horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Még egy hűtlen, aki a zuhanyban telefonálással bukott le

tegnap, 18:32 Módosítva: 2015-07-05 18:32:54
42

Olvastam, hogy szívesen várjátok megcsalási történeteinket. Megírtam a sajátomat, a szenvedő fél részéről. Nagyon örülnék, ha megjelenne az oldalatokon, de persze már az is nagyon jó volt, hogy ki tudtam magamból írni” – ezzel a bevezetővel jött egy olyan levél a Randiblog e-mailcímére, amiben az aláírás csak annyi volt, hogy „egy naiv csaj”. Mi mindenkinek adunk álnevet, úgyhogy ennek a naiv csajnak is adtunk egyet, azt méghozzá, hogy Sarolt.

Sarolt egy egészen elképesztő megcsalási történetet mesél el jó részletesen, de mint tudjuk, az ilyen sztorikban mindig a részletek a legérdekesebbek. Ha ön is tudna mesélni, ne fogja vissza magát – ha egyszer kénytelen volt átmenni valami ilyesmin, legalább egyszer írja ki magából a sztorit, mi mindenképpen kíváncsiak lennénk rá!  

Távolról sincs vége, olvasson még

Volt fogadás, hogy melyikük mer alám nyúlni

július 4., 16:18 Módosítva: 2015-07-05 16:37:17
48

Elolvastam mind Megara levelét, mind a rá adott válaszokat, és arra a meglátásra jutottam, hogy nem értem, miért pont az van ragozva a végtelenségig, hogy férfiak beszólnak. A szavak ugyan lehetnek bántóak, de sosem lesznek annyira traumatikusak, mint a tettek” – ennek a levélnek a beküldője Babett néven fog szerepelni a Randiblogban. Amint az a bevezetőből is egyértelmű, az utóbbi hetek, sőt most már hónapok egyik legtöbb olvasót megmozgató témáját viszi tovább ez a beszámoló: mi van, ha a bunkó férfiak jobb esetben bóknak álcázott, szexuális beszólásokat engednek meg maguknak.

Babett egy fokkal tovább is viszi a kérdést, mert szerinte érthető módon az igazán durva az, amikor nemcsak szólnak, hanem cselekednek is. Nagyon elgondolkodtató levél az alábbi, ha ön is szívesen megosztaná tapasztalatait vagy véleményét, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerintetek biszexuális vagy homoszexuális vagyok?

július 3., 15:12 Módosítva: 2015-07-04 15:12:28
15

A kérdésem az lenne, hogy: szerintetek biszexuális vagy homoszexuális vagyok? Elmesélem a történetem” – Kornél levele ezzel a bevezetővel kezdődik, így aztán rögtön az első mondattól tudja mindenki, hogy mire kell figyelni ebben a beszámolóban. Nemsokára kezdődik a meleg büszkeség hete alkalmából a rendezvénysorozat Magyarországon, így a téma most egy kicsit úgyis aktuálisabb, mint egyébként. Ön milyen jelzővel illetné Kornélt az alábbiak alapján? Vagy egyáltalán kell-e rá címke? Minél többen nyilvánítanak véleményt, annál jobban örülünk, de ne elégedjen meg a szavazógéppel! Ha egy szónál több kívánkozik ki önből, írja meg gondolatait a Randiblog e-mailcímére! A leveleket folyamatosan várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha a felesége amnéziás lenne, ezt ön is megtenné érte?

július 2., 19:29 Módosítva: 2015-07-03 14:10:56
30

Az ABC-nél olvastunk Jeremy és Justice Stamper történetéről, amelyből biztosan filmet fognak majd készíteni, mert annyira romantikus, hogy az erre érzékenyek gyomrát könnyen megfekheti. Ezt indítsák el, zsebkendőt elő, íme a történet.

Stamperék tíz és tizenegy évesek voltak, amikor a vasárnapi hittanórákon megismerkedtek. Egy ideig megszakadt köztük a kapcsolat, de középiskolás korukban ismét összetalálkoztak, szerelmük virága kibomlott. „Elkérte egy barátjától a számomat, és igazából azóta is együtt vagyunk. Azt hiszem, erre mondják, hogy gyerekszerelem. Azt gondoltam, ő a legcukibb a világon. tizenegy hónapig randizgattunk, aztán eljegyeztük egymást.” 

Két év jegyesség után, tavaly augusztus elsején házasodtak össze, hetvenfős násznép előtt. Minden csodásan alakult, de aztán sorsuk rosszra fordult.

Augusztus 20-án, két nappal azelőtt, hogy új, közös otthonukba költözhettek volna, a friss feleséget egy másik államban autóbaleset érte, ebben megsérült, és memóriazavara lett. Zokogva telefonált a férjének, aki azonnal érte ment.

Szerencsére egynapi kórházi ápolás után kiengedték, de a memóriazavara egyszerűen nem javult. Az orvosa szerint sokkos állapotba került, poszttraumatikus stressz szindrómát diagnosztizált. És bár az eltelt idő alatt sokkal jobban lett, komoly szívfájdalma, hogy egyáltalán nem emlékszik az esküvőjükre. „Nézegette az esküvői képeket, látta a videót, de azt mondta, semmire sem emlékszik. Csak elkeserítette.”

Stamper nem hagyhatta annyiban a dolgot:

új esküvőt ígért feleségének, amelyet ugyancsak augusztus elsején tartanak meg.

A feleség nagyon meglepődött, de azért örült a dolognak. „Sosem sír, de a baleset óta olyan érzékeny lett... egy nagy, kedves óriás. Alig várom, hogy lássam az arcát, ahogy a padsorok közt végigsétálok” – vette át a szót a menyasszony, aki új ruhával készül az új lagzira, hát nyilván. Vendégből is több mint kétszer annyi lesz (150), de a helyszín ugyanaz marad. Elmennek egy mininászútra is, amelyet ajándékba kaptak. További terveik röviden összefoglalhatók: szeretnének egy vér szerinti gyereket, aztán rengeteget másikat örökbefogadni. Még bölcselkedtek egy sort a fontos emlékekről is, de abból legyen elég önöknek is annyi, hogy ragaszkodjunk hozzájuk és őrizzük meg őket, különben mind belefulladunk a giccsbe. 

Ön mit tenne egy ilyen helyzetben?

 • 433
  Ugyanezt, semmi sem számít, csak hogy legyen mire emlékeznie.
 • 141
  Ha megtehetném, ugyanezt, de nem engedhetem meg magamnak.
 • 78
  Valamit kitalálnék, de szerintem így is lehet élni.
 • 31
  Bármit, csak ezt nem, szerintem ez hülyeség.
 • 73
  Eleve nem vagyok házasságpárti.

Szakítás lett a vége a közös fogyásnak

július 2., 13:58 Módosítva: 2015-07-02 18:55:37
1

Nem sokkal ezelőtt a 40 éves Shane Graves 212 kilós volt, 32 éves menyasszonya, a sclerosis multiplexszel élő Marissa Schnell pedig 115 kilót nyomott. Floridában éltek, és egy könnyűzenei koncerten jegyezték el egymást hét éves kapcsolat után, már ki is tűzték az esküvő időpontját. De persze karcsúsított menyasszonyi ruháról szó se lehetett, sőt, az ifjú pár átölelni sem tudta egymást, annyi volt rajtuk a túlsúly. Ezért úgy döntöttek, hogy jelentkeznek egy Extreme Makeovers című átalakítós realitybe, hogy sürgősen és drasztikusan lefogyasszák őket az esküvőre. Hát a terv csak részben sikerült.

Távolról sincs vége, olvasson még

Annamáriának és Balázsnak iszonyú menő steampunk esküvője volt!

július 1., 13:57 Módosítva: 2015-07-01 19:22:29
965

Képzeljék, nemrég egy olvasónk azt írta a Velvet Facebook-oldalán, hogy nagyon menő esküvői ruhája lesz, és ha túllesz az esküvőjén, szívesen megmutatja. Annamária olyan jó fej volt, hogy betartotta a szavát, sőt, a férjéről, és a különleges lagzi ötletéről is írt nekünk. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Expornós gyilkos a börtönből szervezi az első randiját 2037-re

június 30., 20:02 Módosítva: 2015-07-01 14:59:01
52

Kanadában a legszigorúbb börtönökben is van társkereső-szolgáltatás, külön cég segít a levelezőpartnerre vágyó elítélteknek. Az egésznek nyilván az az értelme, hogy szabadulás után nagyban segíti a visszailleszkedést a társadalomba az, ha az addig raboskodó illetőt kint várja valaki – valaki, akivel esetleg az egész fogságot végiglevelezte.

Így aztán az elítéltek kérhetnek engedélyt a társkeresőhöz való csatlakozásra, és az erre alapított cég felteszi az internetre, hogy kiknek lehet írni a börtönbe levelezgetés céljából, végső soron szerelmi távkapcsolat reményében. A múlt vasárnap posztolt társkereső rabok közül az egyik azonban annyira elképesztő figura, hogy az Associated Press rögtön hírt csinált belőle.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem lehet már nyugodtan lányt kérni a megosztásmániásoktól

június 30., 13:50 Módosítva: 2015-07-01 14:59:01
12

Az alábbi képeket a Facebookra töltötte fel bizonyos Jen Hurd Bohn. A jószándékú és lelkes amerikai hölgy Párizsban járt a napokban, és 21-én volt fent az Eiffel-tornyon. A posztból az derül ki, hogy ott véletlenül látta meg, hogy egy férfi eljegyez egy nőt, sejthetőleg ők is amerikaiak voltak. Gyorsan lefényképezte őket, hiszen tudjuk, milyen népszerűek manapság a lánykérések!

Fotó: Facebook

Saw this guy propose to this girl on the Eiffel Tower Sunday 6/21/15 wanted to send them the pics but was stuck in line. Help me find them!

Posted by Jen Hurd Bohn on Wednesday, 24 June 2015
Távolról sincs vége, olvasson még

Egy komplett esküvőt gépesítetettek Japánban

június 29., 17:10 Módosítva: 2015-06-29 21:00:16
5

Az esküvőautomata már a múlté, a házasságkötés ceremóniáját Japánban sikerült továbbgépesíteni. Annyira, hogy a fenti eseményen már a menyasszony és a vőlegény is robot volt, a násznép egy része szintén. A násznép másik részét emberek tették ki, ők azért voltak ott, hogy legyen, aki felzabálja a kaját.

Na jó, nem csak azért, azért is, mert az egész esemény persze egy cég promója volt, szóval nekik szólt az egész. A két robot Japánban ismert karakternek számít, a retródesignos vőlegény neve Frois, fehérbe öltözött, de kicsit félelmetes arcú menyasszonya Yurikin. Csókolózás is volt, ez az a bizarr pillanat, amikor Frois szája egy kar segítségével kinyúl a menyasszonyhoz – hát ilyen a japán romantika.

Az esküvőket általában a menyasszony családja pénzeli, de ezúttal a vőlegény, Frois gyártói voltak a szponzorok, a Maywa Denki cég. Az ifjú pár felvágta a tortát, aztán jött a robotzenekar egy kis talpalávalóval, plusz a vőfély és a koszorúslány is robot volt, ők mindannyian a cég termékei. Hurrá.

Tegyek a nyelvembe piercinget, mert ő azt szereti

június 28., 14:04 Módosítva: 2015-06-29 16:53:35
19

A „6 hülye kérdés, amit feltesznek egy gyerekes nőnek” cikkre reagálva kicsit más szemszögből mesélnék a tapasztalataimról” – ezt a levet egy olyan női olvasónktól kaptunk, aki szintén rengeteget tapasztalt az online partnerkeresés világában, és akinek a randiblogos álneve az Irén név lesz. Irén szintén kapott hülye kérdéseket és találkozott egészen irreális elvárásokkal, ezeket írta meg nekünk az alább olvasható beszámolóban. Tudná folytatni a sort? Esetleg ön még durvábbat is tud mesélni? Ne tartsa magában, ossza meg velünk, küldje be a sztorit és/vagy tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem vettem figyelembe a lány testi igényeit

június 27., 15:15 Módosítva: 2015-06-29 08:33:55
31

Azt hiszem, az olyan emberek világnézete nehezíti meg az olyan emberek életét, mint én vagyok, akik az önök blogjára írnak” – kicsit kellemetlenül éreztük magunkat, amikor elkezdtük olvasni ezt a levelet, mert  a bevezetőből arra számítottunk, hogy László most mindennek el fog minket mondani. (Nem László az igazi neve egyébként. Vagy lehet, hogy de, nem tudhatjuk biztosan.)

A kellemes meglepetés ehelyett az volt, hogy László nem pazarolta az idejét anyázásra, hanem inkább megírt nekünk nagyon jól egy olyan történetet, amilyenből tényleg kevés volt eddig a Randiblogban. Ezúton is köszönjük Lászlónak, hogy írt, és reméljük, csak fog egyszer egy olyan lányt találni, akivel hosszabb távon is meglesz az összhang. Addig is kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére, ha van bármi mesélnivalója párkapcsolatok témájában!

Távolról sincs vége, olvasson még

Meglátta a menyasszonyát, elsírta magát

június 26., 13:01 Módosítva: 2015-06-28 12:17:02
151

Pont nemrég írtunk arról, hogy Svédországban nem feltétlenül tartják magukat ahhoz a szokáshoz, hogy a vőlegény az oltár előtt látja csak először az esküvőn a menyasszonyát. Aki ezt a hagyományt nem tartja, az egy olyan pillanat lehetőségét zárja ki, mint a fenti – amit persze valahol megértünk, hiszen nyilván nem sok férfi van, aki szívesen sír a fotózó-videózó nyilvánosság előtt.

Hát ez a fenti fiatalember, az amerikai Conner Courtney mégis ezt tette, igaz a videót nem ő tette fel a netre, hanem az anyukája töltötte fel a Facebookra. Nyilvános beállítással.

A felvétel szép lassan terjedni kezdett a júzerek között, és hozzánk is elért, annyira sok embert megindít a vőlegény reakciója. Szerintünk azért nem feltétlenül szégyen, ha egy férfinak véletlenül vannak érzelmei, főleg akkor nem, ha az az érzelem a leendő felesége iránt érzett szerelem. Nézze meg ön is, hatódjon meg ön is, aztán nézzen meg még pár férfireakciót, ezúttal arra a hírre, hogy a feleség terhes!

Titokban elvett egy másik nőt, de majdnem kimagyarázta

június 25., 14:08 Módosítva: 2015-06-26 13:15:47
50

Volt már olyan a praxisunkban, hogy egy nő véletlenül olyan képeket talált az interneten, amikből az derült ki, hogy a szerelmének van egy (másik) felesége. Ilyenkor a csalfa vagy egyenesen bigámista férfi nem tud mit tenni, beismeri, hogy csúnyán lebukott és kész. Esküvői fotókat egyszerűen nem lehet kimagyarázni. Vagy mégis? Az Ask.Metafilter.com-on egy olyan férfiról volt szó a napokban, aki megpróbálta, és majdnem sikerrel is járt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az utolsó kívánsága ez volt: megnősülni

június 24., 18:35 Módosítva: 2015-06-26 09:02:03
9

Nem könnyű olyan bevezetőt írni ehhez a történethez, ami rendesen fel tudja készíteni az olvasót arra, hogy milyen szomorú, megható és fontos dolgokról lesz szó az alábbiakban. Úgyhogy csak annyit mondunk, hogy egy 16 éves brit srácról lesz szó, aki a hétvégén halt meg leukémiában, három nappal az esküvője után. Vegyen egy nagy levegőt, és olvassa el az alábbi képen látható fiú történetét!

Fotó: JustGiving.com
Távolról sincs vége, olvasson még

Átverés volt a mindent kettévágós, német, szakítós sztori

június 24., 16:19 Módosítva: 2015-06-24 16:19:06
1

Számos oldal átvette, köztük mi is, azt a sztorit, ami szerint egy német fickó a barátnőjével történt szakítása után minden közös tulajdonukat kettévágta, hogy igazságosan osztozzanak a vagyonon. Most kiderült, hogy az egész kamu volt, a német ügyvédi kamara, illetve annak magazinja reklámozta magát így - írja a BBC. A gerillamarketing célja az volt, hogy felhívja a figyelmet arra a Németországban jellemző problémára, hogy a párok nem igazán szoktak házassági szerződést, és hasonló dolgokat kötni, így megnehezítve a saját dolgukat egy-egy esetleges válás során.

Itt komoly szakítás történt, a fűrész is előkerült

június 23., 15:10 Módosítva: 2015-06-24 18:57:24
1

A fenti videó címe Laurának – ön látta már? A felirat hozzá: „kösz a 12 „szép” évet, Laura! Tényleg kiérdemelted mindennek a felét, üdvözlöm az utódomat”

Távolról sincs vége, olvasson még

Jelentkezett a bácsi, aki üzenetet rejtett a menyasszonyi ruhába

június 23., 13:33 Módosítva: 2015-06-25 13:02:09
551

Az elmúlt hetek egyik legszimpibb híre azzal kezdődött, hogy Leedsben egy jótékonysági turkálóban találtak egy menyasszonyi ruhát. A darabot névtelenül adományozta valaki, viszont beletűzött egy cédulát a következő felirattal:

Aki megveszi ezt a ruhát, annak azt kívánom, hogy ő is 56 évig éljen a szerelmével, mint én. Annyi boldog év! Szerencsés férfi voltam, hogy egy olyan nőt vehettem feleségül, mint ő.
Távolról sincs vége, olvasson még

Csajozás és szerelem a diktatúrák és világháborúk Magyarországán

június 22., 18:21 Módosítva: 2015-06-23 17:47:35
317

Nekik is csak ez az egy fiatalságuk volt: íme 15 megrendítő fotó, amiről az ember nem is gondolná, milyen szörnyű korban készült.

Sokkolta, mert nagyon is érdekeltem őt még tegnap

június 21., 16:02 Módosítva: 2015-06-22 11:17:16
51

A médiában midig csak azt lehet hallani, hogy a legtöbb pasi csak kihasználja és átveri a nőket. Ez biztos így is van, de arról ritkán hallani, amikor a pasit nézik hülyének vagy minden érthetetlen ok nélkül vége szakad annak, ami még el se kezdődött...” – ez a bevezetője az alább olvasható levélnek. A beküldőnek az Alajos álnév jutott, és erről a névről kevesen tudják, hogy a jelentése „egész” és „bölcs”.

Igen, Alajos egy szakítás történetét írta meg nekünk, egy olyan szakításét, ami egészen váratlanul korán és nehezen feldolgozható indokolással ütött be villámcsapásként, a lehető legderültebb égből. Önnek volt már része ahhoz hasonlóban, amin Alajos keresztülment? Mit mondana a fiatalembernek ezzel az egésszel kapcsolatosan? Véleményére és főleg saját tapasztalataira nagyon kíváncsiak lennénk, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Sosem félek, hogy bármi történne. Ha kiszólnak, integetek

június 20., 15:21 Módosítva: 2015-06-22 10:50:51
10

Az utóbbi hónapok egyik legérdekesebb témáját gombolyítjuk tovább a mai poszttal. A kérdéskör annyira sok mindenkit foglalkoztat, hogy még tegnap is kaptunk friss reakciót a hetekkel ezelőtti posztra – akinek a válasza nem fért bele ebbe a mostani összeállításba, attól ezúton is elnézést kérünk, de mint mindig, most is próbáltuk egyrészt a legjellemzőbb, másrészt a legextrémebb véleményeket összeszedni.

Ja igen, a téma az, hogy hogyan kell értelmezni azt, ha egy férfi egy „jó a segged” színvonalú beszólást ereszt el egy nő felé, és hogy a nők hogyan viselkednek, illetve viselkedjenek ilyen esetben. Az egyetlen dolog, amiben mindenki egyet ért, az természetesen az, hogy bámulni meg így beszólni egy nőnek oltári parasztság, de vajon mennyire általános ez és hogyan kell kezelni? Garantáljuk, hogy ön ezúttal sem fog igazat adni mind a hat hozzászólónak, úgyhogy kérjük, olvasson figyelmesen, aztán írja meg ön is a gondolatait-tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Elnézést, dehát öt lányból négynek ez nem gond

június 19., 17:00 Módosítva: 2015-06-20 14:31:48
21

Különösebben nincs okom titkolózni, vállalom a velem történteket, a véleményem, de azért maradjunk egy becenévnél” – a biztonság kedvéért magunktól is ezt javasoltuk volna, de így a legjobb, íme az alábbi olvasói levél álneve: Azurea. (Ez a név egyébként az azúr=kék szóból származik.) Azurea beszámolója annyiban különbözik egy átlagos randiblogos sztoritól, hogy ő alapvetően nem egy kapcsolatáról, illetve nem a magánéletéről ír, hanem a munkahelyéről, a pályájáról, illetve az általa választott karrierről.

A téma azért való mégis a Randiblogba, mert Azurea beszámolója szerint egy olyan szakmáról van szó, amelyik a jelek szerint nagyon erősen beleszól az ember magánéletébe, főleg, ha az ember nőnek született: a média világáról. Ön is tapasztalt már ilyet a saját pályáján? Meg tudná erősíteni, amit Azurea ír? Ha elolvasta a levelet, kérjük, írja meg nekünk a reakcióját vagy saját történetét a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Na mi alapján raktuk sorrendbe ezt a 15 képet?

június 18., 19:02 Módosítva: 2015-06-19 20:45:19
13

Az túl könnyű kérdés lenne, hogy mi a közös a fotókban, ezért azt kérdezzük, miért ez a sorrend. Kitalálja?

5 celeb, extracsöpögős Instagrammal

június 17., 16:25 Módosítva: 2015-06-19 13:35:43
5

Az ember akaratlanul is úgy érzi, hogy ha valaki valamit nagyon bizonygat, akkor nyilván azért teszi ezt, mert nem igaz az a valami. Ha például egy illető a kapcsolatát nagyon feltűnően kiteszi a kirakatba, hogy mindenki lássa, hogy mennyire szerelmes, akkor sokan nyilván azt fogják gondolni, hogy valami baj lehet a kapcsolattal, ha ennyire bizonygatni kell, hogy mekkora a harmónia.

Hogy ez a fordított gondolkodásmód a hírességekre is alkalmazható-e, azt nem tudjuk – végülis ők (részben) abból élnek, hogy (részben) nyilvános a magánéletük. Mindenesetre összeszedtünk 5 celebet, akire különösen jellemző, hogy csak úgy csöpög a nyáltól az Instagram-fiókjuk. Nem pusztán azok közül válogattunk, akik posztolnak szerelmes képeket is, hanem azok közül, akiknél kiugróan nagy arányban vannak az ilyen fotók.

Távolról sincs vége, olvasson még

Baromságnak tűnt elsőre, kiderült, hogy tényleg az

június 16., 18:14 Módosítva: 2015-06-17 11:20:13
8

Ez a poszt a rosszul elsült szerelmi realitykről szól, kettő darabról. Az elsőben Harry herceg kegyeiért versengtek amerikai nők, a másodikban pedig a jelentkezőknek vaktában össze kellett házasodniuk egy-egy idegennel. Mind a két ötlet baromságnak tűnt elsőre – most már tudjuk, hogy tényleg baromság is volt mind a kettő, a másodiknak bírósági büntetőügy lett a vége.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ketten emelik le a részeg vőlegényt a menyasszonyról

június 16., 11:32 Módosítva: 2015-06-17 08:45:41
47

Lagzikatasztrófát nemcsak állatok vagy más külső körülmények okozhatnak, hanem maga az ifjú pár is. „Gratulálunk, hozzámentél egy alkoholistához” – kb. ezt a címet adta a kedves feltöltő az alábbi videónak. Nem sok minden derül ki a leírásból („elég zord lehetett a nászút”), legfeljebb az, hogy feltehetőleg nem a videón szereplő ifjú pár osztotta meg ezt az elég kínos felvételt a világ közönségével.

Már több, mint egymillióan látták, hogy a vőlegény táncot lejt a menyasszonynak a lakodalomban a násznép közepén, de egyszercsak teljes testével ráesik, úgyhogy egy idő után ketten emelik fel őt is viszik arrébb. A menyasszonyról egész végig ordít, hogy nem túl boldog attól, amit a férje művel, a végén meg mintha egyenesen a könnyeivel küszködne. Szegény.

Taylor Swift nagyon jófej volt ezzel az ifjú párral

június 15., 16:04 Módosítva: 2015-06-16 20:46:56
9

Nem akarsz Tayloron összeházasodni??” „LOL de” „Akkor nyomjuk hahaha” „Szeretlek” – többek között ezt a beszélgetést tette ki egy Philadelphia közelében élő nő az Instagramjára a pénteki Taylor Swift-koncert előtt. A feleség, akit most már Katy Eisenmannak hívnak, pont 1989-ben született (ez az évszám az énekesnő legutóbbi albumának címe) és lassan tíz éve elvakult rajongó.

Barátjával, Chrisszel már van egy közös gyerekük, és tavaly december 13-án majdnem összeházasodtak (ez Taylor Swift 25. születésnapja), de valami közbejött, úgyhogy elnapolták a dolgot, pedig már a ruha is megvolt. Na de eljött az idei koncert dátuma, és ahogy nézzük, csetelés közben merült fel az ötlet, hogy házasodjanak össze a hangverseny előtt. Így lagzi helyett elmehettek egy Taylor Swift-koncertre – olcsóbb, az már egyszer biztos. De ráadásul végül mégse csak egy sima koncertremenés lett a dologból.

A photo posted by Katy (@ktswift1122) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Viccnek nem rossz: önnél kikelt már a szakítósbab?

június 15., 12:39 Módosítva: 2015-06-15 17:37:16
227

Nagyon sok borzasztó módon lehet szakítani, az egyik legrosszabbnak azt szokás tartani, ha valaki SMS-ben szakít. A szakítósbabra azt mondják most felháborodott internezők, hogy az még az SMS-nél is rosszabb módja a boldogító nem kimondásának, de mi nem értünk egyet. A legkegyetlenebb szakítási mód még csak nem is az iskolarádiózás, hanem a szimpla, megmagyarázatlan eltűnés volt mindig is, és a szakítósbab után is az marad. Ez a bizarr termék inkább vicces, mint durva, ráadásul nehéz elképzelni, hogy az életben élesben tényleg alkalmazná valaki. Jó, jó, máris elmagyarázzuk normálisan, hogy miről van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha egy férfit érdekel egy gyerekes nő, nincsenek hülye kérdések

június 14., 18:57 Módosítva: 2015-06-15 17:38:39
15

Hát már elnézést, de ezek egyáltalán nem hülye kérdések" – olvasónk így kezdte hozzászólását a Facebookon ahhoz a vendégposzthoz, aminek többgyerekes írója kritizálta a társkereső férfiak viselkedését és érdeklődését. Tamás szerint ugyanis, ha már egy férfi úgy dönt, hogy a három gyerek ellenére is érdekli a nő, akkor nyilván szeretné tudni, hogy mit vállal fel adott esetben. Lássuk férfi olvasónk válaszát a nők által idiótának gondolt kérdések miértjére! (Egy biztos: nők és férfiak soha nem fogják megérteni egymást.) 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem akartam megbántani, néha lefeküdtem vele

június 13., 20:12 Módosítva: 2015-06-15 10:47:33
79

Egy fiatal nő vagyok, körülbelül 8 hónapja léptem ki egy 2 éves kapcsolatból, és 8 hónapja szenvedek egy másik ember mellett. Egyikből a másikba ugrottam át, hiszen azt gondoltam, ő az igazi, vele kell legyek, mert már 4 éve van köztünk ez a megmagyarázhatatlan érzés. De kezdjük az elejéről” – így kezdődik a mai posztban sorra kerülő levél, akinek a beküldője igazából nem Anett, de nálunk mégis ezen a néven szerepel.

Már a bevezetőből is egyértelmű, hogy itt egy tipikus se vele, se nélküle kapcsolatról lesz szó, hiszen Anett azt írja, hogy azt gondolta az illetőről, hogy ő az igazi, de most mégis szenved mellette. Hogy is van ez? Mielőtt a teljes sztorihoz legörgetne, csak annyit hadd szúrjunk be még ide, hogy úgy olvassa a történetet, hogy kíváncsiak vagyunk a véleményére vele kapcsolatban! Ön is ment már keresztül hasonlón esetleg? Írjon ön is a Randiblog e-mailcímére, folyamatosan várjuk a leveleket!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nyolc kérdéssel megtalálhatja a lelkitársát

mzd
június 13., 14:58 Módosítva: 2015-06-14 16:49:21
8

Ha szeretné megtalálni a párját, de a múltkori 36 kérdést nem volt ideje/kedve/energiája végigpötyögni, akkor van egy jó hírünk: a 8^8 egy olyan oldal, ahol mindössze 8 kérdés (egyenként 8 lehetséges válasszal) után megtudhatja, ki a lelkitársa. Mivel emiatt nyolc a nyolcadikon variáció lehetséges, így 1:16 777 216 az esélye, hogy valaki ugyanarra kattintson, mint ön. Éppen ezért – az ellentétek vonzzák egymást elméletben kevésbé hívő alapítók szerint – valószínűleg elég jól kijön majd az illetővel.

GettyImages-119835124
Fotó: Jeff J Mitchell / Europress / Getty

Elég jól hangzik, nem? Az egyetlen bökkenő vele, hogy magyar nyelven, illetve emiatt Magyarországon a szolgáltatás még nem elérhető, de ezen bárki könnyen segíthet: ugyanis fordítókat keresnek. Egyébként nem kell doktornak lenni a feladathoz, ugyanis a kvíz olyan kérdésekből áll, mint „You save an old lady's life. In gratitude she gives you $100, 000. What do you do with the most of if?”, azaz „Megmenti egy idős hölgy életét, aki hálából 100 ezer dollárt (28 millió forintot – a szerk.) ad érte cserébe. Mit kezd a nagy részével?”. Hopp, és egyet már segítettünk is.

Egyébként ha majd kitölti a tesztet és tényleg megtalálja vele élete párját, azért írja meg nekünk!