Will Smith és Jada Pinkett Smith legidőseb gyereke, a 15 éves Jaden Smith már többször is bebizonyította, hogy nála hülyébb gyerek nem nagyon létezik, bölcs gondolatait pedig azóta is ontja magából twitterén. De úgy néz ki, arról, hogy Jaden Smith ilyen, nem szülei tehetnek, ugyanis 13 éves lányukról Willow Smith-ről kiderült, hatszor értelmesebb bátyjánál.

Will Smith és Jada Pinkett Smith két közös gyerekkel is megörvendeztette a világot, idősebbik, 15 éves fiúk Jaden Smith mondjuk kissé butára, ellenben önbizalomdúsra sikerült, lányuk, Willow Smith pedig egy átlagos, de tényleg okosnak tűnő 13 éves kislány lett.

Bár Willow Smith tízévesen kijött már egy videóklippel, és már most túl van egy viszonylag sikeres zenei karrieren, sőt apjával együtt játszott már filmben, és szinkronizált is, úgy döntött, hogy egy kicsit visszavesz, és próbál úgy élni és viselkedni, mint egy teljesen hétköznapi hetedikes kislány – írja a Daily Mail.

Valószínűleg ezért is lépett vissza az Annie című remake film főszerepétől – a film producere egyébként apja, és Jay-Z. "Szerettem volna pihenni, lenyugodni és otthon lenni, hogy megtudjam mit akarok és hol a helyem ebben a világban" – mondta a 13 éves lány. Igaz, ennek némiképp ellentmond az, hogy végül elvállalta, hogy modellkedik egy sort Karl Lagerfeld kedvéért, aki a V magazine számára készített fotósorozatot róla. A fenti képre, vagy ide kattintva megnézheti a többi fotót is.

És hogy ne ajnározzuk túl az egyébként egészen cuki kislányt, megnyugtatjuk a kedves olvasót, hogy azért neki is jutott egy kevés az önbizalommal feldúsított óriásbölcsességekből: "Azt érzem, hogy máshogy szeretnék mindent csinálni, mint ahogy a világ gondolja. Olyan ez, mint az igazgyöngy. Beleteszel a kagylóba egy kis homokot, ami a képzelet, egy időre bezárod, vársz pár évet, aztán bumm, kinyitod, és ott vagyok benne! Én vagyok a gyöngy!"

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!