Édesanyja és Benes Anita munkatársain kívül férje véleményét is kikérte a ruhaválasztásban Sarka Kata, és miután Hajdú a köldökig kivágott Benes Anita-darab mellett döntött, a volt BKV Szépe azt vette fel a Story-gálára. És villantott, pedig a ruhát rögzítették a melléhez.

"Nem, igazából nem engedte el a ragasztó, sajnos úgy tartott, ahogy kell" – oszlatta el a Story-gálás villantását övező tévhiteket Hajdú Péter asszonya, Sarka Kata. Az egykori BKV Szépe egy köldökig kivágott, piros Benes Anita-ruhát vett fel szombaton a 14. Story Ötcsillag Díjátadó Gálára, a lenge darabot kétoldalú ragasztóval rögzítették a melléhez, hogy megússza a villantást. Amit végül nem sikerült. "A mellbimbómra volt tapasztva, csak hát ugye oldalról be lehetett látni. Ez a ruha ilyen, nem nagyon tudok mit csinálni már ezzel utólag. Én mindenesetre ott ragasztottam le a ruhát, ahol mondták, hogy ragasszam le" – magyarázta a legjobban öltözöttnek megszavazott Sarka Kata. Hasonló szabású, fehér színű Benes Anita-ruhát korábban a 201-es Szépségkirálynő döntőjén a későbbi Miss Intercontinental, Bencsik Emerencia viselt, neki viszont akadtak gondjai a ragasztóval: az erős izzadás miatt folyton elengedett.

A direkt bimbóbillantás már durva lett volna

A ruha szabása miatt melltartót nem is tudott volna felvenni, a vékony, átlátszó ragasztó meg nem takart semmit, így előfordult, hogy a mellbimója is átsejlett a lenge anyag alól. Ennél azonban sokkal több látszott a melléből, amikor oldalról fotózták. "Petinek is ez tetszett, anyámnak is ez tetszett, Benes Anitánál az összes dolgozó erre szavazott, mindenki, akinek megmutattam, erre szavazott. Csak hát akkor nem gondoltam, hogy oldalról ennyire be lehet látni, mert én mindig elölről láttam a ruhát, és hát a többiek sem mondták, hogy ezzel gond lehet, de most már nem tudok mit csinálni ezzel, így alakult. Szerencsére a mellbimbómat nem lehetett látni direktben, az azért kellemetlen lett volna" – szabadkozott Hajdúné, bár férje valószínűleg nem bánta nagyon, hogy ismét címlapon vannak. Főleg, hogy most épp nem egy parkolós sztorival.

A 26 éves kétgyerekes anya a hétköznapi öltözködésben nem, de a nagyobb eseményeknél kikéri férje véleményét. Hajdú meg egyértelműen ezt a ruhát választotta. Bókokat tőle is, de más bálozóktól is kapott az alakja, ruhája miatt, de férje egyébként sem osztja szűkösen a dicséretet. "Nálunk szerencsére nem halt ez el. Ha ő valóban úgy gondolja, akkor akár egymásután három nap is mondja. Fölöslegesen nem" – beszélt kapcsolatukról Sarka Kata.

Lóg, nem lóg, neki szép

Szándékos volt-e a címlap?

A volt modellt érte kritika bőséggel a villantás miatt, akadt, aki azt rótta fel neki, hogy mennyire lóg a melle. Ő azt mondja, két gyerek után ezt normálisnak gondolja, és megkapta ezt már máskor is, de álljon inkább itt a saját szavaival. "Az a helyzet, hogy nekem ez jó, nekem ez szép, abszolút nem látom csúnyának, és nem tervezem, hogy még egyszer kés alá fekszem. És büszke vagyok rá, mert hát nem lógnak úgy a melleim, hogy a mellbimbóim a földet érnék."

A mellét kritizálók közül néhányan azzal bezzegeztek, hogy hát hogy lóghat ennyire, amikor implantátuma van, de erre is megvan a válasz, Sarkának ugyanis a veszélyes PIP-implantátum kivétele óta sokkal kisebb a szilikon a mellében, elmondása szerint a háromszáz köbcentit sem éri el a méret. "Csomók keletkeztek a mellemben, és az volt a legfontosabb, hogy egészséges legyek, ezért döntöttem a kisebb mellett" – magyarázta Hajdúné, és hozzátette, eddig még nem villantott ekkorát.

"Olyan már volt, hogy egy fekete ruha nagyobb fényben átlátszott. De így utólag is meg vagyok elégedve a ruhával, előröl, hátulról meseszép, álomszerű, csak hát sajnos sokszor inkább arra figyeltek, hogyan tudnának befotózni a mellembe. Annyi kiderült, hogy ez a ruha nem arra van tervezve, hogy oldalról befotózzák az embert, hanem a szemből pózolásra" – mondta még.

A szombati Story-gálán egyébként nem egyedül Sarka Kata viselt erősen dekoltált ruhát: Marenec Fruzsina, Varga Izabella és Gyebnár Csekka is kivágott darabot választott.