Rányitott hűtlen nőjére, lefotózta, posztolta

2014.10.20. 16:51 -

Fotó: Imgur

Amint fent lát, azt valószínűleg a bosszúpornó egy válfajának is tekinthetjük: egy kanadai srác lefotózta és feltette a Facebookra, amint a barátnője éppen megcsalja. A Facebookról aztán egy másik jótét lélek áttette a képeket az Imgurra, hogy biztos legyen, hogy senki az egész világon nem marad le a remek felvételekről és a jó szaftos sztoriról.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A puszta ölelésemtől erekciója lett

2014.10.19. 16:37 -

Mostanában sokat kapott a munkahelyi kapcsolat, és felbátorodtam. Megírom a történetemet” – a mai sztorit megint egy olvasónk küldte be a Randiblog email-címére. A beküldőnek a Lora álnevet dobta a gép, és amint az a fenti bevezetőből is kiderül, mint annyi korábbi levélíró, Lora szintén a munkahelyén keveredett egy viszonyba. Az ő esete azonban többek között azért különbözik a többiekétől, mert mindketten családosak és mindkettőjüknek van több gyereke is – hogy ennek milyen következményei voltak-vannak a kapcsolatra nézve, az alább kiderül. Ha végigolvasta Lora beszámolóját, és van kedve, írjon nekünk ön is! A fent linkelt címre várjuk véleményét, hozzászólását, vagy saját történetét.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Listát csináltam a szexkalandokról

2014.10.18. 17:20 -

A témám nem tudom, volt-e már a Velveten, de kíváncsi vagyok vagy a ti véleményetekre, vagy az olvasókéra” – nagyon érdekes kérdést vet fel a mai levél beküldője, Lukács. Mi nem szeretnénk választ adni neki, inkább meghagyjuk az olvasóknak a lehetőséget, mint mindig. Lukács egy bakancslistaszerűséget állított össze arról, mire vágyik a szexben, de miközben pipálgatta ki egyiket a másik után, lett egy komoly kapcsolata, és ez nyilván problémákat okoz. Olvassa el alább, hogy pontosan mi is a helyzet, aztán válaszoljon! Természetesen klikkelhet is egyet a szavazógépre, de ha úgy érzi, bővebben kifejtené a dolgot, írjon inkább nekünk a Randiblog email-címére! Persze ha van saját története vagy tapasztalata, azt is szívesen várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 híres férfi, aki túltett Jude Law-n a gyerekcsinálásban

2014.10.17. 16:56 -

Ma derült ki, hogy Jude Law ötödik gyerekével terhes egy nő. Manapság már három gyerek is viszonylag soknak számít, hát még öt! Persze ahogy az életben is, a celebek között is van, aki nem áll meg kettőnél. Összeszedtünk tíz olyan férfigigasztárt, aki legalább öt gyereknek lett az édesapja. Az összeállításban a gyereknemzésre koncentráltunk attól függetlenül, hogy a gyerekek egy családban nőttek/nőnek-e fel, viszont az örökbefogadott gyerekeket nem vettük számításba.

De úgy döntöttünk, nem csak úgy mutogatjuk a gyerekcsinálásban élen járó celebférfiakat, hanem rögtön kvízzé varázsoljuk a témát. Azaz először próbálja meg megtippelni, hogy melyik híresség hány gyereket nemzett! Ha végigklikkelte a játékot, természetesen a végén megtudhatja a helyes válaszokat is, pár érdekes adattal a nemzésben közreműködő nőkről is.

A kvízhez kattintson a Továbbra!

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Még 5 dolog, amire egy társkereső jó lehet

2014.10.16. 15:38 -

Az ember elvileg azért regisztrál egy internetes társkeresőre, hogy találjon egy társat. Sok esetben azonban társ helyett inkább szexpartnerre vágynak a júzerek, ezt szokás mondani többek között a jelenleg nagyon divatos Tinder nevű alkalmazás felhasználóinak többségére is. Na de a szerelmen és a szexen kívül van még más, amit lehet találni egy ilyen keresőn? Döbbenet, de igen. Újabban egész sokan vannak, akik teljesen eredeti módokon használják ezeket a szolgáltatásokat valami egészen másra. Alább 5 eklatáns és/vagy vicces példát sorolunk fel a társkeresők alternatív funkcióiról.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így ne legyen féltékeny a Facebookon

2014.10.15. 15:17 -

A közösségi oldalaknak köszönhetően közvetlen közelről lehetünk szemtanúi féltékenykedési jeleneteknek és kapcsolati drámáknak – most erről faggattuk olvasóinkat. Történeteiknek köszönhetően összeszedtünk négy tippet, miket kerüljenek el azok, akik féltékeny típusúak, ráadásul legtöbbször teljesen alaptalanul. Ha van kedve, írja meg nekünk reakcióját vagy saját történetét! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk a leveleket!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Jóindulatú szexuális zaklatás – tényleg van ilyen?

2014.10.14. 17:15 -

Érdekes témát boncolgattak tegnap a Jezebel szerzői és olvasói. A témát egy bizonyos Richard Brittain szolgáltatja, aki egy kicsit szerencsétlen külsejű brit fiatalember, aki nyert egy tévés vetélkedőn, plusz könyvet is írt már, szóval nem egy hülyegyerek. Csak egy kicsit furcsa. Mint kiderült, a blogjában arról írt egy nyilván romantikusnak szánt posztot, hogy ő hogyan zaklat egy nőt, akivel még az egyetemről ismerik egymást. Brittain szerint ami történik, az nem igazi, rosszindulatú szexuális zaklatás, hanem kifejezetten jóindulatú, ööö, stalking. Pontos magyar szót nem igazán találunk, de alább minden világos lesz, és ön is eldöntheti, hogy az ilyesmit Brittainhez hasonlóan ártalmatlannak tartja-e, vagy ugyanúgy kiakad az ilyen férfiaktól, mint a Jezebel olvasói. Nézzük.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Le lehet vadászni a randiappot használó melegeket

2014.10.13. 18:02 -

Évek óta annyira népszerű a melegek körében a Grindr nevű okostelefonos alkalmazás, hogy az appról azt írják már újabban a cikkekben, hogy teljesen megváltoztatta a homoszexuálisok életét és kultúráját. Elvileg egy társkeresőről van szó, de gyakorlatilag szexpartnerkeresőnek használja a többség. Az benne a pláne, hogy a Grindr távolság szerint listázza a legközelebbi júzereket, szóval az azonnali találkozás is simán összejöhet, amennyiben az ember olyan partnert választ, aki pár száz méterre van tőle. Ha az ember éppen nagyon vágyik egy khm, társra, elég felmenni a Grindrre, és könnyen lehet, hogy 10 perc múlva már egy ágyban fog hemperegni egy szexi idegennel.

Ez kb. minden férfi legmerészebb álma, nem csak a melegeké – nem csoda, hogy a Grindrnek már csomó riválisa is van, akik ugyanezt a szolgáltatást biztosítják. Kár, hogy idén napvilágra került egy módszer, aminek segítségével az összes Grindr-felhasználó tartózkodási helyét méterre belőheti bárki az interneten, még csak regisztrálni sem kell hozzá. Azaz a júzerek gyakorlatilag feltették magukat szexuális irányultsággal és lakcímmel együtt a webre. Ez se nyugaton, se Magyarországon nem túl jó ötlet, de bizonyos országokban meg egyenesen életveszélyt jelent. Több hónapos kampány után a Grindr végre befoltozta a lyukat, de a többi app még semmit sem tett.

shutterstock 184501364
Távolról sincs vége, olvasson még »

Magamban imádkoztam, hogy menj el, kérlek

2014.10.12. 17:03 -

A válaszlevelekből látom, hogy egy kis félreértés van, nem voltam elég egyértelmű” – ezzel kezdte az alábbi levelet annak beküldője, akinek első levelét nagyjából egy hónappal ezelőtt jelentettük meg Regina álnév alatt. Érdemes visszakattintani és elolvasni az egészet, de a lényeg, hogy Regina a munkahelyén titkos viszonyt kezdett egy komoly kapcsolatban élő férfival. Most egyrészt azért írt még egyszer, hogy tisztázzon egy-két dolgot a történettel kapcsolatban, másrészt azért is, hogy megírja a folytatást, hiszen az azóta eltelt időben történt egy és más. Olvassa el a fejleményeket, aztán ha van kedve, írja meg nekünk reakcióját vagy saját történetét! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk a leveleket!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ribanc vagyok, tudom, de szükségem van a törődésre

2014.10.11. 19:06 -

Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e a történetem. Van-e olyan izgalmas, mint a többieké. Most úgy döntöttem, izgalmas vagy sem, muszáj megírnom, muszáj valakinek/valakiknek kiöntenem a lelkem” – ezzel a bevezetővel kezdte a levelét az alábbi sorok beküldője, Brigitta (igazából természetesen nem így hívják). Ha tényleg nem lett volna izgalmas, akkor most nem szerepelne itt ez a levél, de Brigitta szerintünk nagyon érdekesen írta le szerelmei történetét, illetve azt, hogy hogyan viszonyul a másik nemhez. Előre szólunk, egyáltalán nem könnyed olvasmány. Brigitta tanácsot ugyan nem kér, de ha ön mégis azt érzi, hogy van egy-két dolog, amit szívesen elmondana neki, kérjük, írja meg véleményét, hozzászólását a Randiblog emailcímére! És persze azok levelét is várjuk, akik saját történetüket osztanák meg.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Öt beteges féltékenységi sztori

2014.10.10. 16:08 -

Pszichológusok szerint a féltékenység akkor normális, ha ellenőrizhető mértékű, és ha akkor jelenik meg, amikor egy harmadik személy ténylegesen is fenyegeti a kapcsolatot. Ezzel szemben a beteges féltékenység esetén nincs kiváltó helyzet, hanem a féltékeny személy hozza azt folyamatosan létre, alaptalanul vádolva a másikat. A helyzet durván elfajulhat, sokszor szürreális történéseket produkálva, és a kapcsolat végét okozva. Óriási a baj például ott, ahol a féltékeny fél ellenőrzi, megfigyeli a másikat. Ilyen történeteket gyűjtöttünk össze olvasóinktól az alábbiakban. Ha önnek is van érdekes sztorija, várjuk levelét a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme az összefüggés a jegygyűrű ára és a házasság hossza között

2014.10.09. 17:41 -

Egy férfinak a hagyományok szerint azzal kell (vagy legalábbis lehet) kimutatnia szíve választottja számára, hogy mennyire szereti, hogy minél drágább jegygyűrűt vesz neki. Amerikában elvileg egy olyan szabály is van, hogy tisztességes férfi egyhavi fizetését beleöli a jegygyűrűbe. Amíg a házasság elsősorban egy anyagi természetű megállapodás volt egy férfi és egy nő között, addig az ilyesminek nyilván volt értelme, de most már azért változnak az idők. Persze, most is biztosan vannak olyan férfiak, akiknél az őszinte szerelem egy méregdrága ékszer megvásárlásában manifesztálódik, de azért az átlagnál már nem ez a helyzet. Az ember úgy érzi, az ilyen grandiózus, nagyzoló gesztusok annyira teátrálisak, mintha az illető maga előtt is bizonygatni szeretne valamit, amiben ezek szerint nem is olyan biztos.

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 tárgy, ami elvileg helyettesíti a párkapcsolatot

2014.10.08. 17:03 -

A modern társadalomban sokan félnek az elidegenedéstől, nekik biztos rettentő félelmetes lesz az alább bemutatott négy termék. Őszinte érintés, vagy akármegcsalás igazi emberek nélkül!

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Ez a nő túl dögös a netes ismerkedéshez

2014.10.07. 16:13 -

Mai posztunk kalandos sorsú főszereplője Paula Jayne Allen, aki évekig azért nem talált társat, mert nem elég csúnya hozzá. Ezt nem mi mondjuk, hanem ő: a szőke hajú, kék szemű, karcsú nő (jól tippelnek, korábban modell volt) öt évvel ezelőtt kezdett el társat keresni az interneten. Azért pont ott, mert nyilvános helyeken mindig csak részeg tahók akarták felszedni őt, senki sem akart tőle komoly kapcsolatot, és csak a dögös csajt látták benne. Mint a Mailnek elmondta, van, aki úgy gondolja, hogy fogyni, szépülni kell ahhoz, hogy az ember társat találjon, de ő inkább azt tapasztalta, hogy rosszul jár, aki jobban néz ki. 

Két randioldalon regisztrált, mindkettő azt ígérte, hogy olyan emberekkel hozza össze, akikkel közös az érdeklődési körük, így a személyiségéhez illő urakat, és nem szoknyapecéreket ismerhet meg. Nem fokozzuk a közhelyparádét: nem vált be a dolog. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A kerekesszéket menyasszonyi ruhára cserélte

2014.10.06. 17:23 -

A fenti videó főszereplője Gina Giaffoglione, aki 2008-ban egy autóbalesetben súlyos sérüléseket szenvedett és deréktól lefelé véglegesen lebénult, azóta kerekesszékkel él. Ez a felvétel azonban az esküvőjéről szól, mert a ezek szerint csodák mégiscsak vannak, legalábbis ha az akaraterőt és a szerelmet lehet csodának nevezni. A sztorit eredetileg a People magazin tette közzé, és mi annyira meghatódtunk rajta, hogy úgy gondoltuk, ezt önnek is látnia kell. Alább olvashatja a részleteket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Velem egyidejűleg neki is ugyanúgy írogatott

2014.10.05. 12:34 -

Olvastam Diána levelét, ezen felbuzdulva úgy döntöttem, hogy én is megosztom a történetemet” – sosem fogunk kifogyni a fura álnevekből, a mai levél beküldőjének például a Flávia nevet adjuk. Flávia azért írt, mert őneki is neggyűlt a baja a munkahelyi kapcsolatokkal, bár neki (szerencséjére) nem fordultak olyan komolyra a dolgok, mint a korábbi levélíróknál. De azért az ő főnöke is megéri a pénzét, hiszen ahogy az alábbi rövid beszámolóból kitűnik, az illető kb. összekeveri a munkahelyet a társkeresővel. Ha ön is tudna mesélni a témáról, kérjük, tegye! A leveleket folyamatosan várjuk a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Azóta közel 50 kg-t hízott

2014.10.04. 14:28 -

Rendszeres olvasóként a „Szoba, pezsgő, dugás – mindezt én fizettem” című történet elolvasása után jutott eszembe, hogy én is elmesélem egy nagyon kellemetlen randim történetét” – ez a bevezetője az alább olvasható levélnek. A beküldőt Edvinának kereszteltük át, és ő egy olyan korábbi levélre reagál, amiről azt hittük, hogy a világ legsóherebb férfijáról szól. Hát kiderült, hogy tévedtünk, mert akivel Edvina összeakadt a neten, az a fiatalember minden korábbin túltesz. Érdemes elolvasni ennek a fokozatosan tényleg rémálommá váló randinak a történetét – ha ön is tudna mesélni, ne tartsa vissza magát, minden történetet szívesen fogadunk a Randiblog emailcímén!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A biztonságos randi négy alapszabálya

2014.10.03. 15:56 -

Ön olyan egyedülálló, társkereső nő, aki feltétel nélkül megbízik vadidegen, vagy épp futólag megismert randipartnerében? Nagyon rosszul teszi. Bár nem kell egyből baltás gyilkost kiáltani senkire, mindig legyen gyanakvó és elővigyázatos, amikor ismeretlen férfival beszél meg találkozót. Megfelelő szabályok betartása mellett egy randi teljesen biztonságossá válhat, szinte nullára csökkenhet az esélye bármilyen atrocitásnak. Udvarlóját csak lépésről lépésre engedje közelebb magához, amikor biztos abban, hogy nincsen ellentmondásos, gyanúra okot adó dolog az életében. De lássuk, mik is azok a szabályok!

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

6 tévhit férfi-nő különbségekről

2014.10.02. 14:59 -

Rengetegszer szerepeltek már sommás megállapítások ebben a blogban arról, hogy milyenek a nők és milyenek a férfiak. Ezek az általánosítások persze többé-kevésbé megállják a helyüket, de azért nem mindig, sőt, Gwendolyn Seidman pszichológusnő azt írja a Psychology Today oldalán, hogy kifejezetten sok olyan tévhit alapul ilyesmiken, amiknek a lényege az, hogy a férfiak ilyenek, a nők pedig olyanok, tehát jó nagy különbség van a két nem között. A szakértő kutatások adatait felhasználva 6 ilyen tévhitet oszlat el, a részletek alább olvashatók.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Büntetésből 180 olasz párnak muszáj házasnak maradnia

2014.10.01. 16:36 -

Igazi válási turizmus volt Angliában a legutóbbi időkig, ugyanis egy cég olasz házaspároknak azt szervezte meg, hogy Nagy-Britanniában hamarabb kimondják a válásukat, mint otthon. A britek azonban lecsaptak, és most 180 válást nyilvánítottak érvénytelennek, úgyhogy az az abszurd helyzet állt elő, hogy a csalárd olasz pároknak büntetésből továbbra is házasnak kell maradniuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt a smároláshoz való szemüveg!

2014.10.01. 12:40 -

Ön látta már a fenti videót? Mi csak most találtuk meg, de jót szórakoztunk rajta. Egy elvileg létező termék promójáról van szó: ez a smárolószemüveg reklámja. Eddig Japánból inkább hi-tech-típusú szerelmi kiegészítők érkeztek, de most itt van valami, ami nem egy kütyü, hanem csak egy szimpla jópofaság szerelmes távollátóknak. Egy kétoldalas szemüvegről van szó, amit egy csókolózó pár mindkét tagja egyszerre tud viselni, bár hogy ez a keret hogy fér rá egyszerre két orrnyeregre, azt inkább ne firtassuk. A videó úgyis van annyira parodisztikus, hogy nem valószínű, hogy a gyártó komolyan gondolná az egészet, mindenesetre állítólag 68 000 yenért, azaz kb. 150 ezer forintért tényleg lehet venni egy ilyet.

Címkék:

Kotonnal rondítottak bele a szerelmesek hídjába

2014.09.30. 16:34 -

A fenti híd Milánóban található, az egyik külvárosban. Az egyik oldalán egy park és egy egyetem található, a másikon egy kórház, alatta pedig egy kétszer négy sávos út. Az életben sem tűnik egy különösebben romantikus helynek, hát még a fenti fotón. Pedig...

Távolról sincs vége, olvasson még »

Találja ki, melyik nem sikeresebb a társkeresésben!

2014.09.29. 16:29 -

A mai posztban egy olyan kutatást mutatunk be önnek, amiről a Jezebelen hallottunk először, és ami abból a nem is túl rossz alapfeltételezésből indul ki, hogy a társkeresés akkor sikeres, ha találunk egy párt, aki megfelel az elvárásainknak. Az Åbo Akademi nevű egyetem Finnországban van, és ebben az intézményben pszichológuskutatók azt állapították meg több, mint 12 000 finn polgár szerelmi életének tanulmányozása után, hogy az egyik nem sikeresebb a társkeresésben, mint a másik. Méghozzá a nők. Az okokról egy kicsit részletesebben alább olvashat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Négy tipp, hogyan vessen véget egy rossz randinak

2014.09.28. 18:50 -

Egyszer az életben mindenki átesik legalább egy randirémálmon, és örüljön az, aki csak egyszer. Ennek ellenére a legtöbben még mindig nehezen kezelik a hasonló szituációkat, inkább végigszenvedik az unalmas vagy épp szürreális randikat ahelyett, hogy gyorsan pontot tennének a végére. Nekik szeretnénk most tippeket adni olvasóink segítségével, akik különböző módon szoktak megszabadulni a nemkívánatos féltől. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Ön mit szólna, ha randipartnere 50 kilóval lenne nehezebb, mint tinderes képein?

2014.09.27. 17:13 -

Az Elite Dailyn akadtunk rá két elég tanulságos videóra, amiben az egyre népszerűbb, Tinder nevű társkereső fiait és lányait tesztelték, vajon hogy viselik, ha randipartnerükre felszaladt pár kiló fürdőruhás képeik készítése óta. Egyszerre röhejes és szomorú az eredmény, még akkor is, ha a készítők szinte kierőszakolták azt egy eltúlzott maszkkal. Egy csinos nőt és férfit tettek felismerhetetlenné, majd elküldték őket a randikra. A kísérlet kisarkított és nyers, de sajnos van benne igazság.

A Tindernek hála, már nem kell egy jó dugásért hosszú, körülményes regisztrációkon átesni a társkereső oldalakon. Elég csak letölteni egy alkalmazást és este akár már egy randi is beleférhet. Persze nem csak szexet lehet találni, hallottunk már csodákról, de ahol csak a külső alapján húzogatjuk az embereket jobbra-balra, ott ne lepődjön meg senki, hogy nem a belső értékeire kíváncsiak a férjjelöltek. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés