Sírva nevettünk Zámbó Jimmy emlékturnéjának bejelentésén, megismerhettük Kiszel Tünde pasiját, láthattunk igazi celebeket Amszterdamban, a budapesti elit részei lehettünk a Story-gálán, és megcsodálhattuk Palvin Barbarát is. Íme 2013 legjobb eseményei.

Kiszel Tünde születésnapi bulija

Bár még 2012 végén történt, egyszerűen bűn lenne kihagyni Magyarország trashnagykövete, Kiszel Tünde nagy napját. Bár arról még mindig fogalmunk sincs, hány éves Kiszel Tünde, de itt nem is ezen volt a hangsúly: volt itt 3D-s naptár, Kiszel pózolt is egyet a szemüvegben, plusz megjelent az azóta már ki tudja, hol lévő fiúja, Martin, aki szintén elmondta véleményét a világról. Az a gyanúnk, Kiszel Tünde egyszerűen nem tud rossz eseményt szervezni, és már most várjuk a pillanatot, amikor a lánya, Donatella is szerez végre egy udvarlót.

MTV EMA

Nem akarunk mellébeszélni, a novemberi European Music Awardsot azért tartjuk különösen jónak, mert végre nem olyan emberek voltak a sztárvendégek, akiket már Nickelsdorf környékén sem ismer senki. Láthattuk közelről, mekkora szenzáció Miley Cyrus megjelenése, élőben kaphattunk minőségi paraszthumort Will Ferreltől, és megtudhattuk, milyen az, ha tényleg érdekes emberek tartanak sajtótájékoztatót. Meg persze a műsor is egészen nagy élmény úgy, hogy itthon leginkább a plázás haknikban lehet szocializálódni.

Zámbó Jimmy-emlékturné sajtótájékoztató

Mindig azok az események a legjobbak, amikre kedvetlenül, semmi érdekesre nem számítva érkezünk, és hirtelen kiderül, hogy az év legszürreálisabb pillanatai várnak ránk. Ilyen volt a Zámbó Jimmy nemzetközi emlékturné bejelentése, amire olyan bődületes névsor jött össze, hogy csak kapkodtuk a fejünket: egy légtérbe került Bunyós Pityu, Zámbó Árpy és a Mercy zenekar fele is, kaptunk egy szívhez szóló Jimmynek szóló verset egy egyszerűen csak Ödönként emlegetett előadótól, de még egy teljesen értelmezhetetlen angyaltánc is volt ott.

Story-gála

Ha egy esemény alkalmas arra, hogy percről percre tudósítsunk róla, akkor az garantáltan bődületes. A hazai celebeket kiöltöztető, teljesen fura szempontok szerint kiosztható Ötcsillag-díjról már most sem tudjuk, hogy kihez került, de az mindegy is akkor, amikor Sarka Kata olyan ruhában jött, hogy folyamatosan menekülnie kellett a fotósok elől. A legjobb mégis az volt, hogy kiszúrtuk a magyar Kate Uptont, akinek akkora mellei voltak, hogy mindenki próbált csak egy kicsit köréjük gyűlni.

Bármi, ahol ott volt Palvin Barbara

Nem is akarjuk titkolni, hogy Palvin Barbara megjelenését mi is mindig remegő térdekkel várjuk. Idén két eseményen volt jelen, már ha nem számítjuk a Balaton Soundos vadulását: a VIVA Cometen és a Glamour-gálán. Nem tudjuk eldönteni, hol volt cukibb, mivel a Cometen még azt is bevallotta, hogy szereti a magyar focit, a Glamour-gálán pedig cigánykerekezett. A két eseményben amúgy leginkább az a közös, hogy mindkettőn nagyon jól nézett ki Palvin, és mindkettőn sikerült teljesen érdektelenné tennie minden más vendéget.