horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Megdöbbentő fotók 13-15 éves bangladesi lányok esküvőiről

tegnap, 14:06 Módosítva: 2015-08-28 14:47:04
46

Kifestik, beöltöztetik, majd erőszakkal vonszolják huszon-harmincéves férjeikhez ezeket a lányokat. Nem könnyű végignézni.

Rokkant, haldokló felesége segélyéből utazott nőzni

augusztus 27., 16:20 Módosítva: 2015-08-28 14:29:30
14

Anthony Foley egy 58 éves brit kamionsofőr, és a története nagyon szépen kezdődik. Miután első házassága tönkrement, összejött egy krónikus betegségben szenvedő, kerekes székhez kötött lánnyal, egymásba szerettek, összeházasodtak és szépen éldegéltek. Egy ideig.

De egy idő után Foley úgy döntött, hogy elege van az önfeláldozásból, és bár ez nem szép dolog, mindenképpen érthető. De ha végigolvassa, hogy az utóbbi években mi minden történt, bizonyára ön is meg fog rökönyödni, hogy hogyan lehet valaki képes ilyesmire. Foleyt 20 hónap börtönre ítélték, de a legérdekesebb a sztorijában az, hogy a legdurvább tetteit a törvény pont nem bünteti.

Távolról sincs vége, olvasson még

A foltos hajhullás mindig horror, de az időzítés így a legdurvább

augusztus 26., 16:08 Módosítva: 2015-08-27 10:59:49
13

Ma egy olyan angol nőről lesz szó, aki egy autoimmun-betegségben szenved. A hölgy neve Ellie Baker, a betegséget pedig alopecia areatának hívják, magyarul foltos hajhullásról van szó. A betegség abból áll, hogy a szervezet idegennek érzékeli a hajhagymákat és megtámadja őket, ezzel szőr- illetve tipikusan hajhullást idézve elő.

A képeken remekül látszik, hogy miből áll az alopecia areata: az embernek egyszer csak foltokban kihullik a haja. A jelenség okára pontos magyarázat nincs, de a hajlam valószínűleg öröklődik, és többek között a stressz könnyebben kiváltja a hajhullást az erre hajlamosaknál. Na pontosan ez utóbbi történt Ellie Baker esetében.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 dolog, amin elbukhat egy túl jó kapcsolat

augusztus 25., 13:49 Módosítva: 2015-08-26 14:09:32
40

Hú, de érdekeset találtunk a Psychology Todaynél! Ugye rengetegszer van szó arról, hogy ha egy adott dolog nem működik egy kapcsolatban, akkor az hogyan vezet előbb-utóbb szakításhoz. Ehhez képest bizonyos Preston Ni arról ír, hogy milyen egyéb meglepő okai lehetnek annak, hogy egy kapcsolat tönkremegy. És a kritérium nem is csak az, hogy a szakítás oka meglepő legyen, hanem öt olyan dolgot sorol fel, amikor valami túl jó, és ezért nem működik a kapcsolat. Igen, ilyen is van, gyorsan olvassa el, hogy önre illik-e valamelyik!

Távolról sincs vége, olvasson még

Eltették az esküvői tortájukat. 60 év után még mindig eszegetik

augusztus 24., 15:23 Módosítva: 2015-08-24 19:45:51
4

Az ember általában úgy készül a saját esküvőjére, hogy az egy gyönyörű nap lesz, amire egész életében emlékezni szeretne. Pontosan emiatt olyan fontosak az esküvői fotók és videók, meg persze minden egyéb emlék, amit az ember eltesz a lakodalom után. Bekerült most a hírekbe egy amerikai pár, akik többek között háromemeletes tortájuknak a legfelső emeletét tették el. És minden évfordulón esznek belőle. 1955-ben házasodtak össze. Hopp.

Távolról sincs vége, olvasson még

48 kiló vagyok, ő 125, a szememben ő a Férfi!

augusztus 23., 17:53 Módosítva: 2015-08-24 15:44:37
12

Egy ideje gondolkozom azon, hogy meg kellene fogalmaznom a párkapcsolatommal kapcsolatos gondolataimat, a történetünket. Olyan céllal, hogy aki tud, tanuljon belőle, míg mások merítsenek erőt. Vagy pusztán csak gondolatokat ébresszek valakikben. Bárhogy is lesz, tudom, hogy elindítok valamit, ezzel hozzátéve az élethez egy cseppet” – minden idők egyik legjobb bevezetőjével kezdi levelét egy olvasónk, akinek a Rózabella álnév jutott.

Nem is fogunk sok mindent hozzátenni ehhez, a címből már úgyis sejteni lehet az ő történetének egyik legérdekesebb vonatkozását. Rózabella nemcsak mesél, hanem tanácsol is, levele végén pontokba szedi, hogy miket ajánl azoknak, akik az interneten keresik a szerelmet. Olvassa el végig figyelmesen az egészet, megéri! Egyetért ön Rózabella véleményével? Mit gondol tanácsairól? Önnek mik a tapasztalatai? Kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így szakítson, ha igazán meg akarja alázni exét!

augusztus 22., 17:14 Módosítva: 2015-08-23 16:52:58
59

Egy jó ideje nyomon követem az általatok bemutatott történeteket, próbálom levonni a konzekvenciát, és megfigyelni a saját életemben előforduló hibákat. A közelmúltban döntöttem úgy, hogy én is írok nektek, mivel nagy csalódás ért, amit meg szeretnék osztani veletek, és a többi olvasóval. Előre is bocsánat, nagyon hosszúra sikeredett, de reménykedek, hogy valaki esetleg tanáccsal tudna ellátni, vagy a képembe mondani, hogy túllihegem a dolgot. Mert már magam is mindent el tudok képzelni” – a mai posztban olvasható levél beküldője a Mirjána álnéven fog nálunk szerepelni.

Mirjána még egyetemre jár, de legutóbbi barátja már dolgozik. Pontosabban legutóbbi exe, a kapcsolatnak ugyanis vége lett, méghozzá meglehetősen bizarr módon. „Csalódott vagyok, kihasználva és megalázva érzem magam” – írja a végén Mirjána. Hogy mivel tudta ez a bizonyos fiatalember maximalizáni, hogy a lány a lehető legrosszabbul érezze magát, az nagyon jól kiderül ebből a levélből. Önnek is volt már dolga hasonlóan fura és kegyetlen szakítási módszerrel? Igen? Kérjük, írja meg! A Randiblog e-mailcímére várjuk az ön levelét is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mindenkinek, aki lefekszik a pasinkkal!

augusztus 21., 19:09 Módosítva: 2015-08-22 20:35:55
87

Pár hete jelent meg az írásom Sarolt névvel. Először is szeretném elmondani, hogy a lehető legjobbkor raktátok fel. Pár napig nem volt időm olvasni az oldalatokat és aznap, amikor az exem elvitte a maradék cuccait, úgy éreztem, hogy „szükségem van” egy kis Velvetre és akkor egyszer csak megláttam a cikket. Szóval köszi az időzítést. Ja a srác azóta sem tudja, hogy lebukott” – ennek a levélnek a bevezetőjét egy szmájli zárta, de hadd szúrjunk ide közbe egy kis bemutatást. Saroltról annyit kell tudni, hogy megcsalta a barátja, aki azzal lett gyanús, hogy a zuhanyba vitte magával a telefont.

Saroltnak aztán válaszolt valaki, aki az Ágosta álnevet kapta, ő egy kapcsolat széthullását a harmadik fél, azaz a másik nő szemszögéből nézte végig, ővele lépett félre egy férfi. Ágosta többek között arra figyelmeztetett, hogy legyen önkritikája az elhagyott nőknek is, de hogy ezen kívül még mit írt, azt érdemes itt elolvasni. Főleg, mivel Sarolt újabb levelében most pontosan neki válaszol vissza. Kíváncsian várjuk, merre megy tovább a diskurzus, ha ön is beleszólna, írjon bátran a Randiblog e-mailcímére! Önnek mi a véleménye, mik a tapasztalatai?

Távolról sincs vége, olvasson még

A legrosszabbkor ájult el a koszorúslány

augusztus 21., 09:11 Módosítva: 2015-08-22 10:10:39
6

Az alábbi képen látható vőlegény azzal a felirattal osztotta meg az alábbi képet az Imguron, hogy

a tesóm pontosan akkor ájult el, amikor az anyakönyvvezető azt mondta, hogy „csókoljátok meg egymást”
Távolról sincs vége, olvasson még

Rájött, a pasiját igazából miért nem zavarja, hogy ő transznemű

augusztus 20., 13:40 Módosítva: 2015-08-21 14:00:13
52

Ennek a posztnak a főszereplője bizonyos Chelsea Jade, aki 28 éves és Belfastban él. Chelsea fiúnak született és néhány évvel ezelőtt még Jonathanként ismerte, aki ismerte. De nem sok barátja volt ekkoriban, Jonathan ugyanis sehova se illett be, a fiúk és a lányok is csak zaklatni tudták, míg végül a srác rájött, hogy ő nem meleg, hanem transzszexuális.

Az utóbbi két évben már nőként él, női hormonokat is szed, és legnagyobb örömére talált is magának egy barátot. Craig Spence autókat árul, imádja a focit, nagyon szereti Chelsea-t, akinél mellesleg négy évvel fiatalabb. És ami a legszebbnek tűnt eleinte az egészben: egyáltalán nem okoz neki gondot, hogy elfogadja azt, hogy barátnője fiúnak született. Hogy miért teszi túl magát ezen meglepően könnyen? Ezzel kapcsolatban Chelsea-re várt egy elég kemény meglepetés.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hetente repül Pestre ez az olasz férfi magyar szerelméhez

augusztus 19., 12:44 Módosítva: 2015-08-20 16:03:19
174

A távkapcsolatok egyre gyakoribbak, a mai posztban is mutatunk egyet. A képeken látható Molnár Zsanett orvos-fizikus hallgató, és ő összejött egy olasz, Pisában élő férfival. A lakhelyük közötti mintegy 800 km-es távolság ugyan elválasztja őket, de közös bennük, hogy a férfi is fizikus, méghozzá biofizikus.

És még valami összeköti ezt a szerelmespárt: a fapados repülőjáratok. Pasquale Bianco ugyanis már két éve szinte minden hétvégén Budapestre repül, hogy kedvesével lehessen. Na mi ez, ha nem az igaz szerelem biztos jele?

Távolról sincs vége, olvasson még

5 szakértői módszer a legizgibb celebesküvők eltitkolására

augusztus 18., 15:34 Módosítva: 2015-08-19 13:17:40
2

Pont ma is jöttek új fotók arról, hogy lám-lám, újabb bizonyíték, hogy Jennifer Aniston végre hozzáment a vőlegényéhez, mert Justin Theroux ujján ott a jegygyűrű. Ez az egész azért érdekes, mert a celebesküvőket a XXI. században gyakorlatilag lehetetlenség a nyilvánosság kizárásával megtartani. A hírességek többsége tolerálja, hogy a sajtó jelen van, mások kifejezetten büszkén osztják meg a képeket, esetleg valami exkluzív szerződéssel eladják valamelyik magazinnak és kaszálnak rajtuk egy külön vagyont – mint például annak idején Beckhamék.

A jegygyűrű Justin Theroux ujján, wow!
A jegygyűrű Justin Theroux ujján, wow!

Amikor Madonna 1986-ban hozzáment Sean Pennhez, egy újság helikoptert bérelt és arról fotózták az esküvőt. Ez annak idején extrémnek számított, de ma már nincs benne semmi különös, ráadásul helikopter helyett elég egy olcsó drón is. Plusz a sajtón kívül a vendégek is nyilván fotóznak és posztolnak szorgalmasan, szóval hogy lehet, hogy Anistonék esküvőjéről, vagy legalábbis magáról az ifjú párról nincs egy árva fotó sem? Ezt a kérdést a New York Times profi esküvőszervezőknek tette fel, és ők a következő 5 érdekeset mondták arról, hogy hogyan lehet egy celeblakodalmat titokban tartani. A teljes listáért kattintson ide.

Távolról sincs vége, olvasson még

Potenciális szexuális zaklatást ünnepelt a smároló tömeg

augusztus 17., 15:23 Módosítva: 2015-08-18 15:45:41
33

A fenti kép részlet a világ egyik leghíresebb fotójából, pontosan az ilyesmire szokták alkalmazni a magyarul kicsit bénán hangzó „ikonikus” szót. A felvétel pont a hétvégén volt kereken 70 éves, ugyanis 1945. augusztus 14-én készült, amikor is hatalmas tömeg ünnepelte New Yorkban a Times Square-en, hogy a japánokat sikerült pár atombombával jobb belátásra bírni, és a kapitulációval hat horrorisztikus év után véget ért a második világháború. A fotón a hagyományos értelmezés szerint egy katona és egy nővérke csókolózik, átadva magukat a győzelem és a béke eufóriájának, így aztán a képnek rengeteg a rajongója.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen is van: tinderes kaland, amiből terhesség is lett

augusztus 16., 15:53 Módosítva: 2015-08-17 13:59:11
66

Régóta olvasom a blogotokat, és sajnos nagyon sok a negatív élmény, ezért gondoltam, megírom a saját tündérmesémet, hátha másoknak is reményt ad” – egyre többet írunk-olvasunk a Tinderről, ez is jól mutatja, hogy mennyire általánossá vált a társkeresésnek ez a formája az utóbbi időben. Ezt a levelet Amelita álnevű olvasónktól kaptuk, akinek igaza van azzal kapcsolatban, hogy a Tinderrel kapcsolatban általában negatív sztorikat jelentetünk meg.

Hát az ő sztorija már önmagában azért érdekes, mert nem tartozik a negatívak közé, de ezen kívül még van benne jópár csavar és meglepetés, amiket persze nem fogunk előre lelőni a bevezetőben. Viszont bátorítjuk önt is: ha önnel is történt hasonló, kérjük, írja meg nekünk a sztorit! A Randiblog e-mailcímére bármikor beküldheti saját történetét vagy véleményét, akár most is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rámírt egy csinos, 20 éves lány, hogy ismerkedne velem

augusztus 15., 17:43 Módosítva: 2015-08-17 11:00:40
8

Egy eléggé gáz sztorit szeretnék elmesélni!” – ezzel kezdi a levelét Ali, akinek a beszámolója egész jól passzol ehhez a hasonlóan gázos, korábbi randizós sztorihoz. Alinak természetesen igazából valami más a neve, de a lényeg itt nem is ez, hanem az, hogy mi mindenre kell felkészülnie az embernek, ha internetes társkeresésre adja a fejét. Az, hogy „eléggé gáz”, szerintünk egy meglehetősen enyhe kifejezés arra, ami itt történt – ön hogy érzi? Tudna ön is hasonlót vagy még durvábbat mesélni? Hát akkor meséljen! Várjuk a levelét a Randiblog e-mailcímén!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy primitív trükk és ötször annyian vágynak önre a Tinderen

augusztus 14., 15:06 Módosítva: 2015-08-17 14:49:52
41

Ezt a videót egy Alexa Mitchell nevű, 22 éves, New Mexico-i lány csinálta, aki Maican Girl néven posztolgat a Youtube-ra. Ezt a filmecskét most nyilván nem 100%-ig saját kútfőből csinálta, hanem egy képszerkesztő appot promóz vele, de a végeredmény ettől még magáért beszél.

Na nem mintha különösebb újdonságot mondana a projekt, mert mindig is tudtuk, hogy a férfiaknak a külső az első, főleg a Tinderen, ahol ráadásul a júzerek zöme úgyis csak a szexre utazik. De azért így is döbbenetes látni ezeket a számokat, meg persze érdekes megnézni, hogyan manipulálhatják a lányok a fotóikon keresztül a férfiakat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szabadesésben zuhanó nővel még romantikusabb csókolózni

augusztus 13., 15:59 Módosítva: 2015-08-13 21:32:46
7

Nehéz már újat kitalálni, de a fenti videón két olyan személy látható, akiknek valószínűleg sikerült. A Bear Grylls kalandszakértő által bekonferált hölgy neve Roberta Mancino, barátjáé Noah Bahnson, és mindkettőjük szenvedélye a bázisugrás. Azaz úgy ejtőernyőznek, hogy magaslatokról ugranak le, és persze az ernyőt csak akkor nyitják ki, amikor már nagyon muszáj, hogy minél tovább tartson a szabadesés.

De mivel Mancino már 450-szer ugrott, neki már a zuhanás önmagában nem elég izgi, ezért kézen fogva rugaszkodnak el és a levegőben csókolóznak. Mindezt fejkamerával meg is örökítik, és a végeredmény kétségkívül roppant látványos.

A fenti videón látható két ugrás közül az első Norvégiában volt tavaly júniusban, egy 1067 méter magas kiszögellésről vetették le magukat egy kis smár kedvéért. Most áprilisban pedig felkeresték a világ legmagasabb lakóházát, ami a Princess Tower Dubajban, ennek a magassága 414 méter. Azt azért kicsit hiányoljuk, hogy miért nem lógtak egy kicsit egymás karjába csimpaszkodva, de hát talán majd legközelebb.

Ezt a párt aztán nem az fogja összetartani, hogy kimondták az igent

augusztus 12., 17:02 Módosítva: 2015-08-13 14:47:10
43

A fenti videó már egy éves, és egy olyan sztorit dokumentál, ami a napokban ért a végéhez, vagyis inkább a csúcspontjához egy gyönyörű és főleg nagyon megható esküvővel. Ami annak ellenére tekinthető csúcspontnak, hogy ezt a párt aztán tényleg nem a papír vagy a kimondott igen tartja össze.

Egyrészt már így is 12 éve együtt vannak és van egy nyolc meg egy öt éves lányuk, másrészt egy olyan sztori van a hátuk mögött, amivel simán bekerültek a hírekbe, amit az a fenti videón is látszódik. Alább elolvashatja az egészet töviről hegyire.

Távolról sincs vége, olvasson még

70 nap kóma után nem erre számítottak

augusztus 11., 15:23 Módosítva: 2015-08-13 15:34:08
74

A Mirror honlapján találtuk az alábbi történetet, ami észak-kelet Kínában esett meg, egy Ansan nevű városban. Itt él egy Fu Dzsun nevű lány, barátját Csen Bennek hívják. A lányt autóbaleset érte és kómába került, szerelme azonban nem tágított mellőle, folyamatosan ápolta napról napra, hétről hétre. Aztán hetven nap elteltével a lány egyszer csak felébredt és megszólalt. Ekkor jött a meglepetés. A lány első mondatai ugyanis így hangzottak:

Távolról sincs vége, olvasson még

Rájön, mi a furcsa ebben a 10 képben?

augusztus 10., 19:33 Módosítva: 2015-08-11 15:51:35
21

Celebpárokat mutatunk, de nem csak úgy találomra. Találja ki, mi a rendhagyó ezekben a fotókban!

Rájöttem, miért tapadtak rám a pasik

augusztus 9., 19:46 Módosítva: 2015-08-11 09:18:35
20

Sokáig gondolkoztam, hogy írjak-e nektek, és gyanítom, még tovább fog tartani, mire mindenre reagálok, amire szerettem volna a blogotok olvasása közben” – a bibliai Hágár álnév jutott az alábbi levél beküldőjének. Hágár egyszerre több korábbi levélre is válaszol.

Timonnak például rengetegen írtak, tudják, ő az, aki úgy érzi, eltűntek a rendes lányok, kizárt, hogy egyszer összejöjjön egy normális szerelem. Most akkor kiben van a hiba? – tette fel a kérdést Timon. Hágár ugyanebben a helyzetben van most, de neki korábban volt már kapcsolata, és olyan is volt, hogy nem szenvedett a szingliségtől egyáltalán.

De beszáll Hágár a férfiak kéretlen, sokszor szexuális tartalmú, tolakodó bókjaira vonatkozó vitába is, nagyon érdekes példákkal és gondolatokkal. Önnek is van tapasztalata a téren, de még soha nem írt nekünk? Most eljött az idő! Véleményét, gondolatait és sztorijait, kérjük, küldje be a Randiblog e-mailcímére!  

Távolról sincs vége, olvasson még

Exbarátnők, exfeleségek, legyen némi önkritikátok!

augusztus 8., 16:49 Módosítva: 2015-08-10 11:06:47
22

Tudom elcsépelt, de tényleg régóta olvasom a blogot. Ugyan lenne történetem, de egészen idáig nem jutott eszembe, hogy írjak, de írásommal Sarolt levelére szeretnék reagálni. Nem mindenben tudok párhuzamot vonni Sarolta esetével, sőt, de szeretném elmesélni, hogy nem mindig az a bizonyos harmadik a hibás. Hahó szenvedő és azt a bizonyos harmadikat szidó exbarátnők, exfeleségek, legyen némi önkritikátok!” – és igen, ennyi megcsalós történet is tudunk még mindig újat mondani a témában!

Illetve persze nem mi mondjuk az alábbiakat, hanem olvasónk, Ágosta, aki egyszer „a másik nő” szerepében lépett be egy kapcsolatba. Ebből a levélből az derül ki, hogy hogyan néz ki egy ilyen széthulló kapcsolat a kívül is és belül is álló harmadik személy szemszögéből. Merjük remélni, hogy ezek után fog  jönni még egy csomó levél a megcsalás témájában, kérjük, tegye hozzá a beszélgetéshez ön is a magáét! Véleményét, tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szüleimnek szólt először, hogy a férjemet mással látta

augusztus 7., 14:32 Módosítva: 2015-08-08 21:10:10
19

Most olvastam Sarolt történetét az ő kapcsolatáról, a megcsalásáról, és a szakításáról. Viszonylag egyszerű sztorinak tűnik, a pár megegyezett abban, hogy nem együtt folytatják tovább, és nem lesznek közös gyerekeik. De mi lett volna akkor, ha már vannak? Én egy ilyen történetet tudok mesélni, ami sajnos nem mese, velem fordult/fordul elő” – ha az ember ezt a blogot szerkeszti, gyakran eszébe jut az Anna Karenina híres nyitómondata. Tolsztoj szerint

A boldog családok mind hasonlók egymáshoz, minden boldogtalan család a maga módján az.

Igen, Ibolya alábbi történetéhez is volt némileg hasonló történet korábban ebben a blogban, de Ibolyáé mégis teljesen más, mint az összes korábbi. Már a bevezetőből egyértelmű, hogy ennek a sztorinak sem lesz hepiend a végén, de nem lőjük le a meglepetéseket, csak megkérjük önt, hogy írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére! Minden jöhet, ami párkapcsolatokkal kapcsolatos, akár az ön véleménye, értékelése, vagy saját hasonló (=nem hasonló) története is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Könyörgött, hogy miért dobok el 7 évet egy házért

augusztus 6., 19:10 Módosítva: 2015-08-07 18:12:50
35

Szeretem olvasni a Randiblog rovatotokat, a sok történet alapján az ember tapasztalatokat igyekszik gyűjteni, hiszen okos ember más hibájából tanul. A buta a saját bőrén... Én ebbe a saját bőre kategóriába tartozom.... Szeretném leírni nektek a történetemet. Nem engem dobtak, én választottam azt, hogy legyen vége több mint 6 év után” – ezt a levelet egy Berta álnevű olvasónktól kaptuk, és rögtön az a poszt jutott a sztoriról az eszünkbe, amelyikben azt szedtük pontokba, hogy mi minden teszi tönkre, vagy legalábbis próbára a legerősebb kapcsolatokat is.

Az egyik ilyen dolog az építkezés szokott lenni, és Bertáék története sajnos nagyon jól példázza, milyen konfliktusokat szül a hétköznapi élet építkezés közben, és hogy az ilyesmi hogyan tudja beőrölni a kapcsolatokat, főleg abban a bizonyos kritikus hetedik évben. Olvassa el Berta beszámolóját, aztán ha ön is tudna mesélni, kérjük, tegye! Írja meg saját történetét a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Véletlenül ráklikkoltam, és jött a szartornádó

augusztus 5., 15:28 Módosítva: 2015-08-05 21:48:08
3

Sarolt sztorija és a Randiblog nógatása adta meg a végső lökést, hogy leírjam 3 évvel ezelőtt véget ért kapcsolatom tanulságos történetét. A szereplői: a srác nem szép, de nagyon lelkes, kellően érzékeny és ambiciózus fiatal informatikus srác, egy cég társtulaja, amolyan „jó parti”, csak gyerekszülésre alkalmas nők számára ideális választás. Vagyok én, 90-60-90, az a „megáll a levegő” típus. Na ezt sikerült kiradírozni a történetnek hála” – még szerencse, hogy minden posztban nógatjuk az olvasókat, hogy írják meg a saját történetüket, mert Krisztináé tényleg a legérdekesebbek közé tartozik.

Krisztinát természetesen igazából nem így hívják, de a lényeg úgyse ez, hanem az, hogy hogyan alakult az a kapcsolata, aminek a vége a jelek szerint nagyon megviselte. Nem is csoda, hiszen a villámcsapás, vagy ahogy ő fogalmaz, szartornádó, tényleg derült égből érkezett. Krisztina levonta a tanulságot – egyetért a következtetéseivel? Önnel is történt már ilyen? Kérjük, írjon ön is, ha már egyszer végigment ön is egy ilyen tortúrán, legalább egy jó Randiblog-poszt jöjjön ki a dologból! A Randiblog e-mailcímére várjuk beszámolóját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mondhatta volna, hogy ne menjünk moziba

augusztus 4., 16:00 Módosítva: 2015-08-05 11:05:32
9

Nos, igazából nem egy hosszú és bonyolult sztori, de mindenesetre számomra és ismerőseimnek elég fura volt” – Domonkostól kaptuk ezt a beszámolót, köszönjük, hogy megírta, és persze köszönjük az ismerőseinek is, mert ők vették rá, hogy beküldje a történetet a Randiblognak. Egy tipikus rosszul sikerült első randiról van szó ebben a sztoriban, pontosan egy olyan helyzetről, amitől a csajozás/pasizás néha borzasztó kellemetlen tud lenni – bár ahogy Domonkos is írja, a kellemetlenségeket, úgy tűnik, ebben a sztoriban a lány okozta, vagy legalábbis ő tudta volna megelőzni őket.

Ha önnel is előfordult már, hogy az első randi ennyire bénára sikerült (vagy még bénábbra!), akkor ne várja, hogy az ismerősei noszogassák, hanem írja meg nekünk a történetet most! A Randiblog e-mailcímén várjuk a levelét! (Ja igen, természetesen Domonkosnak sem ez az igazi neve. A Randiblogban mindenki álnéven szerepel.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Elküldte a vérző szájáról és a letört fogáról a képet

augusztus 3., 18:53 Módosítva: 2015-08-04 12:59:41
56

Nem akarom elmondani senkinek, elmondom hát mindenkinek szituációban vagyok. A történetem egy szóban összefoglalva: veledmegmiafaszvanember?!” – nem rémlik, hogy lett volna már olyan levél a Randiblogban, amiben a beküldő harmadik személyben beszél saját magáról, de most egy ilyen történetet kaptunk Hermina álnevű olvasónktól. Mondjuk a sztori, főleg a vége, van annyira rémes, hogy egyáltalán nem csodálnánk, ha Hermina azt kívánná, hogy bárcsak valaki mással történt volna meg az eset, nem vele.

Kicsit későn szólunk, de van még pár trágár szó a levélben, úgyhogy ha önt zavarja az ilyesmi, most kattintson tovább, mert mi inkább figyelmeztetünk, mint cenzúrázunk. Hermina azt írja, örülne, ha a többi olvasó segítene neki „a fejében tisztázni a dolgokat”, szóval kérjük, reakcióját, tanácsait és főleg saját tapasztalatait ne fojtsa magába, hanem írja meg nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szép dekoltázsokat bevállalnak a focistafeleségek az esküvőikre

augusztus 2., 18:54 Módosítva: 2015-08-03 18:59:33
9

Ezúttal a Randiblogba tettük a heti trendet, mert esküvős témát választottunk, hiszen az esküvői szezon kellős közepén vagyunk. Voltak már idén nyáron nemesi lakodalmak és világraszóló celeblagzik is, de ebbe a posztba végülis a futballistákat, illetve az ő menyasszonyaikat szedtük össze. Ki gondolta volna, hogy ennyi focisztár nősült már meg 2015-ben? Máris mutatjuk őket, figyeljen, hogy önnek ki tetszik és kit talál ízléstelennek, mert legalul természetesen lehet szavazni a legszebbre!

Távolról sincs vége, olvasson még

79 éves bácsi átúszott a fjordon az esküvőjére

augusztus 1., 19:30 Módosítva: 2015-08-02 12:10:44
68

Úgy látjuk a BBC fenti tudósításából, hogy Norvégiában is aztán csak úgy tombol jelenleg a nyári kánikula! Így az esküvői szezon közepén, a rekkenő kb. 14 fokban egy vőlegény úgy döntött, menyasszonya kérésének megfelelően úszva fog megérkezni a kézfogóra Lyngør szigetére.

Hogy a víz mennyire lehetett hideg ilyenkor Norvégia délkeleti partjainál, abba bele se merünk gondolni, koncentráljunk inkább arra, hogy a bevállalós vőlegény mennyire jól nyomta: csokornyakkendőt vett az úszáshoz. Ráadásul egy 79 éves bácsiról van szó, akit úgy hívnak, hogy Trygve Bernhardsen, feleségét meg úgy, hogy Ellen Hertzberg. Sok boldogságot nekik!

Tilos, drága és kicsit gáz, de azért bevállalták!

július 31., 21:13 Módosítva: 2015-08-01 12:38:24
2

Ha ön úgy döntene, hogy nyilvános helyen, bejelentés nélkül, flashmob-stílusban fog összeházasodni a szerelmével, következésképpen bármilyen helyszínt választhatna, mit választana? Valami szép, romantikus helyet a természet lágy ölén? Egy impozáns teret a belvárosban? Esetleg kedvenc énekesnőjének a koncertjét? Vagy egy vidámpark turistákkal zsúfolt díszletét? Alább egy olyan párt nézhet meg, akik az utóbbit választották: Kaliforniában a Disneylandbe mentek be és ott egy robotmadarakkal díszített, Elvarázsolt Tiki Teremnek elnevezett helyen mondták ki az igent.

Távolról sincs vége, olvasson még