Azt nem tudni, hogy 2013 pontosan mit hoz, az viszont biztos, hogy ha minden jól alakul, lesz néhány fontos celebszülés az évben. A legfontosabb esemény előreláthatóan Katalin hercegné szülése lesz, a magyar celebvilág pedig Ördög Nóra szülését várja majd.

Magyarország leghíresebb jósai nem sok jót mondtak 2013-ra, talán jobban is jártunk volna, ha eljön a világvége egy pár héttel ezelőtt. De a depresszió és a letargia helyett koncentráljunk az új életre, vagyis új életekre, amik reményt adhatnak. Vagyis a legfontosabb celebszülésekre 2013-ban.

Az év legjobban várt szülése egyértelműen Katalin hercegnéé, rajta van a legnagyobb nyomás. Vilmos herceg felesége még december elején jelentette be hivatalosan, hogy terhes. A születendő gyerek nemét még nem tudni, de az biztos, hogy a hercegné egy lehetséges trónörökössel várandós, aminek bizonyára a brit királyi család mellett a királyi család rajongói is nagyon örülnek.

A klasszikus celebvilágban is lesz egy fontos szülés 2013-ban, méghozzá Kim Kardashiané , aki az év utolsó napján jelentette be, hogy gyereket vár Kanye Westtől. Ha azt vesszük, hogy Kim Kardashian mennyit kaszált a 72 napos házasságával , és hogy a nővére szülését pedig a tévé közvetítette, akkor talán nem mondunk hülyeséget, ha azt állítjuk, a realityceleb szülése lesz az év egyik legfelkapottabb eseménye.

Ha nem akarunk a külföldi hírességekkel foglalkozni, akkor szerencsére itthon is születik majd egy fontos celebgyerek. Tavaly november elején jelentette be Ördög Nóra, hogy véget érhetnek a találgatások, tényleg első gyermekével terhes. A műsorvezető az X Faktorral valószínűleg le is köszönt a képernyőről a terhessége végéig, mert az RTL Klub reggeli műsora nem élő adás, számításaink szerint pedig Ördög Nóra valamikor tavasszal szülhet, addig pedig nem lesz olyan nagyszabású élő műsor, amit ő vezethetne.

Meg kell még említenünk Peller Mariannt is, aki azt az utat választotta, hogy mire rendesen megjegyezhettük volna a nevét, meg azt, hogy mit csinál, addigra el is tűnik egy kis időre. A műsorvezető tavaly szeptemberben jelentette be, hogy terhes, valószínűleg nemsokára szül, ami miatt egy időre biztos visszavonul a képernyőtől.

Természetesen nem soroltuk fel az összes éppen terhes hírességet, csak akiket igazán fontosnak tartunk, úgyhogy ne csodálkozzanak, ha idén is olyan celebgyerek-cunami lesz, mint amilyen általában minden évben szokott lenni.