Cougarnak – magyarul pumának – azokat a középkorú nőket szokták hívni, akik egyedülállók (szinglik vagy elváltak), és sportot csinálnak a férfifalásból, vadmacskaként vadászva a fiatalabb pasikra. Az alábbi celebnők zömére mondjuk ez egy erős kifejezés, de az biztos, hogy mindegyiküknek volt már jóval fiatalabb pasija. A Buzzfeed válogatásából összeszedtük önnek a legérdekesebbeket.

Sandra Bullock

Sandra Bullock 38 éves volt, mikor összejött a nála 16 évvel fiatalabb 22 éves Ryan Goslinggal, akivel egy évig jártak együtt. Ryan Gosling egyébként most is egy nála hat évvel idősebb nővel, Eva Mendes-zel jár.

Cameron Diaz

Cameron Diaz 31 évesen jött össze az akkor 22 éves Justin Timberlake-kel. A kilenc évnyi korkülönbség nem zavarta őket, majdnem négy évig jártak, és 2006-ban szakítottak.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston most a nála két évvel fiatalabb Justin Theroux-val van együtt, de volt idő, mikor a nála kilenc évvel fiatalabb John Mayerrel járt. Aniston akkor volt 40 éves, Mayer pedig 31. Kapcsolatuk csupán egy évig tartott.

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton nemrég, négy év után szakított egymással. Scherzinger 29 éves volt, mikor összejött az akkor 23 éves Hamiltonnal, de az énekesnőnek volt ennél is fiatalabb pasija, Talan Torriero, akinél nyolc évvel volt idősebb.

Courteney Cox

Courteney Cox és David Arquette nem csak jártak, de házasok is voltak. A hét év korkülönbség ellenére kapcsolatuk tizenegy évig tartott, Cox 35 volt, Arquette pedig 28, mikor összejöttek. 2013-ban váltak el végül.

Halle Berry

Halle Berry összesen öt évig volt együtt a nála kilenc évvel fiatalabb Gabriel Aubryval. A színésznő 39 volt, Aubry pedig 30, mikor elkezdtek járni.

Paris Hilton

Bár Paris Hilton még mindig csak 32 éves, így nehéz őt pumának hívni, de mivel pasija csak 21, így a tizenegy évnyi korkülönbség miatt muszáj volt őt is beválogatni a legnagyobb puma celebnők közé.

Demi Moore

Demi Moore jelenleg 51 éves, és a 27 éves Sean Friday-jel jár, aki 24 évvel fiatalabb nála. Ennél ugyan nem durvább az a korkülönbség, ami közte és Ashton Kutcher közt volt, de mivel ők össze is házasodtak, ezért úgy gondoltuk, ezt mégiscsak fontosabb megírni. Kutcher és Moore között 16 év korkülönbség van, a színésznő 41 éves volt, mikor összejött az akkor 25 éves színésszel. Házasságuk hat évig tartott.

Mariah Carey

Mariah Carey idén lesz 44 éves, férjével,

Nick Cannonnal pedig már hat éve házasok. Carey 38 volt, Cannon pedig 27, mikor összejöttek, vagyis 11 év van köztük.

Eva Longoria

Eva Longoria három évig volt Tony Parker felesége, aki 23 éves volt, mikor összejött a nála hat évvel idősebb, akkor 29 éves színésznővel.

Julianne Moore

Julianne Moore már 53 éves, és már tizennyolc éve van együtt a nála kilenc évvel fiatalabb Bart Freundlich-hal, akivel azóta már össze is házasodtak. Freundlich 26 volt, mikor összejött az akkor 35 éves színésznővel.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez már több mint egy éve együtt van a nála tizennyolc évvel fiatalabb Casper Smarttal. Az énekesnő 44 éves, pasija pedig 26. Lopeznek korábban nem voltak fiatalabb pasijai, de legalábbis mi nem tudunk róla.

Sharon Stone

Sharon Stone már több mint egy éve együtt van a nála harminc évvel fiatalabb Martin Micával. A színésznő 57 éves volt, mikor összejött a 27 éves férfival. De nem ő Stone első fiatalabb pasija, korábban járt már a nála tizenegy évvel fiatalabb Christian Slaterrel is.

Madonna

Madonna tényleg az egyik legnagyobb puma celebnő, ugyanis három évig volt együtt Brahim Zaibattal, aki harminc évvel fiatalabb nála. Az énekesnő 55 volt, Zaibat pedig 25, mikor elkezdtek járni. Madonna korábban járt a nála 29 évvel fiatalabb Jesus Luzzal is, most pedig a 26 éves Timor Steffens-szel van együtt, aki szintén 29 évvel fiatalabb nála.

Susan Sarandon

De nem Madonna és Sharon Stone a legdurvábbak, hanem Susan Sarandon, aki már negyedik éve van együtt a nála 31 évvel fiatalabb Jonathan Bricklinnel. A színésznő 64 volt, mikor összejött az akkor 33 éves férfival.