Az angol énekesnő, miközben parodizálja kolléganői kurvulási versenyét, arról énekel, milyen nehéz ribancnak lenni, és még a dala is jó.

Amíg mi azon sírtunk, hogy az énekesnők kurvulási versenyt rendeznek éppen, a világ pedig zabálja, Lily Allen összekapta magát, és írt egy jó popdalt arról, milyen nehéz kurvának lenni (címe: Hard Out Here). Jelen sorok írásának pillanatában a klipet már több mint egymilliószor nézték meg, pedig még csak egynapos.

A videó azzal kezdődik, hogy az angol énekesnőn éppen zsírleszívást végez egy orvoscsapat, a menedzsere pedig azon kesereg, hogy hogyan engedhette el magát ennyire. Allen ekkor megjegyzi, hogy helóka, két gyereket szült (ami igaz, lányai Ethel és Marnie), amely kifogást a menedzsere nem fogad el. Az énekesnő ekkor hagyja a vérbe a műtétet, és dalba fog arról, hogy „nem kell neked ráznom a seggem, mert van agyam".

A következő percekben pedig Allen mindent parodizál, amit az utóbbi hónapokban kolléganői felvonultattak, a twerkeléstől kezdve a barátnővel szexisfotózkodáson át a klipes vonaglásig. De látszik még tornadresszes önfogdosás, sztripperek pénzzel tömködése, és elég sokszor elhangzik, hogy bitch. Egyik kedvenc pillanatunk, amikor a nyár legcsöcsösebb slágerének klipjére utalva – ebben lufiból írták ki, hogy Robin Thicke farka nagy – táncikál egyet, a „Lily Allennek tág a puncija" felirat előtt.

Nézze meg ön is, itt.

Az énekesnőnek egyébként már volt egy hasonló témájú dala, a Fear (a szövegét itt olvashatja el), amely azzal foglalkozott, milyen szar, hogy mennyire a külsőségekről és a pénzről szól minden.