig lecsap a többi csaj pasijára. Persze a színésznő csak a későbbi évadokban szerepelne, ugyanis addig még szülnie kell, de biztos, hogy sokan csakis Megan Fox miatt ülnének le újra Baywatch-ot nézni.

Jessica Alba

Az elkötelezett környezetvédő színésznő hozhatná ezt a karaktert a sorozatban, és igazi öribarik lehetnének Scarlett Johanssonnal együtt, akivel egymás háta mögött azért lenne néha egy kevéske féltékeny beszólogatás. Mivel a tökéletes alakú Jessica Alba egy krumpliszsákban is jól néz ki, így azt is kinézzük belőle, hogy ő lehetne az új kedvenc Baywatch-lány.