Még mindig nem fogtuk fel, hogy 2012 legszexibb férfija a baltaarcú, de mégis nyálas Channing Tatum lett, így megnéztük, hogy kik voltak még a legszexibb pasik az elmúlt 12 évben. Mivel Johnny Depp kétszer is felküzdötte magát a lista élére, így könnyű dolga lesz, csak 11 férfi közül kell választania.

2001 - Pierce Brosnan

Közvetlenül az ezredforduló után Pierce Brosnan még menőnek számított, és képes volt a People magazin címlapjára kerülni azzal, hogy ő lettt a legszexibb. Ma már ezt nehéz elképzelni – bár az íreknek még mindig szexi – de talán még mindig inkább ő, mint Channing Tatum.

2002 - Ben Affleck

Igen, ilyen is volt. Az egyre szőrösebb Ben Affleck legutóbb olyan hírekkel került be a bulvárlapokba, hogy épp kinyílik neki a világ, vagy hogy kezd megbolondulni, mert lenyűgözőnek találja Kristen Stewartot, aki ízlésesnek és tehetségesnek nehezen nevezhető.

2003 - Johnny Depp

Johnny Deppért rengetegen rajonganak, kivéve aktuális nőjét, és exét, Vanessa Paradis-t. Az állítólag szexi Depp egyébként szívesen lenne újra kalóz, és egy következő Tim Burton film is szóba került már.

2004 - Jude Law

Jude Law is szereti a szőrt, és emiatt még képes volt a teljes ruhatárát is lecserélni. A színészről mostanában nem érkezett sok friss hír, de az biztos, hogy még most is hasonlóan szexinek mondható, mint 2004-ben.

2005 - Matthew McConaughey

Az AIDS-es szerep miatt csontsoványra fogyó McConaughey mostanában leginkább egy jó sajtburgerre vágyik, nem pedig egy legszexibb férfi címre. Persze ha valaha is "visszahízik", akkor még lehet esélye.

2006 - George Clooney

George Clooney valószínűleg az évszázad legszexibb pasija címét is lazán megnyerné, de eddig csak 2006-ban sikerült a legszexibbként pózolnia. Clooney most a botoxoltató Stacy Keiblerrel jár, akit szeret rövid pórázon tartani.

2007 - Matt Damon

Hihetetlen, de igaz. Öt évvel ezelőtt Matt Damon is képes volt felkerülni a People magazin "Legszexibb férfiak" listájának élére. A kisiskolás arcú Damon egyébként már 3 gyerekes apuka, aki legjobb barátja, Ben Affleck mellett lakik.

2008 - Hugh Jackman

A néha melegnek mondott Hugh Jackman Az X-Men filmekkel hamar a figyelem középpontjába került, és emiatt rengeteg jegestea-reklámban is feltűnt a családos színész.

2009 - Johnny Depp ismét

2003 után újra Depp lett a legszexibb férfi, és a titkát még mindig nem sikerült megfejteni.

2010 - Ryan Reynolds

Nem lehet véletlen, hogy a két évvel ezelőtti legszexibb pasinak válogatott női voltak a Blake Lively-val kötött házassága előtt is. A Gossip girls-ből ismert színésznő előtt egy másik szőkével, Scarlett Johansson-nal volt házas.

2011 - Bradley Cooper

Scarlett Johansson szereti a lista élére kerülő férfiakat, mert Reynolds után Cooperrel is kavart egy ideig. Ám a színésznek nem ez volt a legérdekesebb csajozós története, hanem az, amikor lerázta Dita Von Teese-t.

2012 - Channing Tatum

El is érkeztünk az idei év legszexibb férfijának kikiáltott Channing Tatumhoz, akinek kimagasló színészi teljesítménye sem volt, de azt sem tudjuk még mindig hova tenni, hogy egy nagyranőtt óvodás külsejű embert hogy lehet szexinek nevezni.

Ki az elmúlt 12 év legszexibbje?

Most eldöntheti, és szavazhat, hogy régen minden jobb volt-e, és hogy ma is Pierce Brosnan-nek kéne egy ilyen lista élén állnia, vagy Channing Tatum valóban megérdemli, hogy ő legyen a legszexibb. Persze ha ön konzervatív, és olyanokat mondana szexinek, mint George Clooney, Johnny Depp, vagy a Gangnam style zenéjére táncoló Hugh Jackman, akkor szavazzon rájuk. De ha a szépfiúkat preferálja, választhat Ryan Reynolds és Jude Law között, vagy ha szeret anyáskodni, akkor ott van Matt Damon, az éltanulónak kinéző iskolásfiú.