A Cannes-i Filmfesztivál nemcsak azért érdekes, mert 1947 óta rendezik ezen a néven. Sőt, pont ez a legkevésbé érdekes az egészben. Amiért izgalmas: az igazi sztárok odamennek, interjúkat adnak, és fotóztatják magukat. Mi most a legmeglepőbb pillanatokat szedtük össze, mindet, ami eszünkbe jutott.

Az idei fesztivál május 14-én, szerdán kezdődik, és május 25-éig tart. Mivel egyelőre nincs mit nézni rajta, alábbi galériánkban összeszedtünk néhány olyan képet, amelyek dokumentálják az összes meglepő pillanatot az esemény történetéből, ami csak eszünkbe jutott. Futólag megtekintheti a legribancosabb angol lady egyik öltözetét, az emberemlékezet óta legkeményebb vörösszőnyeges villantást, furcsa testrészeket, és természetesen Palvin Barbarát is. Mert minden jóba kell egy kis Palvin Barbara. Külön öröm, hogy a modell idén is ott lesz a filmfesztiválon, saját bevallása szerint alig bírja ki, hogy ne mutassa meg a ruhát, amelyet viselni fog.

És ha azon aggódnának, hogy rajta kívül idén vajon kit fogunk nagyon közelről látni, akkor szólunk, hogy a sublótarcú Robert Pattinson például biztosan ott lesz a bemutatókon és a celebpartikon, ahogy a tavaly lábujjkatasztrófát villantó Julianne Moore, Ryan Gosling, Channing Tatum, Sienna Miller és Nicole Kidman is. Ha pedig arra kíváncsi, tulajdonképpen mi is történt tavaly, ami miatt ennyire érdekes lesz idén, ezt a cikket ajánljuk figyelmébe.