horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Nem szabad ennyit változni egy férfiért

3 órája Módosítva: 2016-02-06 19:43:51
24

Sok téma kapcsán gondoltam már rá, hogy írok nektek, de Gvendolin története után végképp elérkezettnek érzem az időt” – Dóra levelének a bevezetőjét idézzük most, maga a levél alább olvasható. Gvendolin azt írta, legutóbbi kapcsolatában teljesen elvesztette az önbizalmát, és Dóra hasonlóról számol be, de más összefüggésben. Vajon hol van az a pont, amikor már nincs értelme küzdeni egy kapcsolatért? Olvassa el Dóra gondolatait és tapasztalatait a témáról, aztán írja meg nekünk a sajátjait és küldje be a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

17 éves, rákos, retikülre és esküvőre gyűjt

tegnap, 15:52 Módosítva: 2016-02-06 15:57:52
3

A brit Emma Louise Cosgrove 12 éves volt, amikor először találták rákot a lábában. A csontban keletkezett daganatot eltávolították, jött a kemoterápia, de sajnos a betegség újra és újra visszatért. 18 műtétet hajtottak rajta végig azóta, mivel daganatot találták a másik lábában, a tüdejében és a bordáiban is.

Tavaly év végén hetedszerre diagnosztizáltak rákot a most már 17 éves lánynál, de ezúttal már nincs lehetőség a műtétre, és a kemoterápiát is abbahagyták, mivel semmit sem javított a helyzeten – az orvosok a fájdalomcsillapításon kívül nem tudnak már segíteni Emma Cosgrove-on. Úgyhogy az édesanya a Go Fund Me című oldalon keresztül a nyilvánossághoz fordult segítségért, várják az adományokat, hogy az utolsó hónapokat minél szebbé tehessék a lány számára.

Távolról sincs vége, olvasson még

Van, amikor mindenki elnézi a nyilvános szexuális zaklatást

február 4., 13:53 Módosítva: 2016-02-05 11:08:48
42

A fenti videót készítő Joey Salads esetleg lehet, hogy rémlik éles memóriájú olvasóinknak: ő csinálta azt a videót, amit nyáron mutattunk, és arra szolgált bizonyítékul, hogy roppant egyszerű egy lány italába randidrogot csempészni. Most lett egy újabb, hasonlóan erős reakciók kiváltására alkalmas ötlete, az méghozzá, hogy le kéne tesztelni, hogy az egyszeri plázajáró tesz-e valamit, ha azt látja, hogy a szeme előtt nyíltan szexuálisan zaklatnak valakit. A jó hír: általában igen.

A kivételről filozofáljunk alább egy sort!

Távolról sincs vége, olvasson még

Teszt: a villámcset simán veri a Tindert

február 3., 14:45 Módosítva: 2016-02-04 13:15:18
22

Egy pár félresiklott tinderes és happnös ismerkedés után egy teljesen más műfaj felé vettem az irányt, elmentem egy szervezett randira. Jó, ezt nem úgy kell elképzelni, hogy megkértem egy céget, hogy keressenek nekem párt adott paraméterekkel, egyáltalán nem (sajnos). A Villámcsetre neveztem be, amit tulajdonképpen már jól ismertem az amerikai limonádékból, miszerint leülsz valaki mellé pár percre, jópofiztok egyet, aztán jöhet a következő jelölt.

Eléggé a sorsra van bízva, hogy ki kerül bele egy ilyen etapba, szóval emiatt még izgalmasabb a dolog. És ugye az is tuti, hogy ha már valaki hajlandó elmenni egy ilyen zsákbamacska randisorozatra, akkor nem feltétlenül az a célja, hogy csak keféljen egy jót. Arra ott a Tinder, ugye. Szóval érdekesnek ígérkezett az este, kicsit izgultam is, bevallom. Igaz, hogy nem kifejezetten az ismerkedés motivált – inkább szerettem volna megtapasztalni, hogy hogyan működnek ezek a villámrandik

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt egy féltékeny, de jó humorú nő jegygyűrűje

február 2., 11:36 Módosítva: 2016-02-03 10:42:32
86

A jegygyűrűk belsejébe szokás belevésetni valamit, mondjuk a házasok nevét, az esküvő dátumát vagy valami romantikusat, esetleg azt, hogy „szeretlek”. Hát ezeknél eredetibb ötlete volt egy olyan nőnek, aki egy Imgur-júzer haverjához ment feleségül. A nő az alábbi szöveget vésette bele a férje által hordott jegygyűrűbe, oda, ahol csak akkor látszik a felirat, amikor a viselője leveszi a gyűrűt.

My best friend's wife had this engraved into his wedding ring.They have an awesome hilarious marriage and this is just a slice of her humor.
Távolról sincs vége, olvasson még

5 szerelmes dal, amit egy feldolgozás totál átértelmezett

február 1., 17:29 Módosítva: 2016-02-02 14:23:17
10

A feldolgozások akkor érdekesek, ha hozzáadnak valamit az eredeti dalhoz, vagy teljesen más megvilágításba helyezik azt. De pár feldolgozás nemhogy megvilágít vagy stílust vált, hanem teljesen más értelmet ad egy-egy dalnak, akár anélkül, hogy a dalszövegen bármit változtatna. Mivel a könnyűzenének úgyis kedvelt témája a szerelem, így ezeknek az átértelmezésekhez gyakran pont a párkapcsolatokhoz van köze. Alább 5 eklatáns és nagyon híres példát hallgathat meg erre – ön tudta, hogy ekkora különbség van az eredeti verzió és a feldolgozás között?

Távolról sincs vége, olvasson még

Emiatt (sajnos) egyikünknek sincs bűntudata

január 31., 18:32 Módosítva: 2016-02-01 09:44:26
9

Segítséget szeretnék kérni, akár tőletek, akár az olvasóktól. Előállt egy fura helyzet, amit nem érzek rossznak... Pedig kellene” – így kezdte a levelét Zella és rögtön nagyon kíváncsiak lettünk, hogy mi lehet pontosan a szituáció. Csakúgy, mint tegnap Barsz, Zella is egy olyan kapcsolatról ír, aminek elvileg nem lenne szabad léteznie, mégis létezik – és igen, Zella is tanácsot kér, hogy most mi legyen. A kérdés végső soron ugyanaz a téma, hogy mi számít megcsalásnak – ez a konkrét eset ön szerint az? Ha elolvasta, hogy miről van szó, kérjük, szavazzon, vagy még jobb, ha egy pár mondatban kifejti, hogy ön mit tenne Zella helyében és miért, aztán elküldi véleményét és tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére. Köszönjük!

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyötrődtem magamban, hogy ezt nem kéne

január 30., 16:44 Módosítva: 2016-01-31 18:34:17
7

A Barsz álnevet dobta a gép az alábbi levél beküldőjének: ez a név török eredetű és a jelentése párduc, ami már csak azért is talán egész találó, mert Barsz saját bevallása szerint nem egy könnyű eset. És az az eset sem könnyű, ami most esett meg vele: egy olyan lánnyal jött össze, akivel nem kellett volna. Hogy miért nem, azt majd elmeséli ő alább, csak előbb hadd szóljunk már most, hogy Barsz tanácsot kér erre a bonyolult szituációra. Ön mit mondana neki? Esetleg volt már hasonló helyzetben? Ha nem éri be azzal, hogy a szavazógépen kattinthat egyet, akkor kérjük, írja meg tapasztatait, illetve tanácsait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kell lennie valaminek, amit szégyell, nem akar elmondani

január 29., 16:52 Módosítva: 2016-01-30 17:24:09
8

Gvendolin levelére szeretnék válaszolni, avagy hasonló tapasztalatot elmesélni. Ha megjelenítitek, ha nem, jó kiadni magamból. Elnézést, lehet, hosszan fogalmazok, rizsázom, telóról pötyögtem, lehet pár elírás” – ezzel a bevezetővel kezdi levelét Szaléz, akinek a története annyiban hasonlít például Gvendolinéra, hogy ő is távkapcsolatban élt. A fő ok azonban, amiért Szaléz leírta ezt a történetet, az, ahogy a szakításra sor került most az ünnepek alatt. Pontosabban Szaléz szerint ezt nem is lehet szakításnak nevezni... de persze nem fogjuk helyette elmesélni, hogy mi történt, minden alább olvasható. Ön is ment már keresztül hasonlón? Meséljen ön is! Történetét a Randiblog e-mailcímére várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szakított egy barátja? 6 dolog, amit ne mondjon neki

január 28., 13:42 Módosítva: 2016-01-29 14:18:11
7

Rengetegszer van szó arról a Randiblogon, hogy mit tegyünk, ha véget ér a kapcsolatunk, de viszonylag ritkán kerül szóba az, hogy az ember hogyan viszonyuljon ahhoz a helyzethez, ha nem ő maga szakít, hanem egy hozzá közel álló személy kapcsolata ér véget. A Psychology Today-en találtunk egy rövid útmutatót erre a szituációra Theresa E DiDonato pszichológustól, aki nem úgy közelíti meg a témát, hogy mit kell ilyenkor csinálni, hanem ehelyett arról szedett össze hat pontot, hogy mit nem szabad ilyenkor mondani annak a barátunknak/rokonunknak, aki pont egy szakításon próbálja túltenni magát.

Érdemes végigolvasni az alábbiakat, mert pontosan akkor van ránk, mint barátra szüksége az ismerősünknek, amikor egy olyan nehezen feldolgozható helyzetbe kerül, mint amilyen egy szakítás is. Aki éppen egy párkapcsolati problémával küzd, az gyakran fordul a haverjaihoz segítségért – hát íme, mi az, amit a legjobb szándékkal szokás mondani, de igazából csak ront a helyzeten.

Távolról sincs vége, olvasson még

105 nemvékony menyasszony megmutatja a ruháját

január 27., 16:51 Módosítva: 2016-01-28 10:56:43
11

A fenti videót a DailyDoton találtuk, akik most készítettek interjút a Lolly Likes Fatshion című blog skóciai készítőjével. Amint az az oldal címében is benne van: itt kövérek divatjáról van szó, és különösen nagy sikert aratott az a tavaly elindított kezdeményezés, amiben ez a bizonyos Lolly saját esküvői ruhájához kért ötleteket olvasóitól.

Lehet, hogy ön gondolt már erre, lehet, hogy nem: tény, hogy ha valaki esküvővel, menyasszonyokkal kapcsolatos dolgokra keres rá az interneten, csak karcsú nőkre szabott ruhákat lát, illetve azt, hogy mennyit kell fogyni ahhoz, hogy az ember férjhez mehessen. Szinte úgy tűnik, mintha a nem vékony nők nem is mehetnének férjhez, mintha a túlsúlyos férfiak nem nősülhetnek. Hát pedig de – ez mondja ez a bizonyos Lolly és ez látszik a hozzá beküldött képekből készült videón is.

Kapott ugyanis rengeteg választ és fotót túlsúlyos menyasszonyoktól, hogy ők milyen ruhában mentek férjhez, ezek közül 105 látható a fenti videón vagy képsorozatként itt. Elég beszédes összehasonlítani ezeket a képeket azokkal a fotókkal, amikor egy divattervező próbálta meg teltebb nőkkel bemutatni esküvői kollekcióját – teljesen más kategória a kettő.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nők véleménye 6 pasistílusról

január 26., 17:22 Módosítva: 2016-01-28 10:56:43
19

És akkor egyszercsak szembejött a fenti videó arról, hogy mit szólnak a világ különböző tájairól származó (és feltehetőleg a Kanadába vándorolt) nők a férfiak különböző öltözködési stílusairól. A felvételen ugyanaz férfi van hatféleképpen beöltöztetve, és a csajok mindig azt értékelik, hogy randiznának/összejönnének-e egy férfival, aki így öltözik.

Meg kell, hogy mondjuk, hogy a műhajat vagy műbajszot tartalmazó szettek elég nagy hátránnyal indulnak, de a lényeg, hogy van három egyértelmű győztes, míg a másik három stílust egyhangúlag lealázta a bizottság. Alább azért kicsit részletesebben is összefoglaljuk, melyik stílusra mit mondanak az egész bolygót reprezentálni hivatott nők – aki akarja, legközelebb vegye ezt figyelembe, amikor csajozni megy.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lakodalmi táncra menyasszony így még nem reagált

január 25., 17:03 Módosítva: 2016-01-26 12:36:44
20

Négy rövid történetet mutatunk önnek ebben a posztban, az első kettő egy-egy lánykéréssel kapcsolatos, a második kettő pedig egy-egy esküvőt mutat be. Változó mértékben megható és jópofa mindegyik, kezdve a 28 éves Lee Piddington akciójával, aki még karácsonykor találta ki, hogy 29 éves barátnőjének, Kirsty Bailey-nek megkéri a kezét. Kért hozzá egy kis segítséget.

1.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt elég aktív férfiként nehéz volt megélni

január 24., 17:49 Módosítva: 2016-01-25 13:26:28
5

Fanninak üzennék” – ezzel kezdi alábbi levelét Timót, úgyhogy a szöveg elé még gyorsan ideszúrunk egy gyors emlékeztetőt Fannival kapcsolatban. Ő arról írt nekünk egy korábbi posztban, hogy egyre jobban úgy érzi, a barátja elhanyagolja, már alig van szex, és Fanni úgy érzi, gyakorlatilag újra szingli lett, holott elvileg még tart a kapcsolata. Mit kell ilyen helyzetben tenni?

Na erre van egy-két ötlete Timótnak azok után, hogy ő is megjárt már egy hasonló szituációt, ami Fannihoz hasonlóan őt is igencsak megviselte. Nagyon sok érdekes és hasznos dolog szerepel az alábbi levélben, de ha ön úgy érzi, azért szívesen hozzátenné még a saját tapasztalatait is, mindenképpen írjon! A Randiblog e-mailcímére várjuk hozzászólását, történetét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Sérült a feleségem, a gyerekem, a szerelmem

január 23., 16:33 Módosítva: 2016-01-24 19:07:19
25

Idén eddig a legtöbb levelet az újév napján megjelent poszttal kapcsolatban kaptuk, amiben Algernon azt írja, bár boldog kapcsolatban él, egyre komolyabban fontolgatja, hogy ne lépjen-e félre. Mindenki beadja egyszer a derekát, viszont senki nem sérülne egyetlen éjszakától... végülis miért ne?

Mint a múlt héten Klarissza, az alábbi sorok beküldője, Bertram szintén Algernonhoz szól, és ő is egészen egyértelmű választ ad, méghozzá annak alapján, hogy ő maga egyszer a félrelépés mellett döntött hasonló helyzetben. Olvassa el, mit mond, miket tanácsol Bertram, aztán szóljon hozzá a témához ön is, azaz írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Találja ki, hogy ezt a szobát férfi rendezte-e be vagy nő!

január 22., 14:23 Módosítva: 2016-01-22 21:47:47
20

A lakások feldíszítését általában hagyományosan női tevékenységnek szokták tekinteni (mondjuk az is igaz, hogy bárminek a feldíszítését hagyományosan női munkának szokták tekinteni). Persze ez manapság már távolról sem feltétlenül van így, de azért ha egy lakásban/szobában férfi végzi a lakberendezést, akkor az gyakran meglátszik – az ilyenekre lehet mondani, hogy tipikus agglegénylakás.

Ezzel a teszttel kipróbálhatja, hogy ön észreveszi-e azokat az apró, rejtett jeleket (viccelünk), amik elárulják, hogy a lakás/szoba használója/berendezője nő volt-e vagy férfi... vagy éppen régóta egyedül élő agglegény! Fotókat mutatunk, és önnek csak a lakó nemét kell eltalálnia – előre szólunk, hogy könnyebb lesz, mint gondolná.

Lakásbelsőket mutatunk. Ön szerint inkább férfiasak vagy inkább nőiesek?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

1944-ben szétszakította őket a háború, 71 évvel később újra találkozott a szerelmespár

január 21., 20:57 Módosítva: 2016-01-22 13:38:05
11

Norwood Thomas 1944-ben, 21 éves korában érkezett az USA-ból Londonba, hogy részt vegyen a II. világháborúban. Itt ismerkedett meg az akkor 17 éves Joyce Morrisszal. A kapcsolatuk nem volt hosszú életű, Thomasnak el kellett mennie Franciaországba, és ugyan a háború után próbálta magához hívni Morrist az USA-ba, a lány nem akart menni - írja a Jezebel. A történet 71 évvel később kapott folytatást, nem is akármilyet. Thomas túltette magát a fiatalkori szerelmén, megházasodott, gyerekei születtek, a régi szerelem eszébe sem jutott. A felesége viszont 2010-ben meghalt, és a férfi egyre többet gondolt a régi szerelemre. A sors ócska romantikus filmekbe illő fordulatot hozott egy nap.

Távolról sincs vége, olvasson még

1,5 millió lány szerelmes belé, az egyikkel össze is jött

január 21., 16:17 Módosítva: 2016-01-22 14:33:50
1

Van, vagyis 2007 és 2012 között volt egy olyan mesefilmsorozat a Disney Channel nevű adón, hogy Waverly Place varázslói. Ennek a főszereplője Selena Gomez volt, aki azóta ugye szupersztárrá nőtte ki magát. Az öccsét a most 21 éves Jake T. Austin játszotta, aki szintén rengeteg fiatal (lány) rajongót gyűjtött magának, és velük találkozgatni is szokott munkája részeként olyan rajongói eseményeken, mint pl. az alábbi.

A photo posted by Jake T. Austin (@jaketaustin) on

Éppenséggel nem példátlan a sztori a világtörténelemben, de azért mindenképpen hírértékű: ez a bizonyos Jake T. Austin valóra váltotta minden tizenéves lány álmát, és pontosan az egyik ilyen eseményen megismerkedett, majd később összejött az egyik rajongójával. Közös képet is posztolt magukról nemrég.

Távolról sincs vége, olvasson még

Féltékenységből az utcán lemeztelenítette feleségét

január 20., 17:15 Módosítva: 2016-01-21 14:36:46
13

A hét tanulsága eddig: aki nem tudja párkapcsolati problémáit emberhez méltóan kezelni, az vigyázzon, mert a videója könnyen felkerül a LiveLeakre. Tegnap egy feleség vetkőzött ki magából és ment neki férje szeretőjének, ma meg egy olyan videó kezdett terjedni vírus módjára, amiben egy férj vesztette el az eszét állítólag azok után, hogy arra ment haza, hogy felesége hét különböző férfival szexcsetel és meztelen képeket is küldözget nekik magáról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megtépi, majd ledobja férje szeretőjét egy hídról

január 19., 12:50 Módosítva: 2016-01-20 15:18:24
17

Na például a fenti jelenet is elkerülhető lett volna, ha a filmen nem szereplő férj elolvassa a tegnapi posztot és követi a pszichológus tanácsait. De nem követte, és megcsalta a feleségét egy nővel, amire a feleség rájött, aztán elkapta a csajt és itt kezdődik a felvétel, amit a LiveLeakre töltöttek fel minimális magyarázó szöveggel.

Elég sok borzalmas dolog történik a videón: az állítólagos szeretőt rendesen megtépi az őrjöngő nő, majd a hajánál fogva vonszolja az utca közepén. Aztán van egy vágás a felvételben, hirtelen ott terem még egy nő, és ketten együttes erővel ledobják az áldozatot egy hídról valami nem túl mély vízbe.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 tipp arra, hogy monogám kapcsolatát kinyissa

január 18., 17:50 Módosítva: 2016-01-19 16:12:04
11

Elisabeth A. Sheff egy amerikai pszichológus, akinek összeállítását a Psychology Today-en találtuk meg. A téma a nyitott kapcsolat, azaz egészen konkrétan az, hogy ha az ember monogámiában él valakivel, de a párján kívül más szexuális partnert is szeretne a kapcsolat megszakítása nélkül, akkor mit kell tenni.

A szakértő már az elején hozzáteszi, hogy bár tapasztalatai szerint gyakrabban fordul elő, hogy egy párból a férfi az, aki vágyik a nyitott kapcsolatra, míg felesége/barátnője elzárkózik az ötlettől, azért előfordul rengeteg egyéb felállás is, akár ennek az ellenkezője is, azaz hogy a nő akar nyitott kapcsolatot, a férfi viszont maradna a monogámiában. A lényeg viszont alább következik, kiválogattuk az öt legfontosabb, leghasznosabb tippet azoknak, akiknek szintén megfordult már a fejükben, hogy változtatnának ilyen irányban a párkapcsolatukon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Melegpár a Star Warsban? Nem ők az elsők!

január 17., 12:27 Módosítva: 2016-01-18 12:33:44
51

A napokban csodálkoztunk rá, hogy a Csillagok háborúja új epizódjában az egyik szál mintha egy melegszerelemről szólna: mintha lenne egy kis romantika Finn és Poe között. Mint tudjuk, semmi sem új a nap alatt, és ez az eset sem az első ilyen a világtörténelemben.

Rengeteg olyan film készült az elmúlt évtizedekben, amiről csak utólag tűnt fel a rajongóknak, vagy akár a készítőknek, hogy az alkotás, vagy annak egy része melegromantikaként is értelmezhető. Alább 5 eklatáns példát mutatunk erre nagyon híres filmekkel. Egy párat valószínűleg ön is látott már közülük, és simán lehet, hogy nézés közben önnek eszébe sem jutott a homoszexualitás. Hát másnak igen, és nem véletlenül.

Távolról sincs vége, olvasson még

Eltelt úgy másfél év, hogy ő egyszer sem kezdeményezett

január 16., 15:43 Módosítva: 2016-01-17 12:54:50
22

Eddig csak olvasgattam a blogot, hátha találok olyan történetet, ami valamennyire hasonlít az enyémhez, és pici segítséget tud nyújtani a helyzetemben de sajnos eddig nem találtam ilyet, így gondoltam megírom az enyémet” – Henriett lett az álneve annak az olvasónknak, akitől az alábbi levelet kaptuk a fenti bevezetővel. Igaza van, olyan, amilyet ír tényleg nem volt még, csak pont a fordított felállás, ami bő egy éve merült fel egy Ödön álnevű olvasónk révén, akinek aztán csomóan válaszoltak. Reméljük, Henriettnek is hasonlóan sok tanács érkezik majd, olvassa el, hogy mi a téma, aztán írja meg nekünk a Randiblog email-címére, hogy ön szerint mit kéne tennie Henriettnek!

Távolról sincs vége, olvasson még

Feltettem egy kérdést egy pasinak, aki velem csalta barátnőjét

január 15., 16:52 Módosítva: 2016-01-17 09:05:57
182

Az új évet egy Algernon álnevű olvasónk levelével kezdtük, és azóta is sorra érkeznek a válaszok Algernon felvetésére. Az alábbi olvasónk – az álneve Klarissza – szintén erre a bizonyos felvetésre reagál. A kérdés nagyjából az volt, hogy ha az ember boldog kapcsolatban él, miért ne lépjen félre, ha már egyszer mindenki ezt teszi, és ha ez az egy kikacsintás feltehetőleg nem veszélyeztetné a kapcsolatot.

Klarissza azt írja, rengeteg mindent megélt már nőként, de most elérkezett egy boldog kapcsolathoz – ebből a szemszögből van egy pofonegyszerű, magától értetődő, de mégsem olyan egyszerű tanácsa. Természetesen nem fogjuk előre lelőni, hogy mi az, kérjünk, inkább olvassa végig ön is Klarissza írását! Viszont ha elvolvasás után van hozzátennivalója, mindenképpen írja meg a Randiblog e-mailcímére gondolatait-tapasztalatait!

Távolról sincs vége, olvasson még

Visszavásárolná az exétől nála maradt ruháit?

január 14., 17:02 Módosítva: 2016-01-14 21:20:14
6

Ez a hét szép lassan átment a bosszúálló exek hetébe. Kedden egy olyan amerikai nőt mutattunk, aki partnere autójában tett kárt, sőt, majdnem partnerében is. Szerdán is egy kissé tébolyultba hajló ötletet találtunk a volt pasi megbosszulására: egy kínai hölgy saját leszívott zsírjából készült szappannal ajándékozta meg az exét. A sorozat most egy svéd nővel folytatódik, hála a The Local helyi kiadásának. Ez a nő jóval pragmatikusabb elődjeinél, és kisebb dilemma elé állítja volt partnerét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Saját zsírjából csinált szappant az exének

január 13., 16:35 Módosítva: 2016-01-14 13:16:25
2

Akik nem ismerik mélyrehatóbban a Harcosok klubja című könyvet/filmet, talán azok is tisztában vannak vele, hogy a kultmű egyik leghíresebb jelenete az, amikor a főszereplők betörnek egy plasztikai sebészetre és ellopják a nőkről leszívott zsírt, hogy szappant főzzenek belőle. Amit aztán kb. ugyanazoknak a szépségmániás nőknek adnak el, akik zsírleszívásra járnak.

Na ehhez hasonló ötlete volt egy Hsziaohsziao (nemzetközi átírással Xiaoxiao) nevű felhasználónak a Twitter kínai verzióján, a Weibón, és az egészet saját fotóival együtt közzétette, volt szerelmének, Hsziaoleinek címezve.

Fogyás előtt és a kész szappannal
Fogyás előtt és a kész szappannal
Fotó: Weibo
Távolról sincs vége, olvasson még

Visszajött az exnője, nem sokon múlt az élete

január 12., 14:36 Módosítva: 2016-01-13 10:43:11
15

Az előző hetet egy elég kemény lebukós videóval indítottuk, amit a többség igazinak ítélt. Hasonlóan meggyőző a fenti felvétel is, de persze mindig mindent szkeptikusan kell fogadni, főleg az interneten. Ezúttal egy bosszúszomjas exbarátnőről van szó, aki kárt tett a volt pasija autójában. A férfi éppen ezt rögzíti a telefonjára (a készüléket sajnos függőlegesen tartva), amikor a nő megérkezik, és első körben kulccsal megkarcolja az autó oldalát, valamint betöri a ház ablakát.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ön előbb tudta Bowie halálhírét, mint Bowie első felesége

január 11., 16:18 Módosítva: 2016-01-11 20:01:38
17

Ma reggel járta körbe a világot David Bowie halálának híre. De egyvalaki szinte biztosan később értesült a hírről, mint ön: az énekes első felesége, Angie Bowie, akiről, illetve akinek házasságáról ezt a posztot összeállítottuk. Egy egészen különleges kapcsolat volt az övék, tíz évig tartott, a legfontosabbakat 5 pontban szedtük össze alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

Micsoda flört ez Katy Perry és Orlando Bloom közt!

január 11., 15:33 Módosítva: 2016-01-12 13:44:12
16

Szuper fotókat kaptunk róluk: egymás fülébe sugdostak, nevetgéltek, és nehezükre esett elbúcsúzni.

Jár nekem ez – ha nem derül ki, nem fáj a férjemnek

január 10., 19:45 Módosítva: 2016-01-11 17:03:56
23

Algernon leveléhez szeretnék hozzászólni” – Melánia ugyanahhoz a korábbi beszámolóhoz kapcsolódik, mint amelyikre a tegnapi poszt is reagált. Algernon ugye arról írt, hogy boldog és eseménytelen a házassága, nincs oka panaszra, de egyre jobban csábítja a félrelépés gondolata. Melániával ugyanez volt a helyzet, és ő engedett is a csábításnak. Hogy ezek után mi történt, azt alább lehet elolvasni. Nyilván önnek is lesz egy csomó gondolata, ha ezt a pár bekezdést végigolvassa, kérjük, írja meg őket ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még