horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

7 rossz indok a házasság bevállalására

november 21., 19:40

Rengeteg minden közre tud játszani abban a döntésben, hogy az ember elhatározza, hogy házasságot köt valakivel. A probléma azonban az, hogy a sok tényező helyett igazából csak egyvalaminek szabadna számítania: hogy boldog leszek-e tényleg ezzel az illetővel, és ő boldog lesz-e velem. A Psychology Today oldalán találtunk egy érdekes listát a leggyakoribb olyan „rossz” okokról, amikre hivatkozással emberek a házasságkötés mellett szoktak dönteni.

Andrea Bonior pszichológusnő azt ajánlja, akármennyire is nyomást tud gyakorolni ez a hét dolog az emberre, nem szabad, hogy befolyásolják a döntésünket, ha eljegyzésről, illetve házasságkötésről van szó. Amerikában például a karácsonyi szezon egyben a lánykérések szezonja is – na ez például máris egy rossz ok arra, hogy az ember igent mondjon. Ne azért vállaljuk be a házasságkötést, mert pont karácsony volt, amikor megkérdezték. Nem sok értelme lenne az alábbi listának, ha ilyen súlyú dolgok szerepelnének rajta, de szerencsére a hét között ennél jóval gyakoribb érvek vannak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így reagálnak a férfiak, amikor megtudják, hogy a nőjük terhes

november 20., 16:49

Ön látott már gyűjteményt olyan videókból, amikben nők azt hozzák a pasijuk tudomására, hogy terhesek? Reméljük, még nem, mert mára egy ilyen összeállítást készítettünk. Bár az se baj, ha igen, mert a fenti videó például nagyon vicces és elég új, szóval remélhetőleg nem látta még és élvezni fogja – mi a Jezebelen találtuk, nekünk is tetszett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megvan, miben tér el a férfiak és a nők véleménye a nőiességről

november 19., 16:57

Ha ön még nem hallotta volna: együttműködésbe kezdtünk a FeelingFinderrel! A FeelingFinder az a kapcsolati böngésző, amiről Dr. Csernus Imre részvétele és a társkeresős posztok kapcsán valószínűleg már ön is hallott, és ahol többek között rengeteg érdekes tesztet lehet kitölteni ismerkedés közben.

A regisztrálók száma folyamatosan nő, így a tesztek anonimmá tett eredményeiből a FeelingFinder pszichológusai egyre több érdekes következtetést tudnak levonni. Így végre hazai adatokból tudhatjuk meg, hogy milyenek vagyunk mi magyarok, ha párkapcsolatokról van szó. A posztsorozatot rögtön az egyik legizgalmasabb témával kezdjük ma.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem merte elmondani a csajának, mi lesz az esti program

november 18., 17:04

Egy bizonyos szintig normális minden kapcsolatban, hogy a feleknek vannak titkaik egymás elől. Persze, az ember az első szenvedélyes szerelem hevében úgy érzi, mindent meg kell osztania a másikkal a totális bizalom jegyében, de aztán lassanként kiderül, hogy ez a minden nem feltétlenül jelent tényleg mindent. Érthető például, ha valaki nem akarja feleségének elmondani, hogy mennyi pornót néz vagy hogy van még egy felesége. De azt, hogy este el akar menni a haverjaival? Egy bizarr rendőrségi hír következik Arizona államból, ahol él egy olyan pár, akik a jelek szerint nem szoktak mindent megbeszélni egymással.

Távolról sincs vége, olvasson még

Solange „Beyoncéhúga” Knowles mellet villantva ment férjhez

november 17., 16:25

Az év legszimpatikusabb celebesküvőjén mindenki fehérben volt, csak a menyasszony (egyik) ruhája volt túldekoltálva.

Néha meg kell kívántatni vele a szexet

november 16., 14:35

25 éves férfi vagyok aki rendszeres olvasójuk és nagyon hasznosnak tartom a Randiblogot, ezért is döntöttem úgy, hátha én is kaphatok itt segítséget!” – elnézést kérünk a mai levél beküldőjétől, de az Ödön nevet dobta neki a gép. (És persze elnézést kérünk minden Ödöntől is, hogy viccet csinálunk a nevükből). Ödön legutóbbi kapcsolatáról ad egy rövid leírást alább, és arról számol be, nem igazán tudott mit kezdeni azzal, ahogyan barátnője viszonyult a szexhez. Tényleg minden nő ilyen, mint amit Ödön leír? Szavazni is lehet a poszt legalján, de rendesen inkább csak levélben lehet választ adni erre az igazából elég összetett kérdésre, szóval ha van egy kis ideje, kérjük, írja meg nekünk véleményét és tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Dugok velük, utána sírok

november 15., 15:16

Azért írom meg nektek a történetemet, mert ha még nem is kerül be a többi közé, legalább valakinek leírhattam” – így kezdődik Alberta levele, ami majdnem tényleg nem került be a többi közé, mert Alberta a Velvet központi címére küldte azt, nem nekünk, a Randiblog címére, de persze ami a miénk, az előbb-utóbb mindenképpen eljut hozzánk! Albertának persze nem ez az igazi neve (nem is tudjuk, hogy hívják), és ő feltételezhetően a Ribanc vagyok, tudom... című posztnál érezte úgy, hogy neki is mesélnie kéne – van mit. Ön is mesélne, önnek is nyomja valami a lelkét? Vagy saját véleményét, tapasztalatait írná meg szívesen? Kérjük, egy üzenetben küldje meg a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így kell kirakatból csajozni

november 14., 16:38

A férfiak folyamatosan keresik az újabb és újabb módjait a csajozásnak, ezért van mindig annyi új társkeresős app. Ezt a mai akciót is egy internetes társkereső szervezte, a Match.com, bár szerintünk az egésznek csak annyi volt az értelme, hogy megmutassák, hogy a hagyományos módszer azért valószínűleg még mindig jóval praktikusabb. Mindenesetre két fiatalember, a 26 éves Keron Knight és a 33 éves Michael Catuogno bevállalta, hogy kinyomtassák pontos, életnagyságú másukat 3D-nyomtatóval, és az így elkészült próbababákat kiállítsák Londonban egy kirakatban egy forgalmas helyre.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez most szívatás vagy lánykérés?

november 13., 16:16

Nagyon divatosak manapság a lánykérős és a szívatós videók is. Ki gondolta, hogy egyszer valakinek eszébe jut majd a két műfajt ötvözni? A fenti videót akkora szenzációnak találta a Daily Mail, hogy meg is vette exkluzívba és náluk lehet fotókat is megnézni a főszereplőkről, ha a videó nem lenne elég. A meglepetést egyébként egy 48 éves francia férfi, bizonyos Peter Ntephe eszelte ki és egy lánykérésszervezéssel foglalkozó céggel közösen valósította meg. Nyilván jó sokba került, ezért kellett utólag az anyagot eladni egy újságnak, hogy a költségek megtérüljenek. A ráfordított idő viszont sosem fog megtérülni: Ntephe azt adta be a barátnőjének, hogy Londonba várják egy igen kecsegtető állásinterjúra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csernus: Tamás nem a kellő időben mondja el fájdalmait

november 12., 15:41

A múlt héten Zsófival kezdődött el a Randiblog társkeresős posztsorozata, ezért ezen a héten egy férfit mutatunk be olvasóinknak, nyilván ezúttal elsősorban a hölgyeknek. Tamás is ugyanarra a felhívásra jelentkezett, mint Zsófi, ugyanazokra a kérdésekre válaszolt, de máshol és más újságíróval volt próbarandin. A FeelingFinder továbbra is segít minket, ezért a leírásokat a megjelenés előtt elküldtük Dr. Csernus Imrének egy gyors véleményezésre, hogy Tamást még több oldalról meg tudjuk mutatni. A poszt legalján pedig Tamás gondolatait lehet elolvasni a róla szóló értékelésekről.

Na és mi az egésznek az értelme? A dolog ugyanúgy működik, mint Zsófi esetében: ha önmindent végigolvasott, és úgy érzi, hogy Tamás profilja megszólította önt, kérjük, írjon a Randiblog címére! Küldje el nekünk rövid bemutatkozását, vagy bármit, amit gondol. Ami jön, azt mi továbbítjuk Tamásnak, és innentől kezdve már csak rajta múlik, hogy kezdődik-e az igazi, éles randizás.

Távolról sincs vége, olvasson még

9 év után találta meg eltűnt férjét – egy új házasságban

november 11., 21:17

Rengeteg házaspárral előfordul, hogy az egyik fél egy durva veszekedés után rávágja a másikra az ajtót és elmegy otthonról egy időre. Az viszont elég ritka, hogy az illető soha többet nem is tér vissza, miután egy szó nélkül lelépett. Még ritkább, hogy az adott személyről 9 év keresés után az derül ki, hogy újraházasodott, holott még el sem vált korábbi házastársától. Ebben a posztban pontosan egy ilyen történettel ismerkedhet meg, a főszereplő egy szerencsétlen amerikai asszony és egy olyan férfi, akinek a szerelemi élete innentől kezdve a bíróságon folytatódik. Történetüket először a Post-Crescent Media osztotta meg a világgal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a néni táblázatban pontozta mind a 140 pasiját

november 10., 17:27

Na a mai poszt aztán tényleg próbára teszi az ember előítéleteit a nőkről. Szokás azt emlegetni, hogy egy férfinél dicsőségszámba megy, ha minél több csaj volt meg neki, de ha a skalpgyűjtést egy nő csinálja puszta hobbiból, akkor azt rögtön leribancozzák és/vagy megszégyenítik, minél idősebb, annál jobban. Hát akkor most itt van Sandy Nardo, aki 53 éves, ír származású, és nem szégyell semmit – kíváncsian várjuk, önben milyen vélemény alakul ki majd róla. Ez a hölgy büszkén meséli, hogy mennyire szereti a szexet, már 140 pasija volt életében, és ráadásul mindre emlékszik is, mert pontozni szokta a szeretőit egy táblázatban. A nyilvántartás egy részét szintén megosztotta a nagyvilággal, úgyhogy ha kíváncsi, alább mindent megtalál.

Távolról sincs vége, olvasson még

Extrém: társába csimpaszkodva lógott 119 m magasról

november 9., 16:30

Nem újdonság a Don't Look Down (Ne nézz lefelé) című brit dokumentumfilm, de én ezen a héten láttam először, amikor rátaláltam egy féllegális youtube-videó formájában. A főszereplőjét ismertem már: James Kingstonról itt a Velveten is lehet néha olvasni. Ebből a filmből kiderül róla, hogy nem szerette az iskolát, mert nem volt kedve olyasmit tanulni, ami nem érdekelte, úgyhogy abbahagyta. Ezek után évekig csak otthon videójátékozott, anyukája meg nem tudta, mit csináljon. Pár év után Jamesnek magának lett egy jó ötlete: elkezdett parkourozni, aztán pedig daruk és más magas építmények biztonsági felszerelés nélküli megmászására specializálódott. Tériszonya, az nincs.

Ebben a bizonyos dokumentumfilmben ukrán hasonmásával találkozik, akit MustangWantednek hívnak, és ő is belekerült már néhányszor a hírekbe egy-egy vakmerő mászással. A dokumentumfilm két különc őrültként mutatja be a két srácot, teheti ezt azért, mert azok is. De közben meg van bennük valami, amiben annyira hasonlítanak önre és énrám, hogy abba szinte fáj belegondolni. És igen, ez a téma a pontosan a Randiblogba való. Bízzon bennem és szánja rá a következő öt percet az alábbi néhány bekezdésre!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagykorúságára minden 4. magyar túl van a 12. szexuális partnerén

november 8., 15:53

Ön ismeri az intimkerdes.hu nevű oldalt? Mi őszintén szólva nem hallottunk róla egészen addig, amíg nem kaptunk tőlük egy egészen érdekes sajtóközleményt ezen a héten. A „nemi és párkapcsolati problémákra specializálódott közösségi kérdésfeltevő oldal” ugyanis a nemi betegségekkel kapcsolatban tett fel néhány elég húsbavágó kérdést a fiataloknak. Összesen nyolcezren válaszoltak, és nem csak az intimkérdés.hu felhasználói közül, hogy minél szélesebb kép alakuljon ki a magyar tizenévesek és a nemi betegségek viszonyáról.

Bizonyos adatok meglehetősen elrettentőek, főleg a 14 és 18 év közöttiek múltbéli szexuális partnereinek számáról szólók, de az is, hogy valamilyen nemi betegségen minden harmadik megkérdezett tizenéves átesett már. Ezek után csak reménykedhetünk benne, hogy legalább az óvszerhasználatot tényleg komolyan veszik a fiatalok. A sajtóközlemény szövegét alább olvashatja el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amikor 35 év után köszön vissza a norvégiai futó kaland

november 7., 18:39

A Peterborough Today nevű angol lap dobta fel a mai sztorit. A főszereplő bizonyos Chris Brent, és a történet 36 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Brent 26 éves volt. Tengerészként dolgozott akkoriban, és egy időre Norvégiába kellett mennie. Itt összejött egy Magnhild nevű nővel. A románc addig a pár hétig tartott, amíg Brentnek a munkája miatt ott kellett maradnia, aztán a férfi távozott. A nővel azonban kapcsolatban maradtak: levélben hamarosan meg is írta az örvendetes hírt, miszerint terhes. A sztori innentől igazán érdekes, részletek alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

180 óra gyakorlás ment a jófej apuka esküvői meglepetésébe

november 6., 16:32

A mai poszt egy olyan angol esküvőt mutat be, amire a múlt hétvégén került sor. Az ifjú (26 és 29 éves) párt Ian és Natalie Wrightnak hívják, tavaly szeptemberben jegyezték el egymást, amikor az USA-ban jártak egy nyaraláson. A lánykérésre konkrétan Disneyworldben került sor, úgyhogy az esküvőn is felbukkantak itt-ott a rajzfilmfigurák, de azért nem egy borzalmas hülyeesküvőre kell gondolni, csak pl. a lagzin az asztalok mesealakokról voltak elnevezve. Szóval ment szépen a maga útján a lakodalom, amikor a menyasszony 50 éves édesapja egyszer csak bejelentette, hogy most egy meglepetés következik. És John Butcher ekkor egy olyat tett, amire tényleg senki nem számított tőle, pedig biztosan sokan tudták róla, hogy mekkora Elvis-rajongó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csernus: kevés pasi tudja az ilyen nőket kezelni, mint Zsófi

november 5., 15:57

Pár hete egy posztban meghirdettük, hogy társkereső szolgáltatást indítunk a Randiblogon – mostanra jutottunk el odáig, hogy a társkeresés tényleg be is indulhat. A mai posztban Zsófit mutatjuk be, aki 10 kérdés megválaszolásával jelentkezett a társkeresésre, és akit sok-sok jelentkező közül választottunk ki. Ezek után egy újságíró elvitte őt egy próbarandira, hogy az érdeklődők objektív képet kapjanak arról, milyen Zsófival egy első randi. Fotós is volt, szóval a képeken sem az látszik, hogy Zsófi milyennek szeretné mutatni magát, hanem az, hogy mi milyennek láttuk.

És a legizgalmasabb az egészben: a FeelingFinder lehetővé tette, hogy a bemutatkozást és a próbarandi leírását Dr. Csernus Imrének is elküldjük, és ő szintén megosztotta velünk véleményét-benyomásait Zsófiról. Hát kellhet még ennél több ahhoz, hogy ön eldönthesse, hogy meg szeretné-e ismerni ezt a lányt? Szerintünk nem! Ha úgy érzi, szívesen felvenné a kapcsolatot Zsófival, írjon a Randiblog emailcímére, és megkeresését továbbítjuk neki. Innentől kezdve már minden csak önön és Zsófin múlik (és megígérjük, a további fejleményeket nem fogjuk megszellőztetni a Velveten). Szóval ha ön társat keres, és úgy gondolja, Zsófival érdemes lenne randizni egyet, írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

5 dolog, amit a férfiak a nőjüktől akarnak

november 4., 15:09

Az alábbi öt pontot Jill P. Weber amerikai pszichológus állította össze és tette közzé egyik kedvenc website-unkon, a Psychology Today-en. A téma: mit akarnak a férfiak, mármint a nőjüktől, és mármint a szexen kívül. Azt bocsátja az összeállítás elé a pszichológusnő, hogy a férfiak és a nők közötti különbségeket ugyan hangsúlyozni szokták, mert nyilván az ilyesmiket a legérdekesebb kiemelni, de azért igazából a férfiak és a nők több mindenben hasonlítanak, mint amennyiben különböznek. A különbségek egy része pl. abból származik, hogy a férfiakat gyerekkoruktól kezdve az úgynevezett férfias magatartásra nevelik, aminek aztán ők vagy megfelelnek vagy nem, de ha nem, akkor is valószínűleg próbálkoznak vele. Szóval a lényeg: játszmázás helyett ezt az öt pontot jó szem előtt tartani, és nem a tipikus férfit belelátni az összes hímbe. A férfi is csak ember, és mint ilyen, tartós kapcsolatától a következőket várja el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szavazással szervezték az esküvőjüket, ilyen lett

november 3., 16:11

Az esküvőszervezés a legtöbb házasulandó számára terhet is jelent, mert marha sok munka megy rá annak az egyetlen napnak a megszervezésére. Az viszont jó benne, hogy végre egyszer az ember kiélheti magát, és végre minden úgy lehet, ahogy szeretné (a pénztárcája által megszabott keretek között legalábbis). Ön feladná ezt a jó oldalát a dolognak, ha cserébe a hátrányoktól is megszabadulna? A fenti videón látható brit pár ugyanis ezt tette. Egy Pearl White nevű fogfehérítős cég akciójában lettek ők a győztesek, és a dolognak az volt a lényege, hogy a társaság megszervezi 25 ezer font (kb. tízmillió forint) értékben a nyertesek esküvőjét, de az ifjú párnak nem lehet beleszólása abba, hogy mi hogyan legyen, hanem minden részletet a Facebookon szavazó júzerek döntenek el demokratikusan. Na a végeredmény az alábbi videón látható.

Távolról sincs vége, olvasson még

3 pofára ejtett menyasszony 3 videón

november 2., 15:50

Egy lakodalomban manapság már mindent videóznak, úgyhogy ha valami rosszul sül el, arról is tuti lesz felvétel. Aztán ha a násznép elég tapintatlan, akkor fogja, és feltölti a videót a netre, hadd kasszírozza a nézőszámot az ifjú pár kárára. A fenti videó például a héten kapott nyilvánosságot, ezt látva azt jegyzi meg az ember az életre, hogy a karbanvivés bár nagyon romantikus, egyben balesetveszélyes is. Esküvőkön pedig a balesetveszélyes dolgokat kerülni kell. De nem a fenti az egyetlen menyasszony, akinek a pofáraesését az utóbbi napokban megörökítették, alább mutatunk még két videót.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hidegzuhany: elmesélte, előző kapcsolata miért ért véget

november 2., 09:00

27 éves lány vagyok, aki azt hitte magáról, hogy erős, de ez megdőlni látszik” – a mai levél beküldőjének a Marianna álnév jutott. Marianna egy szakítás történetét meséli el, igaz, klasszikus szakításnak nem nevezhetjük, mert a srác már akkor lelőtte a kapcsolatot, amikor az még csak éppen elkezdődött volna. Tette ezt ráadásul egy olyan indokkal, amit őszintén szólva kicsit szokatlannak találunk, és valószínűleg Marianna is annak találja, különben nem írt volna nekünk levelet róla. Ön mit szól ehhez a történethez? Ön hogyan reagált volna, ha önnek ilyet mond a szerelme? Vagy esetleg mondtak is már hasonlót önnek? Kérjük, írja meg véleményét vagy saját történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők azok, akiket el lehet csábítani partnerüktől

október 31., 16:06

A mai posztban a partnerlenyúlásról lesz szó, azaz arról, amikor valaki olyasvalaki csábít magához, aki éppen kapcsolatban él. Előfordul az ilyesmi, gondolhatjuk erre, de azért meglepő lehet, hogy milyen gyakran: a Brit Pszichológiai Társaság Research Digest nevű oldala foglalkozik a témával, és ők egy olyan nemzetközi kutatást idéznek, ami szerint a férfiak 63%-a és a nők 54%-a azt vallja, hogy azért van jelenlegi kapcsolatában, mert jelenlegi partnere magához csábította (azaz lenyúlta őt) korábbi partnerétől.

Ha ez tényleg igaz, akkor el lehet mondani, hogy a kapcsolatban élők több, mint felét lenyúlta a jelenlegi partnere a korábbi baráttól-barátnőtől. Na de kik azok, akiket ilyen könnyű átcsábítani egy új kapcsolatba? Hát a fentiekből az máris látszik, hogy a férfiak (63% majdnem kétharmados többség!), de egy újabb kutatásban ennél behatóbban is megvizsgálták, hogy mi jellemző azokra, akiket így le lehet nyúlni. A részletek alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy app azoknak, akiknek minden csaj tetszik

október 30., 20:27

Hurrá, íme egy újabb olyan poszt, amiben három társkeresős marhaságot mutathatunk – ezúttal három okostelefonos appról van szó. Az első nem maga a Tinder, hanem ahhoz egy kiegészítés. Jó régen volt, amikor a Tindert először bemutattuk, azóta elég sokan ismerik és használják már Magyarországon. Ha ön még nem ismerné, íme lényeg: a közelben levő pontenciális partnerek fotóit mutogatja ez az app, és aki tetszik, azt be kell jelölni. Ha az illető is bejelölt minket, akkor a Tinder összekapcsol az adott júzerrel, és már mehet is a cset.

Na de milyen fárasztó lehet egyenként bejelölgetni, hogy ki tetszik! Főleg azoknak, akiknek mindenki tetszik! Nyilván nekik szól a Tinder Liker, és ahogy az app website-járól nézzük, elsősorban a férfiak vannak becélozva érthető módon. Elég letölteni ezt az appot, és vége a fáradságos válogatásnak, a Tinderly – Tinder Liker automatikusan bejelöl mindenkit! Ha kell, az egész város összes csaját is. A dolog őszintén szólva viccnek hangzik, de mondjuk simán el tudjuk képzelni, hogy van olyan férfi, aki tényleg úgy tinderezget, hogy az összes csajt bejelöli, hátha valakivel összejön.

Távolról sincs vége, olvasson még

A 20 leggyakoribb ok, amiért a nők szexelnek

október 29., 17:45

A Randiblog olvasói többször is segítettek már a Pécsi Tudományegyetem kutatóinak. Egyszer a félrelépéssel kapcsolatban tudtunk meg rengeteg érdekeset, most legutóbb pedig arra kértünk mindenkit, vegyen részt egy olyan kutatásban, ami azt vizsgálja, hogy ki milyen okból szexel – házasságon belül vagy kívül. Az első eredményeket ma kaptuk vissza, és el se tudjuk képzelni, hogy ezek után mi jöhet majd még, mert már ezek a kiinduló adatok is nagyon érdekesek. De lesz ám folytatás és van újabb kérdőív is, a linket a poszt alján találja. Csak előbb jöjjön, amit eddig megtudtak a kutatók 1161 kitöltő válaszaiból.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lélekölő a csöcsöket szedegetni társkeresőkről és a Facebookról

október 28., 19:22

A Randiblog gyakran foglalkozik a közösségi oldalakkal és a társkeresőkkel, de ezeknek a szolgáltatásoknak van egy olyan vetülete, amiről nem szokás sokat beszélni, részben azért nem, mert maguk a szolgáltatók sem szeretnék, hogy ezzel a témával hozzák őket összefüggésbe. A Wired egy borzasztó érdekes cikkben mégis utánament a dolognak: annak, hogy hogyan érik el, hogy az ilyen website-ok pornó- és erőszakmentesek legyenek.

Merthogy nyilván senki sem akar online csajozás/pasizás/barátkozás közben hardcore képekbe botlani, és az sem kívánatos, hogy egy közösségi oldalon a vicces vagy romantikus fotók között lépten-nyomon felbukkanjon egy állatkínzás vagy kivégzés. Valahogy tehát kontrollálni kell, hogy a felhasználók mit töltenek fel és osztanak meg, mert ahol mindent lehet, ott biztos lesz olyan troll, aki megteszi, amit nem tudnak neki megtiltani, csak hogy sokkolja a többieket. Erre vannak a pornográf és/vagy horrorisztikus videókat vadászó moderátorok, akiknek első pillantásra mintha könnyű, vicces, és egyben érdekes lenne a munkája. Mint alább kiderül, egyáltalán nem az.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem hasonlított a nője a profilképre, megverte

október 27., 17:55

A Kentucky.com nevű lap írta meg először ezt a sztorit, ami mélységesen szomorú és egy kicsit vicces is egyszerre. Adott egy 33 éves férfi, Cornelius Jeffersonnak hívják, eredetileg Georgia államban él. Azonban megismert egy nőt az interneten, és az online kapcsolat olyan fázisba jutott, hogy Jefferson átköltözött a nőhöz Kentuckyba. Hogy a költözés és a vita között mennyi idő telt el, azt nem lehet tudni, de az ember valahogy úgy képzeli, hogy a férfi beállított a nőhöz, és azon nyomban el is kezdődött a balhé, amikor meglátta személyesen. De persze lehet, hogy igazából nem így volt, és az illető csak később vágta a nő fejéhez, hogy mi a baja.

1

A rendőrség mindenesetre annyit tett közzé kettejük vitájának tárgyáról, hogy Jefferson „úgy vélte, hogy a nő nem olyan volt az életben, mint az interneten”. Nem szép dolog úgy csinálni például egy társkeresőn, például cseles fotók feltöltésével, mintha szupermodell-kategóriás testünk lenne, holott a valóság inkább az átlag környékén keresendő, de Jefferson rendesen túlreagálta, hogy internetes szerelme, akinek a nevét nem tették közzé, kicsit szépített a tényeken.

Először fojtogatni kezdte a nőt, aztán megdobálta étellel, majd fogta a bőröndjeit és lelépett. Georgiáig azonban nem jutott el, mert még Kentucky államban letartóztatták. A sztori kapcsán a rendőrség figyelmeztette a lakosságot, hogy legyenek elővigyázatosak az interneten megismert emberekkel, mert lehet, hogy nem olyanok vagy nem úgy néznek ki, mint állítják magukról. Vagy még rosszabb eset, ha az derül ki róluk, hogy erőszakos, nőverő szararcok.

Elvész belőlem a tüzes kurva, akit megszeretett

október 26., 16:22

Nos, már korábban írtam nektek, hogy a főnököm szeretője vagyok, ám most a státuszom megváltozott, így lettem barátnő, szerelem...” – többen is küldtek be nekünk levelet az utóbbi hónapokban munkahelyi szerelmekről, most egyikük újra jelentkezett, de ezúttal más álnevet adunk neki. Amanda ebben a levélben arról ír, mi a helyzet akkor, amikor már nemcsak egy titkos munkahelyi viszonyról van szó, egy bimbózó szenvedélyről, hanem kezd a kapcsolat igazán komolyra fordulni. Amanda távolról sem pusztán felhőtlen boldogságról számol be, sőt, kérdésekkel zárja levelét. Ha van ötlete, mit lehet válaszolni ezekre a kérdésekre, kérjük, írjon a Randiblog emailcímére! De természetesen továbbra is folyamatosan várjuk a saját történeteket, munkahelyi és egyéb kapcsolatokról is.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 meglepő tény a magányról

október 25., 16:56

Néha jó egy kicsit egyedül lenni, de a magányosság érzése hosszú távon szinte elviselhetetlen, és az emberek gyakran olyan dolgokba menekülnek előle, amikbe nagyon nem kéne. Ezek tények, de egyáltalán nem meglepő tények. A témában az érdekességeket Guy Winch pszichológus szedte össze és tette közzé a Psychology Today nevű weboldalon, alább összefoglaljuk, mikkel lepett meg minket. Mondjuk előre szólunk, hogy sok jó hír nincs a 10 pont között.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elölről kell kezdenem az életem 35 évesen

október 24., 15:21

A mai posztban is egy olvasói levél fog sorra kerülni. Egy újabb munkahelyi kapcsolatról van szó, de itt aztán a későbbi bonyodalmaknak már nincs különösebb köze a közös munkahelyhez. A beküldőnek a Salamon álnevet ajándékoztuk, és Salamon azt írja, nagyobb részben saját magát tartja a szakításért felelősnek. Nem könnyű egy különválást végigcsinálni, ha az egyik fél ennyire ragaszkodik a másikhoz – önnek van tapasztalata a téren? Vagy esetleg véleményét, saját történetét lenne kedve megírni! Kérjük, tegye! A Randiblog email-címére folyamatosan várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az exe szólt, hogy a barátomnak van gyereke

október 23., 17:51

Ennek a kislánynak az írása meghatott... Firkantottam neki egy választ, ha gondoljátok, tegyétek ki” – újabb levelet kaptunk valakitől, akinek egy történetét korábban már megjelentettük, a beküldő ezúttal Gyöngyi álnéven fog szerepelni. Gyöngyi azt mondja, az ő élete és helyzete nagyon sokban hasonlít Brigittáéra, akinek egyébként még rengeteg válasz érkezett ezen kívül – ezúton is köszönjük mindegyiket! Amiben Gyöngyi mégis drasztikusan különbözik Brigittától, az az, hogy (most már) teljesen máshogy áll hozzá az élethez, a párkapcsolatokhoz és a mindenféle kellemes vagy kevésbé kellemes kalandokhoz. Az utóbbiból is jutott ugyanis Gyöngyinek éppen elég. Ha ön szintén szívesen megírná véleményét és tapasztalatait, kérjük, küldjön egy levelet a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még