A színésznő megérkezett Cannes-ba, és mindenkiről elvonta a figyelmet. Senki sem olyan szép, feltűnő, és érdekes, mint ő, de úgy mondjuk nem is nehéz, hogy szinte mindene kilóg a ruháiból.

Nicole Kidman smárolhat a férjével, Cara Delevigne mutogathatja a mellét, Julianne Moore szaladgálhat rettentő bütykökkel – mind feledésbe merültek abban a pillanatban, hogy Sharon Stone betette a lábát a Cannes-i Filmfesztiválra. Bárki felvehet bármit, a színésznő alaposan felsliccelt, hát nélküli, kicsit még oldalt is kivágott ruhája tulajdonképpen mindent megmutatott, amit lehetett, és nagyon kevésen múlott, hogy nem billent át az ízléstelen kategóriába. De nem billent.

Míg ezt a vörös dolgot valószínűleg a szentlélek tartotta fent testén, a következő partira már egy kevésbé anyagtakarékos szabászati remekművet öltött fel. Kevésbé merésznek azért nemigen mondanánk, mert szinte csak a mellbimbója nem látszott benne. De inkább nézze meg a galériában!

A galéria végére bónusz is jár: minden celeb megtanulta, hogyan kell pózolni, arcot odafordítani a fotósoknak ahhoz, hogy a lehető legelőnyösebb képek készüljenek róla. Paris Hilton Cannes-ban egy pillanatra elfelejtette, és az előnytelenebb profilját villantotta fel egy fotósnak (hiszen tudjuk, nagyon nem egyforma a két szeme). Ritkán látni róla ilyen képet, nézze megy nagyban is! (Ha pedig további pózolótanulmányokat folytatna, itt megteheti.)