Hajdú Péter Frizbije még az év egyik legocsmányabb húzásával is érdektelenségbe fulladt, Liptai Claudia kénytelen visszamenni a Jóban rosszban-ba, mert megszűnik a műsora, ráadásul Kasza Tibort is foglalkoztatja a csatorna. Ennyi bőven elég a hét lúzere címhez.

Ez itt most történelem, ugyanis a hét lúzerének járó vándorkupát először kapta meg tévécsatorna. Nem terveztük ezt, de hát annyira jól összehozták az egészet, hogy tényleg esélytelen volt a TV2-vel egyéniben versenyezni. Az egész egyértelműen Hajdú Péter ott futó műsoráig, a Frizbiig vezet vissza, ahová a műsorvezető-producer meghívta az idei év legnagyobb trash-celebjét, Szepesi Nikolettet, aki ugyebár most épp a második botránykönyvében próbálta meg minél többször leírni a fasz és a baszás szavakat.

A meglepetésvendég sem jött be

Na, itt kezdődtek az igazán nagy gondok. Hajdú nem aprózta el az évadkezdést, és meglépte, amire Szepesi Nikolett egyáltalán nem számított: meghívta meglepetésből mellé vendégnek az egykori gyúróját, azt a Kicsi bácsit, akiről még mindig nem sikerült eldönteni, hogy gyerekkorában molesztálta-e az úszónőt vagy nem. Azon most lépjünk túl, hogy mennyi igaz a molesztálós történetből, ebből a perspektívából ugyanis sokkal fontosabb, hogy igazán undorító húzás volt ez Hajdú részéről. Hiszen a balhé miatt nyilván azt várták, hogy kiakad a nézettségmérő. Ehhez képest Szepesi Nikolett és Kicsi bácsi találkozása annyira nem érdekelt senkit, hogy a szerdai Frizbinél még az RTL Klubos Házon kívült is többen nézték, pedig ott aztán semmiféle gyerekkori dráma vagy trágárkodó úszónő nem volt, csak pár vacak trafiktulajdonos.

Az egy dolog, hogy a csatorna zászlóshajója is elsüllyedt, de sikerült bukni egy jót a kistestvéreknél is: a SuperTV2-n futó SuperMokka című reggeli műsor elfelejtett visszajönni nyári szünetről. Ez valószínűleg a büdös életben nem tűnt volna fel senkinek, hiszen a Liptai Claudia, Till Attila, Lang Györgyi, Váczi Gergő, Kovács Patrícia és Fenyő Iván vezette műsor nézőit valószínűleg mikroszkóppal is nehéz lett volna megtalálni, ám Liptainak hirtelen baromi fontos lett, hogy végre visszatérjen a Barátok közttel hosszú évek óta kilátástalan harcot vívó Jóban Rosszban-ba, ahol hosszú kóma után élesztik fel karakterét.

Kegyelemdöfés a konkurenciától

Mi maradt hát a TV2 környékén? “A SuperTV2 folyamatosan színesíti műsorpalettáját, ezért több új műsorral is jelentkezik az őszi évadban. A SuperMokka jól alapozta meg a csatorna második féléves terveit, de a fókusz most az esti szórakoztató műsorokon van” – adta válaszul a Blikknek Koltay Tamás, a TV2-csoport szóvivője. Ez például a meglepően sikeres Kasza Show-t jelenti, amiről tényleg nehéz elképzelni, hogy bárki is azért nézné, mert a műsorvezető Kasza Tibor hihetetlenül vicces figura.

Mindeközben már jó ideje nem tudják, mi lesz a sorsa a csatorna másik húzóneveként szerepeltethető Erdélyi Mónikának, így ő egy ideje parkolópályán várja, hogy feltűnhet-e saját műsorral a képernyőn. Ehhez képest érdemes megnézni a riválist: az RTL Klub második számú csatornája hivatalosan is bejelentette, hogy beindítja a Való világ hatodik szériáját, ami, ha megfelelő mennyiségű idiótát szednek össze, akkor simán verheti még az anyacsatornán nézhető műsorokat is, Kasza Tiboron kívül.