A nagy izgalomban elfelejtettem kitörölni a beszélgetést

2014.04.19. 14:58 -

Az én történetem arról szól, hogy a pénz valójában abszolút nem boldogít! Megtapasztaltam a gazdagságot és a luxust egy férfi oldalán, panaszra semmi okom nem volt, azonban egy dolog hiányzott az életemből: a boldogság” – a mai posztban egy újabb olyan történet szerepel, amit egy olvasónktól kaptunk emailben. A beküldő álneve Emma, és az ő életében valóra vált az, ami sok fiatal lánynak az álma: összejött egy dúsgazdag férfival. Az álmoknak azonban van egy olyan tulajdonságuk, hogy gyakran csak addig szépek, amíg be nem teljesülnek, sajnos Emma történetében is pontosan így alakult. A mesébe illő kezdetet féltékenység, sőt, erőszak követte, de nem meséljük el előre az egész sztorit Emma helyett, alább a levél teljes terjedelmében olvasható. Ha ön is szívesen megosztana valamit, kérjük, írjon ön is! A Randiblog email-címén folyamatosan várjuk az üzeneteket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Legyen egy biztos csaj, akit megfektethet, ha épp nincs más

2014.04.18. 15:20 -

Lassan 3. éve vagyok szingli, az exem elég mély nyomokat hagyott bennem. Sokáig önértékelési gondjaim voltak, mára már sikerült nyugtáznom a külső és belső tulajdonságaimat, és tisztában vagyok az értékeimmel” – újabb olvasói levelet van szerencsénk közzétenni a mai posztban. Ennek a beküldőjét Andreának hívjuk (az igazi neve természetesen valami más), aki három kapcsolatát írja le. Ezek közül az első kettő elég hasonló okok miatt ért véget: Andrea úgy érezte, a sárc csak kihasználja. De aztán jön a harmadik férfi, sőt, kettő is egyszerre, két haver. Ekkor Andrea egy meglehetősen fura szerelmi háromszögbe bonyolódott – önnek volt már dolga ilyesmivel? Került már ön is hasonló helyzetbe? Ha van véleménye vagy tapasztalata a témában, kérjük, írja meg a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az alvás közbeni taperolás is boldogít

2014.04.17. 18:04 -

Az Edinburghi Nemzetközi Tudományos Fesztivál részeként brit tudósok ezer emberen végeztek felmérést, és a fókuszban az alvás, valamint a párkapcsolat volt. A Telegraph tudósítása szerint azt találták, hogy az érzelmi közelség és a fizikai közelség együtt jár, azaz minél közelebb alszik valaki a szerettéhez, valószínűleg annál boldogabb mellette, annál inkább megelégedettséggel tölti el a kapcsolat. Egész pontosan ezt az adatot tartalmazta a kutatási adat: akik kevesebb, mint 2,5 centire alszanak egymástól, azok jobb eséllyel elégedettek a kapcsolatukkal, mint azok, akik között több, mint 75 centiméter van az ágyban. Az első csoportba a párok 12%-a tartozik, az utóbbiba viszont csak 2%-a. Akik egyáltalán nem érintik egymást az ágyban, azok között kevesebb a boldog (68%), mint azok között, akik igen (94%). Tehát: jó dolog egymást álmunkban is fogdosni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudtam, hogy van barátnője – nem is egy

2014.04.16. 18:15 -

Rendszeres olvasója vagyok a cikkeknek. Megnyerő, nyitott, őszinte írások sora. Mindig elgondolkoztatnak. Szeretném megosztani történetemet egy kapcsolatomról. Talán mert jólesik leírni, és várom, hogy valaki ítélkezzen felettem, vagy csak felnyissa a szemem, hogy mekkora bolond vagyok. Vagy szimplán a káromon tanulhassanak azok, akik ezt olvassák” – az Anasztázia álnév jutott a mai levél beküldőjének, ami a fenti bevezetővel kezdődött. Nem egy hosszú írás ez, viszont annál meglepőbb, évekkel ezelőtt rengeteg megcsalásos-félrelépős történet szerepelt itt a Randiblogban, de ilyen férfival eddig még egyik olvasónknak sem volt dolga. Vagy önnek mégis? Ha végigolvasta Anasztázia levelét, és válaszolna neki, vagy megírná saját történetét, kérjük, a Randiblog email-címére írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A társkereső anyák 5 legnagyobb hibája

2014.04.15. 18:24 -

A legtöbb férfiak feltűnhet, hogy egyre több a gyerekkel rendelkező nő a társkereső portálokon. Arra voltunk kíváncsiak, milyen eséllyel indulnak ezek az anyák, ezért megkérdeztünk tíz pasit a jelenségről. A végeredmény érdekes és elgondolkoztató: tízből egy férfi sem zárkózott el attól a lehetőségtől, hogy egy olyan nő legyen élete szerelme, akinek már van gyereke egy másik férfitól, viszont súlyos hibákra hívták fel a figyelmet. Íme öt olyan húzás, ami miatt ódzkodnak a pasik a társkereső anyáktól.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

3 karakán tanács csajozni vágyó, elvált férfiaknak

2014.04.14. 17:12 -

A múlt héten több olvasói levelet is közöltünk, ezek közül az egyiknek az volt a címe, hogy „Egy volt feleség, két gyerek, egy megborult élet”. A beküldő Zsolt néven szerepelt, és arról írt, hogy milyen igazságtalannak találja, hogy a válás után mindig a nőket szokás sajnálni, pedig a férfiaknak ugyanolyan nehéz. Ahogy ez lenni szokott, a posztot olvasók közül többen meg is írták nekünk a véleményüket, illetve tapasztalataikat a Randiblog email-címére. Ezek közül a reakciók közül hármat választottunk ki, ezek olvashatók alább. Mindhárom levélíró teljesen más szemszögből viszonyul a témához, az első a nő oldaláról mutatja meg ugyanazt, amit Zsolt átél most, a második úgy általában buzdít a továbblépésre, a harmadik pedig konkrét, praktikus tanácsokat is ad ahhoz, hogyan ismerkedjen az a férfi, akinek már van gyereke egy korábbi házasságból. Természetesen ezzel a témát korántsem tekintjük lezártnak, ha ön más véleményen van, vagy mások a tapasztalatai, kérjük, írjon ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A szex maszturbálásra hasonlít, amiben a másik a segédeszköz

2014.04.13. 16:27 -

Régóta érlelem magamban ezt a levelet. Elég hosszú is lett, ezért elnézést kérek! Annyi levél van a blogon, amik arról szólnak, hogy miért nem lehet normális pasikat/nőket találni. De mi van, ha mégis megtaláltuk a nagy Őt? Boldogan élünk, amíg meg nem halunk?! Persze…” – ma megint egy olvasói levél kerül sorra, a beküldőnek az Ida álnév jutott. Ida régóta él kapcsolatban élete nagy szerelmével, amit bizonyára sokan irigylésre méltónak tart, de az élete mégsem felhőtlen. Hogy pontosan mi a probléma, azt nem lőjük le előre, mert Ida úgyis nagyon érzékletesen leírta. Önnek is van tapasztalata a téren? Hozzászólna, vagy elmondaná saját történetét vagy véleményét? Kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Az én történetem még tíz évvel ezelőtt kezdődött. Találkoztunk, futó kalandnak indult, szenvedélyes, vad szex, bárhol, bármikor. Aztán megismertük egymást, mindent elsöprő szerelem, közös célok, érdeklődési kör, minden tökéletes. Teltek múltak az évek, és lassan felszállt a rózsaszín köd. A szexpartnerből a társam, a támaszom, a legjobb barátom lett. Nem gondoltam, hogy lehet valakit ennyire szeretni. Tudom, hogy ő is mindennél jobban szeret, bármit megtenne értem. Akkor meg mi lehet a gond? Hát, persze, hogy a szex! Ahogy azon fáradoztunk, hogy az életünk színvonalasabb legyen, valahogy megfeledkeztünk magunkról. Egyre ritkultak az együttlétek, és egyre laposabbak lettek. Töretlenül próbálkozom, hogy újra izgalmas legyen a dolog, de semmi értelme. Hiába a szexi fehérneműk, a játékok, ez már nem ugyanaz.

shutterstock 92863375

Már lassan két éve szinte teljesen szexmentes a kapcsolatunk. Nekem ugyan lenne igényem rá, de Ő fáradt/még nem ébredt fel/éhes/tele van a hasa/csak nincs kedve stb... Ha nagy ritkán össze is jön valami, az inkább a maszturbálásra hasonlít, amiben a másik a segédeszköz. Jó, jó, de hiányzik valami. Ez a nyugdíjasokhoz méltó kapcsolat a normális 10 év után? Harminc alatti, sportos, formás csaj vagyok, akire ragadnak a pasik. Csak az az egy nem kíván, akit szeretek...

Megcsalhatnám, persze, akkor legalább végre kefélnék egy jót. A kapcsolatunk elején megállapodtunk, hogy ha becsúszik egy félrelépés, nem kell könnyes vallomás, meg dráma, a lényeg, hogy ne tudja meg a másik. Hogy Ő élt-e a „lehetőséggel” azt nem tudom. Igazából nem is érdekel. Ha mással akarna lenni, akkor elhagyna, ahogy én is Őt. De pont ez a baj. Szeretjük egymást, együtt akarunk élni. A hűtlenség lenne a megoldás? Vagy dobjam ki, mert nem elégítette ki a gyarló testi vágyaimat?! Vagy próbáljam apáca módban élvezni az életet, és örüljek, hogy ettől eltekintve minden szép és jó? Szívesen venném mások tapasztalatait, akik hasonló cipőben járnak/jártak!

Hozzászólna?

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.
Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem mindegy, hogy okos vagyok-e, ha csak dugni megyünk?

2014.04.12. 15:33 -

Szoktam olvasgatni az oldalt, mindig találni egy-két érdekes témát; vagy ha a téma éppen nem is olyan érdekes, a hozzászólások mindenképpen megérnek egy-két perc időtöltést. A jelen témában azonban nem igazán találtam még cikket, kommentet (bár az is lehet, hogy felületesen olvastam), így érdekelne, hogy ha a pasik mindig azt hangoztatják, hogy okos, csinos barátnőt akarnak, akkor ha végre találnak egy ilyet, miért húzzák fel a nyúlcipőt és gyorsulnak fel százra 4,2 mp alatt? Tudom, hogy sokakban nagy ellenszenvet fog kelteni az írásom és „magától elszállt” embernek fognak tartani, de nem igazán érdekel. Mivel amit leírok, az a színtiszta igazság” – már a bevezetőből is egyértelmű, hogy a mai posztban olvasható levelet egy különleges hölgytől kaptuk, így passzol is hozzá a különleges álnév, amivel a Randiblog ezennel megajándékozza: nálunk Zenina néven fog szerepelni.

Zenina még az előtt írt nekünk, hogy megjelent volna összeállításunk arról, hogy a férfiak miért a butább nőket szeretik, de mégis az alábbi sorok, mintha arra a posztra reagálnának. Volt már olyan férfi, aki Zeninának kerek perec megmondta, hogy túl okos – szóval úgy látszik, a férfiaknál tényleg hátrány, ha egy nőnek esze van. Hogy mennyire, az alább olvasható. Zenina arra számít, hogy rosszindulatú megjegyzéseket fog kapni, hát ha ön valami kevésbé csípőset szeretne hozzáfűzni, vagy esetleg pontosan ugyanezt tapasztalja a világban, akkor is várjuk az ön levelét is a Randiblog email-címén!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme a hét 3 legmeghatóbb története

2014.04.11. 17:15 -

Ez a poszt három rövid, megható és képekkel illusztrált történetet tartalmaz, mindegyiknek egy-egy pár a főszereplője. Az első sztoriban Kristy és Adam Brutnellt mutatjuk be, a huszonéves brit fiatalok három hónapja randiztak, amikor Kristy egyik reggel arra ébredt, hogy egyik lábát sem tudja mozgatni. Az orvosok megállapították, hogy ennek oka az, hogy gyógyíthatatlan sziringomiéliában szenved, ami azt jelenti, hogy a gerincvelőjében ciszták keletkeztek, amiket műtéttel sem lehet eltávolítani, és ez az ő esetében bénuláshoz vezetett. Kristy azóta kerekes székben él, de az igazi főhős ebben a sztoriban talán nem is ő, hanem a szerelme: aki a betegség ellenére is kitartott mellette. Bár csak három hónapig tartott kapcsolatuk kezdetén a felhőtlen boldogság, Adam tavaly elvette feleségük Kristyt, aki ragaszkodott hozzá, hogy az első táncot akkor is kerekes szék nélkül táncolja el a lagzin újdonsült férjével. Ez a pillanat látható a képösszeállításban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy volt feleség, két gyerek, egy teljesen megborult élet

2014.04.10. 16:55 -

Az ok, amiért billentyűzetet ragadtam, az, hogy egy sajnos mindennapos történet másik oldalát is leírjam. Rengetegszer lehet hallani, olvasni, tapasztalni, hogy egy nőt, családanyát, otthagy a férje, egy vagy több gyerekkel, és továbbáll. Igazából a kiváltó ok teljesen mindegy is. Jó esetben mindenki sajnálja az elhagyott nőt, hogy mit kezd magával, fog-e kelleni egy másik férfinek, hogyan tud továbblépni, stb. De adott esetben meg kellene említeni a másik felet is, a férfit. Jelen helyzetemben én vagyok az, akit elhagytak” – szerencse, hogy a mai posztban közölt levél beküldője, Zsolt ilyen részletes és világos bevezetőt írt mondanivalója elé, mert sokkal többet mi sem tudnánk hozzáfűzni. Zsolt roppant érzékletesen írja le alább, mennyire meg tudja viselni egy férfit is, ha házassága véget ér, úgyhogy előre figyelmeztetjük minden olvasónkat, hogy ettől a levéltől nem fognak jó kedvre derülni. De attól még, hogy nem vidám a téma, muszáj róla beszélni, ezért ha ön is hozzátenne valamit, ha reagálna Zsolt beszámolójára, vagy ha szívesen megírná saját történetét, kérjük, küldjön levelet a Randiblog email-címére!

shutterstock 134583677
Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme a bugyi-melltartóból álló menyasszonyi ruha

2014.04.09. 17:24 -

Egy esküvői ruhának hagyományosan az a feladata, hogy nőiesnek, vonzónak, fiatalnak és szűziesen szépnek, érintetlennek mutassa viselőjét. A jelenleg Sydney-ben folyó divathét fotóanyagában találtunk egy olyan menyasszonyi ruhát, ami ezekből mindet tudja, a szűzieset kivéve. A szűziesség helyett cserébe enyhén kurvás, mivel ez egy olyan menyasszonyi ruha, ami ruhát gyakorlatilag nem, csak fátylat, bugyit és melltartót tartalmaz. Van ugyan egy kis csipke a modellen melltől lefelé, de az egész átlátszó, átlátszóbb, mint a fátyol.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Öt ok, amiért a férfiak a butább nőket szeretik

2014.04.08. 17:07 -

Nem, tényleg nem minden férfi szereti a náluk kevésbé okosabb nőket, eszünkben sincs általánosítani. De ha már olyan gyakran előfordul ez a jelenség, akkor itt az ideje, hogy beszéljünk róla. Posztunkban azokat az okokat keressük, hogy azok a férfiak, akik tudatosan keresik a náluk gyengébb intelligencia-hányadossal rendelkező partnert, mi okból teszik azt. A válasz eléggé egyértelmű. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Válságban lévő kapcsolatok 5 árulkodó jele

2014.04.07. 17:08 -

A boldog családok mind hasonlók egymáshoz, minden boldogtalan család a maga módján az” – az Anna Karenina első mondata aforizmává vált, de Tolsztoj regényének megjelenése óta annyit haladt már előre a tudomány, hogy akármilyen változatosak is a boldogtalan kapcsolatok, azért bizonyos közös jegyekről mégis fel lehet ismerni őket kívülről is. Ezt mondja legalábbis Theresa DiDonato pszichológus a Psychology Today összeállításában, és ő fel is sorol öt jegyet, amikből arra következtetünk, hogy a szemünk előtt játszódó kapcsolat (pl. egy barátunké vagy rokonunké, akár saját szüleinké) az esetleg felhőtlennek látszó felszín alatt válságban van.

shutterstock 88122526
Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Mindenki hülyének nézett, hogy megint esélyt adok neki

2014.04.06. 16:21 -

Szeretnék Henrietta levelére rákontrázni. Az én tapasztalatom azt mutatja, hogy igenis lehet kutyából szalonna, és ha vannak érzelmek, akkor egy pasi is képes megváltozni” – a mai posztban közzétett levél beküldőjének a Bíborka álnév jutott, és ő már a nagyon sokadik olyan hölgy, aki arról ír nekünk, hogyan szenvedett egy felemás kapcsolatban. Ő maga szépen lassan szerelmes lett, szíve választottja azonban nem akart komoly kapcsolatot, és emiatt kétszer is szakítottak. Ön ilyen helyzetben adott volna harmadszorra is újabb esélyt a férfinak? Bíborka megtette, alább olvasható, hogy mi lett a dolog végkimenetele. Ha ön is szívesen elmesélne egy sztorit, ha véleménye vagy hozzáfűznivalója van, ajánljuk figyelmébe a Randiblog email-címét, ahol folyamatosan várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A nők picit jobban válogathatnak az életben is

2014.04.05. 17:10 -

Egy ideje már néha olvasgatom az itt megjelent randisztorikat, és arra lettem figyelmes, hogy elég sok nő panaszkodik itt a pasikra. Már többször is gondoltam rá hogy férfi létemre írok én is valami elgondolkodtatót, mert szerintem sok esetben a nő is tehetne ellene. Nem bántani akarom a nőket, inkább csak remélem valaki tanul belőle” – őszintén szólva kicsit fenntartásokkal kezdtük olvasni ezután a bevezető után Vince levelét, mert aki azt mondja, hogy „nem akarlak bántani, de”, az általában igenis bántó szokott lenni utána. Vince mégsem az, hanem rengeteg érdekes gondolatot és tapasztalatot fogalmaz meg a társkereséssel kapcsolatban, amiről minden alkalommal azt hisszük, hogy na most már tényleg kiveséztük a témát. Ha ön reagálna Vince alábbi fejtegetéseire, vagy ha elmesélné saját tapasztalatait, kérjük, írjon nekünk ön is! A Randiblog szokásos email-címén várjuk az üzeneteket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Már az egész gép minket figyelt

2014.04.04. 19:52 -

Olvasván a twitteres pasikereső sztorit, csak szeretném üzenni, hogy ez nem új, ugyanígy találtam meg valakit csak éppen a Facebookon, a légitársaság és az emberek segítségével” – mindössze ennyi állt egy üzenetben, amit ezen a repülős héten a hétfői posztra válaszul kaptunk egy olvasónktól, akit nem Izidórának hívnak, de mi mégis Izidórának fogjuk hívni. Persze nem szeretjük, ha felcsigázzák a kíváncsiságunkat, de nem elégítik ki, ezért megkértük Izidórát, hogy most már mesélje el az egész sztorit, hadd jelentethessük meg a Randiblogban. Izidóra egy újabb levélben meg is írta a teljes történetet, alább olvasható – ha ön is szívesen mesélne, ha véleménye vagy hozzászólása van furcsa ismerkedések vagy egyébként párkapcsolatok tárgyában, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

180 ezer egy menet a szexrepülővel

2014.04.03. 17:14 -

Már régóta van társkereső repülőjárat, és évekkel ezelőtt volt egy hír arról is, hogy egyes repülőkön bevezetik, hogy külön ülés lesz a szerelmeseknek. Egy Las Vegas-i cég azonban most még tovább ment: náluk az egész repülő szerelmesek részére van kialakítva, sőt, egyenesen szerelmeskedéshez. Az egésznek nem is a közlekedés a célja, hanem csak az együttlét élménye, azaz a Love Cloud nevű cég egy elég eredeti randihelyszínt kínál a romantikára (és szexre) vágyóknak. Ezentúl ha egy férfi szobára menne egy hölggyel, de mondjuk pont nincs egy üres szoba sem egész Las Vegasban (aminek persze nulla a valószínűsége), akkor szobára menés helyett most már lehet repülőre menni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Öt ok, amiért a férfiak szeretik a kövér nőket

2014.04.02. 15:41 -

shutterstock 146995403

Tévedés, hogy a férfiak undorodnak a duci nőktől, maximum nem vállalják fel vonzódásukat a haverok előtt. Pedig akiknek volt már dolguk kövér lányokkal, azok megtapasztalták már az ezzel járó előnyöket is. Most összeszedtük, mik is ezek, miért teszi le a voksát egyre több pasi a molett csajok mellett. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

15 nagyon hülye ok a szakításra

2014.04.01. 16:41 -

Szakítani rossz is, nehéz is, és nem csak annak, akit éppen faképnél hagynak. A tisztességes szakításhoz hozzá tartozik egyrészt, hogy az ember nem lelép egy szó nélkül, vagy esetleg SMS-ben megüzeni, hogy pá, hanem szemtől szembe elmondja leendő exének, hogy a kapcsolatnak vége. Az elmondásba továbbá illik beleszőni valami normális okot is, hogy a másik tudja, hogy miért szakadt vége a szerelemnek. A Reddit felhasználói összegyűjtöttek egy szép adag ilyen indokot, de természetesen a legviccesebben hülye fajtából. A Huffington Post ezek közül kiválasztotta a 15 legütőképesebbet, ezeket soroljuk fel alább – volt ám saját gyűjtésünk is korábban, azt itt találja.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Kikönyörögte a Twitteren, hogy keressenek neki pasit

2014.03.31. 17:52 -

Újabb megerősítés nőknek: ha megtetszik egy férfi, nem kell ölbe tett kézzel várni, hogy hátha észrevesz és odajön, hanem érdemes ráhajtani az illetőre. A mai történet főszereplője a fenti képen látható hölgy, de mondjuk kétségtelen, hogy ő sem úgy hajtott rá a férfira, aki megtetszett neki, hogy odament hozzá, hanem a találkozást követően kezdte nyaggatni a Twittert, hogy keressék meg neki szíve választottját. A sztorit az ABLX Boston nevű oldal tette közzé először, a részleteket alább olvahatja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az exem mindent elmesélt a férjemnek

2014.03.30. 15:34 -

Rendszeresen olvasom a blogotok, és úgy éreztem, hogy most érett meg bennem igazán, hogy én is „papírra vessem” gondolataimat. Derült égből villámcsapásként harminc egynéhány évesen kellett megtudnom a valóságot” – ezzel kezdi Amadea álnevű olvasónk a levelét. Már a poszt címéből is sejteni lehet, hogy mivel kapcsolatban érkezik ez a bizonyos villámcsapás, úgyhogy többet nem is lövünk le előre a bevezetőben a történetből, majd Amadea szépen elmeséli a sztorit, ami egyébként két külön sztorinak tűnik egészen addig, míg a végén a kettő össze nem kapcsolódik. Ha ön is megosztaná velünk saját történetét, ne habozzon tovább, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sok dolgot kipróbáltam, de vannak határaim

2014.03.29. 17:43 -

Először is érdekes volt olyan szempontból Zoltán levelét olvasni, mintha csak én írtam volna, csupán egy férfi és nem egy nő gondolatai. Nem tudom pontosan,hogy hogyan működnek a mai 30-as nők, hiszen én a másik oldalon állok, de hosszú párkereső oldalakon eltöltött idő után én is éreztem, hogy valami nem stimmel „velünk”, mert rengeteg férfi már azon meglepődik, ha némelyikünk 2 értelmes mondatot össze tud rakni. Én 13 évre visszamenőleg tudok sajnos hasonló élményeket elmesélni” – az Auguszta álnevet adtuk annak az olvasónak, akitől a mai posztban olvasható levél érkezett. A levél azonban elsősorban nem arról szól, hogy a nőkkel mi a probléma, hanem arról, hogy a férfiakkal mi – többek között a pornó, vélekedik Auguszta. Olvassa el az alábbi néhány bekezdést, aztán ha hozzászólna, vagy megosztaná saját történetét vagy tapasztalatait, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megvan, kinek jönnek be a nőies férfiak

2014.03.28. 18:27 -

Úgy látszik, ez egy ilyen híres-sajtóközleményes hét volt, egy posztot kedden már összeállítottunk az addig bejött anyagokból, de a széria nem állt meg akkor, szerdán és csütörtökön is jelentkezett egy-egy társkereső, ma pedig a Durex küldött szét pár érdekes adatot szexről-szerelemről és nagy ellenségükről, az okostelefonokról. Nézzük a három hírt szép sorrendben!

shutterstock 117494605
Távolról sincs vége, olvasson még »

Összefeküdtünk, amikor otthon voltam látogatóban

2014.03.27. 15:52 -

Rendszeresen olvasom a blogot itt a Velveten. Kíváncsi vagyok, másnak is van-e hasonló gondja, baja, mint nekem” – ezzel kezdődik Hajnalka levele, ami teljes egészében alább olvasható (a Hajnalka természetesen álnév, senki nem igazi nevén szerepel nálunk). Nem könnyű egy nagy szerelmet elengedni, ez a mai poszt legnagyobb tanulsága, hiszen ez egy olyan történet, ami nagyon régen kezdődött, és Hajnalka azt írja, még most is csak „talán elindult” azon az úton, ami a lezáráshoz vezet. Önnek is van hasonló tapasztalata? Mit tanácsolna Hajnalkának, egyet ért vele egyáltalán? Kérjük, írja meg véleményét vagy saját történetét, és küldje be a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Esküvőről twitteléssel félmilliót lehet keresni lagzinként

2014.03.26. 17:55 -

Egy tisztességes esküvőhöz csomó minden kell. Pap/anyakönyvvezető, vőfély, fotós/videós, virágos, fodrász, sminkes, zenekar/DJ, stb. és úgy látszik, a listához hamarosan csatlakozni fog az esküvői twittelő is. Sokadikra is nehéz elhinni, hogy ez komoly, de úgy látszik, a Huffingtonpost újságíróját nem szívatták, hanem egy tényleg létező szolgáltatást ajánlottak neki az alábbi képen megörökített és megosztott emailben. Az állás neve Social Media Wedding Concierge, amit pl. úgy fordíthatunk, hogy esküvői közösségimédia-portás. Alább részletezzük, hogy potom 3000 dollárért, azaz több, mint hatszázötvenezer forintért milyen szolgáltatásokat nyújt egy ilyen portás a házasulandó ifjú pár számára.

shutterstock 152880446 (1)
Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... 81

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Spanyolország
    Spanyolország Válasszon a kedvező ajánlatok közül, 82 710 Ft / fő / 9 éjtől!
  • Lejár a Szép-kártyája?
    Lejár a Szép-kártyája? Használja fel időben, foglaljon most! 5 500 Ft / fő / éjtől
  • Kréta
    Kréta Nyaraljon a káprázatos görög szigeten! 54 900 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés