Van egy halom celebpár, akikre jó ránézni, de olyanok is akadnak, akiknek már a gondolatától is ráz minket a hideg, és sajnos soha nem fogjuk elhinni, hogy őszinte és baromi erős szerelem tartja őket össze. De most nem mi fogunk dönteni, hanem ön. Szóval a kérdés az, hogy ön elhiszi-e, hogy az alábbi celebpárok tényleg és igazán szeretik-e egymást.

Melyik celebpárnak hiszi el leginkább, hogy tényleg, IGAZÁN szeretik egymást?

Olivia Wilde és Jason Sudeikis

Olvia Wilde és Jason Sudeikis pont az a páros, akikre mindig öröm ránézni. Mert mindketten embernek néznek ki, kedvesnek, és süt róluk, hogy boldogok. Főleg mert körülbelül egy hónapja született meg első, közös gyerekük. És azt mondtuk már, hogy embernek néznek ki? Szóval ha önnek is szimpatikusak, és tényleg elhiszi, hogy ezek ketten tényleg szeretik egymást, szavazzon rájuk!

Angelina Jolie és Brad Pitt

Igen, ezek ketten általában gyönyörűek együtt. Sőt, gyakorlatilag mindig gyönyörűek együtt. És látszólag tényleg imádják egymást. Meg a rengeteg gyereküket is. Szóval tényleg nehéz lenne azt mondani rájuk, hogy nem őszinte a mosolyuk, mert szinte biztos, hogy életük végéig együtt lesznek. Igaz, ugyanezt hittük korábban is, mikor Pitt Gwyneth Paltrow-val járt, vagy mikor elvette Jennifer Anistont.

Emma Stone és Andrew Garfield

Andrew Garfield-ot nem tudjuk nem szeretni, mióta elkészítette az egyik legviccesebb paródiavideót Beyoncéról, de barátnőjéről, Emma Stone-ról is nehéz rosszat mondani. Szóval kettőjükről együtt még nehezebb. Persze ha ön rosszul van tőlük, szavazzon inkább másra!

Johnny Depp és Amber Heard

És el is érkeztünk ahhoz a párhoz, akikről soha, de soha nem hinnénk el, hogy őszinte szerelem fűzi össze őket, és nem csak azért, mert eleinte arról lehetett hallani, hogy Depp őrült kiskutyaként loholt Amber Heard után, de az mégis magasról tojt rá. Nézzen csak rá erre a fotóra. Ön elhiszi Amber Heardnek, hogy tényleg őszintén szereti Deppet? Olyan ez a fotó, mintha Depp kényszerítené Heard-öt erre a kapcsolatra.

Victoria Beckham és David Beckham

A végre ízléses Victoria Beckham és David Beckham gyakorlatilag a Jolie-Pitt páros brit megfelelője, csak régebb óta vannak együtt, és kicsit kevesebb gyerekük van. De szinte biztos, hogy ezek is együtt fognak megöregedni. És akkor is elhisszük nekik, hogy imádják egymást, ha Victoria Beckham a vörös szőnyegen csak arra tud koncentrálni, hogy kellőképpen jó szögben billentse jobbra a fejét, és megtalálja a szokásos pózt.

Sean Penn és Charlize Theron

Csak annyit szeretnénk mondani, hogy mielőtt szavazna, olvassa el ezt a cikket Sean Penn előéletéről, és korábbi párkapcsolatairól. Persze ha még ezután is úgy gondolja, hogy Charlize Theron és Sean Penn csodás szerelemben és őszinte kapcsolatban élnek egymással addig, amíg meg nem halnak, hát hajrá, szavazzon rájuk!

Kim Kardashian és Kanye West

Természetesen a celebpárok celebpárját, a frissházas Kim Kardashiant és Kanye Westet sem hagyhattuk ki. Szóval most eldöntheti, hogy elhiszi-e ennek a két szerencsétlennek, hogy örökké együtt lesznek-e. Azok után, hogy a nászútjukon annyira unatkoztak, hogy inkább moziba mentek. Kétszer.

Beyoncé és Jay-Z

És Beyoncénak elhiszi, hogy saját magán kívül szeret bárkit is? Mondjuk a férjét? Na?