Kiszel Tünde épp a lánya egyik osztálytársának megfenyegetésével parádézott, de volt itt már felesleges pereskedés, balhézás a Glamour-gálán és egy különlegesen büntető dal is. Melyik a legkeményebb?

Egy 13 éves lány megfenyegése

A héten derült ki, hogy Kiszel Tünde annyira komolyan veszi a lányának mindent elrendező anyatigris szerepét, hogy még Kiszel Donatella szociális kapcsolatait is a maga egyszerű módján intézi el. A sztori háttere annyi, hogy Donatella összeveszett egykori legjobb barátnőjével, akivel vadul vitáztak Facebookon. Ebbe kavart bele a Szeretjük Kiszel Tündét Facebook-oldal üzenete Donatella exbarátnőjének: "Hagyd abba a gyalázkodást, mert úgy összeverlek, hogy anyád lepedőben visz haza" – szólt az egyszerű üzenet. Mikor kérdőre vonták Kiszelt, ő csak annyit mondott, hogy nem érti, mi köze ehhez a nyilvánosságnak.

Fluor Tomi perelése

Azt nem mondjuk, hogy okos dolog volt a celeblétbe még csak szagolgató Fluor Tomitól, hogy Kiszel fanszőrzetét emlegesse egy nyilvános rendezvényen, és a büdös geci jelző használata sem volt elegáns, de azért annál sokkal elegánsabban is el lehetett volna intézni, mint hogy egy részeg hőbörgés miatt a bíróságra menjen. Persze Kiszel Tünde szereti a címlapokat, ezért oda ment, és le is húzott az épp népszerűsége csúcsán lévő Fluorról másfél millió forintot, mert itt ugye egy bocsánatkérés már nem elég, a videótól miatt pedig biztos sokat csökkent az a hatalmas tisztelet, ami korábban övezte.

Glamour-gála

Melyik a legsúlyosabb?

Persze nem várhatjuk el Kiszel Tündétől, hogy már 2010-ben tisztában legyen a akkreditáció szó pontos értelmével, de így is csodás történet, hogy az ismeretlen munkakörben dolgozó nő egy kinyomtatott e-mailes meghívóját lobogtatva próbált bejutni a Glamour Women of the Yearre, és meglepődött rajta, amikor nem engedték be. "Meghívónk volt Ujvári Barbarától. Nem tudom, mi alapján diszkrimináltak, nyilván a személyem ellen szólt" – mondta az eset után Kiszel Tünde a Velvetnek. "Utána a párommal elmentünk egy elegáns étterembe, az sokkal jobb volt” – hozta ki magát erkölcsi győztesnek. A legjobb az egészben az, hogy Kiszel elvileg nem is kapott e-mailes meghívót sem, mert egyszerűen nem akarták, hogy részt vegyen a rendezvényen, de azért akkreditálni megpróbálhatott volna.

Csatározás az MTV-vel

Amikor a magyar MTV elindult, úgy tűnt, egész jó dolgok keveredhetnek ki belőle: az egyik műsorvezetőjük, Nagy Sándor például annyira felhúzta magát a szokás szerint kellőképp flegma stílusban válaszolgató Kiszelen, hogy a felvétel végén egy zsák aprópénzben, élő adásban fizette ki a nő gázsiját. Kiszel először vissza akart vágni egy saját tál aprópénzzel, de aztán inkább itt is perre ment, hiszen abból lehet venni kenyeret Donatellának.

Minden idők legsúlyosabb magyar dala