Ha egy színésznő, énekesnő, vagy A celebnő, Kim Kardashian kicsit elhanyagolja magát, máris mindenki ujjal mutogat rá, ám a férfiak esetében mintha nem így lenne. Persze azt, amikor Gerard Butler elhízott, senki nem hagyta szó nélkül, de attól még ugyanúgy ő volt Gerard Butler, akiről a legtöbb nő párás szemmel ábrándozik. Megengedhetik maguknak a férficelebek, hogy elhízzanak, csak azért, mert ők férfiak?

Quentin Tarantino

Megengedhetik maguknak a férficelebek az elhízást, csak azért mert férfiak?

A Django elszabadul rendezője sosem számított igazán sármos férfinak, és korábban sem a külseje miatt szerettük őt. Viszont az a szint, amire 2012-ben jutott, tényleg váratlan volt, ugyanis Tarantino annyira elhanyagolta külsejét, hogy a szokásosnál is nagyobb tokát és pocakot növesztett. Utóbbit az idei Oscar-díjátadóra sikeresen eltüntette, de azért még mindig nincs annyira formában – persze ez nem akadályozta meg abban, hogy megnyerje a legjobb forgatókönyvért járó aranyszobrot. Utóbbiból arra következtetünk, hogy Tarantino bármit tehet a külsejével, attól függetlenül is tud érvényesülni, ami mondjuk nem csoda, hisz ő nem a celebségéről híres, mint mások.

Rob Kardashian

Tarantinoval ellentétben Kim Kardashian öccse, Rob Kardashian viszont a celebségéről híres, ezért is furcsa, hogy sikerült eleresztenie magát – igaz, Rihanna ettől függetlenül is randizott vele. A fiatal szépfiúból lassan egy elhízott pasi lett, aki attól tartunk, hogy hamarosan csak melegítőt húzhat majd magára, hogy takargassa a rárakódott felesleget. Ezek szerint úgy néz ki, hogy a gömbölyded forma családon belül öröklődik, vagy Rob csak szimpátiás-hízásba kezdett nővérével.

Gerard Depardieu

Igen, tudjuk, hogy Depardieu tényleg soha nem volt nagy sármőr, de pályafutása elején azért nem nézett ki annyira rosszul, és mostani külsejét igazán nem foghatja csak arra, hogy megöregedett, vagy hogy erős a csontozata. Persze lehet, hogy a pénzét menekítő francia színészt szimplán nem érdekli, hogy háromszor akkora nadrágot kell hordania, mint egy átlagos férfinak, hisz bármit tesz, ő Depardieu, mindenki ugyanúgy fogja szeretni és ugyanúgy kap szerepeket

Gerard Butler

Butler az egyik 2010-es nyaralásán gondolta úgy, hogy nem kell annyira odafigyelnie az evésre és a testmozgásra, aminek meg is lett az eredménye. A 300-ban még kigyúrt, spártai katonát alakító színész hirtelen egy pocakos vénember lett, hálistennek azóta sikerült kikupálnia magát. A 85. Oscar-díjátadón már jó formában volt, és teste kifogástalannak tűnt, haját viszont továbbra sem tudjuk értelmezni, amivel leginkább Bradley Cooperre hasonlít, akit szintén nem a haja miatt szeretünk.

John Travolta

John Travolta fura módját "választotta" az elhízásnak, a színész ugyanis úgy tűnik csak egy testrészére koncentrál a zsírlerakódást illetően, és az nem más, mint a feje. Persze lehet, hogy az a valami, ami feszíti az arcbőrét, az nem zsír, mindenesetre félelmetesen néz ki a színész ahhoz képest ahogy mondjuk a Szombat esti lázban festett.