A különböző díjátadókon és egyéb jeles eseményeken egyre durvábban hódít a pucérruhák trendje, amikből már szinte kötelező valamilyen eddig elrejtett testrészt kilógatni a hírességeknek. Mondjuk akad, aki annyira kimaxolta a dolgot, hogy legközelebb maximum röntgenképen tud újat mutatni.

Volt idő, amikor egy-egy vörös szőnyeges esemény alapvető eleme az egymást űberelő dizájnerruhák felvonulása volt. A felvonulás megmaradt, csak épp a hangsúly nem az anyagon, hanem inkább az anyag folytonossági hiányán van. Mondhatni, régen minden jobb volt, de ez nem igaz, legalábbis ha a kivillanó hús négyzetcentiben meghatározott arányát nézzük.

A legelképesztőbb érzékkel Beyonce, Jennifer Lopez és természetesen Rihanna öltözi magát pucérra, aki tulajdonképpen örök első helyet szerzett magának a trendben, hacsak valaki nem vesz át egy díjat valóban meztelenül.

Természetesen Kim Kardashian ezen a vonalon is megpróbál mell- és néha bugyibedobással érvényesülni. Inkább ne tenné, de hát ő az aki mindig, mindent megtesz.

Az átlátszó és hiányos öltözékek sora annyira végtelen, hogy inkább lapozgassa galériánkat a témában. 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!