A Reflektor műsorvezetője a nyári lazítást teszi felelőssé a pár hónap alatt felszaladt pluszkilókért, amik már annyira látványosan jelentkeznek, hogy Facebook-oldalán is éri emiatt kritika. Szerinte még időben megfogta a problémát, most heti ötször edz és nem vacsorázik, hogy leadjon pár kilót.

„Szia. Babát vársz, Vivien?” – ez a bejegyezés még augusztusban érkezett a válófélben lévő Mádai Vivien Facebook-oldalára. Szeptemberben a hízókúrára kérdezett rá egy másik rajongója, most meg azt írta egy harmadik, hogy egyre kövérebb, és ez már nagyon szembetűnő a képernyőn. És tényleg. Az RTL Klub Reflektorának múlt heti adásában már látványos volt a műsorvezető súlynövekedése. „Az az igazság, hogy most tényleg felszaladt pár kiló, de rajta vagyok az ügyön” – kezdte a Velvetnek a jojózó Mádai Vivien, aztán azzal folytatta, az sem jó a nézőknek, ha hízik, az sem, ha sokat fogy, bármit csinál, úgysem tud megfelelni mindenkinek. Így hát elsősorban magának szeretne, az meg, azt állítja, sikerül.

Túl sokat lazított

S-es és M-es méretek

Az S-es méretbe a 36-38-as ruhaméretek tartoznak. A 36-os 86-70-94 centit jelent (mell, derék, csípő), míg a 38-as 90-74-98-at.

Az M-es konfekciókba a 40-42-es méretek tartoznak. A 40-es 94-78-102 centis bőség, míg a 42-es 98-82-106-os.

Forrás: Bellamode.hu

„Nem nézegetem rögeszmésen a mérleget, nekem ez nem központi kérdés. Sokkal fontosabb az, hogy jól érezzem magam a bőrömben, a többi meg nem számít” – magyarázta Mádai, aki azért megfogadja mind a negatív, mind a pozitív kritikákat, az előbbiek, és persze maga miatt újra rá is állt a sportra. „Nyáron nélkülöztem a sportot, szerintem ez lehetett a fő hibaforrás, ami miatt S-esről M-es lett a méretem. Kilókban nem tudom, ez mennyi lehet, hiszen nem méregetem magam. Arra jó volt ez az egész, hogy megint megtanultam, sokkal jobban oda kell figyelnem magamra” – magyarázta, majd kifejtette, ez alatt az önmegtartóztatást érti, bár valójában az sem olyan kritikus.

Nem diétázik, az esti vacsorákat viszont elhagyja, mellette pedig hetente ötször jár edzeni. A csatornánál még nem feddték meg, amiért folyton ingadozik a súlya, egyébként meg úgy gondolja, időben megfogta a problémát, az eredmények pedig azt mutatják, jó úton halad.

A 23 éves műsorvezető előző év augusztusára összesen tizenkét kilót fogyott, mindezt öt hónap alatt, miután előzőleg elszaladt vele a ló. Idén januárra már tizennégy kiló mínusznál tartott, és hiába evett, nem hízott, majd aztán májust követően, amikor kiderült, nyolchónapnyi házasság után elválik férjétől, hízni kezdett. Október végén azt mondta, tudatosan kapott magára öt kilót, soknak érezte a tizenötös mínuszt, aztán a hízókúra túl jól sikerült, így most újra fogyókúrázik.