Az alapjáraton nagyseggű, örmény származású realityceleb év elején jelentette be terhességét, ami miatt várható, hogy felszed magára egy kis felesleget, pedig már 12 kilót hízott, mióta Kanye West a pasija. Kardashian most két edzővel küzd a zsír ellen, de titokban mégis több adag édességet töm magába, seggét pedig a derekára kötött pulcsikkal takargatja.

Kim Kardashian a celebségén kívül régóta arról híres, hogy nem kis méretű feneke van, ám most, hogy Kanye Westtel közös gyerekét várja, elkezdett aggódni, hogy híres hátsója még nagyobb lesz. Mivel várható, hogy a terhessége alatt még több kiló szalad fel rá, most rögtön két személyi edzőt is fogadott, nehogy eljusson odáig, hogy a nyolcadik hónapra már csak melegítőnadrágot tudjon felvenni magára. Kardashian most Tracy Anderson terhestornáira jár Miamiba, Los Angeles-ben pedig Gunnar Petersonnal vannak lazább edzései. Peterson állítólag próbálja leszoktatni a celebnőt a gyorskajákról. Visznt ha az edző meglátja a napokban készült képeket, biztos nagyon morcos lesz. De nincs mit tenni, mert Kardashian a terhessége miatt csak gyorskajákat kíván, így most is a Pinkberryben evett édességet, amiről fotók is készültek.

De nem ezek az első fotók, amik arról árulkodnak, hogy Kardashian nagyon szereti a hasát. Múltkori válogatásunkból is kiderült, hogy a legtöbb olyan fotó, amin egy celeb eszik, az Kim Kardashianról készült, aki tényleg mindig egészségtelen gyorskajákat töm magába. A kedvence a vattacukor, de lehetett már látni fagylalttal, pizzával, csokoládébonbonnal, vagy zöld, cukros akármivel, legutóbb pedig két adag édességgel a kezében. A realityceleb már terhessége előtt is 12 kilót szedett fel, de a gyerek születéséig még hátra van jó pár hónap, és tartunk tőle, hogy Kardashian egyre nehezebben fog tudni nemet mondani arra, hogy cukros és zsíros dolgokat tömködjön a szájába.