A vizes pólós reklám pont olyan, mint gyerekkel vagy kutyával eladni valamit – mégis, bármekkora közhely, működik. A napokban tapasztalt csapadékos időre való tekintettel összeszedtünk öt olyan reklámot, amikben vizes testtel vagy pólóban láthat celebnőket. A végén egy kakukktojást is talál!

1. Nina Agdal

Szezámmagos a buci?

A Sports Illustrated felkapott címlaplánya, Nina Agdal a Carl's Jr. and Hardee's gyorsétteremlánc reklámjához adta a testét. A szerencsés adottságokkal rendelkező modell a rövid szpotban a tengerből sétál ki, majd fehér, átázott trikóban enni kezdi a hamburgert. Na de mennyire vonja el a figyelmet a modell a termékről? Ön például emlékszik, hogy milyen hamburgert eszik a reklámban Agdal? Szezámmagosat vagy simát?

2. Candice Swanepoel

Nyakbakötős fürdőruhát reklámoz?

Elég kézenfekvő megoldás, hogy egy tengerpart legyen egy bikinireklám fő helyszíne, ráadásul ebben az esetben mind a népszerűsítendő termék, mind a környezet lehetővé teszi, hogy a reklám igazán figyelemfelkeltő is legyen. Törekedtek is erre a Victoria's Secret egyik 2013-as reklámfilmjében, amiben a seggét gyakran megvillantó, dél-afrikai születésű modell, Candice Swanepoel kéjesen simogatja nedves testét, és csábosan néz a kamerába, miközben a parton, a homokban fetreng.

3. Bar Refaeli

Rövid vagy hosszú ujjú felsőt visel Rafaeli?

Az izraeli modell saját ruhamárkájához, az Under.me-hez készített ízléses, de mégis szexi reklámot, amiben az addigiaktól eltérően nemcsak a fenekét, de a mellbimbóját is megvillantja. A reklámfilmben látjuk Refaelit, amint beugrik a medencébe tangában, fehér felsőben (melltartó nélkül) és szemüvegben (!), de a legizgalmasabb rész mégsem ez – hanem amikor kiszáll a medencéből, testén pedig csorognak le a vízcseppek. 

4. Selena Gomez

Mi látható a parfüm kupakján?

Mint az a hamburgeres szpotból kiderült, nedves testű híresség akármilyen termék reklámjába jól jön – Selena Gomez énekesnő például a parfümjét népszerűsítette ezzel a módszerrel. A 2012-ben készült reklámfilmben Gomez a vízből bukkan elő, majd szexin hátrasimítja a haját, miközben mellkasáról és alkarjáról peregnek le a vízcseppek. A reklámfilm forgatásakor Gomez már elmúlt 19, valami érthetetlen okból azonban inkább 14 évesnek sminkelték.

5. Dita von Teese

Milyen színű az ásványvizes üveg?

A burleszktáncosnő mindig gondosan ügyelt arra, hogy bár az erotika iparban dolgozik, sose legyen közönséges, és ezt az elvet nemcsak egy ásványvíz reklámjánál, de a fehérneműi népszerűsítésénél is szem előtt tartotta. Marilyn Manson 41 éves exnejét (pontosabban dekoltázsát) a Perrier ásványvízmárka 2010-es reklámjában is használták: a jelenetben Dita von Teese leveszi a ruháját, miután a kockákkal dobáló férfinak besikerült egy dupla Perrier, majd ezt követően leönti a dekoltázsát egy üveg ásványvízzel – miközben persze lendületesen simogatja magát.

+1 Mészáros Dóra

Plusz egyként pedig álljon itt Mészáros Dóra sztriptíztáncosnő, aki melleit már az ország számtalan pontjára elvitte, megjárták már azok a négyes metrót, de Kecskemétet is, sőt, itt meg is fürdette őket egy diszkóban, a közönség szeme láttára. Az ott készült képekről nem is mondanánk többet, kattintson értük a galériára!