István Dánielt egy biztonsági őr gyepálta, Schobert Norbert a szemtelenkedésért kapott, Oláh Ibolyát egy homofób támadta meg, Fekete Pákót pedig Tomcat hagyta helyben. Az osztásból nem maradt ki pár valóságshow-szereplő sem.

István Dániel

A Reflektor magazin korábbi műsorvezetőjét 2009-ben érte támadás a Rióban, a Kamionosok és Kurvák buliján, amikor is egy biztonsági őr csapta állkapcson. Az ominózus sallert az idézte elő, hogy a szórakozóhely szabálya alapján poharat nem lehet vécére vinni, István Dániel viszont nem hagy kint semmilyen italt, nehogy kábítószert csempésszenek bele. Végül a vécésnéni győzött, ám mire a műsorvezető könnyített magán, már az egyik biztonsági őr várta, aki ki akarta tessékelni a buliból. István értetlenkedett egy sort, az őr meg ütött. A Rió üzemeltetője állítólag a sajtóból értesült az esetről, bocsánatot kért, ezzel István Dániel le is zárta az ügyet.

 

Schobert Norbert

Egy évvel később Schobert Norbertet saját szentendrei kávézójában ütötték le. Mint kiderült, a férfi, aki meglegyintette, régi ismerőse, és egy nyomdai számlatartozást akart a fitneszgurun behajtani. A pofon viszont nem is ezért csattant el, hanem, mert a támadó állítása szerint Schobert szemtelenkedett vele. A támadó beismerte a tettét, és önként jelentkezett a rendőrségen, az esetet pedig kamera is rögzítette, ám az ügyet a Szentendrei Rendőrkapitányság bizonyítékok hiányában mégis lezárta. „Egy dologra jó volt, ha bárki hozzám fordul illegálisan bármilyen ügyben, azonnal rendőrséghez fordulok. Engem nem lehet úgy megfenyegetni, hogy ne forduljak a rendőrséghez. Azt szeretném, hogy minden állampolgár erőt merítsen ebből” - mondta akkor a Velvetnek Schobert, akiről többen is feltételezték, hogy ő adta el a sztorit a médiának.

 

Oláh Ibolya

Oláh Ibolyát és barátnőjét egy börtönviselt, akkoriban nemrég szabadult férfi hagyta helyben 2011-ben. A sztori szerint a támadó először csak homofób és rasszista megnyilvánulásokat tett, majd amikor Oláh társaságából valaki rászólt, azonnal ütött, az énekesnek pedig egy bárszék fémtámlájával ment neki. Oláh Ibolya feljelentést tett az ügyben, amit később szeretett volna visszamondani, de erre nem volt jogi lehetősége. Az eljárás kétrendbeli testi sértés miatt folyik a férfi ellen.

 

Fekete Pákó

Fekete Pákónak tavaly estek neki, épp a Markó utcai bíróságról távozott, amikor elkapták. A bántalmazó állítólag Polgát Tomcat Tamás, aki tagadja, hogy ellátta volna a nigériai származású zenész baját. Az eset után a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményt adott ki, amely szerint a BRFK V. kerületi kapitánysága önbíráskodás gyanúja miatt nyomoz egy budapesti férfi ellen. "A gyanúsított szerda délután negyed kettőkor az V. kerületben, az utcán, korábbi peres ügyük miatt kérdőre vont egy másik személyt, majd bántalmazta. A bántalmazott orvosi ellátásra szorult, a bántalmazó ismeretlen helyre távozott - az este folyamán a rendőrök lakásáról előállították, kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előzetes letartóztatását indítványozzák."  Fekete Pákó ötszázerer forinttal tartozott a bloggernek, amit a bíróság ítélt meg neki rágalmazás miatt. A támadás során agyrázkódást és kisebb zúzódásokat szenvedett.

 

VV Jerzy

Szinte alig szabadult ki a Való Világ villájából, máris belekötöttek VV Jerzybe egy szórakozóhelyen, azt firtatva, exnője, Gigi milyen az ágyban. Mivel a chippendale fiú nem akart balhézni, még jobban kikívta a kötekedők ellenszenvét, dulakodás kezdődött, és egy kés is előkerült. A szórakozóhely biztonsági emberei hatástalanították a támadókat.

 

VV Shadi

Szintén frissen kiesett játékosként gyepálták meg VV Shadit is egy buliban: az arab származású exvillalakót valószínűleg Attila-szimpatizánsok verték meg, legalábbis ő ezt gyanítja. „Amint beléptem a helyre, kiszúrtak maguknak: Gondolom, az lehetett a problémájuk, hogy a kiesésem alkalmával ígéretet tettem Attilának, hogy kitálalok róla. Odafordultam, hogy mit akarnak, és abban a pillanatban kaptam egy pofont. Mondtam a srácnak, ha verekedni akar, akkor álljon elém, ne hátulról támadjon" - mesélt a történtekről VV Shadi. Állítása szerint a biztonsági őr haverja lehetett a támadónak, mert végignézte az egész verekedést. Az exvillalakó a második pofont ugyanis nem hagyta annyiban, aztán a dulakodásban a földre került, és páran meg is rugdosták. Végül  nem tett feljelentést a rendőrségen.

 

VV Veronika

Idén áprilisban VV Cristofel vágta a falhoz a kacsacsőrű exvillalakót, megpofozta, meghúzta a haját, és leszedte az egyik plüssállata a fejét. Veronika agyrázkódással került kórházba, feljelentést tett expasija ellen, akit be is vittek a rendőrségre, de szabadlábon védekezhet. A nyomozás során kiderült, hogy nem történt súlyos testi sértés és annak kísérlete sem, így Cristofel elég olcsón megúszhatja a dolgot. A kubai szappanoperának azonban még nincs vége, Veronika állítólag teper Cristofelnél, a hírek szerint békülne.

 

Éden Levi

Az utolsó támadás Éden Levit érte a napokban, akit egy tiszakécskei szórakozóhelyen dobtak meg egy üveggel. Az Aranypartban is szereplő pasi fején nem tört szét az üveg, így nem sérült meg komolyabban, viszont a támadói ezek után még meg is kergették.