Rengeteg híresség szerepelt már félmeztelenül, vagy akár teljesen meztelenül is címlapon. Most éppen Kate Hudson állt be a sorba, ezért összeszedtük az utóbbi idők legszexisebb címlapjait. A csajok között megtalálja Jennifer Anistont, Rihannát, Kelly Rowlandet és Paris Hiltont is.

Ahogy nemrég írtuk, Kate Hudson lett az április Glamour címlaplánya. Ez még önmagában nem számított volna hatalmas dolognak, a színésznő viszont félmeztelenül állt modellt, bár a karjával természetesen takarja magát. Természetesen nem Hudson az első híresség, aki félmeztelenül szerepelt egy magazin címlapján ezért első körben összeszedtük a legjobb (bár nem feltétlenül történelmi, mint Demi Moore terhes fotója) címlapokat, amiken celebek pucérkodnak.

A kedvenceink közé beválogattuk a nyakkendős Jennifer Anistont, aki a 2009 januári GQ magazin címlapján ücsörgött halál dögösen, Britney Spears legendás Rolling Stone-borítóját, és Paris Hiltont is, aki a Vanity Fair egyik 2006-os címlapján végre tényleg vonzónak tűnt (annyi év szenvedés után). Tudjuk, hogy kimaradt mondjuk Serena Williams meglepő fotója, vagy Yoko Ono és John Lennon közös képe is, de mi ezeket találtuk a legszexisebbnek.

Közülük egyébként Jennifer Aniston, akit a legjobb negyvenes csajok közé is beválasztottunk, a magánéletben csak szenved, alig bírja kivárni, hogy végre elvegye a pasija, Britney Spears 2013-re szinte teljesen tönkrement, Paris Hilton szinte teljesen eltűnt. A legjobban meglepő módon a terhes Kim Kardashiannak megy, aki korábban a cipőfűzőjét se köthette volna be a legtöbb hírességnek, és Heidi Klumnak, aki nemrég került be az egyik amerikai tehetségkutató zsűrijébe.