Miley Cyrus menedzsmentjének nem tetszett, hogy az énekesnőről olyan képek kerültek ki, amelyeken egy felfújható péniszen lovagol a színpadon, illetve egy gumiférfivel hetyeg a színpadon. Valószínűleg ezért vonatták vissza azokat. Nálunk megnézheti mindet, plusz még néhányat azok közül, amiket véletlenül nem tiltottak le.

Az énekesnő május 9-én lépett fel a londoni G.A.Y klubban, ahol annyira látványos koncertet adott, hogy mi is megemlékeztünk róla. A megszokott, punciba vágó dresszén felül ezúttal egy felfújható farokkal és gumiférfikkel is színesítette az összképet – a légfarokkal úgy tett, mintha bekapná, és meg is lovagolta. Erről persze készültek képek is, és míg Cyrus instagramjánazóta is fent van egy ilyen felvétel, az ügynökségi fotók egy részét visszavonták.

Az ilyesminek több oka is lehet: az egyik, hogy egy nagy lap, például a Daily Mail vagy a Time észbe kapott, és azt akarják, hogy egy hónapig csak nekik legyenek meg ezek a fotók, kiteszik a saját oldalaikra, és nagyot kaszálnak vele (egyelőre nem láttunk ilyet). Vagy Cyrus élt a képmásához fűződő jogaival, és azt mondta, hogy nem akar ilyen fotókat látni magáról (de akkor leszedte volna azt az instagramjáról, és különben sem viselkedne így). De inkább a menedzsmentje tűnik buzgónak. Viszont ezek a képek már akkor is itt vannak nálunk, nézze meg, ha látni akarja, mi az, amit letagadna az énekesnő stábja.

Láttunk már hasonlót: ha még emlékeznek, a tavalyi Superbowl után Beyoncé sajtósa kérte meg a Buzzfeedet, hogy szedjenek le néhány előnytelen fotót az énekesnőről. Akkor már mi is csak hármat találtunk meg a problémásnak ítélt képekből – a jó hír, hogy azóta mindegyik visszakerült! Úgyhogy tessék, itt van az összes olyan fotó, amelyen Beyoncé hivatalosan is rosszul fest.

A mi kedvenc botrányunk egyébként a puncivillantó Jaimie Alexanderé volt, aki elment egy premierre a szezon legkedveltebb, merész fazonú estélyijében, villantott benne egy rendeset, majd az erről készült képeket leszedette. Mint aki nem tudta, hogy mit vállal. Nemrég pedig Lady Gagáról derült ki, hogy ha nem is letiltatja, de utómunkáztatja a róla készült fotókat, hogy soványabbnak nézzen ki.