Nemrég alaposan megverték Cristofelt azért, mert rátámadt az excsajára. Azonban nem ő az első hazai celeb, akinek ilyen-olyan ürüggyel ellátták a baját. Előző barátnőjét, Veronikát ő maga bántalmazta, sőt tavaly még valaki eltörte a lány végtagjait. Novák Péterre éneklés, Pál Dénesre sétálás, a Kolin énekesére koncertezés közben támadtak, a sor végeláthatatlan.

Döbbenetes hír rázta meg az internetet szerdán: betörték VV Cristofel fejét. Az agresszor reality-hős ugyanis a Blikk cikke szerint nem igazán akarta elhagyni vele szakító csaja, Vivien lakását, sőt rátámadt a nőre. Viviennek ekkor már új pasija volt, akit a lakására hívott. A férfi aztán alaposan megverte Cristofelt, betört a feje, és eltört az orra is. Cristofel meglepő módon mindent megerősített, de nem akarta kommentálni az értesüléseket, mert épp boldog.

Pedig az utóbbi évek egyik legjelentősebb verekedős ügye is az ő nevéhez kapcsolódik: 2012 áprilisában úgy megverte az akkori barátnőjét, VV Veronikát, hogy a nő agyrázkódást szenvedett, kórházba is került. Cristofel ellen eljárás is indult az ügyben, 300 óra közmunkára ítélték év elején. A nő kálváriája persze folytatódott, azóta megint megverte valaki 2013 végén, de úgy, hogy karja-lába eltört. Azóta homály fedi a történetet, így nem tudni, megint egy hapsija verte-e meg Veronikát.

A Kalap Kabát tehetségkutató zsűritagját, Novák Pétert tavaly Erdélyben érte a megtiszteltetés, hogy kapott pár pofont. És itt nem ironizálunk, Novák tényleg pozitívan fogta fel a bántalmazását. Az István a király darabját 350 ezer néző előtt adták elő, nagy siker volt. Akkora, hogy Novák az előadás után „tele adrenalinnal" felrohant a hegyoldalra, és énekelni kezdte a darab egyik dalát. Egy magyar biztonsági őr csendre intette, és bocsánatkérésre szólította, de ő nem kért bocsánatot. „Nem hagyták annyiban, csúnyán megvertek. Ha ez nem történik meg, talán máig nem térek magamhoz az előadás élményéből. Valójában hálás vagyok, hogy a pofonokkal visszahoztak a valóságba" – hálálkodott Novák.

Pál Dénes tavaly év elején beszélt először egy két évvel korábbi élményéről, amikor a Keleti pályaudvar közelében lófrált, és balszerencséjére elhaladt egy kocsma előtt. Ott egy társaság, ami rendszeresen terrorizálja a környéket, nekiment, és szó nélkül megverte. „A mai napig rossz érzés, ha eszembe jut ez a dolog. Megvertek és megaláztak. Még ma is összerándul a gyomrom, ha arra járok" – kommentálta a történteket. Egy másik énekes, Linczényi Márkó 2012-ben húzta ki a gyufát azzal, hogy a koncerten lesmárolt egy lányt. A lány exe egy ütéssel torolta ezt meg. Linczényi később a „mocsári kulturálatlanságról" értekezett, erre nekiment a szegény ember Teréz anyája, Vujity Tvrtko is.

A Mokka szerkesztője, B. Péter még Liptai Claudia élettársa volt, amikor 2011-ben a Széna téren kapott egy nagy ütést, amitől betört az orra. Az előzmény annyi volt, hogy Liptaiék és egy másik társaság is ugyanazzal a taxival akartak elmenni, szóváltás lett, majd dulakodás és kergetőzés. Maros Gábor énekes esete se volt egyértelmű, őt is 2011-ben agyalták meg, miután volt egy dudálós közlekedési konfliktusa. Ezután a Margit hídtól Szentendréig kergetőztek, ott pedig kapott párat az áldozat.

2011 ilyen brutális év lehetett, ekkor verték meg Oláh Ibolyát és barátnőjét is egy pesti kávézóban. Egy láthatólag nem józan férfi ment be a helyre, aztán nekiesett a társaságnak mindenféle szitkok közepette. Széklábakat is használt az ámokfutáshoz, majd autóval távozott. A férfi ellen eljárás indult. A verekedők régebben sem kíméltek senkit, VV Shadi, Anti Fitness Tamás, Paudits Béla, István Dániel, Schobert Norbert, Fekete Pákó, VV Jerzy is az áldozatok listájára került korábban.