Miután világossá vált, hogy a töpszli csajok is jól elvannak gigászi hapsijaik mellett, megvizsgáltuk az ellenpólust. Csodák csodájára sok olyan kapcsolat is működik, ahol a férfinek bizony erős kisebbségi komplexusa lehetne.

Tételmondatként határoztuk meg korábbi cikkünkben, hogy "Dávidok és Góliátok is egymásba zúghatnak". Tételünket speciális esetekkel, töpszli nőkkel és gigantikus csávóikkal igyekeztünk bizonyítani. Tételünk bizonyítása közben érdekes összefüggés rajzolódott ki: zömmel a kosárlabdázók jönnek össze alacsonyabb növésű nőkkel. Lássuk, hogyan működik a tételünk, ha megcseréljük a nemeket, tehát alacsony férfiak colos nőket szednek fel! Le kell szögeznünk, ez esetben a helyzet enyhén szólva röhejessé válik. Világítsuk meg mindezt példákkal!

A nyolcvanas évek nagy sztárja, a Péntek 13-filmek színésze, Corey Feldman sikeresen összeszedett egy fejjel magasabb szőke bombázót, aki vélhetően életkorban alatta van jóval. Jamie Cullum brit zenész exmodell neje, Sophie Dahl egyenesen nem érti, miért törődik mindenki a fél fejnyi magasságkülönbségükkel, amikor ő szó szerint leszarja. Peter Andre se hóval gurigázik, egy 17 évvel fiatalabb orvostanhallgatót szedett fel. Nálunk nem lenne durva a klülönbség, de Emily MacDonagh szereti a magassarkút, ez megtorpedózza az egyenlőséget.

Ugyanez az aljas női praktika jellemző Rosie Huntington-Whiteleyra, aki Jason Stathammel alkot párt. Itt legalább Statham zömöksége ellensúlyoz valamicskét. Mick Jagger is az esélytelenek nyugalmával pózol L’Wren Scott mellett. A barátnő gyerekkorában hamar megnyúlt, akkoriban nehéz volt ruhát találnia magának. George Clooney barátnőjét, Stacy Kieblert pankrátort korában csak A Lábnak hívták, ez mindent elmond róla.

Nicole Kidman eleve colos nő, ezért nem sok olyan hapsija volt eddig, aki nála magasabb. Férje, Keith Urban azonban már nem érte el, amit Tom Cruise igen: mostmár hord magassarkút Kidman is. Két hobbitot direkt a végére hagytunk. Az egyik Avril Lavigne exe, a Sum 41 énekese, Deryck Whibley, aki jelenlegi (nála mérföldekkel dögösebb) csaja, Ari Cooper egy bő fejnyit ver a zenészre. Egy idősebb hobbit Rod Stewart, akinek felesége Penny Lancaster, korábbi fehérneműmodell. Náluk csak fél fej hiányzik.