A Mónika show egykori műsorvezetője is fellép az amatőrök között A Nagy Duettben, akárcsak Cseke Katinka, Görög Zita vagy Szabó Győző. A profik közé ezúttal Pataky Attilát, Szinetár Dórát és Bangó Margitot, és még hét nagyobb nevet szerveztek be, önök szerint ki kivel lesz párban?

Erdélyi Mónika

Kit kap párnak?

A megboldogult Mónika show műsorvezetője a hírek szerint akár egymilliót is kereshet azzal, hogy elvállalta a SuperTV2-n februárban induló A Nagy Duettet, ami szerinte nem kevés tiszteletet érdemel. Mármint nem az, hogy pénzért lép fel a tévében, hanem hogy elvállalta. Most figyeljenek, nyilván megmagyarázta, miért. "Azt gondolom, az amatőröknél, amilyen én is vagyok, értékel­ni kell, hogy vállalkoznak egy ilyen fel­lépésre. Kritizálásnak itt nincs helye. A legmélyebb tisztelet illet meg mindannyiunkat, hogy szerepelünk egy ilyen típusú, számunkra új műsorban" – indokolta meg a Borsnak. Erdélyi hosszú kihagyás után visszakerült a képernyőre, a FEM3-on csatornán kap műsort Joshi Bharattal, amit hosszú, tizenöt kilós fogyást eredményező diéta előzött meg. Na de ki lesz a duettpartnere?

Lakatos Márk

Kit kap párnak?

Az amatőrök közé bekerült a 36 éves stylist is, akinek ugyan van némi tapasztalata hangképzés terén, mégis szórakoztatónak ígérkezik a teljesítménye. Klasszikus énekórán utoljára 18 évvel ezelőtt vett részt, és ha annyira megy neki, mint a styling időnként a Voice-ban, akkor garantáltan lesznek vidám pillanatok a műsorban. Lakatos egyébként pontosan tudja, mivel lehet erős show-t csinálni: két éve avataros elefántasszonynak öltözve adta elő Fluor Tomi Mizuját a Szigeten. A Velvetnek azt mondta, jó mókának fogja fel A Nagy Duettet, és nagyon boldog, hogy azt kapta párnak, akit egyébként is kért. Azt persze nem mondta el, ki az, tippeljék meg!

Cseke Katinka

Kit kap párnak?

A Jóban Rosszban zászlaja alatt szolgáló Cseke Katinka is megvillanthatja énektudását (vagy nem tudását) a műsorban, és ha az nem lenne elég, hát majd megspékeli kimagasló színészi teljesítményével. Harsányságban valószínűleg nem lesz hiány, és ha sokáig bent marad, még azt is végigkövethetik a nézők, mennyit fogy/hízik a show alatt, Cseke Katinka ugyanis folyamatosan fogyókúrázik. És ha rendesen kritizálja majd a zsűri, amit miért tennének, ugye, még egy jó balhéra is van esély, mert a sorozat Bodolai Böbéjét alakító Cseke saját bevallása szerint is elég szenvedélyes, hirtelen haragra gerjedő alkat. De vajon kivel fog fellépni?

Szabó Győző

Kit kap párnak?

A heroinista múltjával sokat haknizó színész a csatorna házimagazinjának, az Aktívnak nyilatkozott a szerepléséről, amit már nagyon várt, mert így megmutathatja a közönségnek, hogy ő bizony énekelni is tud. Legalábbis valamennyire. "Szerintem azért valemennyire tudok énekelni, de szerintem ezt a nagyközönség nem tudja, vagy nem párosítja velem össze, és ha legalábbis egy adás, vagy kettő, de remélhetőleg több adás erejéig ezt meg tudom villantani, annak örülök. Durva, ez egy másik dolog, egy másik Szabó Győző" – mondta a színész a műsorban, majd bedobta az érzékeny adut, amikor kifejtette, nagyon szeretné elénekelni a Dirty Dancing betétdalát, a Time of my Life-ot.

Görög Zita

Kit kap párnak?

A kétgyerekes modell kipróbálta már magát színésznőként, műsorvezetőként is, most meg éppen üzletasszony és rendezvények háziasszonya, de képzeljék, volt neki fiatalkori vágya is, és hát mi más lett volna, ha nem az, hogy énekesnő legyen. Az újra kapcsolatban élő Görög Zita idáig a gyerekein gyakorolt, még altatódalt is írt nekik, angolul. "Barátaim közül sem hallottak énekelni sohasem. Aztán, amikor a gyerekeim megszülettek, akkor tudat alatt született bennem egy döntés, hogy ők ismerjék meg az igazi Zitukát, az igazi oldalamat, és nekik minden este énekelek altatódalokat, saját dalokat, és nekik ez teljesen természetes, hogy otthon énekelünk" – magyarázta a riportban Görög Zita, aki gyerekként tanult zenét, kórusban is énekelt, és népdalversenyen is részt vett. "Ez az új kihívás igencsak megremegteti a pocakomat" – így Görög, és ez annyira cukimuki, hogy nem is tennénk már hozzá semmit.

Dopeman

Kit kap párnak?

Azt már a kezdetekben, Ganxsta Zolee oldalán, és később, önálló lemezeivel is bebizonyította Pityinger László Dopeman, hogy rappelni meg nyögni tud, arról azonban nincsenek információk, hogy az éneklés megy-e neki. Mindenesetre azt írta, lalalázik rendesen a műsorra. A celebvilágot előszeretettel savazó rappert a saját rajongói sem kímélték, amikor kiderült, hogy részt vesz a Nagy Duettben. A kommentek nem maradtak válasz nélkül. "Az én karakteremben az a szép, hogy bármit megehetek mert genszterrapper vagyok és nem rózsalovag. Ráadásul úgy, ahogyan a kedvem tartja. Fasza dalokat énekelni a magam módján, nem tartozik a falsulás kategóriájába. Ennyi" – írta Dopeman a Facebook-oldalán.

Gesztesi Károly

Kit kap párnak?

Lányának anyja műsorvezetőként, Gesztesi Károly meg amatőr énekesként tűnik fel A Nagy Duettben. A 49 éves, ötgyerekes színész a döntés előtt exnejével is beszélt, és mivel mindketten arra jutottak, hogy nem jelent gondot az ugyanazon műsorban szereplés. " Amikor még együtt éltünk, imádta, ha leültem a zongorám mellé és énekeltem neki. Azt mondta, ez egy jó buli, ráadásul semmiféle konfliktus vagy feszültség nincs köztünk, ami kihatna a produkcióra" – magyarázta a Blikknek Gesztesi, aki zongorázni is szeretne a műsorban, mert abban igazán jónak érzi magát.

Kovács Lázár

Kit kap párnak?

A félrelépése és eltitkolt gyereke miatt előtérbe került Kovács Lázár főzni biztosan tud, énekelni viszont semennyire, legalábbis ezt mondta a Borsnak, meg azt is, hogy hát jó eséllyel azért fejlődik valamennyit, mert ez még Hajdú Pí Péternek is sikerült. "Mint ahogy az előző szériában is megmutatkozott, nincs tehetségtelen ember: ha jó a tanár, akkor a legreménytelenebb esetekből is ki tudja hozni a maximumot. Itt most Hajdú Péterre gondolok, aki rengeteget fejlődött a műsor alatt. Tehát van remény. Meggyőződésem, hogy ez tanár kérdése, a versenyzőket Csík Sanyi készíti fel" – magyarázta Kovács Lázár, majd hozzátette, elég messze áll tőle az éneklés, de már túl van az első órán, és az elég hasznosnak bizonyult.

Papp Gergő

Kit kap párnak?

Akadt még házicelebekből a TV2-nél, itt van rögtön Papp Gergely, az Aktív 39 éves műsorvezetője, akiről aztán tényleg nem tudni, gyakorolt-e valahol máshol is a tusolón kívül. Cserébe viszont nagy táncokra alkalmatlan, mert mint 2011-ben kiderült, kezdődő gerincsérve van, ami mellé meg nem fér el az ugrálás. Papp Gergő rövid Viasatos kitérő után 2010-ben került vissza a TV2-höz, ám már nem Pimasz úrként, hanem egyszerű műsorvezetőként dolgozik a csatornánál. Papp korábban azt mondta, nem tart attól, hogy celebbé válik, és úgy érzi, kordában tudja tartani, hogy ne bulvárosodjon el.

Zsidró Tamás

Kit kap párnak?

A mesterfodrász feltűnt már a TV2 összes nagyobb celebműsorában, egyebek mellett az Ezek megőrültekben és a Mr. és Mrs.-ben is, így hát nyilván nem hagyják ki a Nagy Duettből sem. Zsidró zsűritagként részt vett a Miss-gyűjtő Szépségkirálynőben is, de a Hal a tortánba is bevonták. A fodrász egyébként Görög Zitához hasonlóan izgul a műsor miatt, mivel ő valószínűleg még annyit sem dalolt otthon, mint a modell. A párosításokat pénteken délelőtt, a SuperMokkában mutatják be.