A Buzzfeednek köszönhetően csodálkoztunk rá nemrég, hogy Bruno Mars hihetetlenül pici, főleg ha egy 180 centis nő áll mellette, ezért összeszedtünk pár fotót 170 cm alatti celebről, akik más, náluk jóval magasabb celeb mellett állnak, garantálva így a jó szórakozást. Nézegessen alacsony celebeket magas celebek mellett, mókás lesz!

Hayden Panettiere - 152 cm

Hayden Panettiere színésznő az ő 152 centijével úgy döntött, szeretne boldog pillanatokat szerezni a körülötte élőknek minden egyes nap, ezért összejött a két méter magas ökölvívóval, Vlagyimir Klicskóval. 

Eva Longoria - 153 cm

Eva Longoria is magas férjet választott magának, igaz a kosaras Tony Parker csak 188 cm, de még így is több mint eg fejjel magasabb mint a színésznő. A pár egyébként már elvált egymástól, lehet, hogy Longoria nem bírta tovább a lábujjhegyen pipiskedést, vagy mert nem bírta, hogy megcsalták.

Vanessa Hudgens - 155 cm

Vanessa Hudgens is a nagyon alacsony celebnők közé tartozik a maga 155 centijével, leginkább epdig akkor látszik, hogy tényleg apró, mikor még magassarkúban is alig éri fel az énekesnő Ciarát.

Amanda Seyfried - 157 cm

A Mélytorok című film színésznője nem csak cuki, hanem nagyon alacsony is, és ez kutyája mellett látszik a legjobban, ugyanis Finn nevű kutyája nem egy hatalmas állat, mégis annak tűnik Seyfried mellett.

Kim Kardashian - 158 cm

Azt eddig is tudtuk, hogy Kim Kardashian és nővére, Kourtney Kardashian nagyon alacsonyak, de ez akkor tűnt csak fel igazán, mikor melléjük állt Heidi Klum. Ez az egyik legviccesebb fotó, amit valaha is láttunk.

Shakira - 158 cm

Shakira is nagyon apró termetű, mégis magas férjet választott magának, mellette úgy néz ki, mint egy gyerek. 

Salma Hayek és Isla Fisher - 158 cm

Salma Hayek és Isla Fisher színésznő ugyanolyan magasak, és ezt nagyon jól be is mutatták, mikor készült róluk egy közös kép, ahogy Isla Fisher férjét, Sasha Baron Cohent ölelgetik.

Martin Scorsese - 161 cm

A Wall Street farkasának rendezője épphogycsak magasabb, mint 160 centiméter, és ez nagyon jól látszik ezen a fenti képen, ahol Cate Blanchett mellett pózol.

Dustin Hoffman - 167 cm

Ez a Dustin Hoffmanról és Charlize Theronról készült közös kép egyszerre cuki és vicces. És igen, tudjuk, Theron csupán tíz centivel magasabb Dustin Hoffmannál, és valószínűleg magassarkút is visel, de akkor is csodálatos ez a kép.

Bruno Mars - 167 cm

És akkor is a végefelé el is érkeztünk a lényeghez: tudta, hogy Bruno Mars ENNYIRE alacsony? Oké, hogy Taylor Swift majdnem 180 centi, és van rajta magassarkú, de ezért a fotóért díjakat kéne osztogatni.

Josh Hutcherson - 170 cm

És ne hagyjuk ki a válogatásból Az éhezők viadalának egyik főszereplőjét, Josh Hutchersont sem,  aki bár nem annyira alacsony, mert mégiscsak elérte már a 170 centit, mégis borzasztó aprónak tűnik színészkollégái mellett.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!