horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Odajött, megfogta a fenekemet és megcsókolt

tegnap, 20:33 Módosítva: 2016-12-03 20:38:04
18

Megint egy hihetetlenül meredek történet érkezett a Randiblog postaládájába valakitől, akit Olíviának kereszteltünk át. A sztori eleje a durvább, Olívia ugyanis egy nemi erőszakról számol be, sőt, lehet, hogy nem is egyről. Amitől önnek is le fog esni az álla, az sztori második fele, illetve befejezése. Ilyen tényleg létezik? Olívia azt mondja, így lesznek az ellenségekből barátok. Ha ön szóhoz jut az alábbi sztori végigolvasása után, kérjük, rögtön nekünk írjon! Reakcióját, illetve saját történetét küldje be a Randiblog e-mailcímére.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiküldetésben lévő férjét fedezte fel a családi fotón

december 2., 18:06 Módosítva: 2016-12-04 00:40:08
45

Master Sgt. Barrett törzsőrmester már több hónapja missziót teljesített a Guantanamo-öbölben, amikor otthon hagyott családja úgy döntött, egy meglepetésfotót készítenek a háromgyerekes apának. 

Ám végül a felesége lepődött meg, de nagyon.
Távolról sincs vége, olvasson még

Elég kiábrándító a hosszú házasság titka

december 1., 19:17 Módosítva: 2016-12-03 00:40:05
100

A hosszú házasság titka a magazinok szerint eddig gyakran magában foglalta a nyitott, folyamatos kommunikációt, az egészséges szexet és a romantikát. Egy új kutatás szerint viszont a recept sokkal egyszerűbb:

le kell nyelni a békát, és figyelmen kívül kell hagyni a másik hibáit.
Távolról sincs vége, olvasson még

Autópályán, a dugó közepén járta el az nyitótáncot az ifjú pár

november 30., 19:15 Módosítva: 2016-12-01 17:31:27
3

Nem indult túl szerencsésen a közös élete egy ohiói párnak, akik az esküvőjük után a lakodalmukba tartottak: Jeff és Rebecca Payne az autópályán dugóba kerültek, és két órán keresztül vesztegeltek egy baleset miatt - írta a People. (A balesetben egy személy megsérült, őt kórházba kellett szállítani, de nem történt komolyabb baj.) 

Távolról sincs vége, olvasson még

A lány halálos beteg, nem várhattak az esküvővel

november 29., 20:35 Módosítva: 2016-12-01 16:51:39
19

Szomorú, de mégis szép történetet illusztrálnak az alábbi fotók. A főszereplő két tizenéves középiskolás Bristolból, mindketten 17 évesek, egy évvel ezelőtt egymásba szerettek. Amber Snailham csontjában azonban 13 éves korában rákot találtak, aztán a kamaszlánynak egy súlyos műtéten, majd chemoterápián kellett átesnie. A kezeléseknek júliusban lett vége, de sajnos nem volt túl sok idő az ünneplésre. Most októberben ugyanis újra daganatot találtak a lánynál, de ezúttal az agyában, és az orvosok szerint innen már nincs remény a felépülésre, lehet, hogy Snailham életéből már csak hónapok vannak hátra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elértem, amit akartam, de hatalmas árakon

november 28., 19:23 Módosítva: 2016-12-01 16:51:31
12

A Randiblogba küldenék be egy üzenetet, annak reményében, hogy mások nem követik el azt a hibát, amin én a mai napig bánok. Illetve ha ő magára ismer, megérti, mit miért tettem...” – egy igazán különleges levél olvasható alább, a beküldőnek is egy hasonlóan különleges álnév jutott, az, hogy Terestyén. Az ő történetéből kevés konkrétum derül az alábbi, drámai sorokból, de így is nagyon világosan és átélhetően átjönnek az érzelmek, amiket Terestyén közölni szeretne: hogy megbánta, hogy a párkapcsolatával és családjával szemben karrierjére és saját sikereire koncentrált.

Vannak hasonló élményei? Hozzászólna? Ön is tudna mesélni? Kérjük, ne fogja vissza magát, hanem írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Tiltották őket egymástól, így csak 65 évvel később házasodtak össze

november 27., 20:03 Módosítva: 2016-11-28 21:53:57
41

A brit Helen Andre mindössze 16 éves volt, amikor beleszeretett a művészeti egyetemre járó 21 éves Davy Moakesba, az érzés pedig kölcsönös volt, úgyhogy 1951-ben eljegyezték egymást. A lány szülei viszont ellenezték a kapcsolatot, mert nem szerették volna, ha gyerekük egy művész felesége lesz, és anyagi okokra hivatkozva megtiltották az esküvőt. A pár szakított, másfelé sodorta őket az élet, később mindketten családot alapítottak. Ám több mint 60 évvel később, amikor Helen Andre harmadik férje meghalt, az asszony keresni kezdte kamaszkori szerelmét az interneten. 

A még fiatal Helen Andre és Davy Moakes
A még fiatal Helen Andre és Davy Moakes
Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt el kell viselnem – olyan, mint a herpesz

november 27., 14:54 Módosítva: 2016-11-28 21:53:50
15

Sokszor eszembe jutott, hogy életem egyik legnagyobb sztoriját meg kellene osztanom egy közösségi fórumon, és Odett története megadta a hozzá a végső lendületet. Remélem, számíthatok a diszkréciótokra és megosztjátok a Randiblogon, mert sok embernek tanulságos lehet. A történetem évekkel ezelőtt kezdődik, és mostanra szerencsére már véget ért, elengedtem a szereplőit és elcsendesedtek bennem az érzések. Életem eddigi legzavarosabb érzelmi helyzetéről és persze legnagyobb szerelméről van szó: mára már nem bánok semmit, bölcsebbé tett, és hónapok álmatlanságát és a rengeteg könnyet sikerült nagyon komoly emberismeretre váltanom.

Odettnek és mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, értsd, hasonló emberrel találkozik, azt üzenem: MENEKÜLJ, HA KEDVES AZ ÉLETED!” – Virgília levelét tartalmazza ez a poszt, és ez a levél megint egy olyan férfiról szól, aki csak játszik az általa kiszemelt nő érzelmeivel. Hol szerelmet vall, hol eltűnik, hol nagyon alkalmatlan időpontokban tűnik fel újra. Felkavaró élmény Virgília levelét végigolvasni, egy-két trágárabb kifejezést is tartalmaz a beszámoló, de ettől még fel sem merült bennünk, hogy cenzúrázzunk. Olvassa végig a történetet, aztán ha hozzászólna vagy mesélne ön is, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Belesodródtál egy fantáziába, és valaki kihasználta

november 26., 18:17 Módosítva: 2016-11-28 09:05:00
6

Elolvastam Lénárd levelét, és úgy éreztem, hogy azonnal billentyűt kell ragadnom, és írnom, kell neki egy választ (és a hozzá hasonló férfiaknak), mert szerintem óriási félreértésben van, ami tönkreteheti az egész életét” – írja Virág annak az olvasónknak, aki világéletében hűséges volt a feleségéhez, de nemrég egy masszázson volt, ahol olyasvalamibe egyezett bele, amit utólag nagyon megbánt.

Virág számára a fő kérdés ebből a szituációból, hogy otthon a férfi elmondja-e a feleségének, hogy volt egy szexuális élménye egy vadidegen nővel. Lénárd úgy döntött, hogy nem mondja el, mert úgymond nem szeretné ezt a terhet a felesége vállára tenni, hanem egyedül fogja viselni a sírig. Virág azonban teljesen máshogy látja ezt a kérdést – ön kinek ad igazat? Ha elolvasta az alábbi levelet, kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére! Az ön véleményét, tapasztalatait illetve saját történetét is várjuk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Lánykérés előtt megrendezte saját halálát

november 26., 14:20 Módosítva: 2016-12-01 12:01:42
3

Adtunk már hírt jópár bizarr lánykérésről, és a Mirrornak köszönhetően most itt egy újabb videó, amin egy szerelmes férfi kissé túllőtt a célon. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Van egy időpont, amikor az összes júzer ránéz a szexpartnerkeresőre

november 25., 21:54 Módosítva: 2016-11-27 08:15:00
5

Kaptunk egy sajtóközleményt a Szexrandi.hu nevű weboldaltól, ami egy olyan oldal, amelynek a nevéből elég egyértelmű, hogy mire szolgál: szexpartnert lehet vele keresni. Többek között arról szól a sajtóközlemény, hogy mikor használják a legtöbben a szolgáltatást, mikor van online a legtöbb júzer. Ezzel kapcsolatban egy elég meglepőt írnak, amikor arról van szó, hogy Magyarországon mikor szoktak a júzerek felmenni a szexpartner-keresőre:

Azt gondolnánk, hogy a partnerkeresés kifejezetten esti, sőt egyenesen éjszakai tevékenység, pedig a számok teljesen mást mutatnak. A Szexrandi.hu statisztikái alapján reggel 7-8 óra között tartózkodnak a legtöbben az oldalon, azaz úgy tűnik, mintha munkába menet előtt még mindenki gyorsan bekukkantana az oldalra és leszervezné az esti, jobb esetben az ágyban végződő (vagy már eleve ott kezdődő) randit.

Távolról sincs vége, olvasson még

A vőlegény szeretője botrányt csapott az esküvőn

november 24., 20:44 Módosítva: 2016-11-26 14:40:45
15

Az alábbi videóban szereplő ghánai menyasszony valószínűleg tényleg soha nem fogja elfelejteni az esküvője napját, akkora botrány kerekedett pillanatok alatt az eseményen. A ceremónián ugyanis megjelent egy nő, aki nem elég, hogy ugyanolyan menyasszonyi ruhát viselt, mint az ara, azt állította, hogy ő a vőlegény titkos szeretője – írja a Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Drónnal buktatta le hűtlen feleségét

november 23., 21:14 Módosítva: 2016-11-25 15:55:49
12

Egy YAOG nevű Youtube-felhasználó már egy ideje sejtette, hogy feleségének van valakije, főleg azután, hogy gyanúját egy névtelen telefonáló is megerősítette, aki arra biztatta, hogy jobban figyeljen oda az asszonyra. A férfi viszont sokáig nem tudott bizonyítékot szerezni a hűtlenségre, hiába követte a nőt autójával, soha nem tudta rajtakapni. Úgyhogy egyik nap drónt vetett be, aminek köszönhetően lebukott a csalfa feleség, akivel egyébként már 18 éve vannak együtt – írta a Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Molinóval kérték meg egy lány kezét Szombathelyen

november 23., 16:06 Módosítva: 2016-11-25 15:55:35
15

Szombathelyen, a Körmendi út egyik tűzfalán már napok óta kint van egy óriásplakát, amivel egy kreatív vőlegény kérte meg barátnője kezét. A Nyugat.hu kiderítette, hogy a bátor lánykérőt Horváth Attilának hívják, aki tizenkettedik évfordulójukon tette fel ilyen módon a nagy kérdést élettársának, Orsinak. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyerekkori szerelme segíti kipipálni a rákos lány bakancslistáját

november 22., 18:55 Módosítva: 2016-11-25 15:55:26
614

Emmy Collett és Jake Coates már tizenegy éves korukban szerelmesek voltak egymásba, később a gimnáziumban együtt is jártak, ám végül az egyetem miatt szakítottak és másfelé sodorta őket az élet. A lány tanár lett Nagy-Britanniában, a férfi pedig orvos, hivatása pedig Ausztráliába szólította. Bár két különböző földrészen éltek, továbbra is tartották egymással a kapcsolatot és barátok maradtak. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nincs most kapcsolatom, következő 5 évben nem is tervezek

november 21., 20:40 Módosítva: 2016-11-25 15:55:13
56

Odettnek válaszolnék. Én 36 éves, 10 éve külföldön élő, magyar srác vagyok” – a Kolombán álnevet dobta a gép az alább olvasható levél beküldőjének. Kolombán előrebocsátotta, hogy nyugodtan húzzunk a szövegből, de természetesen egészben közöljük az egészet, simán idefér az egész úgy, ahogy van, érdemes az utolsó bekezdésig végigolvasni.

Odett többek között azt említette pár héttel ezelőtti levelében, hogy túlsúlyos és emiatt nincs meg a kellő önbizalma – Kolombán elsősorban ehhez a témához szól hozzá, azonban amit ír, nem csak a túlsúlyosakhoz szól, hanem mindenkihez, aki nem talál (normális) partnert, és nem érti, hogy miért. Egyetért Kolombán tanácsaival? Ön mit tenne hozzá, mivel vitatkozna, mik az ön tapasztalatai? Kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Újra rákérdeztem, tetszem-e neki, jött a hidegzuhany

november 20., 19:57 Módosítva: 2016-11-22 16:03:34
8

Odett levelével kapcsolatban jutott eszembe, hogy én is tollat ragadjak” – írja nekünk Emiliána álnéven egy olvasónk. Odett történetéhez érdemes előbb visszakattintani, de röviden annyit kell tudni róla, hogy némi túlsúlya miatt mindig is önbizalomproblémákkal küszködött, és azt írta meg, hogy egy látszólag fantasztikusan induló kapcsolat elején egyszer csak, derült égből villámcsapásként faképnél hagyta egy srác. Nyilván ettől meg végképp nem érezte magát jobban.

Emiliánával nem pont ugyanez történt, de valami nagyon hasonló, plusz ő szerencsére tanult a hirtelen rémálomba váltó randiból és tovább tudott lépni. Sőt, a Randiblogon keresztül üzen is az illető srácnak. Ha önnek szintén vannak hasonló tapasztalatai, ha ön is szívesen mesélne, ne várjon tovább, küldje be a történetét vagy gondolatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Már belenyalt a mézescsuporba, nincs visszaút

november 19., 20:19 Módosítva: 2016-11-21 11:28:41
27

Sokat gondolkodtam, hogy egyáltalán megosszam a történetem, de most már belekezdtem, hát leírom. Itt a kanapén hajnalok hajnalán cikáznak a gondolatok a fejemben, persze még nem aludtam egy szemhunyásnyit sem” – Lizett álnevű olvasónk a jelek szerint elég felzaklatott állapotban írta meg az alábbi sorokat, de szerintünk jól tette, hogy megírta, mert olyan kérdéseket vet fel, amikkel bizonyára sokan szembesülnek valamilyen formában olvasóink közül.

Lizett több, mint húsz évet élt és dolgozott végig férjével közösen, de a férj most fel akarja borítani az eddig megszokott felállást, sőt, már fel is borította. Lizettnek kell lépnie, de mit? Ha önnek vannak tapasztalatai vagy válaszai, kérjük, írja meg őket nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Detti majdnem nem ment el saját lánykérésére

november 19., 18:10 Módosítva: 2016-11-23 09:29:20
1233

Ismét egy magyar lánykérésről adunk hírt: az eseményről készült pillanatképet a Fish! együttes tette közzé a facebookos oldalukon, a vőlegény ugyanis az ő koncertjükön tette fel a nagy kérdést szerelmének. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Most már ők is fent vannak a Tinderen – buliii!!!

november 19., 12:59 Módosítva: 2016-11-20 10:07:05
4

Ez a parti azt ünnepelte, hogy nő és férfi opciókon kívül már más is van a Tinderen. A megjelentek ennek jegyében öltöztek fel.

Elájultam a táncparketten, és össze is pisiltem magam

november 18., 21:07 Módosítva: 2016-11-20 08:38:03
16

Az alábbi vallomások a bizonyítéka annak, hogy nem csak kisgyerekeket kockázatos meghívni egy tökéletesre tervezett esküvőre. A Whisperen tizenheten osztották meg sztorijaikat arról, hogy akarva-akaratlanul hogyan trollkodták szét a szertartást vagy a lakodalmat. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A férfi, aki találkozott anyósával, amikor az a feleségével volt terhes

november 17., 21:54 Módosítva: 2016-11-23 09:21:15
57

A címben emlegetett és a fenti képen látható férfi bizonyos Tony Bennett, aki egy 90 éves énekes. Ismeri a Blue Velvet című számot? Na annak az első (bár nem leghíresebb) verzióját ő énekelte 1951-ben. Vagy onnan is ismerős lehet, hogy 2011-ben duettezett Amy Winehouse-zal, 2014-ben pedig Lady Gagával adott ki közös albumot Cheek to Cheek címmel. Hát az van most Tony Bennettel, hogy megjelentetett egy önéletrajzi könyvet Just Getting Started címmel, és a US Magazine azt írja, hogy a kötet az alábbi, elég bizarr sztorit tartalmazza Bennett feleségével kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Virágcsokorral kedveskedett feleségének válásuk napján

november 16., 22:11 Módosítva: 2016-11-18 22:01:06
30

Egy Twitteren posztolt kép az ékes bizonyítéka annak, hogy a válás nem csak a veszekedésről, bosszúról és gyűlölködésről szólhat, hanem az egymás iránti tiszteletről is. Egy 17 éves, amerikai lány töltötte fel az alábbi fotót a közösségi oldalra, amin egy olyan virágcsokor látható, amit édesapja küldött az édesanyjának. A történet érdekessége, hogy mindez

a válásuk kimondásának napján történt.
Távolról sincs vége, olvasson még

50 éve találkozott először Yoko Ono és John Lennon

november 15., 16:28 Módosítva: 2016-11-16 16:55:07
18

A háború elleni harc, heves szexualitás, bizarr performanszok és a szimbiózis jellemezte kapcsolatukat.

A felesége csak nézett rám, tudtuk, hogy mi a helyzet

november 14., 20:31 Módosítva: 2016-11-16 16:54:58
10

Olvasgatom itt a sok szerencsétlen történetet, olyan kevés a pozitív végkifejlet, hogy az hihetetlen! De hát ilyenek vagyunk, kicsit pszichoterápia is, kiírjuk magunkból a fájdalmat. A világ telis-tele van érzelmileg sérült emberrel, akik nem igazán tudnak szakítani, nem tekintik a másikat érző emberi lénynek vagy csak gyávák. És ami a lényeg, a legtöbb ember azt gondolja, hogy a másikkal bármit megtehet. Én úgy éltem az életem 36 évét, hogy a másoknak a lehető legkevesebb fájdalmat okozzak. Ez nem sikerült mindig, de hiszem azt, hogy mindent visszakapunk előbb-utóbb. Most befejezem a filozófiai eszmefuttatást, és belevágok ebbe a két történetbe. Az első kevésbé fájdalmas, a második szívtörős.”

A Klementin álnevet kapta a fenti bevezetővel kezdődő levél beküldője. A beszámoló két rövid történetet tartalmaz, amik közül főleg az első volt igazán, megdöbbentően rövid, de a második is csak két hétig tartott, és igen, mégis szívfájdalommal végződött. Klementin is panaszkodik arra, amiről már olyan sokan írtak a Randiblognak: van olyan, hogy valaki ahelyett, hogy rendesen szakítana, egyszerűen csak eltűnik.

Biztos van ennek valami oka, de vajon mi? Csatlakozunk Klementinhez, és mi is kérjük, ha önnel előfordult már, hogy ilyen hirtelen, nyom nélkül lelépett egy kapcsolatból, kérjük, írja meg nekünk a sztorit, mesélje el, miért így távozott! Szeretnénk végre látni egy ilyen szituációt a másik oldalról is. Természetesen álnéven jelentetünk meg minden levelet, szóval írjon nekünk nyugodtan a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A zuhanyzó fölött volt egy kicsi fekete gömb

november 13., 20:08 Módosítva: 2016-11-16 16:54:45
38

Sose gondoltam volna, hogy ilyen helyekre írnék, de gondoltam, az olvasókat érdekelné a történetem” – kicsit elgondolkodtunk, hogy az alábbi levél beküldője, Perenna mit gondolhat a Randiblogról, hogy „ilyen helyek”-ként ír le minket, de végülis ez nem lényeg, akármit is gondol rólunk, tényleg hihetetlenül érdekes a története. A sztori helyszíne nem Magyarország, hanem az USA, és nem véletlenül láttuk el ezt a posztot a 18+-os figyelmeztetéssel: a végkifejlet annyira meredek, tényleg a legdurvább krimiket idézi. Olvassa el Perenna történetét, aztán ha megjön a kedve a meséléshez, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Sosem csapott be ennyi férfi, amíg Magyarországon éltem

november 12., 20:10 Módosítva: 2016-11-13 22:56:24
10

Gedeon levelére szeretnek reagálni, 4 év ausztrál randitapasztalattal, csak épp lányként” – írja a Randiblog e-mailcímére valaki, akinek a Renáta álnév jutott. Gedeon arról mesélt nekünk korábban, hogy kb. fél éve érkezett meg Ausztráliába, de már most visszasírja a magyar lányokat, a tapasztalatai ugyanis egészen hajmeresztőek az ottani csajokról.

Nagyon érdekes azt olvasni ezek után, hogy Renáta hogyan látja a másik oldalt, milyennek találja az ausztrál férfiakat magyar szemmel, és amint azt a címnek választott idézetből sejteni lehet, az ő véleménye sem túl pozitív. Ön is randizott már külföldön? Mik az ön tapasztalatai? Tudna esetleg valami tanácsot adni Renátának a külföldi társkereséssel kapcsolatban? Ha elolvasta a levelet, írjon nekünk ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen félelmetes lánykérős fotót még nem láttunk

november 12., 12:02 Módosítva: 2016-11-13 22:56:17
8

Lánykéréskor a többség a cukiságra meg a meghatásra megy rá. Nem úgy az ausztrál Billy Corbet, bár lehet, hogy ő is valaki cukit akart ezzel az akcióval, csak neki mások a fogalmai erről a kategóriáról. A fiatalemberről annyit tudunk, hogy állatgondozó New South Walesben egy állatkertben, és úgy gondolta, kedvenc gondozottját is ki kell csalogatni a vízből a nagy pillanathoz, amikor megkéri barátnője kezét.

Íme a teljes fotó:
Távolról sincs vége, olvasson még

Olyan jó lett ez a kisfilm, hogy igazi reklámnak nézték

november 11., 17:57 Módosítva: 2016-11-12 23:29:09
13

Még mielőtt a John Lewis áruházlánc idén is előrukkolt volna a szokásos kedves kis karácsonyi reklámjával, egy Nick Jablonka nevű diák mindössze két hét alatt olyan kisfilmet készített, amiről simán elhitte mindenki, hogy a cég legújabb videója - írta a Design Taxi. A srácnak persze esze ágában sem volt a YouTube-ra feltöltött kamureklámmal átvágni az embereket, ő csak egy iskolai feladatot teljesített olyan sikerrel, hogy több kommentelő a John Lewis helyében azonnal munkát ajánlott volna neki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a válaszok a leggyakoribb kérdésekre a Randiblog inboxszal kapcsolatban

november 11., 16:37 Módosítva: 2016-11-19 17:30:55
0

A Randiblog legérdekesebb és legrégibb posztsorozata a Randiblog inbox, amiben olvasóink által beküldött sztorikat teszünk közzé bármilyen, randizással, párkapcsolatokkal, szerelemmel, szakítással kapcsolatos témában. A beérkező levelek azonban az izgalmas, megható, megdöbbentő vagy elgondolkodtató sztorikon kívül néha kérdéseket is tartalmaznak, ezért úgy gondoltuk, talán van értelme ezeket egy külön posztban megválaszolni.

Az alábbi dolgok mindenkinek hasznosak lehetnek, aki valaha írt már nekünk, sőt, azokkal a kérdésekkel-válaszokkal kezdjük, amik pedig azoknak szólnak, akik csak olvastak egy levelet, és azzal kapcsolatban merül fel kérdésük. Szóval ha ön tudni szeretne valamit arról, hogy mi ez az egész és hogyan működik, olvassa el az alábbiakat, valószínűleg megkapja a választ! Ha mégsem, semmi probléma, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére és válaszolunk személyesen önnek!

Távolról sincs vége, olvasson még