Fogalma sincs, hogy a celebek milyen magasak? Tudta például, hogy van olyan celebnő, aki több mint húsz centivel magasabb például Bruno Marsnál? Egyébként ez a celebnő a legmagasabb az összes közül, pedig róla valószínűleg soha nem gondolta volna, hogy ENNYIRE magas. Az alábbiakban tizenkettő, 175 cm-nél magasabb celebnőt láthat, akik amúgy nem topmodellek.

Katalin hercegné - 175 cm

Tudta, hogy Katalin hercegné ennyire magas? Na jó, azért a 175 cm nem annyira durva, de azért magasabb, mint egy átlagos celebnő. Viszont Vilmos hercegné feleségét ez a magasság nem akadályozza meg abban, hogy 8-10 centis cipőket húzzon magára.

Gwyneth Paltrow - 175 cm

És a nemrégiben szinglivé vált Gwyneth Paltrow is ennyire magas, bizony. Szerencsére exe, Chris Martin sem egy alacsony pasi, így nem volt probléma akkor sem, ha magassarkút húzott a színésznő, akit mostanában keményen csapkod az élet.

Charlize Theron - 177 cm

Charlize Theron sem alacsony, de ez már feltűnt, mikor új pasija, Sean Penn mellett állt. Sean Penn amúgy körülbelül fél fejjel alacsonyabb a színésznőnél, de ez baromira nem zavarja őket.

Blake Lively - 178 cm

A Gossip Girlben megismert Blake Lively is magas lány, majdnem 180 centi, pontosabban 178, de ettől még ő sem jön zavarba, ha magassarkút kell húznia a vörös szőnyegre.

Liv Tyler - 178 cm

Steven Tyler megasszonyosodott lánya sem alacsony, de még mindig nem ő a legmagasabb celebnő, ugyanis nem éri el a 180-at sem.

Nicole Kidman - 179 cm

A 180 centihez viszont már elég közel került Nicole Kidman, aki annak ellenére volt együtt évekig Tom Cruise-zal, hogy 7 cm van köztük – Kidman javára.

Sigourney Weaver - 180 cm

Sigourney Weaver életében fontos szerepet játszott a magasssága, mivel állítólag azért váltott nevet, mert ilyen nagyra nőtt. Egy korábbi interjúban azt mondta: "Túl magasnak éreztem magam egy ilyen rövid névhez, és megláttam a Sigourney nevet F. Scott Fitzgerald könyvében, A nagy Gatsbyben."  Az Alien-filmek sztárjának eredeti neve Susan volt. 

Brooke Shields - 180 cm

A kék lagúnával ismertté vált Brooke Shields is 180 cm magas, és mostanában szerencsére ismét baromi jól néz ki

Taylor Swift - 180 cm

Nem tudjuk eldönteni, hogy a babaarca miatt gondoltuk-e azt, hogy Swift alacsonyabb, mint valójában, de tényleg elképedtünk, mikor megláttuk őt Bruno Mars mellett, és realizáltuk, hogy az énekesnő bizony kereken 180 cm, Mars pedig durván alacsony.

Uma Thurman - 181 cm

Uma Thurman már átlépte a bűvös 180-at, kerek egy centivel. A színésznő mostanában amúgy nem sokat dolgozik, leginkább otthon van gyerekeivel, akik közül a legkisebbnek annyira jó dolga van, hogy hat nevet is kapott.

Venus Williams - 185 cm

A teniszező Williams testvérek közül az idősebbik, Venus Williams a magasabb a maga 185 centijével. És most hagyunk időt, hogy elnézegesse azokat a hosszú lábakat.

Ireland Baldwin - 188 cm

Igen, bizonyára ön is ledöbbent, mikor meglátta Alec Baldwin lányának neve mellett azt a számot. Jól olvasta, Ireland Baldwin tényleg majdnem 190 cm, csupán két centivel csúszott le róla. Száznyolcvannyolc. Tényleg. És ehhez még magassarkút is húzott. Képzelje csak el, mekkora lehet élőben.