horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ma írt, hogy elköszönjön

tegnap, 18:15 Módosítva: 2015-11-29 20:00:15
8

Sokszor olvastam már az olvasók által beküldött e-maileket, történeteket, amiket publikáltak, de soha nem sikerült rávennem magam arra, hogy írjak önöknek. A mai napon viszont történt valami, és nem tudom, hogy van-e ebből kiút” – mint tegnap, ma is egy olyan fiatal srác levelét osztjuk meg a Randiblog olvasóival, aki pont most éli át élete első nagy szakítását.

Az alábbi sorok beküldőjének álneve Taksony, és ő konkrétan tanácsot is kér, mit csináljon így az első sokk hatása alatt? Azonnal tovább kell lépni? Vagy érdemes még várni/reménykedni? Egy szavazógépet is elhelyeztünk alább, de ha ön egy kattintásnál bővebben is tudna mesélni az ilyen szituációkról, kérjük, ne habozzon, hanem írja meg véleményét, tapasztalatait, tanácsait vagy saját történetét a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Elkezdtünk szeretkezni, dugni a vezetőülésben

november 28., 19:06 Módosítva: 2015-11-29 20:40:16
26

Egy rendszeres olvasótok vagyok, soha nem hittem, hogy egyszer én is írni fogok ide. Sajnos én sem az örömömet jöttem megosztani a tisztelt nagyérdeművel. Most ért véget egy nagyon hosszú, két és fél éves kapcsolatom, és most vagyok húsz éves. Ez volt nekem az első hosszú kapcsolatom, az első nagy szerelem” – ez a bevezető tartozik az alábbi levélhez, amiből az a benyomásunk lett a beküldőről, hogy a korához képest borzasztó éretten látja a dolgokat és jól ismeri saját magát. Persze simán lehet, hogy tévedünk, hiszen mi se tudunk róla semmit azon kívül, amit itt leír, még a nevét se, mert ahelyett a Trisztán álnevet adtuk neki.

Mindenesetre fiatal korához képest az is meglepő, hogy ez a bizonyos első kapcsolat pontosan egy olyan problémán ment félre, ami az idősebbeket és tapasztaltabbakat is rendszerint próbára teszi: az új lakás vásárlása/felújítása. Trisztán azt írja, még nem biztos benne, hogy tényleg vége, esetleg van még esélye a kapcsolatnak. Ön hogy látja? Volt már hasonló helyzetben? Meséljen ön is! Írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt a világ legalacsonyabb intelligenciájú esküvői videósa

november 27., 16:21 Módosítva: 2015-11-28 16:50:33
79

Elnézést a beugratós címért, de még így is önmérsékletet tanúsítottam ahhoz képest, hogy majdnem amellett döntöttem, hogy „Videóz, mint a lakodalmas kutya” legyen ennek a posztnak a címe. Bocsánat, de mentségemre legyen mondva, hogy az ifjú pár is azzal viccel, hogy milyen sokáig piszmogott az operatőr a vágással. Tiszta víz a pohárba: arról van szó, hogy az alábbi esküvői videót egy husky készítette, Ryder. Itt van róla egy fotó.

A photo posted by addie (@addelyse) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Jótékonykodás közben összejött egy román koldussal

november 26., 16:46 Módosítva: 2015-11-27 16:27:35
40

A The Local nevű újságcsalád svéd tagja tette közzé tegnap ezt a tényleg mesébe illő sztorit, ami először a Göteborgs-Posten című lapban szerepelt. Az egyik főszereplő bizonyos Josefin Karlsson, aki 37 éves és Göteborgban él hat gyerekével. A közértnél, ahova jár, mindig szokott látni egy koldust, akivel az arrajárók egy része rendes volt, mások viszont beszólogattak neki.

Erre Karlsson elhatározta, hogy ő nem beszólni fog, hanem megszólítja az illetőt – azt mondja, azért, mert kíváncsi volt, hogy a nyilván délebbről származó férfi miért és hogyan került fel oda hozzájuk északra. A másik főszereplő ez a bizonyos koldus, 21 éves, a neve Florin Serhan, ők azok alább, a fenti kép csak illusztráció.

This woman was so disgusted by abuse hurled at the beggar sitting outside her local supermarket in Sweden that she decided to talk to him. Now they are getting married.

Posted by The Local on Wednesday, 25 November 2015
Távolról sincs vége, olvasson még

A legkövérebb brit nő 20 évvel idősebb férfival jött össze

november 25., 17:13 Módosítva: 2015-11-26 13:22:21
10

Georgia Davis arról lett híres pár évvel ezelőtt, hogy kiérdemelte a legkövérebb brit tizenéves címet – ezt mi is megírtuk annak idején, sőt azt is, hogy aztán fogynia is sikerült. Most már 23 éves, de újra nagyon túlsúlyos, többet nyom, mint valaha.

Áprilisban egy fertőzés miatt kórházba került, de daruval tudták csak otthonából elszállítani, mivel ő maga nem tudott járni. Nemcsak a mentők, a tűzoltók is kijöttek érte, de az eredetileg hozott daru nem bírta el a lányt, úgyhogy egy második emelőszerkezetre volt szükség, hogy hét órányi küzdelem árán Davist kimozdítsák saját otthonából.

A kórházban azt mérték, hogy a súlya meghaladta a 380 kilót, úgyhogy Davist most már a legkövérebb brit nőként emlegethetjük. Na de szerencsére innentől kezdve jönnek a pozitív fordulatok. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A magyarok 13%-a csak a pénz miatt is partnerével marad

november 24., 18:42 Módosítva: 2015-11-25 11:53:36
62

Az Eurolex Consultingtól kaptunk ma egy sajtóközleményt, és a téma egy nemzetközi kutatás, amit 21 európai országban végeztettek el, 22 400 válaszadóval. A reprezentatív felmérés azt vizsgálta, hogy az emberek szerint érdemes-e egy párkapcsolatban anyagi okokból megmaradni akkor is, ha a szerelemnek már vége.

Az egész téma azon alapszik, hogy micsoda lealacsonyító és/vagy elítélendő dolog csak azért együtt maradni valakivel, mert így olcsóbb az élet, vagy esetleg mert az egyik fél egyenesen eltartja a másikat. Ennek a megközelítésnek az érvényességét most nem szeretnénk túl részletesen vitatni, de azért az adatok előtt még szerepeljen itt az, hogy azért nem feltétlenül a világ vége az, ha együtt maradok valakivel, akivel már évek óta közös háztartásban élek, csak azért, mert anyagilag így jövünk ki jobban, és mondjuk egyikünknek sincs (még) más/új szerelem a képben, viszont őszintén meg tudunk beszélni mindent. A kapcsolat fel nem rúgása lehet egy teljesen jogos és ésszerű döntés is – de persze az életben gyakran egyáltalán nem ilyen könnyű ez.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lebukott, de nem tudta: felesége helyett egy hippi nyitott neki ajtót

november 23., 16:40 Módosítva: 2015-11-24 17:20:57
38

Craig Arnolds egy brit férfi, 44 éves. Felesége olasz származású, de felvette férje nevét, ő Laura Arnolds, az életkora 42 év. Egy klasszikus megcsalós-lebukós sztori az övék, de ami miatt bekerültek a Daily Mailbe az az, hogy a nő hogyan reagált a szomorú tényekre: bosszúból jó kis csapdát állított a férjének.

Távolról sincs vége, olvasson még

Meg is volt beszélve, hogy ez a kapcsolat csak egy-két hétre szól

november 22., 16:05 Módosítva: 2015-11-23 09:40:47
9

Szeretnék egypár gondolatot írni ehhez a történethez” – ön tudta, hogy a Zéta nemcsak egy görög betű, hanem egy magyar férfinév is? Mi se tudtuk eddig a posztig, de a mai levélírónak pont ezt az álnevet dobta a gép. Szóval Zéta, mint a hozzászólók többsége, egy korábbi levélhez kapcsolódik, ő konkrétan Lukács beszámolójához.

Lukács arról írt, hogy bár a harmincon túl van, még nem volt párkapcsolata, és Zéta egy hasonló problémáról számol be, de nála, úgy tűnik, súlyosabb a helyzet. Viszont ő máshogy közelíti meg az egészet, és talált egy kiutat is az egészből – bár persze megoldást ez sem jelent. Ezúton is köszönjük Zétának, hogy írt, és emlékeztetjük önt, hogy az ön történetére is kíváncsiak vagyunk! Ha van kedve, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére, akár ehhez a témához kapcsolódóan, akár másról!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mára természetesnek veszem, hogy nekem ez is belefér

november 21., 16:24 Módosítva: 2015-11-23 11:11:56
2

Brigitta leveléhez szeretnék hozzászólni, aki a „hátsó bejáratnál” ütközött akadályokba a barátjával” – Olivér álnevű olvasónktól érkezett az alábbi levél. Ő két korábbi poszthoz kapcsolódik, először is Zakariás beszámolójához, aki először írt nekünk arról, hogy milyen hatással volt a kapcsolatára, amikor felfedezte, hogy élvezi a prosztatamasszázst.

Erre reagált Brigitta, az ő levelét is érdemes elolvasni, hiszen Olivér közvetlenül neki válaszol. Ön is hozzászólna a témához? Esetleg más volt az, ami ilyen nagy hatással volt az ön kapcsolatára és/vagy szexuális életére? Nekünk elmesélheti! Várjuk a levelét a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Exkvíz! Találja ki, kinek a volt csajait mutatjuk!

november 20., 16:07 Módosítva: 2015-11-22 10:20:02
14

Egyszerűen kimeríthetetlen izgalomforrás a celebek magánélete. Ehhez a kvízhez azt csináltuk, hogy megnéztük tíz nemzetközi férfihíresség exeinek listáját, kiválasztottunk a volt barátnők-feleségek közül hármat, a három csaj fotóját pedig összekombináltuk egymás mellé. Értelemszerűen tíz darab kombóképet kaptunk ezek után. Ha alább elindítja a játékot, ezt a tíz fotómontázst látja majd egymás után. Azt kell természetesen kitalálni, hogy kinek az exeit látja a képen.

Könnyűnek hangzik?

Igen, de nem lesz az, mert a nők nevét természetesen nem írjuk oda, csak arcról kell majd beugrania, hogy most kinek a volt szerelmeit látja. És nem lesz túl sok ideje tűnődni meg egy másik fülön utánaguglizni, mert időre megy a játék.

Izgalmasnak hangzik?

Igen, és az is lesz, szóval hajrá!

Íme három nő. Találja ki, ki az a férfi, akivel korábban mind a hárman jártak!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Rájafotózásba sétált bele a menyasszony

november 19., 18:58 Módosítva: 2015-11-20 17:57:16
56

A Daily Mailen most jelentek meg bizonyos Jenny Stock rájás-esküvős fotói, mi is ott láttuk meg őket, pedig a Facebookon már hónapok óta fent vannak. Ez a 34 éves nő azért utazott a Kajmán-szigetekre, mert természetfotós, és valamiért rájákat akart fényképezni. Azt mondja, már vagy kétezer képet csinált a rájákról, és nagyjából azon volt, hogy továbbmenjen, amikor egy elég meglepő dolog történt: megjelent egy ifjú házaspár, a menyasszony még menyasszonyi ruhában, és begyalogoltak a vízbe, úgy, ahogy voltak, a ráják közé. A végeredmény valami fantasztikus lett:

Ide kattintva további fotókat is megnézhet.

A kérdés viszont az, hogy ki lehet ez a menyasszony és vőlegény. Ezt egyelőre nem sikerült kideríteni, de most, hogy hirtelen felkapták a sztorit az újságok, valószínűleg hamarosan meglesz a megfejtés. Előre örülhetnek ők ketten, mert elképesztően jó esküvői fotóik lettek, és kivételesen nem mobilozók másztak bele az ő képeikbe, hanem ők másztak bele egy másik fotózásba.

Azt hitte, barátja egy másik kontinensen van. Tévedett

november 18., 17:46 Módosítva: 2015-11-19 19:17:34
36

Minden napra jut egy jópofa lánykérés. Tegnap Békéscsabáról mutattunk egyet, a fenti videó viszont kicsit messzebb kezdődik, és még messzebb végződik. Egy távkapcsolatban élő skót srác készítette ugyanis ezt a kisfilmet, akinek a barátnője bostoni.

Amint a srác is említi a videója elején, elég nehezen tudna valami nagyszabású lánykérést megszervezni – viszont ilyen szempontból ami a hátránya a távkapcsolatoknak, az egyben az előnye is. Nem kell különösebben szervezkedni, mert már önmagában az hatalmas meglepetés, ha egyszercsak beállít a lányhoz. Liam pont ezt tervelte ki.

Vett magának titokban egy jegyet Bostonba, aztán fogta, és suttyomban átrepült az óceán fölött. Megérkezett, szerencsétlenkedett egyet a reptéren, aztán irány a barátnője, Melissa háza. Az egyik legjobb részlet az egészben az, ahogy a lánykérés előtt még gyorsan megmossa a fogát az autóban, aztán magára szereli a hordozható kamerát, és hadd szóljon!

A terv szépen be is jött, szegény lány azt se tudja, hova legyen a meglepetéstől, a videó is egész jól sikerült ahhoz képest, hogy milyen extrém helyzetben kamerázott a srác, szóval sok boldogságot kívánunk mindenkinek.

Egy elég fontos dolog tilos a kínai Tinderen

november 17., 16:47 Módosítva: 2015-11-18 18:13:08
10

Kínában a legnépszerűbb iPhone-os társkereső app a Tantan. Gyorsan elmagyarázzuk, hogy hogyan működik, de lehet, hogy ismerős lesz a rendszer: szóval ez az alkalmazás portrékat mutogat a felhasználónak a földrajzilag közel található más felhasználókról, és mindenkiről meg kell mondani, hogy tetszik-e vagy nem. Ha igent mondott és a másik fél szintén, akkor el lehet kezdeni csetelni az illetővel. Szóval igen, egy az egyben a Tindert nyúlták le, azzal a különbséggel, hogy a Tantanba nem a Facebook-profillal kell belépni (a Tinderbe meg igen).

Távolról sincs vége, olvasson még

Hopp, 2 vicces csajozós gif az első érintésről

november 16., 16:27 Módosítva: 2015-11-17 18:58:54
9

Önnek megtetszik valaki. Beszélgetésbe elegyednek. Hogy érzékeltesse, hogy a kölcsönös szimpátiának esetleg egy újabb szintjéről lehetne szó, szeretne fizikai kontaktusba is kerülni az illetővel, de persze úgy, hogy ne legyen tolakodó a közeledése – pl. csókról még szó sem lehet, de egy vállátkarolás már simán beleférne.

Mi ilyenkor a teendő? Erre találtunk két remek választ is az emberiség tudását összegző, Imgur című oldalon. Mindkét válasz gif formátumú.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tanulja az exekkel való bánásmódot olvasónktól!

november 15., 19:28 Módosítva: 2015-11-17 09:22:44
64

Gyöngyi olvasótok beküldött szomorú levelére szeretnék reagálni, mivel nemrég mentem át én is egy hasonló szitun” – a téma már megint az, ami nem is Gyöngyi levelében került elő utoljára, hanem a tegnapi posztban. Arról van szó, amikor valaki úgy szakít, hogy nem szakít, hanem egyszerűen eltűnik, és igen, ezúttal is egy férfi engedte meg magának ezt a nem túl férfias húzást.

Most azonban egy olyan nő volt az áldozat, aki nem hagyta, hogy tönkretegye az, hogy elhagyták, sőt az illetőnek aztán alkalma is adódott később beszélni az exével. Ezt a bizonyos nőt Ajsának hívják, legalábbis ebben a posztban mi Ajsának hívjuk őt (az életben igazából valami más neve van persze). Mindenesetre tőle kaptuk az alább olvasható levelet. Mit szól ahhoz, ahogy Ajsa viselkedett ebben a helyzetben? Véleményét, vagy ha van, saját történetét ossza meg velünk! A Randiblog e-mailcímén várjuk jelentkezését!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szakítóművek: kirúgják ön helyett, akit kell

november 14., 17:08 Módosítva: 2015-11-15 16:25:41
19

Angolul ghosting a neve annak, amikor valaki, mint egy szellem, hirtelen eltűnik barátja vagy barátnője életéből. Azaz arról van szó, amikor egy kapcsolatból úgy lép ki valaki, hogy nemhogy előre nem szól, még közben sem – hanem egyszer csak fogja magát, és többet nem válaszol semmire. Olvasóink leveleiből az a benyomásunk alakult ki, hogy az ilyesmire inkább a férfiak hajlamosak, de ez persze nem feltétlenül van így.

Ami viszont biztos, az az, hogy Amerikában már annyira elterjedt ez a különös kegyetlenségű szakítási mód, hogy most már külön szolgáltatás is van azoknak, akik így szeretnének egyik pillanatról a másikra lelépni a kapcsolatukból. Ez a The Breakup Shop, azaz A szakítóbolt, de szerintünk magyarul jobban hangzana úgy, hogy Szakítóművek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mindenkinek leesett az álla, amikor megjelentem és elkezdtem táncolni

november 13., 16:54 Módosítva: 2015-11-14 16:54:56
22

Gyöngyi azzal keresett meg minket, hogy egy barátnője szólt neki, hogy látott menő esküvői fotókat a Velveten, és szerinte Gyöngyi esküvője is megérdemelné, hogy kapjon egy külön posztot. Gyöngyi úgy gondolta, miért ne, és elküldött nekünk egy linket a blogjához, ahol található ez meg az erről a bizonyos lagziról. Megnéztük a fotókat, és egyből az volt a reakciónk, hogy

igen! igen! igen!

Úgyhogy most íme egy adag fantasztikus fotó és egy remek leírás erről az egészen különleges esküvőről. És nem csak az a különleges a dologban, hogy a ceremóniára Londonban került sor, hanem gyakorlatilag minden a ruhától kezdve a bevonuláson keresztül magáig a szertartásig, arról nem is beszélve, hogy Gyöngyi rengeteg praktikus tippet ad, hogy hogyan lehet egy ilyet a lehető legkisebb összegből megszervezni.

Egy esküvő akkor jó, ha pontosan olyan, amilyet az ifjú pár szeretne – úgyhogy ez valószínűleg egy tökéletes esküvő volt. Lehet, hogy ön egy-egy részletet máshogy csinálna, de akkor az már nem ez az esküvő lenne. Gyöngyiéknek ezúton is köszönjük a képeket és a beszámolót, sok boldogságot kívánunk nekik!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hiányzik az ölelkezés? Logikus: aludjon karkötőben!

november 12., 16:20 Módosítva: 2015-11-12 19:52:26
12

Már megint egy ötlet, ami papíron fantasztikusan hangzik, aztán élőben vagy bejön, vagy nem. Ha ön például nem szeret ékszert (konkrétan karkötőt) viselve aludni, akkor a Pillow Talk nem lesz megoldás az ön számára. Akkor sem tudjuk ajánlani ezt a találmányt, ha idegesítik az olyan monoton zajok éjszaka, mint mondjuk egy óra ketyegése. Ez a kütyü ugyanis szívdobogás hangjával akarja önt álomba ringatni, de nem csak úgy általában szívdobogással, hanem partnere igazi, élőben önhöz közvetített szívdobogásával! Ugye mondtuk, hogy papíron fantasztikusan hangzik?! Itt az ismertetővideó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt a hajmasnit egy férfi csinálta. Egy szerelmes férfi

november 11., 15:17 Módosítva: 2015-11-11 19:11:35
3

A férfiak néha nagy dolgokra képesek egy nőért, ha szerelmesek, például letekernek sok-sok kilométert biciklivel, ami nagyon megható tud lenni. Még meghatóbb viszont, ha valami olyasmit csinálnak, amit nem a saját szívük diktál, hanem amit az adott nő szeretne, hogy csináljanak. Egy ilyen esetre találtunk egy eklatáns (értsd: borzasztóan szép) példát ma az Imguron.

She can't braid her hair because of an injury to her left arm she got when she was born. So I've been learning to do her hair. So far I can braid pretty good and working on the French braid. I saw a video for this bow thing and tried it. I think it's pretty cool :) (I'm a guy for the record)
Távolról sincs vége, olvasson még

Szemetebb lett volna, ha az utolsó hétben mondom el neki, mi van

november 10., 16:13 Módosítva: 2015-11-11 11:28:42
7

Elolvastam A lányok megérzik, ha valaki belül vívódik cikket. Hát hol is kezdjem, azt hiszem, nekem is ugyanez a gondom” – így kezdődött Rusztem első levele, amit egy álmatlan éjszakán írt a Randiblognak. Másnap váltottunk még pár e-mailt, ezekből állt össze az alábbi történet és kérés, Rusztem ugyanis nem tudja, rosszul viselkedett-e a lánnyal, akivel éppen randiznak, ezért tanácsot kér.

Igen, ő is vívódik, de hogy pontosan min, azt nem lőjük le a bevezetőben, mindjárt kiderül minden. Szóval ön mit tanácsolna Rusztemnek? Ön szerint hiba volt már a második randin elárulni magáról egy igen fontos információt, vagy éppen, hogy jól tette, hogy nem titkolózott? Kérjük, a válaszát, véleményét, illetve saját tapasztalatait e-mailben küldje el nekünk a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiakadt a fotós az esküvőn mobilozóktól

november 9., 16:50 Módosítva: 2015-11-10 16:27:08
1909

Right, I've had enough. I want to talk to you all about guests using mobile phones / cameras at weddings. I want to...

Posted by Thomas Stewart Photography on Thursday, 5 November 2015

Hatalmas karriert futott be a hétvégén a fenti kép, amit egy ausztrál fotós töltött fel a Facebookra. Magához a jelenethez valószínűleg nem kell kommentár, mert elég pontosan látszik, hogy mi a helyzet: érkezik az esküvőre a menyasszony, de a vőlegény nem is látja a saját leendő feleségét, mert a mobillal fotózók/videózók eléje tolakodnak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Már nem adnék bele 100%-ot egy szerelembe. Csak 49-et

november 7., 20:35 Módosítva: 2015-11-09 10:23:01
5

Lukács arról írt nekünk pár héttel ezelőtt, hogy már 32 éves, de még soha nem volt párkapcsolata. Nem Lukács az első, aki ilyesmiről számol be, és a hasonló szituációban levőknek gyakran küldenek más olvasók csajozási/pasizási tanácsokat, hogy mi a teendő, hogy nagyobb esélye legyen, hogy összejöjjön a szerelem.

Erre most kapunk egy levelet valakitől, akinek viszont ellenkező a reakciója. Az ő álneve Amaranta, és ő azt válaszolja Lukácsnak, hogy ne akarjon párkapcsolatot, mert az annyira nem is nagy szám, mint amilyen fontosnak be van állítva. Hogy miért, azt persze már nem meséljük el helyette, érdemes elolvasni Amaranta levelét. Nem túl hosszú az írás, de bármiben le mernénk fogadni, hogy önnek eszébe jut majd róla egy-két gondolat vagy esetleg sztori. Nagyon jó lenne, ha ezeket megírná nekünk a Randiblog e-mailcímére, mert kíváncsiak vagyunk az ön véleményére és tapasztalataira is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mentse házasságát kötelező szexszel!

november 6., 17:57 Módosítva: 2015-11-07 18:17:35
31

Az egyik legjobb a Daily Mailben az, hogy ha életmód-tanácsadásról van szó, faarccal keverik az egész intelligens tippeket a kifejezetten bizarrakkal. Hát akkor most ebben a szellemben nézzük, mit javasolnak a Daily Mail szakértői egy olyan esetre, amiről a Randiblog olvasói is írtak már rengetegszer: mi van akkor, ha kezd kihűlni a kapcsolat, és egyre ritkább, gépiesebb, élvezetmentesebb a szex?

Távolról sincs vége, olvasson még

BIZTOSANNEM-kategória: ön benne van a top 10-ben?

november 5., 17:35 Módosítva: 2015-11-07 10:18:30
20

Elég jellemző az amerikaiakra, hogy az üzleti életből veszik a párhuzamot a szerelmi életükre. Félig-meddig szlenges kifejezéssel deal breakernek szokták hívni azokat a tulajdonságokat, amik miatt valaki számára biztosan kizárt, hogy egy illetővel kapcsolatot kezdjen. Ilyen tulajdonság lehet mondjuk a dohányzás vagy a lerágott köröm – ha mondjuk számomra elképzelhetetlen, hogy olyannal éljek, aki dohányzik, akkor nekem a dohányzás egy deal breaker, azaz olyasvalami, amitől úgymond „meghiúsul az üzlet”, mert függetlenül az illető összes más tulajdonságától a dohányzás nekem egy feltétlen kizáró ok.

Távolról sincs vége, olvasson még

Exférje új csaja verset küldött neki, lószarral válaszolt

november 4., 12:32 Módosítva: 2015-11-04 17:50:15
54

Ez egy amerikai bosszúsztori – amint a címből sejteni lehet, egy volt feleség és egy új csaj hadakozik benne egymással, egészen extrém módokon. A volt feleség bizonyos Amanda Chatel, ő írta meg a saját történetét a YourTango.com nevű oldalon, és van annyira durva, hogy szemlézzük. A sztori tartalmaz egy hűtlen férjet, egy húsz éves nőcskét, aki borzasztóan szereti a verseket, meg egy doboz lószart is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az övéknél undorítóbb jegygyűrűt még nem láttunk

november 3., 12:49 Módosítva: 2015-11-04 13:33:57
35

A fenti kaliforniai pár lánykérése nyomán az ilyesmikre hajlamosaknak egymás után jutnak eszébe a béna szóviccek: a srác ugyanis a fogával kérte meg barátnője kezét (és ezt még nem is szóviccnek szántuk). A menyasszony Carlee Leifkes, kanadai származású vőlegénye pedig Lucas Unger, és nem véletlen, hogy pont Halloween estéjén tette fel a fiatalember a nagy kérdést. Közösen megbeszélték előre, hogy milyen legyen a gyűrű, és a hajtás után mutatjuk, hogy milyen lett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Videózta a csajokat az utcán, megszívta

november 2., 15:55 Módosítva: 2015-11-03 15:13:19
18

A szexuális zaklatásnak rengeteg formája lehet, és nem is feltétlenül illegális az összes. Egy nő például Bostonban sétált az utcán a múlt héten, és az tűnt fel neki, hogy egy férfi megy utána, és az ágyékát és fenekét videózza. Mármint nem a sajátját, hanem a nőét, illetve az utcán arra járó más nőkét, sőt, fiatal lányokét is.

Sokan valószínűleg meneküléssel reagálnának egy ilyen helyzetre, de ez a bizonyos nő nem ezt tette. Hanem elővette ő is a telefonját és utánament a férfinak, filmezve őt, egyértelművé téve, hogy a felvételt fel fogja tenni az internetre. Fel is tette.

Távolról sincs vége, olvasson még

Meg akar sérteni, mert nem dobtam szét a lábam azonnal?

november 1., 20:07 Módosítva: 2015-11-02 15:22:10
4

Az egyik írás fogott meg, történetesen a „Mosolyogj”, szívemből szólt!” – Marianna álnéven szerepel most nálunk a mai posztban közzétett sztori beküldője. Ő egy olyan korábbi levélre reagál, aminek az volt a témája, hogy az örökösen nyomuló pasik egyébként is nagyon fárasztóak tudnak lenni, de főleg akkor, ha kifejezetten alkalmatlan időben kezdenek el pedálozni, és akkor se hagyják abba, ha az általuk kiválasztott nő egyértelmű nemet mond.

Mariannát pont egy olyan időszakban találta meg valaki, aminél alkalmatlanabb időszakot az ember életében tényleg nehéz elképzelni. Elképedve olvastuk a történetét, de simán lehet, hogy önnel is esett már meg hasonló, vagy esetleg még durvább. Ha így van, kérjük, írjon ön is! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Minden nő életébe kell legalább egy bunkó paraszt

október 31., 17:54 Módosítva: 2015-11-01 15:52:02
55

Kezd a tyúk-tojás problémához hasonlítani az a kérdéskör, hogy a miért nem lehet normális férfit/nőt találni. Legutóbb Goldina írt a témában, méghozzá többek között azt, hogy a nők azért olyanok, amilyenek, mert a férfiak csak a szép, de ostoba, és szexre kihasználható nőket keresik. Azaz a nők csak azért viselkednek úgy, ahogy, mert reagálnak a férfiakra.

Ehhez képest a mai válaszok egyike azzal érvel, hogy hohó, de a férifak is csak azért udvarolnak úgy, ahogyan, mert a nők ezt várják el, azaz a férfiviselkedés csak reakció a női viselkedésre. Na de akkor most melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? Erre a választ ez a poszt sem tartalmazza, de majd hátha a következő! Olvassa el a két férfi levelét, egyikük mondatonként idéz Goldinától – aztán írja meg ön is véleményét és főleg tapasztalatait! A Randiblog e-maicímét ide kattintva és az oldal legalján is megtalálja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak újraműtött orral vállalta az esküvői fotózást

október 30., 12:01 Módosítva: 2015-10-31 10:32:09
12

A mai posztban megcsodálható sztorival az elbaltázott plasztikai beavatkozásokról szóló, Botched című amerikai tévéműsor lepte meg a világot. A főszereplő hölgy Candace néven szerepel, és azt lehet tudni róla, hogy házas, a férje neve Kevin, és már van két gyerekük.

Nemrég össze is házasodtak, de az esküvőről nincsenek fényképek, a menyasszony ugyanis nem volt hajlandó fotózkodni, mert úgy érezte, annyira ronda az orra. Vajon a násznépnek is meg volt tiltva, hogy fényképezzen? Nem tudjuk, de a lényeg az, hogy Candace a Botched című műsor plasztikai sebészeihez fordult új orrért, hogy végre szép menyasszony lehessen a képeken.

Távolról sincs vége, olvasson még