Nemrég azt írtuk, a büdös életben nem szabadulunk már meg a kamuátlátszó, hímzett vagy hülyeségekkel teleszórt műpucérruháktól, és igazunk volt: Zahia Dehar egy ilyen cuccban nyitotta meg új, párizsi boltját.

Emlékeznek még Zahia Deharra, a francia focisták kiskorú kurvájára? Na, hát örömteli módon a hölgy azóta már nagykorú, modellkedik, fehérneműt és ruhákat is tervez, most pedig, miután Los Angelesben beszállt egy butikba – ebbe, ni –, Párizsban is boltot nyitott.

Egészen pontosan a rue Boissy d'Anglas-n, ami elég központi helyen van (a rue de Rivoli, az egyik legnagyobb bevásárlóutca, és a Champs-Élysées között). Biztos nagyon szép maga az üzlet is, de sajnos ez nem derült ki – a helyszínen lévő fotósok ugyanis kizárólag a szinte meztelen Deharral voltak elfoglalva (oké, megörökítettek egy falrészletet és a személyzetet is). Mondjuk védhető a dolog, kattintson az alábbi képre, és legyen megértő a galériánkban ön is!

A Fashionista egyébként úgy tudja, a bolt október közepéig lesz nyitva, Dehar pedig azt tervezi, hogy New Yorkban és Tokióban is létesít egy hasonló butikot.