Szavazzon egytől tízes skálán, mit szeretett vagy mit utált a legjobban a VV6-ban! Aurelio helikopterezését szerette vagy utálta? Kiakasztotta VV Iza és Krisztián románca, vagy jól szórakozott rajtuk?

A kondi-szoli szabályai szerint élő Gyúrós Józsi

Gyúrós Józsi magától adta fel a játékot, a nyomós ok, amiért kisétált a villából az volt, hogy nem néz ki elég jól, ezért inkább hazamegy. Nagyon magvas gondolatokat köszönhetünk neki, abban a jelenetben például, amikor Charlotte-tal szaunázott, elmondta a világról alkotott véleményét, itt hangzott el az, hogy: akinek nincsen esze, az mire okos? Az sem utolsó, ahogy a kismackóját szorongató Gyúrós Józsi felébredt egyik reggel, csak azért, mert megszólalt a hangfalakból ez az Afrojack szám. 

Aurelio helikopterezése

A hazai valóságshowk legszégyentelenebb szereplője pöcshelikopterezéssel mutatta meg magát a VV6-ban. VV Aurelio lóbálta a villa női előtt a farkát, amit oldalra is csapkodott, sőt, azon a héten, amikor saját pénzből kellett élniük, még pénzért is hajlandó volt a brét lengetni. Az alábbi gifben felhívnánk a figyelmet a háttérben elsétáló Gyúrós Józsira.

VV Dorka és VV Zsolt kapcsolata

VV Zsolt ugyan smárolt Izával, de annyira nem akarta a modellt, mert már az erős sminkű, nagyszájú Dorkáért volt oda. Közben pedig barátnője nézte mindezt otthonról, dehát minden Való világ szériában akad egy ilyen dráma. VV Zsolt személyiségéből csak azután ismert meg bármit is a néző, amikor Dorka kiesett, aztán természetesen hamarosan Zsolt is kiesett. VV Zsolt és VV Dorka enyelgése hetekig tartott, különösebben semmi nem történt köztük, csak évődtek egymással. Ahogy Zsolt is kiesett, szexeltek a villa falain kívül – és persze elmondták a világnak.

 

VV Krisztián és VV Iza románca

Hajdúsági Krisztián nagy nehezen felszedte KokkIzát, és még azt is elérte, hogy VV Iza beleszeressen. Kapcsolatukat a kurvaanyázás tartotta össze, minél jobban szerették egymást, annál durvább veszekedéseik voltak, majd egy hatalmas kölcsönös köpködésbe torkollt a vitájuk. 

VV Viki szarkavarásai

A testalkata miatt sokat szekált VV Viki úgy játszott a VV6-ban, hogy igyekezett minden konfliktusból kimaradni, és a nézőkkel együtt röhögni a többi hülyén. Volt, hogy összejött, volt, hogy nem, mindenesetre tökéletesen kavarta a szart: VV Krisztián és VV Iza kapcsolatát ekézte, beleavatkozott Aurelio nőügyeibe azzal, hogy elmondta, szerinte melyik csaj, mire kell Aureliónak. Kizáratta VV Simont a pólóhúzogatással, direkt provokálva a játékost. Amikor úgy érezte, elmondta a saját véleményét a többieknek, és azt is mindig továbbadta, ha valaki direkt megkérte, maradjon valami kettejük közt. A műsor nagy részében hátradőlve nézte, hogyan mennek egymásnak a többiek. 

VV Zsófi beszólásai és cukiskodása

Az elképesztő szemöldökű VV Zsófira akkor figyelt fel a világ, amikor a Herelengető Ádám farkát látva kiakadt: a riportszobában elmondta, hogy ceruzaméretű pöcsöt látott Ádámtól, ami szó szerint lesokkolta. VV Zsófi a villában találkozott először póréhagymával, ami szerinte olyan, mint az „újhagyma csak dagadtban". Mutáns léggyel is összehozta a sors a mesterséges környezetben, és hisztirohamot kapott. Ráadásul mindenre, amit kérdeznek tőle azt mondja, téééééééényleg? Arról se feledkezzünk meg, hogy felismerte a szexhangokat