Az X-Faktor első két döntőjében még inkább rejtegették a műsorvezető alakját, de amint a nézők sejteni kezdték, hogy gyereket vár, a műsorkészítők kihozták a sztoriból a lehető legtöbbet. Egy beyoncézást még várunk szombat este.

Az X-Faktor egyetlen nézőjét sem érhette váratlanul Ördög Nóra várandósságának híre, és nemcsak azért, mert – mint néhány hete egyik olvasónk felvetette – egyszer kicsit gömbölyűbbnek tűnt a hasa a szokottnál. A műsort közlő RTL Klub szívesen tartotta napirenden a témát, egyrészt azzal az akrobatikus össztánc-jelenettel, amellyel a 27-ei adást megnyitotta. Ördög maga is csípett egyet-kettőt, bár a terhességről közvetlenül nem beszélt, mert nem szokott.

Emellet a műsorvezető öltöztetéséért felelős stylistok is tevékenyen segítették Ördög tematizálását. Szűk ruhákat, erősen dekoltált cuccokat adtak a műsorvezetőre, kiemelve változó alakját – amiről ő maga így írt a bejelentéskor: „büszke vagyok a növekvő pocakomra, büszkén viselem a plusz kilókat, és eszem ágában sem volt indokolatlanul hosszan titkolni a nyilvánvalót, egyszerűen csak most jutottam túl azon a bizonyos kritikus 12. héten".

Alábbi minigalériánkban megszemléljük a műsorvezető döntős ruháit, kattintson, ha mer!

Mit a fenti képekből is kiderült (színesben itt nézheti meg mindet, Ördög Nóra rajongói Facebook-oldalán), amint a világ elkezdett foglalkozni a műsorvezető esetleges várandósságával, a műsorkészítők igyekeztek kihozni a lehető legtöbbet ebből. Mi még egy jóleső Beyoncézást várunk még (tudják, amikor az énekesnő az MTV díjkiosztóján egy has-simogatással jelentette be, hogy gyereke lesz).