Naomi Campbell is Kardashian Vogue címlapján röhög

2014.03.26. 19:39
Meg mi is. És hamarosan ön is rajtuk fog nevetni. Naomi Campbell például kommentálni sem akarta a tényt, hogy Kim Kardashian végül tényleg kapott egy Vogue-címlapot, azok után, hogy sokáig az a hír járta, hogy az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour kijelentette, amíg ő vezeti a Vogue-ot, Kardashian nem kerül bele a magazinba. Mégis belekerült, de legalább van min szórakozni.

Miután a celebségéről és a hatalmas fenekéről híres Kim Kardashian és a magát istenségnek képzelő rapper pasija, Kanye West kerültek az amerikai Vogue áprilisi címlapjára, páran kiborultak. Volt, aki tényleg felháborodott, mint például Sarah Michelle Gellar, aki azzal fenyegetőzött, hogy lemondja előfizetését, a legtöbben inkább csak röhögtek a címlapon, pont úgy, mint a közös videóklipjükön.

Seth Rogen és James Franco például megcsinálta a saját maga Vogue címlapját, és ez beindította mások fantáziáját is – készült még címlap a Honey Boo Boo-ból ismert Mama June-nal, illetve Brekivel és Miss Röfivel is.

A témában pedig megszólaltattak egy igazi modellt is, Naomi Campbellt, aki már annyiszor szerepelt Vogue címlapon, hogy valószínűleg már saját maga is unja. Campbellt egy ausztrál tévé reggeli műsorában kérdezték arról, hogy mit gondol Kardashian és West közös Vogue-címlapjáról. Campbell csak annyit mondott: "Nem szeretném kommentálni" – majd hangosan felnevetett.

tumblr mstvqwyufo1qbknk8o2 500.gif

De nem csak a címlap miatt röhög az egész internet, hanem a magazinon belül megjelent fotókon is, leginkább azon a kissé inceptionös képen, amin az látható, hogy Kanye West lefotózza a magát és a lányukat lefotózó, vagyis szelfiző Kim Kardashiant. Igen, jól értette: lefotóztak egy embert, aki épp lefotózott egy másik embert, aki épp lefotózta magát, meg a gyerekét.

És ebből születtek olyan képek, amin az látható, hogy Kanye West szelfiző embereket fényképez, például Obamáékat, az Oscaron szelfiző Bradley Coopert és a többieket, illetve saját nője fenekét. Ha a többi ilyen fotón is nevetne, kattintson ide, vagy az alábbi képre!

enhanced-28235-1395680075-1
Fotó: Buzzfeed