Tele a világ idiótákkal, és idióta celebekkel, akik vagy istennek képzelik magukat, vagy ultramacsónak, vagy olyanokkal, akik tényleg megdöbbentően durva életvezetési tanácsokat osztogatnak. Most végre ön döntheti el, hogy az idióta celebek közül melyik a legidiótább. Bieber vagy Kanye West? Esetleg Cameron Diaz, vagy Megan Fox?

Jaden Smith

Will Smith nagyon okos, folyamatosan kétségbeesett arcot vágó fia eddig olyan életbölcsességeket osztott meg Twitterén, mint például: „a fák sosem szomorúak. Nézz rájuk. Mindig nagyon szépek”, vagy „ha az újszülöttek beszélni tudnának, ők lennének a legintelligensebb lények a Földön”, illetve „hogy lehetnek a tükrök valódiak, ha a szemünk sem valódi?”. Ha úgy gondolja, hogy Jaden Smith a világ legidiótább celebe, szavazzon rá!

Katy Perry

Katy Perry sok butaságot nem mondott eddig, de mikor mégis, akkor azzal tarolt. Nemrég egy interjúban arról kérdezték, hogy feministának tartja-e magát, a válasz pedig parádés volt: „Feminista? Őszintén szólva sokáig nem értettem teljesen, mit jelent ez a szó, de már tudom. Egyszerűen azt jelenti, hogy szeretem magam nőként, és szeretem a férfiakat is. Egy erős nő vagyok.” Vagyis az énekesnőnek fogalma sincs róla, hogy mégis mit jelent a feminizmus.

Cameron Diaz

A színésznő az önsegítő könyvében egyszer már elárulta a reggeli kaki nagy titkát, majd pedig azt is, hogy hogyan kell ápolni a puncit. Cameron Diaz szerint ha az ember reggel könnyedén szeretné elintézni a dolgát, csak annyit kell tennie, hogy egy húzásra megiszik egy csomó vizet. Ennél már csak az volt a jobb, mikor elmondta, hogy a puncit óriási odafigyeléssel kell gondozni. „Számomra a vagina a test szerves része. [...] Ezért azt mondom, fogjunk egy tükröt, és játsszunk egyet. Nézd csak meg. Úgy kell bánnod vele, mint egy gyönyörű virággal, mivel tényleg egy kényes virág, és meg kell találnod a módját, hogy tápláld és gondozd, úgy, ahogy arra szüksége van. Öntözd. Tápláld. Mert éhes.” Szóval Diaz szerint a punci éhes, és trágyázni kell, mint egy virágot. Ha ön szerint ennél már nem lehet senki sem durvább, szavazzon rá!

Justin Bieber

Múltkor már elolvashatta, hogy szerintünk miért Justin Bieber a legnagyobb seggfej a világon, de ha nem emlékezne, felfrissítjük a memóriáját pár idézettel a húszéves énekestől: „Nem hiszek az abortuszban. Olyan, mintha megölnének egy gyereket.” „A vasárnap a szombat után jön? Fura.” „Szeretném, ha az életem csupa móka lenne. Szülők és szabályok nélkül. Mármint úgy, hogy senki ne állíthasson meg. Mert senki nem állíthat meg.” És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy hogyan viselkedett legutóbbi bírósági kihallgatásán.

Megan Fox

A színésznőről 2013 elején derült ki végérvényesen, hogy teljesen őrült. Az Esquire-nek adott interjúja az egyik legjobb olvasmány, ami valaha is elénk került, mivel olyanok derülnek ki belőle, hogy Megan Fox szerint az internet maga az Antikrisztus, Bigfoot és a Loch Ness-i szörny érdekesebb mint egy jó film, illetve hogy a színésznő legszívesebben Isten nyelvén üvöltene a templomban, miután megszállta a Szentlélek. Ja, és hogy amúgy a koboldok igazából tényleg léteznek.

Kanye West

Kim Kardashian rapper pasija egyáltalán nem normális, ez pedig a New York Times-nak adott tavalyi interjújából derült ki, amiből megtudhattuk, hogy ő a világon mindenre tudja a választ, érti és ismeri a kultúrát, ő az új Steve Jobs, illetve a zene Michael Jordanje, akit nem lehet csak úgy irányítani. Ha legszívesebben rá szavazna, tegye meg gyorsan!

Ki a legidiótább celeb?