Miley Cyrus csak nemrég kezdett bele az őrült magamutogatásba, de máris kimaxolt mindent. Most épp új pasijának új klipjében közreműködött az énekesnő, aki már megint a seggét rázza, és már megint a nyelvét nyújtogatja aligruhácskákban. De akár meztelenül is terpeszthetne benne, valószínűleg azon sem botránkozna meg senki. Miley Cyrusnak ugyanis húszéves korára, mindössze pár hónap alatt sikerült totálisan kiégnie.

Egy évvel ezelőtt még Miley Cyrus összeomlását vizionáltuk, nem véletlenük hasonlítottuk össze Britney Spearsszel – aki azóta amúgy sikeresen összekapta magát. De úgy tűnik, hogy Cyrusnál ez egyelőre nem fog összejönni, ugyanis az énekesnő – aki, ne felejtsük el, még mindig csak húszéves –, zsinórban a harmadik ribanckodós klipjét készítette el, amivel szerintünk már most kimaxolt mindent.

Miley Cyrus annyi mindent megmutatott már magából, hogy már egyáltalán nem akadunk fenn azon, hogy az új klipben már megint kinyújtott nyelvvel rázza a seggét. Vagy hogy picsányi ruhákban és bikinikben ugrabugrál, és szexiskedve cigizik egy gimi lányvécéjében. Mostanra ugyanis olyan unalmas lett a még mindig csak húszéves Cyrus ribanckodása, hogy valószínűleg akkor is csak ásítoznánk, ha a következő klipjében azt láthatnánk, ahogy új pasijával szexel.

23

Ne tévesszen meg senkit a a szám címe, ugyanis nem azért kapta ezt, mert Cyrus 23 éves lett,
– főleg mert ez nem is az ő száma, hanem Mike WiLL Made It-é, az énekesnő igazából csak egy vendégszereplő. A 23 leginkább Michael Jordanre és a Chicago Bulls-beli mezszámára utal, a szöveg szerint pedig egy fura tisztelgés akar lenni a kosaras előtt, mert végig arról énekelnek benne, hogy milyen menők is ők a Jordan cipőikben.

Hálistennek Cyrus szokásos nyelvnyújtogatását be tudták nyomni ebben a számba is, és párhuzamba állították Jordan nyelnyújtogatásával, kérdés, hogy az ötvenéves kosaras tudott-e erről, és örül-e neki.

Rolling $tone

És ha a klip közben még nem unta magát halálra, végre megtudhatja, mit gondol Cyrus a VMA-s előadásáról, illetve úgy összeségében mindenről. Az énekesnő ugyanis interjút adott a Rolling Stone magazinnak, aminek a címlapján is ő feszít, nem fogja kitalálni hogyan: kinyújtott nyelvvel, melltartó nélkül.

Olyan érdekességeket osztott meg a nagyvilággal, mint hogy a jobb lábára nemrég rátetováltatta, hogy ROLLING, a balra pedig, hogy $TONE, illetve hogy nem bírta nézni, hogy a legjobb barátja egy Starbucksban dolgozik, ezért egy éve felfogadta maga mellé asszisztensnek. Elmondta még, hogy sokkal durvább is lehetett volna a VMA-s előadás, és hogy szerinte a VMA nem egy Grammy, vagy egy Oscar-díjátadó, ezért nem is kell nagyon puccosan felöltözni, utóbbival pedig valószínűleg Taylor Swiftnek akart beszólni, aki Cyrusszal ellentétben embernek nézett ki.

Kifakadt még amiatt, hogy a segge mögött álló férfiről bezzeg senki nem beszél, és hogy miért mindig csak arról van szó, hogy "Miley Robin Thickének rázta a seggét", nem pedig arról, hogy "Robin Thicke ráment Miley-ra". Ezeken kívül pedig azt is elárulta, hogy próbálja mentornálni Justin Biebert, és megakadályozni őt abban, hogy hülyét csináljon magából – amolyan igazi vak vezet világtalant módjára.

Ha az interjú többi része is érdekli, kattintson ide, és készüljön fel arra hogy ahhoz képest, hogy Cyrus egy húszéves, vékonyka, szőke lány, néha olyan stílusban beszél, mint egy harmincas fekete rapper. Végül pedig nézze meg, hogy milyen volt Miley Cyrus egy évvel ezelőtt, és miből változott át egy olyan kiscsajjá, aki majd' belegebed abba, hogy megmutassa, ő már bizony felnőtt, és azt csinál, amit akar.