Kate Middleton gyephokiba keveredett az általános iskolában, ahová együtt járt azzal a lánnyal, aki kipletykálta a világnak, hogy gyereket vár. Az intenzív testmozgással előadott terhességcáfolat Ördög Nóra legszebb pillanatait idézte. Aztán bejelentették, hogy tényleg gyereket várnak.

Mielőtt a hercegi pár hivatalosan megerősítette volna a hírt, miszerint Katalin hercegné terhes lenne, Vilmos herceg asszonya gyephokizott egyet egykori általános iskolájában, ahová kilenc évig együtt járt Jessica Hayjel, aki kipletykálta – többször is –, hogy az egykori Middleton gyereket vár.

A hercegné ráadásul a szintén terhes Ördög Nóra legszebb pillanatait idézte az önként vállalt testmozgással, merthogy fogta magát, és beszállt egy gyephoki-meccsbe. Igaz, ő nem kért fel egy dublőrt, hogy menjen le hídba, és cigánykerekezzen helyette élő adásban, de hát belőle nem is lesz bazári majom. Alábbi galériánkban megtekinthetik a kékített vérű nő sportos akcióját. Katt!

A hercegné egyébként nemcsak sportolt, beszélgetett is a gyerekekkel. Elmondta nekik például, hogy húgát (Pippa Middleton) az iskolában Pipnek becézték, őt pedig Squeaknek (ami körülbelül a malac visításának felel meg), ezért két tengerimalacukat is így nevezték el.

Vimos felesége valóban szerethetett odajárni, mert a Mirror szerint azt is kifejtette: amikor kijárta a sulit, anyukájának azt mondta, mindenképpen vissza akar oda menni, ha máshogy nem, tanárként. Kísérőinek megmutatta azt is, melyik fákra mászott fel annak idején, és arról is megemlékezett, hogy ott szerette meg igazán a sportokat. És a párnacsatát.