Belegondolt már abba, hogy mennyi celeb van, akik bőven 1990 után születtek? Mennyire fogja magát öregnek érezni, ha ráébred, hogy Justin Bieber abban az évben született, mikor a Spice Girls megalakult, vagy hogy Palvin Barbara születésével egyidőben indult el a Magyar Televízióban a Szerencsekerék?

Kristen Stewart 1990-ben született

Abban az évben, mikor Európában piacra dobták a Nintendo Game Boyt. Stewart mindössze 15 éves volt, mikor a Twilight-ot először kiadták, aminek később a filmváltozatában meg is kapta a női főszerepet.

Emma Watson 1990-ben született

Ugyanabban az évben, mikor bemutatták a Beverly Hills 90210 című sorozatot, vagyis akkor, amikor az abban szereplő Brian Austin Green már 17 éves volt. Watson egyébként hétéves volt, mikor a Harry Potter könyvek első kötete megjelent.

Jennifer Lawrence 1990-ben született

Pontosan három hónappal azelőtt, hogy bemutatták Amerikában a Reszkessetek, betörők! első részét, és tíz évvel azután, hogy az abban főszerepet játszó Macaulay Culkin született. Lawrence viszont azóta kapott egy Oscar díjat, míg Culkin inkább a drogokkal küzd.

Emma Roberts 1991- ben született

Akkor, mikor Hollandiában megalakult a 2 Unlimited nevű zenekar, és ugyanabban az évben, mikor nagynénje, Julia Roberts eljátszotta Giling-galangot a Hook című filmben. Egyébként a Fecsegő tipegők című rajzfilmet is ekkor mutatták be.

Kate Upton 1992-ben született

Abban az évben, mikor már a Sports Illustrated címlapján még nem ő, hanem Kathy Ireland szerepelt bikiniben.

Miley Cyrus 1992-ben született

Ugyanabban az évben, mikor a Mattel piacra dobta Barbie álomházát és akkor, amikor Amerikában elkezdték vetíteni a Melrose Place-t.

Taylor Lautner 1992-ben született

A Twilight színésze akkor született, mikor bemutatták a Disney-féle Aladdint, az Elemi ösztönt, a Reszkessetek, betörők! második részét és a Több mint testőrt Whitney Houston főszereplésével.

Selena Gomez 1992-ben született

Abban az évben, mikor a Kriss Kross már javában ugrált, mikor a Red Hot Chili Peppers megjelentette az Under the Bridge című számát, illetve amikor még Kurt Cobain is élt, és a Nirvanaval kiadta a Smells Like Teen Spiritet.

Palvin Barbara 1993-ban született

Palvin nem sokkal azután született, hogy Csehszlovákia két önálló országra, Csehországra és Szlovákiára bomlott, ugyanabban az évben, mikor a Magyar Televízió 1-es csatornáján elindult a Szerencsekerék, és a Mindent vagy semmit.

Taylor Momsen 1993-ben született

Az előszeretettel vetkőző énekesnő akkor született, mikor az Ace of Base megjelentette Happy Nation című első albumát, illetve mikor a mozikban bemutatták a Jurassic Parkot.

Justin Bieber 1994-ben született

Abban az évben, mikor bemutatták a Forrest Gumpot és az Interjú a vámpírralt, illetve mikor Angliában megalakult a Spice Girls. Ugye tényleg kezdi magát nagyon öregnek érezni?

Harry Styles 1994-ben született

Taylor Swift exe abban az évben született, mikor Michael Jackson feleségül vette Lisa Marie Presleyt, és amikor letartóztatták O.J. Simpsont felesége meggyilkolásáért. Egyébként ebben az évben mutatták be a Télapu című filmet, az Oroszlánkirályt, a Remény rabjait, az Ace Venturát és a Ponyvaregényt is.

Abigail Breslin 1996-ban született

Az már önmagában ijesztő, hogy A család kicsi kincse című filmben Breslin még csak tíz éves volt, de akkor fogja magát igazán rosszul érezni, ha megtudja, hogy abban az évben mutatták be Leonardo DiCaprio főszereplésével a Rómeó és Júliát, illetve dobták piacra a Tamagotchit, mikor Abigail Breslin megszületett.

Radics Gigi 1996-ban született

Egy évvel azután, hogy már mindenki tudta hogyan kell táncolni a Macarenara, és abban az évben, amelyben Tupac Shakur meghalt. Amikor Radics megszületett, Monica Lewinsky már bőven kényeztette Bill Clintont, de ekkor jelent meg a Prodigy Firestarter című száma, és ekkor ismerte meg mindenki Gigi D’Agostinot.

Jaden Smith 1998-ben született

Will Smith színész/rapper fia abban az évben született, mikor bemutatták a mozikban A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című Guy Ritchie filmet, illetve mikor Britney Spears már elkezdett dolgozni a Baby One More Time című slágerén.