2002 szeptemberétől 757 adásban nézhettük végig, ahogy 12 fős csapatok bekerülnek, majd kiesnek a villából, közben pedig nem csinálnak semmit, csak veszekszenek, csöcsöt villantanak és szexelnek. Imádtuk. A kezdés tiszteletére összeszedtük a kedvenceinket az első öt műsorfolyamból, és utánajártunk, kivel mi történt a VV óta. Van itt lesittelt drogcsempésztől kezdve, piás hisztiken át a fétisfilmekig minden, amit kaptunk a realitytől eddig.

Való Világ 1

Tévében: 2002. szeptember 11. - 2002. december 22.

Győztes: Mészáros Szabolcs (ház, autó, luxusutazások, 1 évig havi 1 millió forint)

Döntősök: Pintér Zoltán "Oki", Majoros Péter "Majka", Mészáros Szabolcs

Legtöbbet párbajozó: 7/4 Mészáros Szabolcs

Legizgalmasabb karakterek: Majoros Péter, Tóth Györgyi "Györgyusz", Pintér Zoltán

Kire emlékszünk? Majkán kívül igazából senkire. Azt tudjuk, hogy Kégl Ágnes újságíró lett, most Londonban él férjével és fiával, és az Express-nek ír. Lorenzo 2012 augusztus elején meghalt egy tragikus motorbalesetben. Mészáros Szabolcsnak született egy gyereke, politikai pályára lépett, de legutóbb azt hallottuk, hogy nyomozóként dolgozik. Az állandóan félmeztelen Oki az Omen frontembereként próbálkozott zenei karrierrel, egy albumot felvett velük, azóta fonalat vesztettünk.

Való Világ 2

Tévében: 2003. január 1. - 2003. május 31.

Győztes: Vitkó László "Laci" (ház, autó, luxusutazások, 1 évig havi 1 millió forint)

Döntősök: Szabó Péter, Molnár Anikó, Vitkó László

Legtöbbet párbajozó: 10/3 Molnár Anikó

Legizgalmasabb karakterek: Varga Andrea "Kismocsok" és Fekete Szilvia "Sziszi"

Kire emlékszünk? A testét büszkén vállaló Molnár Anikó az egyetlen máig aktívan szerepelgető exversenyző. Kismocsok még a műsorban összejött Kobza Ritával, akivel évekig együtt éltek Székesfehérváron egy vályogházban, motoros fesztivált szerveztek, és üzemeltettek egy tehetségkutatással és életstílussal foglalkozó honlapot, de már szakítottak. A nyertes Vitkó miután elherdálta minden vagyonát, Angliába költözött, éttermeket vezet, és tavalyelőtt megházasodott. A többiek a feledés homályába vesztek.

Való Világ 3

Tévében: 2003. december 28. - 2004. június 4.

Győztes: Gyukin Milovan "Milo" (ház, autó, 1 évig havi 1 millió forint)

Döntősök: Nagy Zsolt "Leo", Gyukin Milovan, Malis Katalin "Katka"

Legtöbbet párbajozó: 11/2 Leo, 11/2 Milo

Legizgalmasabb karakterek: Németh Judit "Pandora", Serbán György "Indián" és Czifra Tamás "Segal"

Kire emlékszünk? Könyves Tamás Tommyboyra csak azért, mert chippendale fiú volt. A győztes Gyukin szerzett két diplomát, és az RTL-nek dolgozott. Segal autójában 2005-ben fél kiló kokaint és ötvenezer (!!!) ecstasy tablettát találtak, el is ítélték 7 évre droggal való visszaélésért. Szögeczki az Epizód hetilapnál dolgozott, aztán elment szülni. Leo műsorvezetéssel próbálkozott, legutóbb 2010-ben a siófoki Tojásfesztiválon láttuk. Frenki, aki előszeretettel fejelgette meg volt csajait, Serbán "ütöttem már meg nőt kevesebbért is" Györggyel, azaz Indiánnal, és Segallal készült házi valóságshow-t indítani, de legmélyebb sajnálatunkra a terv sosem valósult meg. Értesüléseink szerint Indián, aki a műsor után pénztelenségében pornózásra adta a fejét, a Kiskörút/Dohány sarkon egy pincekocsmában pultozott 3-4 éve, akkor hallottunk róla utoljára.

Való Világ 4

Tévében: 2010. november 20. - 2011. május 8.

Győztes: Nagy Alekosz (lakás, autó, luxusutazás, 1 évig havi 1 millió forint és Szerelem a legfölsőbb szinteken - Alekosz menyasszonyt keres)

Döntősök: Nagy Alekosz, Várudvari László "Jerzy", Baukó Éva

Legtöbbet párbajozó: 10/4 Éva

Legizgalmasabb karakterek: Nagy Alekosz, Baukó Éva, Lőricz Alexandra "Szandika", Rácz Béla "Béci", Szabó Zsófia

Kire emlékszünk? Jerzy erektált fotói örökre beégtek, őt sosem feledjük. Nádai Anikó először Istenes Bence csaja lett, bekerült az Éjjel-Nappal Budapestbe, és összejött RTL-es főnökével, aki egyébként házas volt. Baukó Éva 2011 óta is folyamatosan fenntartja az érdeklődést, hol verekedéseivel, hol piálásával igyekszik nem kikopni a bulvárból. Szandika újra közel került az erotikus munkához, de egy nagy szerelem miatt jó útra tért, legutóbb akkor értesültünk róla, amikor épp tisztességes munkát keresett magának. A győztes Nagy Alekosz a műsor után átigazolt a konkurenciához, amit az RTL nem nézett jó szemmel, perre is mentek. Simor Olivért kiszúrtuk pár tévéreklámban, meg akart írni egy könyvet, amiben megosztotta volna a győzelem receptjét a világgal, de úgy tudjuk, a remekmű azóta se jelent meg. Rácz Béla visszatért a zenéhez, tavaly a VIVA Cometen megkapta a Legjobb férfi előadónak járó gömböt, és megszületett nagyon cuki kislánya, Napsugár. Húga, a fétisfilmező Rácz Gigi visszavonult, jógaoktatói képesítést szerzett és levegőakrobatikázik. Szabó Zsófi pedig kidobta az évtized legszörnyűségesebb dalát-klipjét, Rágógumi címmel.

Való Világ 5

Tévében: 2011. szeptember 12. - 2012. február 26.

Győztes: Knapp Attila (lakás, autó, luxusutazás, 1 évig havi 1 millió forint)

Döntősök: Knapp Attila, Galántha Csaba, Nagy Vivien Seherezádé

Legtöbbet párbajozó: 10/4 Kertész Veronika "Vera"

Legizgalmasabb karakterek: Knapp Attila, Pittmann Cristofel, Knizner Péter, Mészáros Veronika, Kutai Kinga, Kovács Diána "Dya"

Kire emlékszünk? A győztes Knapp Attila szálkásra gyúrta magát. Seherezádét megválasztották a világ harmadik legszexibb dj-jének. Dr Dadi Eszter négy nappal kiesése után megismerte jelenlegi férjét, tavaly áprilisban megszületett kisfiuk. Kutai Kingát több mint egy éve nem láttuk, akkor is csak azért, mert fázó orosz csajként reklámozott ruhát. Mészáros Veronikával kapcsolatban leginkább a cristofeles verekedés miatt hallunk mostanában, és annyit tudunk, hogy elvégzett egy sminktanfolyamot, botoxoltatott és orrplasztikáztatott, illetve szegénynek gondjai akadtak mellimplantátumával is. Néma Annamária, a VV-folyam legfurább lánya prostibotrányba keveredett, aztán Németországba, majd Angliába költözött szerencsét próbálni. Pittmann Cristofel, aki szívesen pornózna egy millióért, először Fluor Tomit fenyegető videóival igyekezett a köztudatban maradni, és csinált pár feledhető klipet is, egy idő után viszont csak azért hallottunk már felőle, mert bíróságra került Veronika miatt, majd talán terhes menyasszonyát is helyben hagyta állítólag, aki hónapokkal később kidobta. A többiek az elmúlás áldozatai lettek.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!