Az expornós a Facebookon már felvállalta új kapcsolatát, de most nagyon óvatos. Molnár Alexandra három év után pasizott be ismét, már ha VV Jerzyt nem veszi számításba. És hát minek venné.

Három év szinglilét után bepasizott Alexandra Diamond, akinek a műsorvezető Müller Attila után ugyan becsúszott VV Jerzy is, de az utóbbi kapcsolat olyan rövid volt, és olyan csúnya véget ért, hogy az exvillalakót számításba se veszi a leszerelt erotikus munkás. Molnár Alexandra kicsit ugyan megzakkant a chippendale fiú viselkedése miatt, de nem annyira, hogy örökre búcsút intsen a hímneműeknek.

Reggel arra ébredt, hogy szerelmes

„Igazából nem kerestem semmilyen kapcsolatot az utóbbi évben, aztán egyik reggel felébredtem, és rájöttem, szerelmes vagyok. Ő az, akit egész életemben kerestem, véletlenszerű megismerkedésünk kapcsolattá alakult” – magyarázta a Velvetnek Molnár, aki civil pasija kilétéről nem szeretett volna többet elárulni egyelőre.

Mint mondta, attól tart, hogy a fiú megijed. Az expornós jelenleg Bécsben dolgozik pultosként, fél hetet kint tölt, fél hetet pedig itthon, így nem sok idejük marad egymásra a pasival, de amikor csak tudnak, találkoznak.

„Jól érzem magam, már nem mint Alexandra Diamond, hanem mint Molnár Alexandra. Életem erotikával kapcsolatos szakaszát lezártam, már nem hajtom a régi dolgokat. Életemben először vagyok igazán szerelmes, átadtam magam ennek az érzésnek, mert tudom, hogy jó lesz. Soha nem voltam még ennyire boldog és remélem, ez sokáig tartani fog még. Ő egy igazi úriember” – tette hozzá Molnár, aki privát facebookos adatlapján is felvállalta, hogy kapcsolatban van, és az üzenőfalon olykor cuki kis üzenetekkel bombázza fiúját.