Maria Shriverről olyan képek készültek Kennedy-lányként annak idején, amilyeneket ma senkiről sem közölnének, legfeljebb, ha hivatásszerűen űzi egyes testrészei mutogatását. Ilyeneket gyűjtöttünk galériába, amelynek fotóin néhány furcsább Schwarzenegger-megjelenést is láthat.

Maria Owings Shriver a világ egyik legalaposabban dokumentált családjába született (édesanyja, Eunice Kennedy Shriver John F. Kennedy, Robert F. Kennedy és Edward Kennedy testvére), így értelemszerűen rengeteg olyan kép készült róla, ami a kor normáinak teljesen megfelelt, ma viszont egészen furcsán nézhetünk tőle. Például azokra a képekre, amelyeken a később kormányzónévá váló Kennedy-lány tökéletesen átlátszó fürdőruhában úszkál Hyannis Portban, huszonöt évesen.

Shriver 1986-os házasságkötésük előtt és után is számos celebeseményen vett részt Arnold Schwarzeneggerrel, de saját jogán, az NBC tudósítójaként is sokszor fotózták le. Alábbi galériánkban összegyűjtöttünk néhány, érdeklődésre számot tartó, régi fotót az idén ötvenkilencedik évét töltő nőről, nézze meg! Igen, jó néhány képen feltűnik a rendkívül érdekes férje is.

Ha még emlékeznek, Schwarzenegger és Shriver útjai 2011-ben váltak szét, miután kiderült, hogy a férfinek a házvezetőnőjüktől gyereke született, aki kétségkívül hasonlít rá. Schwarzenegger nem titkolta, hogy szerinte is hülyeséget csinált, életrajzi könyvében is hangsúlyozza, mekkora hibának tartja hűtlenségét. Sokáig úgy tűnt, hogy Shriver és Schwarzenegger kapcsolatát még meg lehet menteni, hiszen négy gyerekük (Patrick, Christopher, Christina és Katherine) életének fontos eseményein is együtt szoktak megjelenni, szerveztek közös családi programokat, és a színész-politikus sokáig nyilatkozgatott olyanokat, hogy mennyire szeretné, ha minden rendbejönne.

Mégsem így történt: Schwarzenegger egy ideje Heather Milligan fizioterapeutával randizgat, akivel már a nyilvános csókolózáson is túl vannak. (Aki nagyon hinni akar benne, az örüljön annak, hogy a színész és felesége papíron még mindig házasok.) Shriver nem jár senkivel: mindennapjait főleg jótékonysági eseményeken, illetve mostanában Christina lányának könyvbemutatóin tölti. Ezen felül továbbra is az NBC rendkívüli tudósítója. Aligha kell bizonyítania, hogy saját jogán ismert és elismert ember: két Emmy-díjat kapott, megírt öt könyvet, és alig van olyan jótékonysági esemény, amelyen nem jelenik meg legalább vendégként, ha nem szervezőként.