horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Egyszerre két férfival élt és szexelt, azt állítja, ettől jobb anya lett

tegnap, 20:26 Módosítva: 2016-06-24 20:35:34
8

Gracie X, színésznő, pilatesoktató, író, a  „Wide Open” (Tárva-nyitva) című könyv szerzője egyike azoknak a poliamor nőknek és szülőknek, akik a többszerelműséggel szemben állított tévhiteket próbálják eloszlatni. 

Poliamória

Kettőnél több személy közötti intim kapcsolat egyidejű gyakorlata, kívánsága vagy elfogadása, melyről minden szereplőjének tudomása van és amelyhez hozzájárul. Gyakorlói azt vallják, hogy létezhet erőteljes intim kötődés három vagy több személy között.

Távolról sincs vége, olvasson még

11 éve bujkál Olivia Newton-John exe. Ha még él

tegnap, 08:53 Módosítva: 2016-06-24 19:42:44
6

Olivia Newton-John és Patrick McDermott kb. 9 évig járogattak egymással. Az ausztrál származású, többek között a Grease-ből is ismert színésznő-énekesnő a kilencvenes évek derekán jött össze a koreai származású, de örökbefogadottként az USA-ban nevelkedett kameramannal.

Aztán 2005. június 30-án, azaz szinte napra pontosan 11 éve, McDermott hajózás közben eltűnt Kalifornia partjainál. Először azt hitték, meghalt, de egyre többször érkeznek hírek arról, hogy él. Most újra megerősödtek a pletykák, nem véletlenül.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lindsay Lohan és pasija bebizonyítja, hogy semmit nem ér az ön kapcsolata

június 23., 21:36 Módosítva: 2016-06-24 12:04:03
7

Mert például szürcsölgetett már közös kókuszhéjból a szerelmével? Na ugye.

Bazi nagy bajor lagzi 20 fotóban

június 23., 09:51 Módosítva: 2016-06-24 14:23:46
5

Hallo! Egy elképesztő drindlis, sörös, hintós, dekoltázsos, rövidgatyás, fehérzoknis, rózsaszín esküvőért kattintson ide!

Ezért romantikusabb egy Nokia a rózsánál

június 22., 21:00 Módosítva: 2016-06-23 14:26:24
12
View post on imgur.com

Néha rájön a romantikázhatnék az Imgur nevű képfeltöltős közösségi oldal felhasználóira, és alkalomadtán egész jópofaságokat tudnak megosztani. A fenti cetlin olvasható szöveg nekünk nagyon megtetszett, a gyönyörű szerelmes üzenet magyar fordítását alább olvashatja.

A rózsa nem jó szimbóluma a szerelemnek. A rózsák elhervadnak.

Nem fogok neked rózsát adni, meg semmilyen virágot sem. A mi szerelmünk örökre szól.

Úgyhogy itt egy Nokia telefon.

7 példa arra, hogy mi az utolsó csepp a pohárban válás előtt

június 22., 19:52 Módosítva: 2016-06-24 14:23:45
14

A Reddit fórumoldalon rengeteg felhasználót foglalkoztatnak a szerelemmel, házassággal kapcsolatos problémák, szakítással, válással kapcsolatos dolgok, az ember pillanatok alatt talál önigazolásként olyanokat, akik egyetértenek vele, és/vagy hasonló cipőben járnak. Hiszen mennyire megnyugtató már, ha nem csak nekünk rossz, nem csak minket vertek át piszkosul a kapcsolatban! 

Az egyik felhasználó nemrégiben azt a kérdést tette fel, hogy az elváltak közt kinek mi volt az utolsó csepp a pohárban. Szép számmal jöttek a hozzászólók történetei, amiből kiválogattunk pár érdekeset. Ha véleménye, vagy saját története van, kérjük, ön se tartsa magában, hanem írja meg nekünk a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

6 filmes bizonyíték, hogy az idősebb nők ellenállhatatlanok

június 21., 19:18 Módosítva: 2016-06-23 10:08:39
19

Nem csak a valós életben, hanem a filmszakmában is sokakat foglalkoztat a fiatalabb férfi-idősebb nő közti szerelmi és szexuális kapcsolat. Ez a felállás már nem egy produkcióban felbukkant, sőt, központi téma is lett. Most összegyűjtöttük azokat a filmeket, amiket érdemes megnéznie, ha hasonló cipőben jár, vagy csak egyszerűen érdekli a téma. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Melyik filmes lánykérés az ön kedvence?

június 20., 19:44 Módosítva: 2016-06-21 19:52:58
8

A lánykérések és házasságkötések szezonjában összeszedtük azokat a filmes eljegyzési jeleneteket, amik ilyen-olyan okokból kifolyólag a legemlékezetesebbek a nézők számára. Van köztük vicces és könnyfakasztó is, ha megnézte a videókat, döntse el, melyik az ön kedvenc jelenete! 

Távolról sincs vége, olvasson még

Jöjjön velem, neki még dolgozni se kell, eltartom

június 19., 17:52 Módosítva: 2016-06-21 08:10:27
35

Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e nektek, de úgy gondoltam, én is megosztom veletek a kis történetemet, méghozzá a Bezzeg a hetente nőt váltó alfát mindig megtalálják című cikk kapcsán. Bemutatkozásként csak annyit, hogy inkább a B-típusú csoporthoz tartozok, aki tényleg mindent megtesz a leányzóért, szereti, dédelgeti stb...” – az Arnót álnév jutott a fenti bevezetővel kezdődő levél beküldőjének.

Arnót a saját bőrén tapasztalata meg kétszer is, mit is jelent pontosan a gyakorlatban, amiről fent idézett poszt szól. Két barátnőjével való kapcsolatáról ír alább, ha elolvasta Arnót beszámolóját, kérjük, írjon nekünk ön is! A Randiblog e-mailcímre várjuk az ön történetét, véleményét, hozzászólását.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megtanultam: senki nem fog minket boldoggá tenni

június 18., 20:06 Módosítva: 2016-06-20 09:06:57
43

Jó ideje olvasom el a beérkező leveleket, gondolkozom, hogy hol lehet a hiba, hogy mindenki ennyire szarul érzi magát, ennyi panasz érkezik, és vajon ennek mi lehet az oka” – hát ezen mi is gyakran el szoktunk gondolkozni, de ennek a levélnek a beküldője, Szorina azért egy-két válasszal is szolgál. Már csak azért is érdemes Szorina tapasztalataira és meglátásaira odafigyelni, mert a sok sikertelen társkereső után, aki ebben a blogban szerepelt az évek során, ő végre azt mondja, hogy talált párt a neten.

Olvassa el figyelmesen az alábbi sorokat, ön egyet ért Szorinával? Az ön tapasztalatait és történetét is várjuk a Randiblog e-mailcímre! Ja igen, és egy figyelmeztetés: az alábbi levél trágár szavakat is tartalmaz. Ha önt zavarják az ilyen kifejezések, inkább ne olvasson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még

Filmes szerelmi háromszögek – kit kellett volna választani?

június 17., 19:50 Módosítva: 2016-06-19 09:43:32
22

Izgalmas bonyodalmakat tud eredményezni, ha egy romantikus filmben nem csak egy, de két férfi is küzd a főhősnő kegyeiért. Ez főleg akkor probléma, ha esetleg mindkét pasiban valami vonzó, és ez nem teszi könnyűvé a választást. Dönteni viszont előbb vagy utóbb muszáj, a sztori végén pedig valaki mindig győztesként kerül ki a szerelmi párbajból.

De vajon ön is a vámpírfiút választotta volna-e a farkasember helyett az Alkonyatban? Nem szakadt meg a szíve, hogy Mark csak egy csókot kapott Juliettől az Igazából szerelemben? Most eldöntheti, kik voltak a szimpatikusabbak a filmes háromszögekből

Távolról sincs vége, olvasson még

Volt, aki szexújságot adott le a szakításmúzeumnak

június 16., 18:13 Módosítva: 2016-06-17 13:57:41
5

Mit kezdjünk azokkal a tárgyakkal, amik az exünkre emlékeztetnek? Van erre múzeum is, de pszichológus továbblépési tanácsait is soroljuk.

Újabb luxuslagzi, amin Mihalik Enikő is ott volt!

június 15., 18:22 Módosítva: 2016-06-18 09:19:31
5

Vajon régen is ennyi elképesztő luxusesküvő volt? Vagy azért hallottunk kevesebb ilyen eseményről, mert nem létezett az Instagram, ezért a nyilvánosság kizárásával tartott lagzikról nem kerültek nyilvánosságra fotók? Akármi is az oka, a múlt heti moszkvai ereszdelahajamat után a mai posztban Capri szigetére invitáljuk önt.

Itt a menyasszony volt viszonylag híres: Giovanna Battaglia egy olasz exmodell, aki ma a W magazinba dolgozik be, plusz a Vogue japán kiadását szerkeszti. Férje egy bizonyos Oscar Engelbert, akiről annyit tudunk, hogy svéd, van egy ékszercége és így nézett ki leendő felesége oldalán röviddel az esküvő előtt:

Távolról sincs vége, olvasson még

Társkereső azoknak, akik szintet léptek a magányosságban

június 14., 18:06 Módosítva: 2016-06-15 18:23:56
6

Két társkeresőt mutatunk ebben a posztban, egy családba tartoznak, és csak az egyik új, de a másikról se volt még szó soha ebben a blogban, úgyhogy kezdjük ezzel: az a neve, hogy Bumble. Ez is egy olyan app, mint a Tinder, de ez egy olyan verziója a legnépszerűbb randizós alkalmazásnak, ami próbál a nőknek kedvezni.

Itt is jobbra meg balra kell tologatni a közelünkben tartózkodó júzereket annak megfelelően, hogy ki tetszik és ki nem, és itt is csak akkor jöhet létre a kapcsolat a két felhasználó között, ha mind a ketten igent mondtak a másikra. A Tinderen ekkor már mehet is a cset, de a Bumble annyiban különbözik, hogy kölcsönös érdeklődés esetén is csak a lány kezdheti meg a beszélgetést.

A társkereső, ahol csak a nők szólíthatják le a férfiakat – kipróbálná?

 • 1833
  Férfi vagyok, igen
 • 313
  Nő vagyok, igen
 • 301
  Férfi vagyok, nem
 • 298
  Nő vagyok, nem

Emiatt a fícsör miatt le is feministázták ezt az appot, amit a készítők teljes mellszélességgel felvállalnak. Amíg ugyanis az online randizás világában mindenhol máshol a férfinak kell úgymond kezdeményezni, a nő meg csak várja, hogy rátaláljanak, addig a Bumble a nők kezébe adja a kezdeményezést. Az ember ebből azt hinné, hogy biztos csak csajok vannak egy ilyen appon, de nem, 55% a nők aránya a 2015-ben közzé tett adatok szerint.

Amint azt nemrég említettük: egy férfinak oda érdemes mennie, ha nőt keres, ahol nincs rajta kívül túl sok más férfi, azaz nincsenek vetélytársak. Ilyen szempontból nézve a Bumble nagyon vonzó tud lenni a férfiaknak is, más kérdés azonban, hogy úgy összességében a júzerlétszám jó messze elmarad egyelőre a Tinderétől.

Távolról sincs vége, olvasson még

100 éve is volt ilyen: ez a nő szexrabszolgát tartott a padláson

június 13., 21:42 Módosítva: 2016-06-15 08:40:46
279

Walburga Korschel, becenevén Dolly 1880-ban született, német bevándorló volt és szegénységben nőtt fel az USA-ban. De a századforduló környékén rámosolygott a szerencse, vagy legalábbis egy Fred Oesterreich nevű, gazdag köténygyár-tulajdonos.

Összeházasodtak, de Dolly Oesterreichnek boldogtalan élete volt alkoholista ura mellett, úgyhogy mindenféle szexuális viszonyokba keveredett. Ezek közül a legvadabbat az újságok is megírták annak idején, most pedig egy Atlas Obscura nevű website túrta elő, és nagyon hálásak vagyunk nekik, mert ez a sztori tényleg mindent visz. Alább a részletek.

Távolról sincs vége, olvasson még

A tudtom nélkül leszervezett egy helikopterutat

június 12., 16:24 Módosítva: 2016-06-13 11:53:25
7

Folyamatos olvasója vagyok a Velvetnek. Sok történetet olvasni a megcsalásról, a boldogtalanságról... Én pont az ellenkezőjét tapasztalom az életben, lassan már 3 éve” – így kezdődik Cinnia levele, de az első két komor bevezető mondat után teljesen váratlan irányban halad tovább a történet. Nem is lövünk le előre semmit, azt szeretnénk, ha önnek is ugyanolyan élmény lenne ezt a levelet olvasni, mint amilyen nekünk volt. Képek is vannak hozzá Cinniától!

Mielőtt belekezdene, csak arra szeretnénk kérni, hogy ha önnek is volt része hasonló élményben, vagy bármit hozzászólna vagy szívesen elmesélne, feltétlenül írjon nekünk ön is! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bepróbálkozott boldog-boldogtalan

június 11., 16:36 Módosítva: 2016-06-12 21:43:30
9

Húszas éveiben járó, nem sztereotip, nem affektáló, heterós megjelenésű és viselkedésű meleg srác vagyok” – így mutatkozik be a mai posztban sorra kerülő olvasói levél beküldője, Barnabás. Sokat írtak már nekünk nők arról, hogy milyenek a társkeresőkön a férfiak, sokat írtak férfiak, hogy milyenek a nők, most hallgassunk meg valakit, aki férfi-férfi viszonylatban érdekelt. Barnabás se a pozitív tapasztalatait foglalta össze – ő úgy találja, hogy hat fő típus szokott gyakran szembejönni a meleg társkeresőn, alább ön is megismerheti ezt a hat kategóriát. Hozzátenne? Vitatkozna? Egyet ért? Írjon nekünk ön is randizási tapasztalatairól a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a nő felgyújtotta a saját lányát, mert engedélye nélkül házasodott

június 10., 16:27 Módosítva: 2016-06-12 12:19:52
35

Tegnap járta körbe a világot - a CNN tudósítása nyomán - annak a pakisztáni anyának a híre, aki ágyhoz kötözte és felgyújtotta a saját lányát, mert a lány engedély nélkül férjhez ment a szerelméhez. A 18 éves lány megbüntetésében a lány testvére is segédkezett, ő továbbra is szabadlábon van valahol, míg az anyát, Parveen Bibet elfogta a rendőrség. Mára fotók is érkeztek a történethez, és további részleteket olvashat alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézzen be egy dúsgazdag örmény üzletember fiának lagzijára!

június 9., 16:27 Módosítva: 2016-06-11 16:39:10
26

Szarkisz Karapetyán egy örmény származású milliárdos fia, 23 éves. Az apja, bizonyos Szamvel Karapetyán a Forbes listája szerint Oroszország 30 leggazdagabb embere közé tartozik. Fia menyasszonyát Szalome Kintszurasvilinek hívják, ő két évvel idősebb a vőlegénynél. Moszkvában házasodott össze az ifjú pár, és lagzijukon ott volt egy csomó orosz és örmény híresség, meg többek között Örményország elnöke is. Ja, és a Maroon 5 zenélt rezesbanda helyett.

Nemrég mutattunk egy hasonlóan extravagáns orosz esküvőt, hát nézzük, hogy Karapetyánéknak sikerült-e őket túlszárnyalni – segítségünkre van egy csomó fotó meg videó az Instagramról és a Youtube-ról, meg persze a Daily Mail összeállítása.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ebből a 4 fotóból álljon a társkeresős profilja

június 8., 20:54 Módosítva: 2016-06-10 08:45:12
12

Az online társkeresés nagyon régóta elsősorban a külsőről szól, de amióta mindössze a profilkép alapján hozzák meg a döntést a júzerek a Tinderen, azóta meg végképp azon áll vagy bukik minden, hogy az ember milyen fotókat tesz fel magáról.

A Daily Mail volt olyan kedves, és körbekérdezett pár embert, hogy szerintük milyen fényképeket érdemes feltölteni, és egy egész jó kis útmutató jött össze a dologból. A nők számára mindenképp, bár szerintünk a férfiak is remekül tudják majd alkalmazni ezeket az ötleteket. Szóval a lényeg az, hogy az ember négyféle fotót mutasson magáról, ha azt szeretné, hogy felfigyeljenek rá, de azt is, hogy a kiderüljön, milyen a személyisége. Íme a négy fotótípus.

Távolról sincs vége, olvasson még

A perc, amikor a menyasszony elővette a kalapácsot a ridiküljéből

június 7., 17:51 Módosítva: 2016-06-09 08:56:38
3

Sally Hallett 32 éves, Barnstaple-ben él, ami Angliában, Devonban van. Hallettnek volt egy szerelme, bizonyos Stuart Sams, akivel vagy egy évig voltak kapcsolatban. Elhatározták, hogy összeházasodnak, és a menyasszony állítása szerint abban maradtak, hogy a lakodalom költségeit felesben fogják ketten viselni. Csakhogy szakítottak, mielőtt az esküvőből bármi lehetett volna. Végülis még mindig jobb, ha a házasságkötés előtt derül ki, hogy mégse jönnek ki egymással, mint utána, azonban volt egy kis probléma.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megint itt egy hamburgerező menyasszony

június 6., 12:03 Módosítva: 2016-06-08 09:27:30
1

Annyira népszerű lett tavaly a hokimeccsen hamburgert zabáló menyasszony, hogy egy brit nő a jelek szerint megirigyelte a sikerét. Mondjuk Luise Shapton arra nem gondolt, hogy az előző esetben egy sportesemény is hozzátehetett a szokatlan lakodalom váratlan népszerűségéhez – ő és a férje mindenesetre nem meccsen hamburgereztek, hanem csak egy sima McDonald'sben egy Hatfield nevű angol városkában, ami a leginkább arról híres, hogy írt róla egy gyönyörűen depresszív számot az Everything but the Girl nevű együttes.

Őszintén szólva a gyorséttermi lagzi sem tűnik sokkal vidámabbnak, mint ez a dal, a szuperul megkomponált, szép színes fotók ellenére sem.

Pedig azért van ebben a sztoriban egy részlet, ami elérzékenyülésre adhat okot: a 34 éves vőlegény, Joseph Shapton és 30 éves menyasszonya azért ezt a helyszínt választotta a lakodalomhoz, mert Louise Shaptonnak már van egy kislánya, aki - amikor megkérdezték, hol szeretne enni egy jót anyukája esküvője alkalmából - a Mekit javasolta.

Ráadásul a menyasszony azt mondja, hogy kislánykorában ő is mindig vágyott egy jó kis bulira ebben a gyorsétteremben, de sose adatott meg neki, tehát most egyúttal gyerekkori álmát is valóra váltotta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Problémáink főleg az én múltamból fakadnak

június 5., 17:21 Módosítva: 2016-06-06 11:59:28
0

Olvastam a 05.29-ei, 10 évvel fiatalabb volt, volt barátja, a főnöke lettem című cikküket, amellyel kapcsolatban írok most üzenetet Adelmárnak, ha megtennék, hogy eljuttatják neki. Köszönöm!” – így kezdődik ez a levél, ami Regőtől jött, és amit Regő engedélyével akként juttatunk el Adelmárnak, hogy megjelentetjük ebben a posztban a Randiblogon. Remélhetőleg Adelmár is olvasni fogja majd, de higgye el, az ön számára is érdekes lesz Regő mondanivalója.

Ő szintén túl van egy váláson, és a válás utáni kapcsolatok nehézségeiről ír, de egyben azt is megfogalmazza, szerinte hogyan lehet ezeket megoldani, illetve hogy végső soron hogyan lehet egy kapcsolatot hosszú távon is működőképessé tenni. Ön hozzá tudna tenni valami Regő beszámolójához? Esetleg van, amivel nem ért egyet? Mindenképpen írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Virágot vitt fel a másodikra egy nyíregyházi tűzoltó

június 4., 20:04 Módosítva: 2016-06-06 10:29:27
77

Ezúttal Nyíregyházáról jött egy tűzoltós lánykérésről hír, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tette közzé a történetet. Dajka Gábor őrmester, ahogy az tűzoltóhoz illik, a fecskendővel együtt ment ki szerelme munkahelyéhez, és egy tolólétra segítségével jutott fel a második emeleti ablakig, ahol Vitai Gabriella éppen nyilván mit sem sejtve dolgozott.

De egyszer csak megjelent a szerelme az ablakban, a kezében virággal és gyűrűvel. A lány igent mondott, készült egy csomó fénykép is, ha az összeset szeretné látni, kattintson tovább a Katasztrófavédelem honlapjára! Mellesleg nemcsak a menyasszony dolgozott a lánykérés idején, Dajka Gábor is szolgálatban volt éppen, de engedélyt kért és kapott, hogy tűzoltójárművel vonuljon ki a szerelméhez.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak kötelesség a férjemmel a szex, megcsaltam 32 alkalommal

június 4., 19:02 Módosítva: 2016-06-06 09:36:49
50

Kerubina vagyok, 26 éves, és olvastam azt a cikket, hogy A jó szexet választottad a hétköznapi alakoskodás helyett” – az alábbi levélben Kerubina egy jó nagy titkot mesél el. Teheti ezt azért, mert nálunk természetesen ő is álnéven szerepel, sőt, a további olyan részleteket is megváltoztattuk az írásában, ami alapján bármelyik szereplőt azonosítani lehetne, de nem is az a lényeg, hogy konkrétan kivel történtek meg az alábbiak.

Miután egy kissé kiosztja a fent linken olvasható korábbi levél beküldőjét, Kerubina azt vallja be beszámolójában, hogy csalja a férjét, és azt is elmagyarázza, hogy miért. A többség elítélné őt mindezért, írja maga Kerubina a levelében – ön is elítéli a férjét csaló feleséget? Vagy esetleg ön is tett már ilyesmit? Ha van véleménye vagy főleg tapasztalata, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

22 jel, hogy közel a szakítás

június 3., 14:21 Módosítva: 2016-06-05 09:18:26
45

Az ember általában érzi azt a zsigereiben, ha a szerelem elmúlt és a kapcsolata halódik, de sokszor előfordul, hogy nem figyelünk erre az érzésre, mondjuk mert nem szeretnénk egyedül maradni vagy sajnáljuk a másikat, vagy valami más okból nem akarunk kilépni a kapcsolatból. Ilyen esetben jól jön, ha van néhány konkrét, kézzel fogható dolog, ami figyelmeztet arra, hogy a szakítás lassan elkerülhetetlen lesz.

22 ilyen jelet szedett össze bizonyos Tracey Cox, a Daily Mail szakértője. Természetesen nincs két tökéletesen egyforma ember, nincs két tökéletesen egyforma kapcsolat, de ha ezek közül a jelek közül túl sok jellemző önre, akkor valószínű, hogy az ön kapcsolata, legalábbis abban a formájában, ahogy kezdődött, nem létezik többé. És egy másik olvasata is van ennek a listának: ha az alábbiakat a partnerével kapcsolatban figyeli meg, akkor jó esély van arra, hogy az illető kiszeretett önből.

Távolról sincs vége, olvasson még

Férjezett nő, de fizet azért, hogy más férfival összebújhasson

június 2., 16:43 Módosítva: 2016-06-04 09:36:43
61

És még egy olyan kapcsolattípust tudunk ma mutatni, amiben az egyik fél fizet a másiknak, de az egészben semmi szex nincs. Egyáltalán nem újdonság már, hogy létezik összebújós-ölelkezős szolgáltatás, meg is írtuk egyszer régebben, de az alábbi videóban a két főszereplő meglehetősen érdekes felállásban nyomja a bizniszt. A hivatásos ölelő egy férfi, kliense pedig, aki fizet azért, hogy időnként összebújhasson vele szex nélkül, egy férjezett nő.

A hölgy bizonyos Saskia Fredericks, 41 éves, masszőzként és színésznőként dolgozik New Yorkban. Férje, Arthur Fredericks 45 éves, ő pedig rendőr, akit munkája Connecticut államba szólít, így férj és feleség havonta csak pár napra találkozhat egymással. Egy távkapcsolat nehézségekkel jár, és ezeket mindenki máshogy próbálja enyhíteni, hát Fredericksné például az ölelkezős szolgáltatással.

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a férfi, akinek a párkapcsolat a munkája

június 2., 09:53 Módosítva: 2016-06-03 12:00:44
86

Edward Oliver 24 éves, körbeutazza a világot, ötcsillagos szállodákban száll meg, designerruhákban jár, azaz olyan életet él, amilyet a filmekben is ritkán látni. Mindezt azért teheti meg, mert van egy cukrosbácsija, dannája, ha úgy tetszik, aki havonta kétezer fontot (811 152 Ft) fizet neki tartásdíjként. Ebbe belefér az is, hogy magánrepülőn utazgatnak a világban ide-oda, vagy sportautókkal száguldoznak az autópályákon. A 24 éves férfi a Kingston Egyetem végzős hallgatója, és hosszú távú megállapodást kötött az 56 éves cukrosbácsijával, akivel a régóta működő Seeking Arrangement társkeresőn keresztül ismerkedtek meg  – írja a Dailymail.  A 24 éves férfi életét a Twitteren lehet követni. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha folyton ilyen kifogással jön a párja, gyanakodhat

június 1., 17:26 Módosítva: 2016-06-02 19:35:01
11

Kaptunk egy érdekes sajtóközleményt a Viszony.hu című oldaltól – ez az a társkereső, ahol már kapcsolatban élők kereshetnek újabb kapcsolatot, azaz viszonyt, azaz szeretőt a férjük/feleségük mellé. Mi is feszegettük már ugyanezt a témát itt a Randiblogban, most ez a társkereső kérdezte meg nyilván nagy tapasztalattal rendelkező júzereit: mit szoktak beadni állandó partnerüknek, amikor lelépnek titokban szexelni. Merthogy ugye valahogy meg kell indokolni, hogy az ember nincs otthon. Hát íme.

Ezeket mondják a nők a férjüknek/barátjuknak:

 • vásárolgatni megyek;
 • fodrászhoz megyek;
 • barátnőkkel találkozni megyek;
 • tanfolyamra megyek (a tanfolyam igazából nem létezik természetesen).
Távolról sincs vége, olvasson még

Itt egy jó ötlet, hogy hova járjon csajozni egy bevállalós srác

május 31., 15:10 Módosítva: 2016-06-01 15:23:39
25

Hova lehet menni ismerkedni, kérdezi magától, illetve tőlünk rengeteg Randiblog-olvasó. Az internetes társkeresésből sokaknak elege van, de van olyan vélemény is, hogy a lányok az utcán vagy akár buliban is nehezen megközelíthetőek. A SupDaily06 nevű Youtube-csatorna tulajdonosa, Chris Thompson azonban azt mondja, tud egy helyet, ahol szerinte könnyen lehet csajozni – a videó címében rögtön benne is van, hogy mi ez a hely.

Távolról sincs vége, olvasson még