horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Mindig feszélyezve éreztem magam gazdagéknál

tegnap, 20:18 Módosítva: 2017-01-22 20:31:14
14

A történetem 2 évvel ezelőttre nyúlik vissza, de még mindig nagy sebeket hordozok magamban miatta. Most gondoltam, kiírom magamból azt, ami fáj” – tényleg jól tette Délia, hogy megírta ezt a levelet, mert egyrészt talán egy kicsit könnyebben fog tudni továbblépni, másrészt mi is gazdagodhattunk egy elgondolkodtató történettel.

Sokan írtak már arról, hogy milyen, amikor egyszer csak hidegzuhanyként éri az embert, hogy a szerelme minden különösebb előzmény nélkül szakít vele – Déliának is ebben volt része, de ez a történet mégis teljesen más, mint a korábbiak. Természetesen nem fogjuk előre lelőni, hogy miben áll a váratlan fordulat, csak előre figyelmeztetjük önt, hogy várjuk az ön történetét, illetve hozzászólását is a Randiblog e-mailcímére, aztán most már kezdheti is az olvasást!

Távolról sincs vége, olvasson még

7 idegesítő kérdés, amit férfiak randin fel szoktak tenni

január 21., 20:00 Módosítva: 2017-01-23 00:40:03
66

Az egész úgy körülbelül augusztusban kezdődött, amikor új telefont vettem, meg új előfizetést, amin történetesen korlátlan internet van. Így nem gondolkoztam sokáig, máris letöltöttem a Tindert, mert én egészen eddig nem is használtam. Csak meséltek róla barátok, barátnők, és igaz, eléggé negatív érzéseim voltak vele kapcsolatban, mégis égtem a vágytól, hogy belevessem magam. Gondoltam, hogy na, majd most jól megtalálom a szerelmet… én kis lelkes kezdő.

A fenti bevezetőt írta Agnéta álnevű olvasónk alábbi beszámolójához. Agnéta nagyjából öt hónapot tinderezett végig, és az ezalatt összegyűlt tapasztalatait foglalta össze, elsősorban abban a megközelítésben, hogy mik voltak azok a kérdések, amiket nem szerette, ha a férfiak feltesznek neki a randin. Igen, voltak, múlt időben, mert Agnéta úgy érzi, egy időre ennyi elég is volt a netes ismerkedésből. Szóval most önön a sor: ha van hozzászólása vagy saját története, ha ön is mesélne, akkor kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

6 titok, amit a menyasszonyok elhallgatnak a vőlegény elől

január 20., 18:13 Módosítva: 2017-01-22 07:27:06
76

Természetesen az lenne az ideális, ha a jövendőbeli házasok mindent tudnának egymásról még az esküvő előtt, de ez sokszor nem így van. Az Elite Daily kapásból hat olyan menyasszonyt is talált, akik kisebb-nagyobb titkokat őriznek vőlegényük előtt. Van, akit a kimaxolt hitelkártya aggaszt, van, akinek a leendő anyósával van gondja, és olyan is, aki egyáltalán nem biztos magában. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Obszcén méretű Hummere és dekoltázsa volt a grófmenyasszonynak

január 19., 18:24 Módosítva: 2017-01-21 21:58:28
12

Ebben a posztban Diana Bernadotte af Wisborg grófnő lakodalmán készült fotókat mutatjuk: egy igazi délnémet luxusesküvő volt ez. A legfontosabb adatokról a Bunte cikkéből tájékozódtunk, olyanokat írnak, hogy:

  • A grófnő rokonsági kapcsolatban áll a svéd királyi családdal.
  • A grófnő 34 éves, vőlegénye, a szakácsként dolgozó Stefan Dedek pedig 27. Bowlingozás közben ismerkedtek meg.
  • A grófnő foglalkozása: divatszakértő. Hááááát...
  • A lakodalom dátumául 2017. január péntek 13-at választották, a polgári esküvő már tavaly augusztusban megvolt.

A helyszín a család saját kastélya volt a Mainau nevű szigeten a Boden-tóban, amely sziget mellesleg egykor az Esterházy család tulajdonában állt (ezt meg a Wikipédia írja).

Távolról sincs vége, olvasson még

Most kell közös emlékeket létrehozniuk, mielőtt késő lesz

január 18., 21:56 Módosítva: 2017-01-20 16:57:18
8

A demencia, azaz az agy funkcióinak időskori hanyatlása általában 65 év után kezdődik, gyakran Alzheimer-kór miatt. Ebben a posztban az angol Laura Borrell történetét olvashatja el, aki ugyan még csak 39 éves, tavaly mégis demenciát diagnosztizáltak nála.

Ő nem alzheimeres, hanem úgynevezett frontotemporális demenciában szenved, ami azt jelenti, hogy fokozatosan veszti el egyik képességét a másik után, ezért férjével, a 41 éves Philippel úgy döntöttek, addig kell szép, közös emlékeket létrehozniuk, amíg ez lehetséges. Az idő rohan, ezért Borellék úgy döntöttek, a GoFundMe adománygyűjtő oldalon keresztül a nyilvánossághoz fordulnak segítségért. Alább képeket nézhet meg róluk, még lejjebb pedig elmeséljük a történet legfontosabb részleteit a Mirror híradása alapján, sőt, videót is mutatunk a párról.

Távolról sincs vége, olvasson még

20 évig nem szólt a feleségéhez egy japán férfi

január 18., 11:00 Módosítva: 2017-01-20 16:57:12
436

Egy Gabriel García Márquez-regénybe is beleillene az a japán történet, amit a Daily Mail osztott meg nemrégiben. Bár szinte mindenki orrolt már meg a kapcsolatában a másikra, és órák, akár napok is eltelhettek anélkül, hogy a felek egymáshoz szóltak voltak, Katajama Otou hozzájuk képest meglehetősen hosszú ideg húzta a kínos csendet.

A Japán déli részén, egy Nara nevű településen élő idősödő férfi 20 éve nem hajlandó a feleségéhez szólni.
Távolról sincs vége, olvasson még

Disney hercegnőt csinált a barátnőjéből, aztán megkérte a kezét

január 17., 18:59 Módosítva: 2017-01-18 20:10:32
3

Iowában egy szerelmes srác a varrógéptől sem riad vissza, ha kedvese álmai megvalósításáról van szó.

Nesze neked, itt az utolsó gyomros, amire annyit készültél

január 16., 21:45 Módosítva: 2017-01-17 21:57:13
9

Szívesen olvasom az itt megjelent történeteket, úgyhogy én is elhatároztam magam és bízom benne, hogy segít a továbblépésben. Nem gondolom, hogy egyedi az írásom, így azoknak szól, akik hasonló kapcsolatba kezdenek bele: NE tegyék, mert fájdalmas és kínzó vége lesz. Hosszú és aprólékos lesz, de szükségem van rá, ki kell adnom magamból és ígérem, minden részlet jelentőséggel bír, így ha valakit érdekel a történetem és végigolvassa, remélem hasznosítani tudja a tapasztalataimat.

A fenti bevezetővel kezdődő történetet Marsal szenteste írta meg – az is ki fog derülni, hogy miért pont akkor. Marsal (nem ez az igazi neve természetesen) még harminc éves sincs, de már túl van egy váláson. Ő maga azt mondja, hogy viszonylag idős volt már, amikor utolérte az első nagy szerelem, és talán hozzá lehet tenni, hogy viszont viszonylag fiatal volt a házasságkötéshez, amikor kimondták az igent a szerelmével.

Amilyen szépen indult minden, olyan keményen kezdtek jönni a gondok egy idő után – Marsalék házassága válással végződött, pedig Marsal mindvégig reménykedett, hogy helyre lehet hozni a dolgokat. Mit lehet tenni ebben a helyzetben? Ha ön tud válaszolni Marsal kérdéseire, kérjük, tegye! Írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére! De akkor is szívesen látjuk a levelét, ha saját történetét szeretné elmesélni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Életemben nem láttam még ilyen lányt ennyire közelről

január 15., 20:55 Módosítva: 2017-01-17 16:41:13
30

Láttam, hogy nem csak rémséges randikról lehet írni – elmesélek egy régi randit, ami életem legspontánabb találkozása volt. Azóta már nem vagyunk együtt, de ez nem a randin múlt” – Imbert álnevű olvasónk arra utal, hogy a Randiblogban rengeteg rosszul sikerült randiról lehetett már olvasni az évek során, de most néha van szerencsénk egy-egy jól sikerültről is megosztani egy-egy történetet.

Ilyen Imberté is – ő egy olyan randiról ír, ami egy olyan lánnyal jött össze, akinél az esélytelenek nyugalmával próbálkozott be. Bár azt hitte, választ se fog kapni, végül összejött a találkozó, sőt…! Nem meséljük el az egészet, inkább át is adjuk a szót Imbertnek, csak előbb szólunk, hogy ha van kedve nálunk megosztani élete legjobban sikerült randijának történetét, kérjük, írja meg a sztorit ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ugyanahhoz a férfihoz mennének feleségül

január 15., 14:15 Módosítva: 2017-01-17 16:41:01
31

Lucy és Anna DeCinque bizarr testvéri kapcsolatáról már írtunk korábban, ők azok a Facebook- és Youtube-sztár ausztrál ikrek, akik mindent megosztanak egymással, beleértve a pasijukat is. A 31 éves ausztrál nők pár héttel azután, hogy ötödik évfordulójukat ünnepelték villanyszerelő barátjukkal, egy videón jelentették be követőiknek, hogy törvényesen is össze szeretnék kötni az életüket a férfivel - írta a Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Megszereztem a pasija telefonszámát és kitálaltam mindent

január 14., 20:33 Módosítva: 2017-01-17 16:40:57
15

Kicsit több mint 2 évvel ezelőtt kezdődött a dolog. Az elejétől mesélem” – ebben a levélben megint egy munkahelyi viszonyról lesz szó, a történet beküldője, Bódog együtt dolgozott egy lánnyal, és egy idő után szerelem szövődött kettejük között – vagy legalábbis Bódog így érezte.

Csakhogy ez igazából egy szerelmi háromszög volt, a lány ugyanis kapcsolatban élt valaki mással, és nehezen tudott választani a két férfi közül. Végül Bódog megpróbálta tisztázni a helyzetet, de valószínűleg nem a legjobb módszert választotta, és az eredmény nem is az lett, amit remélt. Ön volt már ilyen helyzetben? Szívesen elmesélné saját történetét? Szeretettel várjuk a levelét a Randiblog e-mailcímén, írjon mondjuk most!

Távolról sincs vége, olvasson még

Horrorjátékban találkoztak, esküvőjükhöz így is fényképezkedtek

január 14., 17:47 Módosítva: 2017-01-17 16:40:42
12

Alin Lau és Alexis Loo online találkoztak, miközben a Diablo III nevű, démonokkal és bestiákkal teli játékot játszották. Netes barátságuk hamar átváltott netes szerelemmé, olyannyira, hogy tavaly házasodtak, amit egy Diablo témájú fotózással koronáztak meg - írja a Kutaku.com Cosplay rovata

Távolról sincs vége, olvasson még

Ki ez itt mellettem az ágyban?

január 13., 21:10 Módosítva: 2017-01-17 16:40:41
39

Amióta feltalálták a Snapchatet, a szelfikészítések száma potenciálisan megugrott a világban, amióta pedig megérkeztek bele az arc- és környezetmanipulálás funkciók, azóta le sem lehet rángatni onnan az új generációt. A Snapchatnek köszönhetően pedig még újabb dolog jött létre:

az egyéjszakás-szelfi,

amit azok a felhasználók raknak fel, akik már tényleg nem százasok. Amikor az ember másnap arra ébred, hogy egy vadidegen ember horkol mellette, az elég ijesztő tud lenni, de hogy ezt büszkén meg is osszuk a világgal... hát ez 2017! 

Vicces pillanatokat generál néha az élet,

ezek jönnek egy mókás összeállításban. A szereplők arckifejezései mindent elárulnak - olykor még büszkék is.

KI EZ ITT?

7-3
Távolról sincs vége, olvasson még

Barátja halála után megkeresték neki ezt a gyönyörű közös képet

január 12., 17:23 Módosítva: 2017-01-17 16:40:17
27

A Jezebelen találtuk ezt a sztorit, ha jöhet még így karácsony után egy kis szívfacsarás, olvasson tovább bátran.

Az amerikai Saya Tomioka 2015 nyarán szerelmével, Griffin Maddennel New Yorkban töltött egy romantikus estét. Megnézték a The Book of Mormon című musicalt a Broadwayen, aztán a Time Square-en csókolóztak. Saját képeket is csináltak, mint például az alábbi, de a csókot egy éppen arra járó fotós örökítette meg. Megmutatta nekik a képet, de aztán továbbment, a pár pedig nem kérte el az elérhetőségét.

Maybe some facebook miracle could happen....please share This morning I remembered the first time I went to Times...

Posted by Saya Tomioka on Sunday, 4 December 2016
Távolról sincs vége, olvasson még

Így ölelkezték végig Obamáék a nyilvánosság előtt töltött éveket

január 12., 09:38 Módosítva: 2017-01-17 16:40:11
38

Megkérdőjelezhetetlen: ezek tényleg szeretik egymást, még ha túl is tolták a nyilvános csókokat-öleléseket. Obamáék 2001-től a búcsúig, 29 képben.

85 évesen lett koszorúslány az idős hölgy

január 11., 19:25 Módosítva: 2017-01-17 16:39:51
14

Barátságok a legváratlanabb helyzetekben is kialakulhatnak, és ebben az esetben sem számít a kor. Erre bizonyíték a 85 éves Dee Cooper és 34 évvel fiatalabb barátnője, Theresa Whitehead Delaware története - írja a Hello Giggles nevű oldal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így változtak a párkapcsolati tanácsok száz év alatt

január 10., 21:30 Módosítva: 2017-01-17 16:39:50
33

A Bustle összeszedte, és röviden részletezte, milyen párkapcsolati útmutatókkal látták/látják el az amerikai nőket az 1900 évek elejétől kezdve egészen napjainkig. Ha nőként végigolvassa a korszakok javaslatait, nem biztos, hogy szívesen élt volna mondjuk az 1920-as években - bár ha jobban belegondolunk, épp elég bizarr a mai társkereső kultúra is. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Döntésem következményeként a gyermekem nem beszél velem

január 9., 19:02 Módosítva: 2017-01-13 12:01:28
47

Többször olvastam a blogba írt élettörténeteket, legutóbb Viktória írását, ez megerősített abban, hogy megosszam az élettörténetem egy rövid szeletét.” Így kezdi levele bevezetőjét Hont, hozzátéve azt is, hogy „döntésemnek előnye is, hátránya is van.” Hogy pontosan milyen döntésről van szó, azt nem szeretnénk előre elárulni, de ha ön emlékszik Viktória történetére, akkor azért sejthet valamit – igaz, Hontnál teljesen más lett a dolog végkimenetele.

Reméljük, az alábbi sorokat olvasva önnek is megjön a kedve a meséléshez! Várjuk ugyanis az ön történetét is, kérjük, írjon meg mindent töviről hegyire a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem mondtam le róla, de zaklatni sem akarom

január 8., 21:37 Módosítva: 2017-01-10 12:27:32
17

30-as éveiben járó, jó egzisztenciával rendelkező srác vagyok, sportolok, igényes vagyok magamra és folyamatosan fejlesztem magam, személyiségem” – ezeket írja magáról bevezetőként az alábbi levél beküldője. A nevét nem írja, de nem is baj, úgyis szeretünk mi álnevet adni mindenkinek, az övé legyen Apollinár.

Ő egy kolléganőjével jött össze szép lassan, és ahogy ez gyakran lenni szokott, egyre jobban kezdtek menni a dolgok, de aztán egyszer csak hátraarc, meglehetősen érthetetlen módon minden összeomlott. Apollinár egyelőre nem biztos benne, hogy ennek a kapcsolatnak tényleg vége lett és tényleg így, de ismerősei ezt mondják neki. Ön szerint? Mit tegyen Apollinár? Ha van ötlete, tanácsa vagy saját hasonló tapasztalata, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Prostituált, hidegzuhany, pszichopata – sok mindenen keresztülmentek a randiblogozók

január 7., 20:25 Módosítva: 2017-01-09 00:40:20
4

A 2016-os évben 153 olyan poszt jelent meg a Randiblogban, ami olvasóink által beküldött levelet-történetet tartalmaz. Ön olvasta az összeset? Na jó, erre inkább ne válaszoljon, az viszont biztos, hogy mi mindet elolvastuk – és olvastunk még sokszor ennyi olvasói levelet, amit valamiért nem lehetett közölni. Egyrészt ezúton is köszönjük mindenkinek, aki írt, másrészt ahogy szoktuk, alább kiemeljük azt az 5 témát, amivel kapcsolatban az elmúlt egy évben a legtöbb érdekes levél érkezett.

Szóval ez itt alább egy teljes év termésének a java: büszkék vagyunk rá, hogy önök úgy döntöttek, nálunk osztják meg ezeket a történeteket!

Távolról sincs vége, olvasson még

A szex nehéz vele, néha kiábrándító. De ettől még szeretem

január 6., 21:00 Módosítva: 2017-01-08 13:27:43
28

Szívszorongató és egyben rettentően cuki posztot tett közzé a Whisper: az oldal olyan emberek hozzászólásai közül válogatott, akik arról vallottak, milyen érzés autistával járni vagy csak randizni. 

Elő a zsepikkel, egy-egy megnyilvánulás valóban könnyfakasztóan megható! 
Távolról sincs vége, olvasson még

Na ezért lépnek félre a nők

január 5., 20:56 Módosítva: 2017-01-07 22:05:39
80

Gyakran van szó arról, hogy a férfiak miért csalják meg a nőket, de arról viszonylag kevesebbet beszélünk, hogy a barátnők, feleségek miért lépnek félre. Pedig ők sem angyalok, ugyanúgy előfordul az esetükben is, hogy máshol keresik a kielégülést. Az okok persze különbözőek, és nincs egyértelmű magyarázat arra, miért hűtlenkednek a nők, de itt van néhány indok, amiket a Randiblog olvasói írtak: 

Távolról sincs vége, olvasson még

45 kilót fogyott, miután a férje megcsalta és kigúnyolta

január 4., 21:52 Módosítva: 2017-01-06 21:47:38
193

A 35 éves Betsy Ayala a texasi Houstonban él, és 2013-ban, miután a lánya, Isabella megszületett, 120 kilós volt. Hat hónappal később a marketing-menedzserként dolgozó nő rájött, hogy a férjének viszonya van mással, ráadásul a férfi a szeretőnek írt üzeneteiben az asszonyt a súlya miatt gúnyolta, kövér tehénnek nevezte. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Halálos beteg édesanyjával még egy utolsót táncolt az esküvőn

január 3., 21:13 Módosítva: 2017-01-04 18:34:39
8

A Floridában élő Tyler Crosby és menyasszonya már kitűzték az esküvő időpontját, amikor kiderült, hogy a vőlegény édesanyja mellrákos, és semmi remény arra, hogy felépüljön. A pár ekkor úgy döntött, egy évvel korábban fogják megtartani a ceremóniát, hogy a halálos beteg örömanya táncolhasson, vagy legalábbis jelen lehessen fia legfontosabb pillanataiban - írja a Woman's Day

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem érdekelt, hogy a legjobb haverom barátnője

január 2., 20:43 Módosítva: 2017-01-03 21:38:21
13

Mit lehet tenni, ha a legjobb haverunk vagy a legjobb barátnőnk párjába leszünk menthetetlenül szerelmesek? - erre a kérdésre keressük a választ mai posztunkban. Egy gyors felmérés eredményeképp kiderült, hogy nem is ritka, ha valaki ilyen helyzetbe kerül. Ebben az esetben is igaz lenne a mondás, hogy háborúban és szerelemben mindent szabad? Hatan már színt vallottak, és továbbra is várjuk történeteiket, véleményeiket! 

Távolról sincs vége, olvasson még

Eggyel több név van a telefonkönyvében, mint kéne

január 1., 20:58 Módosítva: 2017-01-03 16:57:38
30

Azért írok most, mert az én történetem eléggé sok kérdést vet fel, még erkölcsi jellegűt is” – a Csombor álnév adódott ehhez az olvasói levélhez, és a beküldővel csak egyet tudunk érteni, tényleg rengeteg kérdést felvet ez a történet. Többen is írtak az utóbbi időben külföldre költözéssel kapcsolatosan, és Csombor példája azt mutatja, hogy nagyon be tud tenni egy kapcsolatnak, ha országhatárok választják el a két felet.

Csombor gyanakodni kezdett, aztán bizonyságot szerzett. Jól tette? Ön hogyan viselkedett volna a helyében? Ön is volt már ilyen helyzetben? Kérjük, írja meg a sztorit a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Elege lett a szingliségből, csinált magának hét agyagpasit

január 1., 10:37 Módosítva: 2017-01-03 16:57:29
12

Mary Stephenson vagy nagyon kattant nő, vagy csak marketingből kitűnő, lehetetlen eldönteni. Az agyagművész állítólag megunta, hogy folyton a szingliséggel csesztetik, úgyhogy előállt a My Man sorozattal: agyagpasikat kezdett el készíteni magának, eddig szám szerint hetet. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Volt idő, amikor röhögve kihasználtam őket

2016. december 31., 20:42 Módosítva: 2017-01-03 16:57:27
9

Graciánhoz hasonló helyzetben vagyok, bár idősebb vagyok, 33. Én sem állok rosszul, bár nem vagyok anyagilag ennyire kiemelkedő” – Gracián arról írt nekünk egy igen figyelemre méltó levélben, hogy fiatal, van pénze, nem néz ki rosszul, mindig van barátnője, de egyik lányt sem tudja megtartani hosszabb időre. Viszonylag sokan írtak választ Graciánnak, a legtöbb levelet továbbítottuk közvetlenül a címzettnek, de Máriusz válaszát alább közzétesszük, mert ez minden bizonnyal érdekes lesz önnek is.

Máriusz arról ír, milyen a harmincon túl, anyagilag jó helyzetben levő férfiként párt keresni – nyilván ön is sejti, hogy párt keresni senkinek sem egyszerű, és a pénz is csak bizonyos dolgokban segít, másokat azonban megnehezít. Ha ön is tudna mesélni, ha válaszolna Máriusznak, kérjük, írjon nyomban a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így reagált egy idős hölgy a leszbikus lánykérésre

2016. december 31., 18:23 Módosítva: 2017-01-03 16:57:20
34

Az interneten vírusként terjed egy eljegyzési fotó, amin a joghallgató Jessica Rodriguez kéri meg barátnője, Chelsea Miller kezét - ám a képen igazából nem a két lány a lényeg. A fotós ugyanis teljesen véletlenül megörökítette egy az esemény helyszínén tartózkodó ismeretlen idős hölgy reakcióját, ami végtelenül édes, ráadásul rendkívüli toleranciáról ad tanúbizonyságot, lévén, hogy mégiscsak egy sokak által botrányosnak tekintett, homoszexuális kapcsolatról van szó. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy vita után megvonta a szexet tőlem

2016. december 30., 21:30 Módosítva: 2017-01-03 16:57:04
15

Tökéletesen átérzem Derzs helyzetét. Én pontosan ilyen helyzetben voltam pár éve”– így kezdi levelét Dienes, aki negyvenes férfiként mutatkozott be a Randiblog inboxnak. Ha valaki így kezdi a levelét, mindig emlékeztetni szoktuk olvasóinkat, hogy miről volt szó a hivatkozott posztban. Hát a korábbi sztori nagyjából annyi, hogy Derzs és felesége szexmentes kapcsolatban élnek egy ideje, és külföldre költözést terveznek. Derzs nem tudja, hogy menjen-e  a feleségével, vagy inkább maradjon itthon egyedül.

Dienes idéz is a korábbi levélből és remek tanácsokat ad erre a helyzetre, már csak azért is, mert ő maga szintén tényleg nagyon hasonló helyzetben volt, de vette a fáradságot és dolgozott rajta, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek. Hogy ez miben állt, az alább olvasható, mi már csak arra szeretnénk önt emlékeztetni, hogy ha önnek is van tanácsa, tapasztalata vagy egyéb mesélnivalója, akkor a legjobb, ha ön is ír a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még