Ahogyan csúf hírességek összehozhatnak szép gyereket, úgy ez fordítva is igaz: olykor születhetnek olyan utódok, akiket kiröhögne mindenki, ha azzal jönnének, hogy szexszimbólum valamelyik ősük. Csak nézzen rá Chaz Bonora vagy akár Demi Moore lányára, és megérti.

Cher fia, Chaz Bono

Cher lánynak született gyereke 2009-ben jelentette be a sajtónak, hogy férfivá operáltatja magát, és ehhez akkorra már meg is tette a szükséges lépéseket. Az egykori Chastity nőnek se volt szép, ráadásul akkoriban annyi súlyfelesleg volt rajta, hogy az a műtétnél akár komoly szövődményekkel is járhatott volna. Chaz Bono egy évvel később hivatalosan is férfi lett, ami jobban állt neki, mint a csajoskodás, de így is döbbenetes, hogy az ő anyja a máig szexszimbólumként számon tartott Cher.

Whitney Houston és Bobby Brown lánya, Bobbi Kristina Brown

A tavaly 48 éves korában elhunyt Whitney Houston lánya is anyja árnyékában élt, míg az élt, bár meglehet, köszönhető ez annak is, hogy Bobbi Kristina Brown korán rákapott a drogokra. A celebgyereket már 18 évesen hathavi börtönre ítélték alkoholizálás miatt, függőségére pedig rátett egy lapáttal az énekesnő halála. Bár Bobbi Kristina Brownra az egész család próbál hatni, hogy józan életet éljen, az igyekezet sikertelennek bizonyul, és ez a lány külsején is megmutatkozik.

Farah Fawcett és Ryan O'Neal fia, Redmond O'Neal

A vörös férfiak is lehetnek vonzóak, mint például Diana hercegné kisebbik fia, Harry herceg, no de Redmond O'Neal pont nem ebbe a csoportba tartozik. Pedig lett volna kitől örökölni a jóképűséget: apja közel 40 évvel ezelőtt a Love Story című film által lett ügyeletes sármőr, anyja pedig a 2009-ben elhunyt Charlie szőke angyala, Farah Fawcett, aki szintén szexszimbólumnak számított a maga idejében. Redmond O'Neal arcát egyébként szintén csúfítja a drog is.

Demi Moore és Bruce Willis lánya, Scout Willis

A Demi Moore és Bruce Willis nászából létrejött három lány közül igazából egyik se szépség, de leginkább Scout Willis az, akit finoman szólva is megszívatott a sors külsejével. Anyja még most, 50 évesen is jobban néz ki, és ez valószínűleg így is marad még vagy 10-20 évig.

Olivia Newton John lánya, Chloé Lattanzi

A 27 éves Chloé Lattanzi évekkel ezelőtt még egy teljesen átlagos kinézetű fiatal nő volt, valószínűleg pont emiatt plasztikáztatta magát. Olivia Newton John lánya viszont ezzel rendesen melléfogott, a beavatkozásnak köszönhetően ugyanis úgynéz ki, mint Oktoanyu szétcsúszva. 64 éves anyja még mindig jobban mutat a vörös szőnyegen.