horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Közölte, hogy el akar válni, az okát nem árulta el

2 órája Módosítva: 2016-08-28 14:26:19
1

Bennónak szólna az alábbi üzenetem” – írja nekünk valaki, aki úgy írta alá a levelét, hogy „egy optimista lány”, de a Randiblogban mindenkinek jut egy rendes álnév, ennek az optimista lánynak például az, hogy Adelinda. Bennónak válaszol ő,aki 21 évesen arról írt nekünk, hogy elhagyta a barátnője egy másik srácért 5 év szerelem után.

Bennó úgy látja, soha nem jöhet a volt barátnőnél jobb, és Adelinda pontosan ugyanezt érezte saját szakítása után. De aztán mégis továbblépett, alább megírja, hogyan. Ha önnel is történt hasonló, vagy egyébként úgy érzi, ehhez a témához hozzá tudna szólni, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hidegzuhany: posztolja, kapcsolatban van egy másik lánnyal

tegnap, 16:01 Módosítva: 2016-08-28 09:53:12
32

Szeretném elmondani tapasztalataimat a Tinder ismerkedős app kapcsán. Felhívnám a figyelmet, hölgyeim, ne legyenek olyan naivak mint én!” - Vilja levele következik az alábbi posztban. Ha Vilja maga nem írta volna figyelmeztetést, írtunk volna mi, ugyanis tényleg nem tanácsos úgy beleugrani egy tinderes ismeretségbe, ahogy Vilja tette, rögtön odautazni egy hétvégére.

Szóval a legrosszabb esetben még sokkal nagyobb tragédia is történhetett volna ebből, de persze így se irigyeljük ezt a két élményt Viljától. Ön is járt már hasonlóan? Vagy önnel fordult elő, hogy így viselkedett valakivel? Miért tette? Kérjük, írja meg tapasztalatait ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

7 fontos dolog válás utánra

augusztus 26., 20:46 Módosítva: 2016-08-27 16:53:46
4

Nem ez az első poszt a Randiblogban, ami válás (illetve szakítás) utánra ad tanácsokat, és minden bizonnyal nem is ez lesz az utolsó. De egy fontos és hosszú kapcsolat végét annyira nehéz feldolgozni, hogy mindig jól jön egy pár tanács, főleg, ha azt olyasvalaki adja, aki azért tudja, hogy miről beszél. Jelen esetben a tanácsadó Tina Gilbertson pszichológus, aki a Psychology Today nevű holnapon írt meg hét dolgot, ami segíthet abban, hogy az önértékelésünket kicsit feltornásszuk onnan, ahova egy válás után összeomlik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a srác széttrollkodta randipartnere kajafotóját

augusztus 25., 20:51 Módosítva: 2016-08-27 10:15:32
21

A világ kétféle emberrel van tele: az egyik, aki minden egyes elfogyasztott ételéről képeket tölt fel az Instagramra, a másik pedig, aki hangosan ismételgeti, ő miért nem teszi ugyanezt. Ha ön a második csoportba tartozik, leckéket vehetne attól a sráctól, aki elrontotta vacsorapartnerének kajafotóját, amit az egy tál spagettiről szeretett volna lőni - írja a Dailymail.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezen a zombiesküvőn a torta volt a legjobb

augusztus 24., 21:57 Módosítva: 2016-08-26 08:25:38
24

Ezt a brit lagzit pokollá tette az ifjú pár a násznép segítségével. Döbbenetesen jó fotók erre!

Milliók nézték meg, hogyan zokog ez a magyar lány a lépcsőházban

augusztus 23., 22:00 Módosítva: 2016-08-25 09:03:35
317

Eddig 13 milliószor nézték és közel 200 ezren osztották meg annak a magyar lánynak a meggyűrűzését, aki az eseményről készült felvételt később feltöltötte a Facebookra

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerelmük záloga a vákuumfólia

augusztus 22., 17:09 Módosítva: 2016-08-23 18:29:04
25

Beteg fotókkal mond mélyen szántót a szerelemről egy japán művész. Eddig az összes modell túlélte.

Nem azért van kint, hogy magyar párja legyen

augusztus 21., 16:22 Módosítva: 2016-08-22 17:13:29
101

Üdvözletem. A nevem Sámuel, 29 éves vagyok. Olvasom a Randiblog írásait és nagyon tetszenek. Úgy gondoltam, magam is megosztom a tapasztalataimat Londonból” – Sámuel nem az első külföldön élő magyar, aki megírja nekünk, milyen a helyzet odakint, de ettől még borzasztó érdekes olvasni az ő tapasztalatait. Valószínűleg nem lőjük le a poént előre, ha már most eláruljunk, hogy mások pozitív tapasztalatai ellenére Sámuel szerint odakint sem könnyű, pedig próbálkozott magyar és más nemzetiségű lányokkal is. Önnek van tapasztalata a külföldiekkel kapcsolatban? Ha igen, kérjük, feltétlenül írja meg nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Odáig tökölődtem, míg kiszedte belőlem, hogy ki vagyok

augusztus 20., 15:38 Módosítva: 2016-08-22 12:31:37
53

Üdv a Randiblog olvasóinak! Vajknak hívnak. Azért teszem fel itt a kérdésemet, mert más oldalakon ritka a komoly ember, és itt remélhetőleg kapok választ, emellett pedig kiöntöm a lelkem az internetnek” – Vajkot természetesen igazából nem így hívják, csak mi adtunk neki álnevet, amikor úgy döntöttünk, hogy az ő levele sem maradhat ki a Randiblog levelezős rovatából.

Elsősorban azért nem, mert leír két kisebb történetet is arról, hogyan alakultak a dolgai egy-egy lánnyal, aki megtetszett neki. Másodsorban pedig azért nem, mert egy olyan egyszerű és fontos kérdést tesz fel ő annyira direktben, amit és ahogy nekünk még sose jutott eszünkbe tárgyalni. Ön mit válaszolna Vajknak? Mindenképpen írjon nekünk ön is, a Randiblog e-mailcímére várjuk a levelét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a lány már bánja, hogy lekoptatott egy olimpikont a Tinderen

augusztus 20., 13:10 Módosítva: 2016-08-22 09:54:47
38

A 100 méteres pillangóúszás olimpiai bajnokát, a Cseh Lászlót, Michael Phelpset és Chad Le Clost is maga mögé utasító Joseph Schoolingot korábban a Tinderen dobta egy lány, aki a jelek szerint már nagyon bánja, hogy anno nem válaszolt a 21 éves fiú üzeneteire - írja a Telegraph

Távolról sincs vége, olvasson még

Saját lábán vonult be esküvőjére a tolókocsis menyasszony

augusztus 19., 17:01 Módosítva: 2016-08-21 10:24:10
99

A 25 éves amerikai ara, Jaquie Goncher az egész násznépet meglepte azzal, hogy esküvője napján kiszállt a kerekesszékéből és saját lábán sétált az oltárhoz. A korábban évekig atletizáló lány ugyanis 17 éves korában mozgásképtelenné vált, ám ő nem adta fel, és eltökélt szándéka lett, hogy tolókocsi nélkül vonulhasson be a házasságkötő terembe - írta a Buzzfeed

Távolról sincs vége, olvasson még

Lánykérés miatt kezdett el újra enni az anorexiás lány

augusztus 18., 22:01 Módosítva: 2016-08-20 09:48:14
27

Úgy tűnik, egyáltalán nem egyedülálló eset, hogy a szerelem menti meg egy anorexiás életét. A 19 éves lichtensteini lány esete után most egy hasonló sztoriról cikkezett a Mail Online: az idén 26 éves Emma Stokes korábban szintén a nagymamája halála után omlott össze, és került életveszélybe. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Az a férfi vezette oltárhoz, aki elhunyt apja szívét kapta meg

augusztus 17., 17:04 Módosítva: 2016-08-18 15:26:08
101

Jeni Stepien édesapját még 2006-ban gyilkolták meg egy rablótámadásban. A férfi szervdonor volt, így halála után több életet is megmentett, többek között a New Jersey-i Arthur Thomasét, aki a szívét kapta meg. A lány az esküvője előtt levelet írt a nyugalmazott nevelési tanácsadónak, és azzal a kéréssel állt elő, hogy vegyen részt a szertartáson, nem is akármilyen módon - írta a CBS Pittsburgh.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a legszebb szerelmi vallomás, amit egy lebénult nő csak kaphat

augusztus 16., 20:23 Módosítva: 2016-08-17 17:57:37
262

A Nagy-Britanniában élő Carl feleségénél szklerózis multiplexet diagnosztizáltak korábban, az asszony a betegsége miatt már egy ideje kerekesszékbe kényszerült. A pár nemrég tizedik házassági évfordulóját ünnepelte, a férfi pedig úgy gondolta, hogy egy életre szóló élménnyel ajándékozza meg lebénult szerelmét. A cél az volt, hogy rendhagyó módon tudatosítsa Laurában:

olyannak szereti őt, amilyen.
Távolról sincs vége, olvasson még

Átlagként próbálkoztam a lánynál, akinek ilyen barátja volt

augusztus 15., 21:46 Módosítva: 2016-08-16 22:17:58
43

Nagyjából már kiismertem a női nemet, ezért bátran írok, mert tudom, hogy nem fogok sok hülyeséget összehordani... még ha sokan az ellenkezőjét is hiszik majd. (Ha valaki nem bírja elviselni, hogy egy férfi „csúnya” dolgokkal illeti a nőket, akkor nem kell elolvasni.)” – nem állítjuk, hogy mi mindenben egyet értünk az alábbi, picit rövidítve leközölt levél beküldőjével, Tarzíciusszal.

De sokszor pont azok a levelek a leginkább gondolatébresztőek, amelyek részben vitathatatlan igazságokat tartalmaznak, részben azonban talán megkérdőjelezhetőek, ráadásul Tarzíciusz egy nagy érdekes esetet is leír egy lánnyal való kapcsolatáról. Ha ön is olyan biztos magában, mint Tarzíciusz, kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére! Mit gondol a témáról, mik a tapasztalatai?

Távolról sincs vége, olvasson még

Délelőtt a szeretőmmel, este a szerelmemmel

augusztus 14., 17:47 Módosítva: 2016-08-16 10:28:16
4

Az alábbi történet is velem esett meg, most ezt szeretném megosztani az olvasókkal” – néha van olyan, hogy egy korábbi levél beküldője újra ír, ilyenkor mindig új álnevet adunk az illetőnek. Most például Atanázia néven mutatunk be újra valakit, aki egy házasságon kívüli kapcsolatáról ír, de természetesen a posztban szereplő férfinak sem Marcell az igazi neve.

Atanázia házasságában a szülés után kezdődtek a problémák, amik végül egy titkos viszonyhoz vezettek. A megcsalás egy olyan téma, ami mindig erős érzelmeket vált ki az emberből. Kérjük, írja meg ön is a Randiblog e-mailcímére, hogy mik jutnak eszébe erről a történetről, amely a szexet olyan részletesen írja le, hogy azt kénytelenek voltunk 18+-os kategóriába sorolni! Ön is volt már ilyen helyzetben? Vagy nem ért egyet azzal, ahogy Atanázia bonyolította ezt az egész helyzetet? Várjuk a levelét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a lány azt akarja, amit én. Kőkemény szexet

augusztus 13., 17:21 Módosítva: 2016-08-15 09:43:56
6

Nemrég kapcsolódtam be a randiblogos posztok olvasásába, így nem tudom, hogy valaki írt-e már efféle problémáról, amivel én szembesülök” – az Ipoly álnév jutott az alábbi levél beküldőjének, és bár hasonló témánk volt már, azért így direktben pont ezt a kérdést egy ilyen konkrét szituációval még senki nem tette fel. Ha önnek van egy-két jó válasza Ipoly számára, vagy saját tapasztalatát mesélné el, ha ön is volt ilyen helyzetben akár férfiként, akár (barát)nőként, akkor kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Olyan esküvői meglepetést kapott a vőlegény, hogy elsírta magát

augusztus 12., 17:43 Módosítva: 2016-08-14 16:21:24
142

Maria Holand Tosse valami nagyon különleges dolgot szeretett volna ajándékozni leendő férjének, Ronni Eidsviknek az esküvőjük napján. Mivel a menyasszony nagyon szeret énekelni, azt találta ki, hogy a You Raise Me Up című slágert fogja előadni, ami Josh Groban Closer című albumán jelent meg 2003-ban, és azóta már sokan feldolgozták. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek az anorexiás lánynak a szerelem mentette meg az életét

augusztus 11., 12:03 Módosítva: 2016-08-12 14:02:51
45

Egy korábban súlyos anorexiával küzdő liechtensteini lány a bizonyítéka annak, hogy a szerelem hizlal - de legalábbis gyógyító ereje van. A 19 éves Chiara Schober ugyanis azt állítja, hogy barátjának, illetve a kettőjük között kialakuló kapcsolatnak köszönheti az életét - írta a Mirror

Távolról sincs vége, olvasson még

10 szabály barátnőjük nélkül nyaraló srácoknak

augusztus 10., 13:07 Módosítva: 2016-08-11 15:10:42
66

Ami a magyaroknak az Aranypart Siófokon, az  a briteknek a Magaluf nevű városka Mallorcán, még durvább kiadásban. Ide azok járnak kikapcsolódni, akik elsősorban berúgni szeretnek, másodsorban berúgva olyanokat csinálni, amit aztán másnaposan megbánnak - pl. ordítva hányni, illetve egyéjszakás kalandokba bocsátkozni más vakációzókkal vagy tetoválószalonokkal. Ha ezt a cikkünket még nem látta, csak ajánlani tudjuk: a helyzet rosszabb, mint gondolná.

Egy Kieran Lumsden nevű brit srác most éppen Magaluf szépségeit élvezi. Neki van egy barátnője, Whitney Travers, aki viszont otthon maradt, és feltehetőleg végigaggódja az egészet. Más ilyenkor pólót készít, ő viszont egy listát csinált. A végeredmény minket kicsit a tízparancsolatra emlékeztet, amiben megírta még indulás előtt Lumsdennek, mit ne csináljon Magalufon. A srác saját barátnőjét kedvesen lepszichopatázva feltette a törvénykönyvet a Twitterre, és az rögtön hasítani kezdte az internet hullámait, mi a Daily Mailnél láttuk meg először. Nézzük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Repülőn kérte meg barátnője kezét, és azonnal el is vette

augusztus 9., 21:23 Módosítva: 2016-08-10 12:13:28
28

Valószínűleg sokan sokkot kaptak volna, és azonnal kirúgták volna a pasijukat, ha az egy olyan lánykéréssel állt volna elő, mint az osztrák Jurgen Bogner. De Nathaly Eichenek tökéletesen megfelelt, amivel párja előrukkolt: a férfi azt találta ki, hogy egy utasszállító repülőgépen kéri meg barátnője kezét, és igen válasz esetén azonnal feleségül is veszi a fedélzeten - írja a Mail Online

Távolról sincs vége, olvasson még

Sorozatozás, vacsi, de a szex is legyen jó

augusztus 8., 19:52 Módosítva: 2016-08-09 20:29:02
26

Pár hónapja vagyok a tinderes közösség tagja azzal a céllal, hogy próbáljam megtalálni azt a kevés normális srácot, akik talán még szintén ott vannak valahol az éterben. Ez idő alatt önkéntelenül is felfigyeltem arra, hogy mennyi általános és bosszantó forgatókönyv létezik egy-egy könnyed online beszélgetés és folytatása kapcsán. Aki elkezdi az ilyen társkeresőket használni, az ezekkel hamarosan maga is szembesül, íme néhány tipikus fordulat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mindkettőnkkel együtt volt. Velem gumival, vele nem

augusztus 7., 21:28 Módosítva: 2016-08-09 11:01:05
286

Muszáj leírnom, mert ez egy olyan sztori, amit senkinek nem mondhatok el, de valakinek mégis muszáj, mert megbolondulok” – emlékezzen majd vissza erre a bevezetőre, amikor a történet végére ér, mert csak utólag érti meg az ember, hogy ez a gyakran hallott fordulat ebben az esetben mennyire igaz. Ez most tényleg egy olyan történet, amiről senki nem tudhatja meg, hogy igazából kik a szereplői.

Ahogy szoktuk, a beküldőnek, Donátónak ezúttal is álnevet adtunk, és néhány részlet megváltoztatásával gondoskodtunk arról, hogy az illetőre semmiképpen se lehessen ráismerni ebből a posztból. Donátó a feleségével és gyerekeivel való kapcsolatáról ír, és már az alapszituáció is kivételesnek számít a mai Magyarországon, de amilyen helyzetbe Donátó mostanra került, olyat a Randiblog sok-sok éve alatt még sosem hallottunk.

Olvassa el ön is ezt a levelet, aztán ha sikerül utána szóhoz jutnia, írja meg nekünk, mit gondol! Tapasztalatokat, véleményeket, tanácsokat egyaránt várunk a Randiblog e-mailcímére.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem akarlak megbántani, de nem vagy férfias

augusztus 6., 16:13 Módosítva: 2016-08-08 09:11:03
56

A saját történetemet szeretném megosztani veletek, illetve tanácsot kérni” – így kezdi a levelét Csobán, akinek természetesen igazából nem ez a neve, hiszen mindenki mindig álnéven szerepel itt a Randiblogban. Szóval Csobán azok közé tartozik, akiknek azzal kellett szembesülniük, hogy egy egész biztatóan induló kapcsolat egyszer csak váratlanul megszakad.

Ezúttal legalább nem lépett le nyom nélkül az illető hölgy, hanem... Na jó, többet nem mesélünk el előre, olvassa végig ön is Csobán levelét, aztán ha tud, segítsen neki értelmezni a történteket! Vajon miért viselkedhetett így ez a lány? Válaszát a Randiblog szokásos e-mailcímére várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megsimogatta az arcomat, nem tudtam időben elkapni

augusztus 5., 18:18 Módosítva: 2016-08-07 14:13:26
65

Ma már csak nevetünk a történeten, de akkor cseppet sem volt vicces. Remélem, élvezni fogjátok” – jött néhány jó levél arra a posztunkra, amiben a Twitterről arattuk le rémálomra emlékeztető randik történeteit. Volt, aki ilyen röviden mesélte el az egészet:

Nekem is volt egy nevetséges első (és utolsó) randim valakivel, aki közölte az est folyamán, hogy a nők dolga a házimunka, és én majd vasalni fogom az ingeit, ugyebár. Mindezt az első randin.

Természetesen ennyi már bőven sok önmagában is, de más levélíró azért bőségesen ellátott minket a részletekkel. A posztnyitó bevezető sorok Krisztiána alábbi leveléhez tartoznak, amiben egy olyan randit ír le, amit egy barátnője hozott össze neki. Feltételezzük, hogy Krisztiána nem túl hálás a barátnőjének – bár legalább egy vicces sztori kijött a dologból. Ha ön is tudna mesélni, tegye azt! Várjuk az ön történetét is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A tényleg jó párok nem pörögnek az esküvőn, az csak úgy megtörténik

augusztus 4., 18:56 Módosítva: 2016-08-05 21:48:39
16

Olvasta ön azt a korábbi olvasói levelet, amiben egy hölgy arról írt nekünk, hogy mindig is arra vágyott, hogy a szerelme végre megkérje a kezét, de csak nagyon sok év után került erre sor, azonban a hölgy úgy érzi, most már késő, minden elromlott? Ha nem olvasta, pótolja be itt, tanulságos és érdekes!

Erre a levélre válaszol egy újabb olvasói történet/beszámoló, a beküldőjének a Dominik álnév jutott. Dominik is régóta él kapcsolatban, ők se mondták még ki az igent, és mint az előtte szóló olvasó, ő is szülei (eleinte) harmonikus házasságát tekinti a saját életében mérvadónak. Na de a minta alapján hogyan lehet megoldani egy ilyen problémát? Alább olvashatja Dominik válaszait, ha szeretné hozzátenni a sajátját, kérjük, írjon nyomban a Randiblog e-mailcímére! Várjuk az üzenetét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kórházban vette feleségül szerelmét a rákbeteg kamasz

augusztus 4., 14:53 Módosítva: 2016-08-05 15:42:44
23

A Morgenpost szerint ez a történet meghatóbb, mint bármelyik hollywoodi film.

A sajtóban csak Swiftként és Abbyként említett amerikai tinédzserek már két éve alkotnak egy párt, ám boldogságukat beárnyékolta a 18 éves fiú rákbetegsége. Swift ádáz csatát vív a csontrákkal a tulsai Szent Ferenc Gyermekkórház intenzív osztályán, állapota pedig olyan súlyos, hogy tíz napig kómában is feküdt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Sajnos megjelent a színen egy másik fiú

augusztus 3., 21:44 Módosítva: 2016-08-04 13:43:01
11

Üdv, sokáig gondolkoztam azon, hogy veletek is megosszam azt a tragikus élményt, amiben az elmúlt hónapokban részem volt, de arra a döntésre jutottam, hogy megteszem” – Bennó álnévvel közöljük most az alábbi levelet, amiben egy fiatal srác első szerelméről ír. A bevezető bekezdésekben arról mesél, hogyan alakult ki a kapcsolat, de aztán azt is elmondja, hogyan és miért lett vége, és Bennó kérdései pontosan ehhez, a szakításhoz kapcsolódnak, néhány dolgot ugyanis nem ért.

Nem tudjuk, vár-e valóban választ ezekre a kérdésekre, mindenesetre ha ön tudna valamit mondani ilyen helyzetre, kérjük, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére! De természetesen saját történetét is szívesen meghallgatjuk, meséljen ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek a világ legfurcsább házasságai

augusztus 3., 11:37 Módosítva: 2016-08-04 12:13:49
27

Van, aki megfelelő férfi híján saját magának fogadott örök hűséget, és van, aki a mobiltelefonját vette feleségül. Kevésbé poénos, hogy egy hétéves kislánynak egy kutyához kellett hozzámennie Indiában. Egyénként azt tudta, hogy az Eiffel-torony is foglalt? Összegyűjtöttük a tíz legbizarrabb frigyet. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak nem képzeled, hogy odaköltöznék?!

augusztus 2., 19:01 Módosítva: 2016-08-03 19:56:21
0

Amit Gotfrid leírt, az mind igaz, de azon kívül van más is” – folytatja Lehel azt a levélfolyamot, ami a társat kereső, gyerekkel rendelkező férfiakról kezd beindulni itt a Randiblogban. Gotfrid jópár problémát felsorolt, amikkel ezek a férfiak részben azért szembesülnek, mert általában nők szoktak gyerekkel társat keresni, férfiak relatíve ritkán. Hát most hallgassuk meg, mik a tapasztalatai Lehelnek, aki sok mindennel egyet ért, sőt, még hozzá is tesz néhány dolgot. Folytatná ön? Semmi akadálya, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még