Amilyen természetes dolog az öregedés, annyira csodálkozunk rá folyamatosan. Mi is ezt tesszük most, összeszedtünk egy pár ismert magyar nőt, akinek kifejezetten jót tesz, hogy múlnak fölötte az évek. Bódi Sylvitól Erős Antóniáig a legszebben idősödő magyar nők.

Időről időre elmálázunk azon, hogy ki, mennyire szerencsésen vagy szerencsétlenül öregedik a nagyközönség előtt. Végigvettük már a Backstreet Boystól kezdve George Clooney-ig a szerencsésen öregedőket, ahogy volt már szó kifejezetten előnytelenül korosodó hírességekről is.

Most 8 olyan ismert magyar nőt szedtünk össze, akiknek kifejezetten jót tesz egyrészt az, hogy öregszenek, másrészt az, hogy változik a világdivat, és nem az a divatos, ami néhány évvel ezelőtt még borzasztó előnytelenül állt nekik.

Az öltözködés mellett a jól megválasztott frizurák tették a legjobbat az összeállításunkban szereplő nőknek. Tatár Csilla szinte teljesen átalakult annak köszönhetően, hogy megvált egészen semmilyen hajától, és vagány, rövid frizurát vágatott magának pár éve. De hasonló a helyzet Hernádi Judittal, aki teljesen megfiatalodott egy új frizurától, meg persze a frizurával együtt járó stílusváltástól.

Liptai Claudia változott talán a legtöbbet az elmúlt években, nem elég, hogy sokat finomodott az öltözködési stílusa és a frizurája, de rengeteget fogyott is, ami előnyére vált.