Az expornós ujjára hét hónapos kapcsolat után húzott gyűrűt civil foglalkozású pasija, akivel természetesen már együtt is él. A férfi nehezen birkózott meg Diamond múltjával, de mára már elfogadta, különösen, hogy Molnár Alexandra az eljegyzéssel végleg lezárta a diamondos korszakát.

Hét hónapnyi ismeretség után eljegyezte pasija Alexandra Diamondot – a hírt az egykori erotikus munkás osztotta meg a Velvettel, hangsúlyozva, hogy ezennel egy korszak lezárult, nincsen többé Alexandra Diamond, csak Molnár Alexandra. Az expornós három év szingliélet (VV Jerzyt nem sorolja a kapcsolatok közé) után ismerte meg mostani vőlegényét, aki pár hete egy siklósi kiruccanás alatt kérte meg a kezét.

„Két napot töltöttünk Siklóson, ahol bementem vásárolni a DM-be, ő pedig addig az üzlet mellett lévő ékszerboltban megvette a gyűrűt, amit aztán a hotelben ráhúzott az ujjamra” – mesélte Molnár, aki persze jól meghatódott, hogy végre talált egy olyan férfit, aki tényleg komolyan gondolja vele a közös életet, együtt megöregedést és egyéb nyalánkásokat. Pontos időpont még nincs a nászra vonatkozóan, a pár valamikor jövőre esküszik, amikor jön a jobb idő.

 Nyugdíjas életet élnek

Molnár Alexandra már egy ideje együtt is él a választottjával, aki kéthetente Ausztriában pultozik, két hetet pedig Magyarországon tölt. A civil férfi utálja a reflektorfényt, barátnője múltjával pedig nagyon nehezen birkózott meg, ami Molnár szerint teljesen normális, hiszen a férfi szereti őt. Mostanra kialakult közöttük a teljes, feltétel nélküli bizalom, és tipikus nyugdíjas életet élnek. „Ha nem dolgozom este, korán fekszem és korán kelek. Járok edzeni, leszoktam a dohányzásról, néha belefér egy-egy mozizás. De inkább együtt szoktunk főzicskézni otthon. Mivel a szerelmem szakácsnak tanult, nagyon jól főz, nekem meg ez az egyik hobbim." A korábban kemény éjszakai életet élő nőt a vőlegénye családja is elfogadta, véleménye szerint leendő anyósa egy tündér, de hát úgysem nyilatkozhatna mást.

Molnár ujjára egyébként nem először került gyűrű: 2009-ben a műsorvezető Müller Attila kérte meg a kezét, ám kapcsolatuk sokadjára is kudarcba fulladt. Az expornóst utána a Való világból megismert Várudavari Jerzy vigasztalgatta, de a chippendale fiú sem tűnt túl jó választásnak. Molnár Alexadra szerint mostani párja tipikus jófiú, de ha úgy alakul, karakán is tud lenni, hiszen tíz évig küzdősportolt.