Gyanakodnom kellett volna. Nem kapcsoltam. Szeretkeztünk

2014.09.17. 17:59 -

Azt nem tudom, hogy Reginának mit kellene tennie, de arra emlékszem, hogy én hogyan jártam. A kezdet hasonló volt...” – a mai levél beküldője, Zsófia arra a korábbi sztorira utal, amelyikben Regina szerelmes lett egy nős férfiba a munkahelyén. Zsófiával ugyanez történt, de amíg a korábbi sztoriban még nem volt lezárás, addig az alább olvasható történetnek nagyon is kemény vége lett egy nem várt fordulat után. Ön is tudna mesélni? Kérjük, tegye! Ha van kedve, írja meg ön is saját történetét a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Évek után is az volt az elvárás, hogy naponta szexeljünk

2014.09.16. 18:09 -

Kedves Randiblog! Szeretnék reagálni azokra az olvasói levelekre, amelyben nők/feleségek arra panaszkodnak, hogy férjük nem szexel velük (eleget)” – nagyon megörültünk ennek a levélnek, mert egy olyan témához szól hozzá, amit tényleg egészen sok poszttal jártunk már körül eddig. A beküldőjének az Edit álnevet adtuk, és ő teljesen más megvilágításba helyezi ezt a témát. Edit azt mondja, ő is élt már olyan kapcsolatban, ahol napi rendszerességű volt a szex – mostani párjával ennél már jóval ritkábban a szeretkezések, de ennek egészen egyszerű a magyarázata. A poén kézenfekvőbb, mint gondolná, de azért nem lőjük le előre, érdemes végigolvasni Edit levelét teljes egészében! Ha ön máshogy vélekedik, esetleg valamit hozzátenne, vagy szívesen megosztaná velünk saját tapasztalatait, kérjük, írjon a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kb. 500 hölgyet lájkoltam

2014.09.15. 18:14 -

Rengeteg levelet szoktunk kapni az online társkeresés nehézségeiről, egy párnak a linkjeit alább megtalálja majd a szövegben. Ma újból erről az igen nehéz műfajról lesz szó, de most olyasvalaki írt, akinek egyáltalán nem lett csupa kudarc az internetes társkeresői karrierjéből. A levél beküldőjének a Loránd álnevet adtuk, és ő szépen összefoglalja, milyenek voltak a kezdeti tapasztalatai az interneten, milyen hibákba esett bele ő, és milyenekbe szoktak a hölgyek, sőt, ahhoz is ad tippeket, hogy milyen az ideális kapcsolat. Szóval érdekes olvasmány Loránd írása mindenkinek, akit érdekel a netes társkeresés világa – az élményeket, tapasztalatokat és véleményeket viszont ezután is folyamatosan várjuk! Ha ön úgy érzi, tudna még mit hozzátenni ehhez, kérjük, írjon a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szoba, pezsgő, dugás – mindezt én fizettem

2014.09.14. 16:46 -

Rendszeres olvasóként szeretnék egy izgalmas történetet megosztani. Roxána vagyok, 20 nap múlva 33 éves. Hideg, hűvös nőként titulálva, ami szemben áll a külsőmmel” – ezzel a bemutatkozással kezdődik egy újabb olvasói levél, amiről vendégbloggerünk, Rebecaverde legutóbbi sztorija jutott eszünkbe. A téma ugyanis megintcsak az, hogy ki és mennyit fizet ki az első randi (és az első szex) költségeiből. Amint az a címből is kiderül, ennél a párnál a nő fizetett, de ez csak a kezdetét jelenti a meglepő fordulatoknak. Kérjük, olvassa végig Roxána történetét, aztán ha úgy gondolja, hogy hozzászólna vagy elmesélné saját sztoriját, írjon nekünk a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Orgiát vállalt be a friss szakítás után

2014.09.13. 17:38 -

Erre a cikkre vagyis történetre reagálnék pár szóban” – kivételesen nem egyetlen emailt adunk közre ebben a posztban, hiszen a beküldő, Kornél háromszor is írt nekünk egymás után, mindig továbbfolytatva a gondolatmenetet. Három leveléből szerkesztettük össze az alábbiakat. A kiindulópont az, hogy egy korábbi levélírónk egy szakítás után azért ment fel egy másik férfihoz, hogy ezzel bosszút álljon az exén. Ennek kapcsán a téma alapvetően az alkalmi szex és a párkapcsolatok viszonya, és Kornél leveleiből az derül ki, hogy a fiatalember jó sok tapasztalattal rendelkezik a téren. Ön is hozzátenné a magáét? Írja meg nekünk véleményét vagy tapasztalatait a Randiblog címére, ahogy Kornél is tette!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hurrá, mellvillantós menyasszonyi ruhák mindenkinek!

2014.09.12. 16:01 -

Véget ért a New York-i divathét, de a fináléba jutott még egy olyan bomba, aminek a durranása egészen a Randiblogig elhallatszik. Egy amerikai tervezőnő, Betsey Johnson ugyanis úgy döntött, 2015-ös tavasz-nyári kollekcióját teljes egészében az esküvőknek szenteli. A 72 éves designerasszony ráadásul tett egy jókora csavart is a dologba, hiszen nem csak úgy simán bemutatott egy esküvői kollekciót, hanem bemutatóját a házasság szabadsága ünneplésének szentelte. Azaz: esküvőzzön kedvére mindenki, aki akar, és abban, amiben jól esik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Barátja másfél évig nem szólt, hogy HIV-pozitív

2014.09.11. 16:08 -

A mai történet főszereplőnője másfél év után tudta csak meg barátja nagy titkát, de akkor már késő volt. Kara Wilkinson egy brit asszony, 42 éves, van három gyereke. 2010-ben összejött valakivel, akivel úgy tűnt, teljesen összeillenek, hiszen a férfi is elvált volt, két gyerekkel. Másfél éves kapcsolat után elmentek együtt nyaralni. Ott a nő rosszul lett, és ennek kapcsán megállapították, hogy Wilkinson HIV-fertőzött. Kiderült, hogy barátja már 2008 óta az, csak eddig nem szólt. Alább a részletek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kvíz: tudja, mennyi köztük a korkülönbség?

2014.09.10. 16:25 -

Mára egy korkülönbséges kvízt készítettünk a Randiblog olvasóinak. Ha elindítja a játékot, 10 fotót fog látni egymás után, mindegyiken egy-egy magyar celebpárral. Nem kell tudni fejből felismerni őket, a nevek úgyis ott szerepelnek majd a válaszlehetőségek között, de nem is az a lényeg, hogy ki kicsoda, hanem mindössze annyi, hogy ránézésre meg tudja-e mondani, hogy a férfi vagy a nő-e az idősebb, és hogy hány évvel. Az utóbbi időben a nagy korkülönbséggel kapcsolatban Andy Vajnát és Palácsik Tímeát szokás emlegetni, hiszen őket korban majdnem 40 év választja el egymástól. Ők nem szerepelnek a kvízben, hiszen arra a kérdésre keressük a választ, hogy vajon ők-e az egyetlenek. Vagy esetleg van, ahol nem is a férfi, hanem a nő az idősebb?

Segítségül annyit, hogy a celebeknél általában az az idősebb, aki híresebb, de vigyázat, kivételek mindig vannak! Tegye magát próbára! A helyes válaszokat természetesen akkor tudhatja meg, ha kvíz végére ért.

Mutatunk egy fotót a celebpárról. Ön szerint ki az idősebb és mennyivel?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

A tönkrement párkapcsolat öt jele a Facebookon

2014.09.09. 16:42 -

Senki sem büszke arra, ha pár csodálatos év vagy hónap után egyszer csak mélypontra kerül a kapcsolata, így érthető, ha nem is akarja ezt világgá kürtölni. Sokan igyekszenek a kiegyensúlyozott házasság látszatát is fenntartani a közösségi oldalakon, ám vannak olyan jelek, amik árulkodóak lehetnek az ismerősök számára. Önt is betalálta már pár bókkal egy mindeddig csendben vegetáló, nős exkollégája? Vagy az egykor hősszerelmes volt osztálytársnője egyáltalán nem posztol közös képeket élete értelmével? Akkor bizony ott gondok vannak egy ideje. Íme a tönkrement párkapcsolat öt jele a Facebookon.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Összeházasodott két 90 éves néni

2014.09.08. 15:41 -

Foglalkoztunk már leszbikus társkereséssel, lánykéréssel és természetesen esküvővel is (sőt, válás is volt már), úgyhogy önmagában Vivian Boyack és Alice Dubes házasságkötése nem lenne egy világrengető szenzáció, de a Quad-City Times tudósítását mégis rengeteg lap átvette a világ körül, méghozzá a két menyasszony életkorára való tekintettel. Boyack ugyanis 91 éves, Dubes pedig 90, és amitől még szebb ez az egész történet: 72 éve vannak együtt.

shutterstock 186882812
Képünk illusztráció!

Az esküvőre Iowa államban, egy Davenport nevű város egyik templomában került sor, ahol a lelkész asszony a következőket mondta a ceremónián: „amit most ünneplünk, annak már nagyon régen meg kellett volna történnie”. A két néni ugyanis még fiatal nőként ismerkedett össze, 1942-ben. Boyack tanárnőként, Dubes pedig bérszámfejtőként dolgozott. Összeismerkedtek, együtt maradtak, bár a házasságra kapcsolatuk első kb. negyven évében nyilván gondolni sem lehetett. Ehelyett utazgattak: az évtizedek során elmentek az USA valamennyi államába legalább egyszer, Kanada összes megyéjét is felkeresték, a tengeren túlra pedig kétszer merészkedtek, Angliában jártak mindkét alkalommal.

Ilyen alkalmakkor mindig a hosszú kapcsolat/házasság titkát szokták kérdezni az idősebbektől, és a Boyack-Dubes pár sem úszta meg ezt a kérdést. Azt nyilatkozták, nagyon boldogok voltak együtt egész életükben, de nagyon sok szeretet és erőfeszítés kell ahhoz, hogy egy kapcsolat 72 évig működjön – és hogy 72 év után végre eljussanak az esküvőig. A Jezebelen máris nagy az egyetértés arról, hogy ebből a sztoriból mindenképpen filmet kell forgatni, lehetőleg Kate Winslet és/vagy Meryl Streep közreműködésével. Nem is rossz ötlet, mindenesetre a nénikről és az esküvőről készült fényképeket itt lehet megnézni!

„Véletlen” összefeküdtünk egy alkalommal

2014.09.07. 14:36 -

Sokat olvasgatom ezt a blogot, nagyon tetszik, gondoltam, leírom a történetemet” – mindig nagyon örülünk, ha valaki azzal kezdi a levelét, hogy szívesen olvas minket, de persze egy pillanatra sem gondoljuk, hogy a miénk lenne az érdem, hiszen az olvasókat illeti a dicséret, akik beküldik sztorijaikat. A mai levél Reginától érkezett, és mi az ő beszámolóját is nagyon izgalmasnak találtuk, reméljük, ön is így lesz ezzel. Regina egy olyan férfival jött össze, aki komoly kapcsolatban él, de nem tudja, hogy merre vezet tovább az út abból a fázisból, ahova mostanáig eljutottak. Ön mit tanácsolna neki? Mit tegyen Regina ebben a helyzetben? Kérjük, írja meg tanácsát vagy véleményét a Randiblog emailcímére! De természetesen ha saját történetét mesélné el, azt is szívesen várjuk – írjon nyugodtan bármiről, hiszen levélbeküldőink inkognitóját minden esetben megőrizzük (például Reginát se Reginának hívják az életben)!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Békéltető oldotta meg a világ legmakacsabb párjának szakítását

2014.09.06. 15:34 -

Pont a héten volt szó nálunk arról, hogy mit lehet kezdeni egy olyan exszel, aki nem hajlandó lekopni a szakítás után – hát egy francia nőnek aztán fel volt adva a lecke, ugyanis volt barátja, ahelyett, hogy békén hagyta volna, 10 hónap alatt 21 807-szer hívta vagy küldött neki SMS-t azután, hogy szétmentek. Ez átlagosan napi több, mint 70 üzenet, majdnem egy évig. Nem lehetett kevés a telefonszámlája az úriembernek, aki egyébként korábban kórházban is volt depresszió miatt, és aki úgy általában a szakításon kívül még egy konkrét dolgot sérelmezett, azért fajult el odáig az ügy, hogy bíróság előtt végezték.

A Guardian híradása szerint a kapcsolat során a 33 éves férfi segített felújítani barátnője lakását, majd nem sokkal ezután jött a szakítás – mindez még 2011-ben volt. A férfi azon akadt ki, hogy nála egy évvel fiatalabb exe nemhogy a költségeit nem térítette meg, még meg se köszönte a segítséget, úgyhogy gondolta, felhívja, hogy kikövetelje a jussát. Azonban nem kapta meg, amire vágyott, és ekkor úgy döntött, hogy addig fogja keresni a nőt telefonon, amíg legalábbis köszönetet nem mond, vagy vissza nem adja a pénzt. Valamilyen szinten összeillettek ezek ketten: a férfi olyan makacs, hogy képes napi 70-szer telefonálni 10 hónapig, de a nő is elég kitartó, inkább elszenvedte a zaklatást, de nem volt hajlandó köszönetet mondani. Mondjuk ilyen zaklatás után nem nagy csoda, hogy nem volt kedve még hálálkodni is mániákus exének.

A hölgy persze letiltotta a férfi számát, erre az a nő szüleit és munkahelyét kezdte hívogatni, ezek után rendőrségi, majd bírósági ügy lett a dologból. Ennek folyamán egy hivatásos békéltető, más szóval mediátor leültette a feleket egymással szemben, és rávette a nőt, hogy végre mondjon köszönetet. A férfi ekkor felhagyott a zaklatással, és megígérte, hogy soha többet nem találkozik a nővel, nem is keresi őt többet. De persze a büntetést ettől még nem úszta meg, ezer euró, azaz kb. háromszázezer forint bírságot kellett fizetnie, és a 10 hónap zaklatásért 10 hónap börtönt is kapott, igaz ebből 6 hónapot felfüggesztettek.

Még az édeshármast is kipróbáltuk kétszer

2014.09.05. 16:58 -

Kedves Mária! Szeretnélek megnyugtatni: én szinte ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te” – emlékszik még ön Mária álnevű olvasónk levelére pár héttel ezelőttről? Mária arra panaszkodott, hogy a házasságából gyakorlatilag kikopott a szex, és emiatt nem boldog. A mai levél beküldője, Bertina ugyanezzel a gonddal küzd, két különbséggel: egyrészt abban más Bertina esete, hogy azt mondja, alapvetően ő azért így is boldog, másrészt viszont Bertináék eltérő eszközökkel próbálták visszacsempészni az izgalmakat a kapcsolatba. A siker azonban elmaradt, így Bertina azt írja rövid levele végén, hogy örülne egypár tanácsnak – ön tudna valamit javasolni neki? Ha igen, írjon a Randiblog emailcímére! De természetesen azok levelét is várjuk, akik tanácsadás helyett saját történetüket vagy gondjukat szeretnék elmesélni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezt olvassa el, mielőtt félrelép!

2014.09.04. 17:17 -

Az alábbi poszt bizonyos David Braucher amerikai pszichológus összeállításán alapszik, aki a Psychology Today oldalán tette közzé, hogy mit ajánl a figyelmébe azoknak, akik tartós kapcsolatban élnek, de félrelépést fontolgatnak. Persze nem csinálunk úgy, mintha nem lett volna szó már rengetegszer itt a Randiblogon erről a témáról, így Braucher összefoglalóját kiegészítettük mindazzal, amit olvasóink történetei-tapasztalatai alapján tudtunk meg eddig a hűtlenségről. Pontokba szedtük a lényeget, hogy könnyebben olvasható legyen, 5 jött össze.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Megint betoppant egy hívatlan sztár egy lagziba

2014.09.03. 16:15 -

Egy szép esküvőt remekül fel lehet dobni egy celeb váratlan megjelenésével. Szerveztek már meg ilyet Cicciolinával, II. Erzsébet pedig egy olyan meghívást fogadott el egyszer egy hirtelen ötlettel, amiről senki nem gondolta, hogy komolyan fogja venni. A múlt hétvégén Chicagóban egy párnak úgy lett szerencséje, hogy a dologban tényleg semmi előzetes szervezés nem volt. A Jezebel találta meg a fenti képet az Instagramon, és igen, Snoop Dogg van a képen, napszemüvegestül-marihuánamedálostul.

A teljes sztori az, hogy éppen a chicagói Hard Rock Hotelben folyt Joe Scheller és Neesha Ghadiali lakodalma, amikor a helyszínhez egész jól illő sztár érkezett a környékre véletlenségből. A rapper éppen a limuzinjából szállt ki, amikor kiszúrta őt az esküvő fotósa. Amikor a fotós a násznépnek elmondta, hogy kivel osztoznak a hotelen aznap este, a vőlegény édesanyja (!) volt az, aki ragaszkodott hozzá, hogy próbálkozzanak be Snoop Doggnál, merthogy anyuka azt mondja magáról, hogy a világ legnagyobb Snoop Dogg-rajongója. Valamilyen úton-módon meg is keresték a rappert, ő pedig természetesen kötélnek állt, sőt, az esküvőn készült fotót maga posztolta az Instagramra.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Én úgy éreztem, megerőszakoltak, ő, hogy vadat szexeltünk

2014.09.02. 21:11 -

Már régóta olvasgatom a Randiblogon az olvasói leveleket, megérett bennem az elhatározás, hogy megírjam a saját történetemet. Talán lehet benne tanulság mások számára is. Régi történet, kellett idő feldolgozni” – az alábbi történet olyan kemény, hogy nekünk is kellett pár perc, hogy az első olvasás után fel tudjuk dolgozni, pedig velünk nem történt meg, mi csak elolvastuk. Beküldőjének a Dorina álnevet adtuk, és ezúton is köszönjük neki, hogy megírta ezt az idő közben sajnos különösen aktuálissá vált történetet. Mint mindig, most is minden olvasói reakciót várunk ezzel a témával kapcsolatban is, de ezúttal különösen bátorítjuk azokat, akik hasonló traumán mentek keresztül, mint Dorina. Ha önnel is történt ilyesmi, és úgy érzi, szívesen beszélne róla álnéven a nyilvánosságnak, kérjük, írjon a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Öt tipp, ha az ex nem akar lekopni

2014.09.01. 15:52 -

Sajnos mindenki életében legalább egyszer előfordul, hogy a szakítás után az exe egyszerűen nem tud és nem is akar túllépni a sérelmein. Figyelmen kívül hagyja a volt partnere döntését, folyamatosan könyörög, megalázza saját magát, hisztizik, esetleg fenyegetőzik. Most a bekattant exek ignorálására adunk öt tippet, ha ezek sem jönnének be, és valóban fenyegetve érzi magát, mindenképp kérje ki egy pszichológus véleményét, vagy forduljon a rendőrséghez! 

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

A masszázs végén alaposan a magáévá tesz

2014.08.31. 17:07 -

Örülök, hogy végre megszólalt a másik oldal” – írja olvasónk, Bella. Ő is a szexmentes kapcsolatok témájához szól hozzá saját példájával, ami többek között abban különbözik a korábbiaktól, hogy Bella és párja már nem a fiatal korosztályhoz tartozik, de természetesen ennél a generációnál is felmerül ez probléma. Mint egy másik olvasónk korábban írta, Bella is kereste a megoldást a problémára, de ő végülis a kapcsolaton kívül találta azt meg. Annyit tesz még hozzá, hogy 7 éve vannak együtt párjával, és hogy mindkettőjüknek ez a második kapcsolata. Bella kifejezetten írja is, hogy kíváncsi a többi olvasó véleményére, úgyhogy ha van kedve, kérjük, írja meg, mit gondol a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért nem működnek a keleti nő-nyugati férfi házasságok

2014.08.30. 17:03 -

Négy ausztrál férfi esetén keresztül mutatta be az Australian, mekkora divat lett a 2000-es évekre az, hogy nyugati fehér férfiak távol-keleti feleséget találnak maguknak. A hangsúly a feleségen van, ugyanis sok férfi nem csupán azért utazik Thaiföldre, a Fülöp-szigetekre vagy Indonéziába, hogy prostituáltakkal enyelegjen kevés pénzért, hanem hogy megtalálja az igaz szerelmet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Reméljük, trend lesz a válós szelfi

2014.08.29. 13:28 -

Divorce-selfie-photo

Mielőtt a címért valaki a torkunknak ugrana: nyilván nem abban reménykedünk mi sem, hogy minél többen el fognak válni. Az, hogy a házasságok zöme válással végződik, már sok-sok évtizede trend, ezen a téren már nincs miben reménykedni – hacsak nem abban, hogy ha már egyszer elkerülhetetlenek ezek a válások, legalább olyanok legyenek, mint ezé a páré. A Huffington Post egyik munkatársa szúrta ki őket a Facebookon, bizonyos Keith Hinson és Michelle Knight alkották azt a házaspárt, akik talán most, hogy már nincsenek együtt, divatot csinálnak a válási szelfiből. Ami az egészben meglehetősen radikális, az az, hogy ők nem vádaskodva, egymást hibáztatva, garasoskodva, dolgokat egymás fejéhez vagdosva, haragban váltak el, hanem mosolyogva, békében – amint az a képen is látszik.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Luxusprosti lettem egy éjszaka alatt

2014.08.28. 14:31 -

Nyolc hónapja nem feküdtem le senkivel. Na nem azért, mert nem lett volna rá jelentkező, de sokkal inkább vágytam arra, hogy érzelemből tegyem – és ne csak kedvtelésből.

Nyilván tök fura, de 33 évesen még soha nem volt egyéjszakás kalandom, és valahogy nem is kívántam, hogy legyen. Eddig. De mielőtt még kitérnék a sztorira, kicsit muszáj az előzményekről is írnom. Lassan két éve nincsen pasim, próbálkozások persze voltak, de sorban kudarcba fúltak. Bizonyára bennem van a hiba, hiszen az nem lehet, hogy ennyi idő alatt egy normális pasi se kerüljön az utamba, nemde?!

Normális?

Szóval keresgéltem különböző oldalakon, nyitott szemmel jártam az utcán - de egyáltalán nem voltam megrögzött pasikereső.

Aztán öt hónappal ezelőtt végre megtalálatam az igazit. Mindenben megfelelt az elvárásaimnak, de tényleg, mindenben. Egy bibi volt csak: hiába vagyok az esete, nem akar párkapcsolatot. Rendben, én meg toy boyra nem vágyom, úgyhogy le is zártam a dolgot. Vagyis lezártam volna, ha bele nem kezd egy semmi-szex-csak-a-lelki-terror-folyamatosan sztoriba, és mindezt öt hónapon keresztül. Amikor megérezte, hogy én már nagyon is tovább lépnék, mindig tudott valami olyat mondani, tenni, amivel mindig vissza tudott rántani pár hétre. Igen, tudom, hülye vagyok, sokan mondták, én is beláttam, de szerettem a közelében lenni. Mindegy, ezt most nem is részletezem, majd egy következő posztban megírom.

shutterstock 201672704

Szóval ez alatt az idő alatt lettem újra szűz. Legalábbis lélekben. Komolyan már azon aggódtam, hogy mi lesz, ha le fogok feküdni valakivel: tudom-e, mit kell tenni, élvezni fogom-e, stb... Ha! Én, aki egyébként meg fölöttébb kedveli a szexet. Sőt, a végén már az is eszembe jutott, hogy minden azért alakul így, mert igazából nem is heteró vagyok, hanem leszbikus. Na, ettől teljesen kiborultam és úgy döntöttem, muszáj kiderítenem, mi van velem. Itt szeretném leszögezni, semmi bajom nincs azokkal akik saját nemükhöz vonzódnak, sőt, rengeteg nagyon közeli barátom meleg. Ennyi.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A békés házasság titka illegális

2014.08.27. 14:47 -

Jó hír: amerikai kutatók találtak valamit, amitől a jelek szerint drasztikusan lecsökken annak a valószínűsége, hogy egy házasságban erőszakig fajuljanak a viták. Rossz hír: a családon belüli erőszak ezen kvázi ellenszere illegális. A marihuánáról van szó ugyanis. A Jezebelen találtuk meg a University of Buffalo tudósainak kutatási eredményeit, amiket 634 olyan pár vizsgálatával kaptak, akik legfeljebb 9 éve voltak házasok az 1996-ban kezdődött, tehát már évtizedeken óta tartó felmérés végzésekor.

Szóval a konklúzió az, hogy azoknál a házaspároknál, akik marihuánát fogyasztanak, kevésbé jellemző a családon belüli erőszak. Vizsgálták az összes lehetséges esetet, és azt találták, hogy azoknál a pároknál a legritkább az úgynevezett intim partner elleni erőszak, ahol mindkét fél fogyaszt marihuánát. Persze ez még nem feltétlenül bizonyíték arra, hogy a békés együttélést éppen a fű biztosítja ezekben a házasságokban. De előfordulhat, hogy így van: a kutatók azt mondták a Washington Postnak, hogy „a marihuána erősítheti a pozitív érzelmeket, ami csökkentheti a konfliktusok és az agresszió valószínűségét”.

shutterstock 130733993

És nem kizárt az sem, hogy a szívástól tompulnak a használók érzelmi reakciói, így aztán kevésbé valószínű, hogy az erőszakig eszkalálódik egy-egy összetűzés. Hogy az „együtt szívunk, együtt nevetünk” elv egy házasságon belül is tényleg ilyen jól működik-e, az az USA-ban valószínűleg hamarosan el fog dőlni, hiszen Colorado és Washington államban már legális ez a szer. A magyar párok ezzel szemben belátható jövőben még kénytelenek lesznek füvezés nélkül fenntartani próbálni a családi békét.

Az Emmy-díjkiosztó 10 legmenőbb szerelmespárja

2014.08.26. 16:51 -

Az Emmy-díjak idei átadójával kapcsolatban kitárgyaltuk már, hogy Gwen Stefani tökéletesen nézett ki, illetve hogy a várandós Hayden Panettiere olyan gyönyörű, mint még soha, de azt is meg kell mutatnunk önöknek, milyen csodaszép párok jelentek meg az eseményen. Bebizonyosodott, hogy Kaley Cuoco általunk sokat csesztetett haja pasija társaságában valahogy helyreállt, a valamivel idősebb színészeket képviselő Matt LeBlanc pedig nővel az oldalán mutatta meg, hogyan kell 47 évesen menőnek lenni.

Kattintson a képre, és nézze meg, hogyan romantikáztak a sztárpárok a vörös szőnyegen! Ha pedig ennyi nem volt elég, klikkeljen ide oscaros párokért pár évvel ezelőttről!

Gyönyörű menyasszony rosszul bírja a piát

2014.08.25. 16:25 -

MyrnOH1
Fotó: imgur / TurnAroundSlowlyInYourSwivelChair

A feleségem részegen Taco Bellt próbál rendelni a lakodalom után” – ez a felirata a fenti képnek, ami az Imgurról szép lassan terjed széjjel az internet egyre távolabbi sarkaiba. Sok kérdés felmerül az emberben a kép láttán, elsősorban ez: ennyire rossz volt a kaja a lagziban, hogy még éhesek maradtak? És ennyire rosszul bírja a menyasszony a piát? Egyáltalán, menő vagy ciki egy menyasszonynak a saját esküvőjén úgy leinni magát, hogy részegen hülyeségeket csinál? És vajon miért olyan a menyasszonyi ruha, mint egy Disney-hercegnő jelmeze? Ezekkel kapcsolatban válaszaink nincsenek, viszont alább szívesen megmutatjuk azt az Imgur-posztot is, amiben a vőlegény később további képeket tett közzé menyasszonyáról, aki ezek szerint nem csak részegen néz ki hercegnőnek.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

5 dolog, amivel könnyedén elcseszheti az első randit

2014.08.24. 12:11 -

Senki sem születik makulátlan magabiztossággal, és folyton lesznek olyanok, akik sohasem randiztak még. Ezek a tippek nekik, randizásban tapasztalatlan zöldfülűeknek szól. A Thought Catalog egyik bloggere, Hailey Cross egy fiatal lány, aki megfogalmazta, mi az az öt dolog, aminek elkövetésével egy férfi abszolút tönkre tud vágni egy randit, de mi úgy gondoljuk, a tippek mindkét nemnek hasznosak lehetnek, elvégre nem törvényszerű, hogy egy férfi hívjon randira nőt minden esetben, sőt, az sem biztos, hogy egy kapcsolatban van egyáltalán férfi

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés