Nemrég tűnt fel nekünk, hogy Katie Holmesból hirtelen dögös nő lett, és már nem csak egy hétköznapi stílusú, szimplán csinos anyuka, akivé annak idején Tom Cruise mellett vált. De nem ő az egyetlen, aki pozitív átalakuláson ment keresztül és hirtelen stílust váltott. Pamela Anderson például egyik napról a másikra elhagyta a kurvás külsőt, Kim Kardashian partylányból luxuscelebnő lett, Victoria Beckham pedig megtanulta, mit jelent az a szó, hogy ízléses.

Katie Holmes

Katie Holmes a Dawson és a haverok sorozat idején csak egy átlagos tinilány volt, aztán ez megtetszett Tom Cruise-nak, és a színésznőből átlagos anyukát csinált. Persze Katie Holmes ettől még csinos volt, de maximum a helyeske szomszédlány kifejezéssel lehetett őt illetni. Aztán nemrég történt valami, és Katie Holmesból egy divatbemutatón előmászott a dög, miután egy áttetsző szoknyát és egy bőrfelsőt húzott magára – vagy egy ruhát, ami ebből a két részből áll. De ez lényegtelen is, mert a lényeg az, hogy Holmes végre szexi lett, úgyhogy örüljön vele és velünk együtt annak, hogy sikeresen elvált Tom Cruise-tól, mert ez látszólag nagyon jót tett neki.

Pamela Anderson

Ha valaki meghallja Pamela Anderson nevét, először is a tengerpart és egy piros fürdődresszben rohangáló, nagymellű szőke jut eszébe, másodszor pedig csak egy nagymellű szőke, túl vékony szemöldökkel. Lehet, hogy Pamela Anderson ezt elégelte meg, vagy szimplán csak rájött, hogy 46 évesen már nem kéne huszonéves diszkóribancnak kinéznie, ezért levágatta a haját, és elkezdett konszolidált anyukának öltözni. Az eredmény csodálatos lett, a színésznő még soha nem nézett ki ilyen jól.

Kim Kardashian

Kim Kardashian 2006-ban már viszonylag ismert volt, igaz, akkoriban maximum Paris Hilton partybarátnője volt, illetve egy olyan valaki, akinek híres az apja, ezért mindenhova meghívták. Kardashiannak viszont már akkoriban is volt pénze, ízlése viszont nem sok. Ezen hálistennek egy picit tudott javítani a félőrült pasija, Kanye West. A rapper segítségével Kardashian egy partylányból luxus celebnő lett, akinek nem csak a feneke, de a gardróbja is megnőtt, igaz, sajnos még mindig nagyon szereti a szatént, ahogy az a fenti képen is látható.

Victoria Beckham

Victoria Beckham a Spice Girls miatt lett híres, majd rátalált az azóta már visszavonult focistára, David Beckhamre, és évekig együtt fürdőztek az ízléstelen szettek tengerében. Igen ám, de ezután a csapzottszőke, szilikonmellű nő úgy döntött, hogy abbahagyja sikertelen énekesi karrierjét, és belevág a divatiparba. Elkezdett tervezni, és ezzel megtanulta, milyen, ha valaki ízlésesen néz ki. Victoria Beckhamből így pár év alatt stílusikon lett, pedig a kétezres évek közepén ezt sokan nem gondolták volna róla (ahogy férjéről sem).