Külföldi mintára a hazai énekesnők/önjelölt énekesnők is kezdenek bevadulni klipjeikben, és minden eszközt bevetnek befutásuk érdekében: latexban, félmeztelenül vagy csak bugyit villantva rázzák magukat a kamerák előtt, leszbikus és gruppen jeleneteket imitálva. Összegyűjtöttük, hogy az utóbbi időben milyen erotikus tartalmú videók láttak napvilágot, ön pedig szavazzon a legtúlfűtöttebbre 10 ponttal!

Bencsik Tamara

Az exmegasztáros a Sztereó láz című számának klipjét egy nagy lépésnek tartja, és nemcsak azért, mert az egészet ő szervezte le, hanem, mert úgy érzi, ebben a videóban mutatta meg először önmagát, a valódi énjét. A kamerák előtt szilkonmelltartó és bugyi is villan, Bencsik Tamara meg vonaglik, és a siker kedvéért a leszbi vonalra is ráerősített.

Dér Heni

Bencsik Tamarához hasonlóan egy másik exmegasztáros, Dér Heni is egyik pillanatról a másikra vetkőzött ki magából: a Sugarloaf énekesnője szólókarrierbe kezdett, ennek eredménye pedig egy seggrázós klip lett. Az énekesnő a videó kedvéért még a hajszínét is megváltoztatta és póttincseket kapott.

Dundika

Majka gyermekének anyja a Csak rázz fel című klipjében kelleti magát erőteljesen: az explaymate egy fekete miniben vonaglik és simít olykor végig a testén. Dundika szerencsére azóta senkit nem büntetett még újabb videóval, mindössze vokálozik néha a pasijának, aki ezért fizetést is ad neki.

Hien

Felnőtt nővé válását erotikával hangsúlyozta Hien is: a No more című számához forgatott klip kedvéért levetkőzött, bár az exmegasztáros úgy érzi, megmaradt a művészi vonalon, hiszen az elkészült videóban csak a meztelen háta látszódik. Ezt az arcát januárig Hien még nem mutatta meg, de mint mondta, nem is szégyelli, mert az egész nagyon letisztult.

Kustánczi Lia

A modell-dj is szeretett volna valami maradandót alkotni az utókor számára, így az Elképzelem veled című számához készített klipben dominának álcázva próbált erotikus táncot járni. Kustánczi Lia Lady Gagától merített ihletet, mint mondta, a future világát szerette volna visszaadni, ehhez kellett a nyakörv, a fűző és a paróka is.

Seherezádé

Szerencsére a szöveget nem ő énekli, de így is ütős klipet sikerült összehoznia a Való Világ 5 exjátékosának, Seherezádénak is – és itt az ütős szót nem kifejezetten jó értelemben használjuk. Az exvillalakó nemcsak tátog a felvételen, de kígyózik is, meg simogatja a mellét, harapdálja a száját, ahogyan azt az ember el is várja egy gogósból avanzsálódott DJ-től. A legtöbbször mégis inkább viccesek ezek a mozdulatok.

Szabó Zsófi

A Nemzet Színészének lánya szabadszájúságát és bevállalósságát akarta hangsúlyozni első klipjében, ami inkább karikatúra lett, mintsem egy dögös videó. Szabó Zsófi a felvételen hol dominaszerkót visel, hol félmeztelenkedik, közben vadul simogatja magát, sóhajtozik, liheg, nyalja az ujját. A sorozatszínész korábban úgy nyilatkozott az anyagról, hogy egy nagyot robbabó imidzsklipre volt szüksége, hogy megismerjék azok is, akik addig nem tudták, kiről van szó.

Tolvai Reny

Szintén a Megasztár szülöttje Tolvai Reny, aki szépen lefogyott legújabb, erotikától fúlfűtött videóklipjéhez, ami a Playdate-hez készült. Az énekesnő egy törökfürdős klipet hozott össze, egy ideig csak rázza magát, majd beindulnak az események, és az őt körülvevő pasikkal enyeleg a felvételen.

Voksán Virág

DJ Flower, alias Voksán Virág klipjei soha nem nélkülözték az erotikát (a Nimpho címűben például dug is a zuhanyzó alatt), de a testiség leginkább a Jamaican Love-ban kap hangsúlyt, amiben Vokság végig kelleti magát a nagyközönségnek, egy szál bikiniben.

VV Zsófi

Az exvillalakó Rágógumi című klipje annyira szürreális, hogy képtelenek vagyunk eldönteni, erotikusnak szánták-e vagy sem - ennek megítélését így az olvasóinkra bízzuk. VV Zsófi klipjében voltaképp minden megvan, ami egy ilyen jellegű felvételhez kell: csajok, csöcsök, seggek, pucsítás, nyalókázás, csöcsörítés, hajtúrás, a netezők többsége mégis inkább ingorálta volna VV Zsófit.