Csodás evolúciónak lehetett szemtanúja az, aki évek óta nézi a Mokkát vagy olvassa a Velvet vonatkozó tényfeltáró anyagait. Mindezekből összeállhat a kép, a stylistok milyen merész csajt varázsoltak Demcsák Zsuzsából 2008 óta. Mostmár nem szórakozik holmi egész testet takaró, némi lábat látni engedő ruhákkal, hanem nap mint nap a legmélyebben dekoltált darabokat veszi fel. Nézze végig videókon, hogy tört ki Demcsák mellforradalma!

2008-ban már szépen dübörgött a korábbi glammodell és majdnem-kormányszóvivő, Demcsák Zsuzsa karrierje a Mokkában. Rendszeresen olvashattunk róla, hogy megtanította párolni Sarka Katát vagy a kisfia, Benedek élő adásban szarta majdnem össze magát. 2010-ben ráadásul Liptai Claudia is kiszállt a Tv2 reggeli műsorából, így Tatár Csillán és Demcsákon volt a sor, hogy minél többet mutassanak meg magukból.

Demcsák gyereke megszületése után azonban már nem feltétlen a villantgatásokkal került be a hírfolyamokba. Többnyire elegáns ruhákat aggattak rá, bár a mérföldhosszú lábait mindig igyekeztek a stylistok előtérbe tolni. Az egyik 2010. őszi adás során még arra is megvolt pedig az esély, hogy latexben láthassuk megjelenni őt, de végül nem vette fel a tapadós hacukát.

Aztán végre bekövetkezett a Nagy Áttörés: egy forró 2011. augusztusi napon a Mokka a Balaton partjáról jelentkezett, és Demcsák Zsuzsa egy szál bikiniben szorongatta a mikrofont. Annyira jól fogta meg a vaskos eszközt, hogy a Playboy is fantáziát látott benne, vetkőztette volna. 2:20-ig tekerjen, aki türelmetlen, és elkerülné Rubint Rékát!

Valami gát ekkor átszakadhatott, megtudtuk Fásy Ádámtól, hogy Demcsáknak anno volt egy kis „kufferja". Demcsák elkezdett egyre merészebb szabású göncökben megjelenni, egy nyirkos februári reggelen jó mélyen dekoltálták őt. Demcsák Zsuzsa az új Gaál Noémi – írtuk meg.

„Az első időkben megnéztem, én is puffogtam, felháborodtam, elkeseredtem" – mondta nem sokkal később Demcsák, aki mára megszokta, sőt a látszat alapján meg is kedvelte az érdeklődést. Annyira, hogy egy Mokkától független divatbemutatóra már melltartó nélkül vette fel a ruhát, így annak rendje és módja szerint átütött a mellbimbó.

Miközben egy durva váláson is átment, profin vitte tovább a Mokkát, sőt nem sokkal később már a szarvasok párzási időszakán is hatalmasat röhögött. 2013 májusában azonban A Hét Lúzere címet is kiérdemelte, amikor végigröhögte egy szamár által megölt férfi sztoriját. A dekoltált ruhák azonban állandóak maradtak a botrányok ellenére is, egy ilyet is mutatott Demcsák.

Ebből a csíkozott dekoltázsból trend lett tavaly augusztusban, nagyon Ötvös Csöpi-hangulatban lehettek a Mokka öltöztetői. A csíkok ugyan elmaradtak őszre, de a mellek nem, azok változatlanul ott fityegtek a néző orra előtt. Az idén februári fenéktakargatás pedig már olyan magasságokat idézett, amit nem lehet elérni.

És ezt is meghaladta: az április 25-ig fehér, középen átlátszó szett már alig hagy kétséget, mi várható pár éven belül. Demcsák Zsuzsa talán meztelenül fog műsort vezetni! 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!