Hajdú Péter feleségét virágba öltöztették, majd lefotózták egy műköröm-alapanyagokat gyártó cég kampányához. A 26 éves, kétgyerekes családanya elismerésként éli meg, hogy a Crystal Nails felkérte az arcának, a fotózást pedig inkább kikapcsolódásként élte meg, mint munkaként.

Ugyan a Puzsér Róberttel vívott csatája után a nagy luxusban élő Hajdú Péter műsorvezető-producer lett a múlt hét egyik lúzere, nejével azonban nem ezért foglalkozunk, hanem azért, mert a 26 éves kétgyerekes családanyáról kellemes tavaszi fotók készültek a Füvészkertben. Annak ellenére, hogy a képek nem a családi albumba, hanem a Crystal Nails műköröm alapanyag gyáró kampányához, Sarka Kata hobbiként, kikapcsolódásként élte meg a fotózást. Munkaként inkább A Szépségkirálynőre tekint, a nyáron esedékes szépségverseny (aminek férje a producere - a szerz.) előkészületeiben ugyanis ő is aktívan részt vesz.

Eredetileg bikinit sem viselt volna

"Semmi problémám az ilyen jellegű képekkel. Bikiniben voltam, arra tűzögették rá a virágokat. Ráadásul szerintem ez egy nagyon jól sikerült fotósorozat, és a képek is ízlésesek" – magyarázta kérdésünkre Hajdúné, aki azért meztelenre már nem vetkőzne. A mellbimbóját viszont anélkül ismegmutatta már párszor az utóbbi néhány hónapban. A korábbi koncepció szerint Sarka bikinit sem viselt volna a fotózáson, ám hiába próbálták ráragasztani a testére a virágokat. "Igen, kipróbáltuk, hogy rám ragasztottuk a virágokat, de nem tartott a ragasztó, és a bőrömet is irritálta volna, ezért választottuk ezt a megoldást" – mondta a Borsnak.

Sarka Kata mindig ugyanazzal a stábbal vállalja a fotózásokat, így előttük már nem jön zavarba. Ugyanakkor azt mondja, ha idegenekkel dolgozna, valószínűleg nem tudná ilyen természetesen kezelni a helyzetet. A műkörmös cég arcát a múlt heti Puzsér-balhéról is kérdeztük, amire csak annyit mondott: ő nem foglalkozik ilyenekkel.