5 év alatt ENNYIT változtak

2014.05.08. 16:11 Módosítva: 2014.05.08. 16:37
Azt hitte, öt év nem olyan sok idő? Pedig ennyi elég volt ahhoz, hogy egy csomó celeb brutális átalakuláson menjen keresztül. A legtöbben persze simán csak felnőttek, de van olyan is, aki hörcsöggé pumpálta magát, más meg kiszedette a felesleges szőreit. Nézegessen átalakult celebeket!

Miley Cyrus

Talán nem emlékszik, de a most rövid és szőke hajú, istentelenül botrányos dolgokra törekvő énekesnő, Miley Cyrus – születési nevén Destiny Hope Cyrus – valaha egy szűziesen kedves, déli kislány volt.

Justin Bieber

Mint ahogy Justin Bieber sem volt mindig a világ legnagyobb seggfeje, csak egy bubifrizurás, kissé buta arcú kisfiú.

Kim Kardashian

Kim Kardashian öt év alatt annyit változott, hogy elment párszor kozmetikushoz, rendbe rakatta a szemöldökét, eltüntette a babahajait – nagyon érdekelne minket a módszer – és szerzett magának pár jó sminkest. Meg mintha kisebb lenne az orra.

Bradley Cooper

Még mindig nem sikerült felfognunk, hogy Bradley Cooper pár hónap alatt hörcsög-Schwarzeneggerré gyúrta magát. Vagy leginkább Zach Galifianakis-szé.

Adele

Az énekesnő öt év alatt látványosan felnőtt, és megasszonyosodottdívásodott, barnáról szőkére váltott, és amúgy szült egy gyereket is.

Nicole Richie

Igen, ez a lila hajú szörnyeteg a fenti kép baloldalán sajnos tényleg Nicole Richie, aki valaha egész jól tudott kinézni, de most megint olyan, mint egy használt partvis.

Pamela Anderson

A színésznő élete legjobb döntését hozta meg akkor, mikor elment fodrászhoz, és megvált hosszú szőke hajától, hogy végre korához méltóan nézzen ki. Azóta is imádjuk.

Zac Efron

Zac Efronnak is sikerült kinőnie a High School Musical korszakából, így mostanában egészen úgy néz ki, mint egy férfi. Sőt, már segget is villantott. Csupasz segget.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence sem volt mindig ilyen dögösen magabiztos rövidhajú csoda, ő is volt nagyon tinédzser, erről pedig itt nézhet meg további képeket.

Nicholas Hoult

És Jennifer Lawrence vőlegénye, Nicholas Hoult is összekapta magát – mármint felnőtt végre – és ez nagyon jót tett neki.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!