Kövesi Zsuzsának a sport az élete, és a szépségversenyeket is szereti. Fitneszmodell akar lenni, ezért a napja nagy részét az edzés viszi el a munka mellett. Vetkőzni, na azt nem fog.

A 19 éves Kövesi Zsuzsa péntek este megtette az első lépést a hírnév felé: megnyerte a leginkább dekoratív pincérnőiről híres Hooters első magyarországi szépségversenyét, és vele a lehetőséget, hogy a Las Vegas-i nemzetközi Hooters-lány versenyen induljon. Bár jelenleg még kérhetünk tőle a hely legendás csirkeszárnyaiból, a lány a fitneszmodellségre gyúr. “Van egy nagyon jó személyi edzőm, szeptemberben már el is akarok indulni ezen a vonalon” – mondta a Velvetnek Kövesi Zsuzsa, aki 12 éven keresztül dzsúdózott is. A szépségversenyen nagy eredményt ért el, annyi biztos, hiszen erős volt a mezőny.

A miskolci lány a középiskola elvégzése után került az étterembe, ahol a tavalyi nyitás óta dolgozik.”Munkát akartam egyből, hallottam, hogy jó a hely és a hangulat. Persze vannak a helyről pletykák, de itt igazából mindenki különlegesnek érezheti magát. Nem arról szól, hogy eljön a vendég és odadobjuk a tányérokat elé, hanem tudatjuk vele, hogy ő egy különleges ember” – avatott be minket a céges filozófiába Kövesi, aki nemrég még az utcán randalírozott.

A friss szépségverseny-győztes egyébként hangsúlyozottan foglalt, mivel négy éve van barátja és már az eljegyzés is megtörtént. “Az esküvő még nem tudom, mikor lesz, még dolgozom és akarok indulni szépségversenyeken is. Ő büszke rám, amiért ezt csinálom és támogat” – írta le harmonikus párkapcsolatát Kövesi, aki egyébként leginkább edzeni, strandolni és mozizni szeret, de az édesapjával való találkozásai is a kedvenc elfoglaltságai közé tartoznak.

Kövesi Zsuzsa nagyon komolyan veszi a fitneszmodellkedős terveit, napi másfél órát erősít és fél órát kardiózik. Attól nem fél különösebben, hogy túl kockás lesz a hasa, mert neki az tetszik. “Valakinek tetszik ez az izmos test, valaki a nőiesebb vonalat tartja fontosnak. Szeretnék nőies maradni én is, de azt akarom, hogy látsszon, hogy én ezért a testért dolgoztam” – sorolta elvárásait, majd arról is beszámolt, tervei szerint pihenni és fotózni fog a Las Vegas-i szépségversenyen. Meg persze enni, mivel az állandó diéta miatt úgyis csak nézni tudja az ételeket.

Bár a glam- és a fitneszmodellség nem zárja mindig ki egymást, az biztos, hogy Kövesi Zsuzsát nem fogjuk látni férfimagazinok címlapján, mivel már a vetkőzés felvetésére is vad fejrázásba kezdett. “Nem, szóba sem jöhet ez. Maradjon titok, hogy pontosan miért, de semmi pénzért, semmiféleképp nem vetkőzök” – borított ki minket tömören.