Bár Pharrell Williamsnek sikerült rövidgatyában megjelennie az Oscar-gálán, őt is megválaszthatja az Oscar bálkirályának a Velvet háziversenyén, amin a legjobb párost keressük. Mi azért azt ajánljuk, inkább szegény Leonardo DiCapriót szavazza meg győztesnek, és így legalább jut neki is valami az Oscar körül.

A nyertes pár pedig:

Bár már lassan egy hét is eltelt az Oscar-gála óta, nehéz azon túllépni, hogy szerencsétlen Leonardo DiCaprio A Wall Steet farkasában nyújtott alakításáért sem kapott Oscart, szemben Matthew McConaughey-val, akit viszont – általános meglepetésre – díjaztak. Bár a hivatalos kör nem jött össze a színésznek, mi azért kitartuk amellett, hogy díjat érdemelne – most a Velvet háziversenyén meg is szavazhatja őt az Oscar bálkirályának, ugyanis a legjobb párost keressük azok közül, akik megjelentek a filmipari díjkiosztón.

Tizenkét bálkirály és -királynő közül válogathat, a listában megtalálja Ellen Degenerest és a Jolie-Pitt párost is, ahogy Christian Bale-t és a nejét, valamint Leonardo DiCapriót és az édesanyját is. A gálára Jared Letót is elkísérte az anyja, míg Will Smith a feleségével jelent meg. Bruce Willis asszonyát, Emma Hemming-Willist elég nehéz felülmúlni, de az azért nem kizárt, hogy a várandós Olivia Wilde-nak összejön. Szavazzon!