Laura Prepon 33 éves, és leginkább egy régen futott sorozat miatt ismerhető. Megnéztük közelebbről, hogy mit tud Tom Cruise új csaja - sallangok nélkül, csak a lényeg.

1. Így hívják, 33 éves

Laura Prepon saját, születési nevén tevékeny, ami azért érdekes, mert a színészek és egyéb művészek szeretnek változtatni a nevükön, vagy művésznevet felvenni. 1980. március 7-én született, vagyis 33 éves. (Tom Cruise-tól pont ebben a korban váltak el előző feleségei.)

2. Beceneve azért van

„Pre", ami a vezetékneve rövidítése, illetve „Snaps", ami rettentően sokmindent jelenthet.

3. Egyszer azt gondolta, ez a ruha jó ötlet

Nem volt az. (A kép kattintásra megnő, és egész alakossá változik!)

4. Ötödik gyerek

New Jersey-ből származik, ötgyerekes család legfiatalabb lánya. Három nővére és egy bátyja van, elhunyt apja orosz zsidó, anyja ír-angol felmenőkkel rendelkezik.

5. Így nézett ki 1990-ben

Tehát úgy sejtjük, természetes hajszíne vörös.

6. Jolie-zott már

Persze csak akkor tudják megnézni a mémszerű, ruhahasítékon keresztüli lábvillantást, ha rákattintanak a fenti képre.

7. Kevéssé futott be

Annyira az Azok a '70-es évek showban játszott szerepe (Donna Pinciotti) tette ismertté, hogy bár a műsornak mind a nyolc évadában szerepelt, utána főleg mellékszerepeket kapott, egy-két sorozatepizód erejéig. Játszott például az Így jártam anyátokkalban (az egyik főszereplő rettentően idegesítő csaját), illetve a Castle-ben. Főszerepet kapott viszont a rövid életű, Are You There, Chelsea?-ben, most pedig az Orange Is The New Black-ben játszik. További szerepeiről itt olvashat.

8. A frufrut nem neki találták ki

Kommentár nélkül.

9. Modellkedett

Azt már tudni lehetett róla (hiszen megírtuk), hogy a Sneaker Pimps 6 Underground című dalához készült klipben táncikált, na de modellkedett is, például Párizsban, Milánóban és Brazíliában.

10. Fura dolgokra képes a szemöldökével

Például erre.

11. Címlaplány

Kétszer szerepelt a Maxim címlapján, egyszer szőke, egyszer vörös hajjal. A lap felvette a 2005-ös száz legszexibb-válogatásába, de a Stuff megelőzte őket, mert ők már 2002-ben beválogatták a 102 legszexibb nő közé. (Ez a kép is egész alakos lesz kattintásra!)

12. 2002-ben harisnyatartóban halloweenezett

Mert Harisnyás Pippinek öltözött.

13. Vörös hajjal néha határozottan hasonlított Lindsay Lohanre

Hát de nem?

14. Bevallottan

2007-ben, a Women's Health magazinban mondta el először hivatalosan, hogy szcientológus. A fenti kép egy szcientológus karácsonyi celebbulin készült róla. (Ugye tudják, mi történik, ha kattintanak?)

15. Talán plasztikáztat

Mert a korábbi állapotokhoz képest nagyon vékony lett a szeme.

Tetszett? Kommentálna is? Itt megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!